Jump to content

nicktsin

Members
  • Δημοσιεύσεις

    68
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nicktsin

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

nicktsin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά πήρα το iphone και ****σταυριζω... Που θα πάει θα το μάθω
  2. Φιλε καλησπέρα. Σήμερα το παρήγγειλα και θα το έχω λογικά τέλος εβδομάδας. Θα εγκαταστήσω το move to ios στο mi8 και θα δω τι μπορώ να μεταφέρω. Νομίζω οι επαφές περνιούνται πολύ εύκολα. Το λατρευτο μου μπλε mi8 (το είχα παρει μέσω banggood Σεπτέμβρη/18) θα το πάρει ο μικρός ή θα το δώσω στο κατοσταρικο, εάν το πάρει κανείς δηλαδή... Το έβγαλε τίμια το μεροκάματο του και άντεξε όσο άντεξε.
  3. Τελικά το αποχωρίζομαι. Λαγκαρει πολύ άσχημα τελευταία ακόμα και με απλά πράγματα. Δεδομένων των τιμών των τωρινων ναυαρχίδων πήγα σε ios (12 mini 256gb). Τα ίδια χρήματα αλλά παραπάνω updates και υποστήριξη. Και αν με ρωτάτε γιατί μίνι, γιατί πρέπει κάποια στιγμή να ξεκολλήσει από το χέρι μου. Απεξάρτηση αμεσα για μενα
  4. Εγώ ίσως πάω σε ios. Το θέμα με τις ενημερώσεις έχει κουράσει...και πλέον ναυαρχίδα και με αναβαθμίσεις στα 400€ δεν υπάρχει πλέον.
  5. Αναγκαστικά τα σκαμε ή πάμε σε κινητα με αναβαθμίσεις 2ετιας....
  6. Όχι απλά το έχω παραφορτωσει. Αλλά του αλλάξει τα πέταλα... Από την πρώτη μέρα όμως έτσι το έχω.
  7. Εμένα πάντως το wallpaper της Ζακύνθου μου δουλεύει μια χαρά! Και είναι πάρα πολύ ωραίο!!! Απλά το τηλ αρχίζει να ρεταρει τελευταία και δεν ξέρω τι να κάνω πλέον... Υπερευαισθησία της οθόνης που και που , μπαταρία όχι για πολλά πολλά(την έχω ήδη αλλάξει), αργή ανταπόκριση σε πολλά πράγματα...
  8. Παιδιά καλημέρα. Έχεις παρατηρήσει κανείς από εσάς υπερβολική (κατά διαστήματα) ευαισθησία της οθόνης κατά το άγγιγμα?
  9. Καλό Σεπτέμβρη νομίζω
  10. Παιδιά καλημέρα. Υπάρχει τρόπος μεταφοράς των εφαρμογών σε άλλο κινητό (είτε xiaomi είτε άλλο android) χωρίς να χαθούν τα δεδομένα αυτών και να μην χρειάζεται να τις ξανασεταρουμε?
  11. Άμα ήταν του 2022 αντίο ζωη
  12. Εννοείς φέτος τον Σεπτέμβριο. Του 2021
  13. Κράξε τους άσχημα. Σου έκαναν ζημιά. Απαίτησε να σου το φτιάξουν
  14. Εμένα το ired μου το έφερε σε μια μέρα
×
×
  • Create New...