georgetax Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Εσύ πληρώσεις για το 1,5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktsin Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Εσύ πληρώσεις για το 1,5; Ναι αλλα εδωσα 259$, οποτε δεν τα λες και πολλα... Παράθεση UMI X2-HONOR 6-S7-MI 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetax Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Ναι αλλα εδωσα 259$, οποτε δεν τα λες και πολλα... Δεν κάνει 259$ το 1,5 αλλά 320$ οπότε αγοράσεσ το απλό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Καλοριζικο! Σε ποια περιοχη εισαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigrrraki Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 otg support υπάρχει ρε παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktsin Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Παιδες χαιρετε! Παρασκευη πρωι ξεκινησα την πρωτη επαφη με το Χ2. Καταρχας δεν εχω πολλες γνωσεις αλλα οφειλω να παρατηρησω τα εξης. κατεβασα ενα σωρο εφαρμογες και τις δουλεψα και η μπαταρια δειχνει να κραταει. το τηλεφωνο δουλεψε αμεσως στο δικτυο της Vodafone χωρις προβλημα(ουτε καν το 3G). Η ποιοτητα εικονα πολυ καλη και να σκεφτειτε οτι δεν εχω βγαλει την ζελατινα παραγωγης (αρα δεν εχω βαλει και αυτην που αγορασα για προστασια). Τωρα το φορτιζω για 1η φορα και (δυστυχως) αναμενεται να εχει 3ωρη φορτιση.. Αν και εβγαλε antutu στα 11945 θεωρω οτι ειναι αρκετα στο Galaxy S3 της συζυγου ( χρηση τηλεφωνου instagram, twitter , facebook και φωτο μονο,,,:X:X:X) Αναφορικα με το antutu δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο οτι η sd που εχω ειναι παλια. το τηλεφωνο γενικα δειχνει πολυ προσεγμενο και καλο αλλα ατυχως το ατιμο το μαυρο δεν του παει καθολου. Αυτα τα λιγα για αρχη. Παράθεση UMI X2-HONOR 6-S7-MI 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arthouros100 Δημ. July 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 πολυ ωραιο φενεται.. θα ηταν καλο να εκανες και κανα βιντεακι να το δουμε!! σκεφτομαι να το παρω και εγω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oldhag Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 τα γραπτα μυνηματα στο umi x2 ειναι μια χαρα ή βγαζει θεματα με τις γραματοσειρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Καλησπέρα, ενδιαφέρεται ένας φίλος για το συγκεκριμένο. Με μια γρήγορη ματιά είδα μόνο στο topic μόνο ένα κατάστημα που να στέλνει Ελλάδα αλλά με τελωνείο. Υπάρχει κάποιο άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetax Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Καλησπέρα, ενδιαφέρεται ένας φίλος για το συγκεκριμένο. Με μια γρήγορη ματιά είδα μόνο στο topic μόνο ένα κατάστημα που να στέλνει Ελλάδα αλλά με τελωνείο. Υπάρχει κάποιο άλλο; Εγώ το αγόρασα από minideal χωρίς τελωνείο. Μου το στείλανε με Singapore post σε 8ημερες ήταν Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Το απλό το έχει σε πολύ ωραία προσφορά και το to2c.com που υπάρχει κ στο forum μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis89 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Παιδιά στο to2c το έχουν στα 158 € είναι το 1,2 ή το 1,5 γιατί λέει MTK6589T; Έχει παραγγείλει κανείς από εκεί? Εντυπώσεις από το κινητό? Είναι όντως gorilla glass? GPS όπως όλα τα 6589? Από games? http://www.to2c.com/umi-x2-16gb.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Παιδιά στο to2c το έχουν στα 158 € είναι το 1,2 ή το 1,5 γιατί λέει MTK6589T; Έχει παραγγείλει κανείς από εκεί? Εντυπώσεις από το κινητό? Είναι όντως gorilla glass? GPS όπως όλα τα 6589? Από games? http://www.to2c.com/umi-x2-16gb.html έχουν χάσει την μπάλα οι τύποι!! γράφουν "UMI X2 1GB RAM 16G ROM MTK6589T Quad Core Android 4.2 3G GPS 5.0 Inch IPS OGS Screen" και στον πίνακα 1,2 :lol: καλά θα κάνεις να τους ρωτήσεις. Εγώ προσωπικά δεν θα τους εμπιστευόμουν. IPS screen, Corning II gorilla glass, 2.5D bent glass, OGS full lamination Gps μία χαρά δουλεύει. Κλειδώνει σε λιγότερο από το λεπτό. Games δεν παίζω. Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis89 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Παιδιά στο to2c το έχουν στα 158 € είναι το 1,2 ή το 1,5 γιατί λέει στο τίτλο MTK6589T αλλά ποιο κάτω λέει 1,2 ; Έχει παραγγείλει κανείς από εκεί? Εντυπώσεις από το κινητό? Είναι όντως gorilla glass? Τελικά με GPS που καταλήγουμε ROM ή αλουμινόχαρτο? Από games πως τα πάει η 1,5Ghz? http://www.to2c.com/umi-x2-16gb.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 εχωτην εντυπωση πως ειναι ιδιο με το voto x2 η οχι?? μονη διαφορα στα RAM & ROM http://www.minideal.net/voto-x2-5-0inch-ips-fhd-gorilla-ii-screen-mtk6589t-1-5ghz-1gb-16gb.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6600POWER Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Λοιπον παιδια μετα απο 2 περιπου μηνες "σκληρης" χρησης εχω να πω τα εξης... Το κινητο ειναι ενα πολυ δυνατο εργαλειο με καλο σημα wifi αριστο σημα 3g και gsm και "δυσκολο" gps. Ποιοτικη καμερα και καταπληκτικο ηχο σε ακουστικα... Το ηχειο θα μπορουσε να ηταν δυνατοτερο. Η μπαταρια κραταει χαλαρα 1,5 ημερες με φουλ 3g αλλα χωρις gps η παιχνιδια τυπου real racer που την γονατιζουν. Αν υπηρχε τροπος να βελτιωθει το gps χωρις καραγκιοζιλικια τυπου κοψε κουτακι coca cola και κολλα το θα ηταν οτι καλυτερο εχω πιασει στα χερια μου τον τελευταιο καιρο. Αυτα... Α! Θελει οπωσδηποτε θηκη... Καλα και ποιοτικα τα υλικα αλλα με την αντοχη τους (εξαιρουμενης της οθονης που δεν ξερω γιατι ακομα φοραει ζελατινα) δεν τα πανε και πολυ καλα. Φιλος εβαλε κλειδια και x2 στην τσεπη και το πισω πλαστκο εγινε με την μια ριγε... Παράθεση ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΩΤΟΣ... ΤΡΕΧΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...:lol: Xiaomi Redmi Note 3 PRO (και γουστάρωωωωω!!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiapekos Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 καλησπερα βρε παιδια, ειχα να ασχοληθω καιρο με κινητο μεχρι τωρα που πηρα το εν λογο κινητο. μπορει καποιος να βοηθησει με ροοταρισμα κτλ που το εχει δοκιμασει γιατι δεν νοιωθω και τοσο σιγουρος;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetax Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 καλησπερα βρε παιδια, ειχα να ασχοληθω καιρο με κινητο μεχρι τωρα που πηρα το εν λογο κινητο. μπορει κjαποιος να βοηθησει με ροοταρισμα κτλ που το εχει δοκιμασει γιατι δεν νοιωθω και τοσο σιγουρος;;; Αν δεν είναι ήδη root από την μαμά ( το τσεκάρεις με την εφαρμογή root checker, έτσι νομίζω λέγεται) ακολούθησε τα βήματα στο παρακάτω θέμα. Απλά πρέπει να έχεις βάλει και τους drivers για να μπορεί να δουλέψει. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2337974 Εγώ έχω το τούρμπο και μου δούλεψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 30, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 καλησπερα βρε παιδια, ειχα να ασχοληθω καιρο με κινητο μεχρι τωρα που πηρα το εν λογο κινητο. μπορει καποιος να βοηθησει με ροοταρισμα κτλ που το εχει δοκιμασει γιατι δεν νοιωθω και τοσο σιγουρος;;; Εναλλακτικά και για πιο εύκολα μπορείς να δοκιμάσεις και αυτό... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276 ...και να μας πεις αν σου δούλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiapekos Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 αρχιζω την μελετη και σας ενημερωνω. Ευχαριστω...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 ψήνομαι και εγώ να το αγοράσω μιας και το JIAYU G5 αργεί.. Με προβλημάτισε λίγο ο 6600POWER με το GPS. Εννοείς ότι αργεί να κλειδώσει ή ότι χάνει το σήμα? κανένα άλλο προβληματάκι έχεις? το έχεις ρουταρισμένο? Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2821 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 (edited) Πρόβλημα μέ το umi x2 που έχω τα navigation buttons δεν ανάβουν και το σήμα είναι ασθενές μήπως φτιάχνει με αναβάθμιση root;Το Τήλεφονο είναι ενός μήνα Edited November 12, 2013 by spiros2821 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Πρόβλημα μέ το umi x2 που έχω τα navigation buttons δεν ανάβουν και το σήμα είναι ασθενές μήπως φτιάχνει με αναβάθμιση root;Το Τήλεφονο είναι ενός μήνα Περνα καμια ρομ απο http://www.needrom.com και θα εισαι οκ. Εγω φοραω s4v5 Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taoma Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 υπάρχει περιπτωση λετε να ισχυει αυτό; http://www.ebay.com/itm/1920-x-1080-5-Android-4-2-13MP-4Cores-1GHz-32GB-ROM-2GB-RAM-Smartphone-UMI-X2-/191017434232?pt=Cell_Phones&hash=item2c7986bc78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Riafron Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 ισχύει κάτι τέτοιο; ο κινέζος το πουλάει για 11 ευρώ... τι γίνεται εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts