iassael Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Δε γινεται να φορας small με τετοιο υψος και βαρος! :) Ginetai k egw etsi eimai ~1.85 k eimai 75 kila... meta to arni fysika... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quser Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 opos ki an exei vriskeis sta magazia small? pes mas ti psonizs...esi kai den mas dinis? diskolo na vris small... an xeri kanis pados as apadisi... giati mou paraxeno-fainetai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Δε γινεται να φορας small με τετοιο υψος και βαρος! :) τωρα τι θες δηλαδη??να ανεβασω φωτο??:confused: :mad: ειπα μου ειναι εφαρμοστη!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quser Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 ...den einai afto to vasiko mas provlima...pados! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Μην ξεφεύγουμε απο το θέμα. Τρόποι να ψηλώσει κανείς είναι και όχι αν το φανελάκι του Κωστάκη είναι εφαρμοστό ή όχι. Κωστάκη κι εσύ βρε παιδί μου, με το όλο υφάκι που ρίχνεις σε όλο το φόρουμ, μην πιάνεσαι με το παραμικρό. Εσύ τα αρχίζεις. ;) Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quser Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 afto itan to arxiko thema, i sizitisi exei exelixthi alla den exi stathi sto blouzaki tou kostaki. simfono trapped gia o,ti egrapses!! kalimeres... perimeno apadisis... diavaste pio pano ti selida Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Πόσο ύψος έχεις quser; Και πόσο ετών είσαι; Συνήθως μέχρι τα 19-20. Αλλά εξαρτάται απο τον οργανισμό. Ο καθένας είναι διαφορετικός. Για παράδειγμα έχω ένα φίλο μου που πήρε όλο το ύψος στα 16 του. Και ένα άλλο που είναι 18 και ακόμη ψηλώνει. Μεγαλύτερος [αν όχι και ο μόνος] παράγοντας είναι τα γονίδια, κακά τα ψέμματα. Τώρα θα μου πείς, υπάρχουν γονείς που είναι ανάμιση μέτρο, και το παιδί βγαίνει δίμετρο, και το αντίθετο, αλλά τα γονίδια πάνε πολλές γενιές πίσω. Όλα αυτά περι αθλητισμού, μονόζυγου και γάλατος, καλά είναι. Αλλά δεν θα παίξουν και μεγάλη διαφορά στο τελικό ύψους του ατόμου. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 εγω ειμαι 1.65 και ειμαι 26 χρονων,μπορω να ψηλωσω???:lol: :lol: οχι πολυ 5 πόντους θελω.(για να μη φοραω τακουνια) Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quser Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 trapped eimai 1.57 kai ilikia 17 goneis 1.70 kai 1.63... vevaia gennithika 7 minon kai 800gr... kai emena mou exoun pei atoma pos exoun psilosi apotoma se ena kalokairi... vasika to megalitero spasimo einai os de vrisko ta rouxa pou thelo giati ta mikra noumera teleionoun grigora... gala pistevo gera kokala mono... athlitismos boithai(ego kano kolimvisi sixna pikna) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 ας δωσουμε ενα τελος στα προηγουμενα ..δικιο εχει ο αντρεας..-σορρυ απο μενα- τεσπα..quser..εχεις μελλον ακομα...μην αγχωνεσε..και στο κατω κατω.. εισαι αυτος που εισαι..αγαπα το σωμα σου ετσι οπως ειναι..κ εγω δηλαδη που δεν εχω 6pack..τι να κανω??να κλαιω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quser Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 les??? exo mellon? gia na doume...agapo to soma mou etsi opos eimai(fisos de me agapisoun oi alles gi afo tou eimai...) e oxi kai akraies adisraseis kostakiss...take it easy... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 les??? exo mellon? gia na doume...agapo to soma mou etsi opos eimai(fisos de me agapisoun oi alles gi afo tou eimai...) e oxi kai akraies adisraseis kostakiss...take it easy... Opoios sagapaei alithina se agapaei gia olo su to einai eswteriko k exwteriko... Xalarwse ligo... Mn exeis complex giati gia na katafereis otidipote prepei na exeis autopepithesi. Pistepse me. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thunderabe Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 ρε παιδια εγω ειμαι 1,67 και ειμαι 21 χρονων σχετικα κοντος και δεν χαλιεμαι καθολου.νιωθω τελεια Παράθεση http://www.bikepics.com/pics/icon/modenas-dynamic125-06-bikepics-590056.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 ετσι...!!!να και ενα φυσιολογικος ανθρωπος..!!:up: οχι οτι οι αλλοι,δεν ειστε..απλα ακολουθηστε τον ιδιο δρομο.. αγαπηστε το σωμα σας ετσι οπως ειναι!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quser Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 thunderabe bravo!κι εγώ έτσι θα κάνω... ο,τι είναι να έρθει θα έρθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Εγώ πάντως θέλω να ψυλώσω ακόμα.είμαι στο 1.73 και θέλω να περάσω στο 1.80(περίπου στο 1.90)Μονόζυγο κάθε μέρα και ότι έχει σχέση με ασβέστιο(γάλα, γιαούρτι...) Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 grrrr..δεν ειναι θεμα μονοζυγου..και αν ειναι ειναι σε πολυ μικρο βαθμο!!!! 90% ειναι γονιδιων και 10% διατροφης κ υπνου..(αντε κ γυμναστικης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Το μονόζυγο, βοηθά στο να είναι όρθοια(κανονική,ίσια) η σπονδυλική στήλη.και αυτό εμένα με βοηθάει ως αθλητής που έιμαι:) Έτσι είσαι ψηλότερος από έναν που είναι καμπούρης, αλλά έχει το ίδιο ύψος στα πόδια κτλ Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 πολυυ σωστοοος!!!δεν πηγε το μυαλο μου εκει...και για πες..εχει διαφορα? γιατι εγω ποτε δεν ετυχε να κανω..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Υπάρχει διαφορά.Οχι πολύ μεγάλη, αλλά υπάρχει.Επίσης με το να έιναι στην σωστή θέση η σπονδιλική στήλη,δύσκολα την τραυματίζεις.(καμπούρα...):) Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silas Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 ego pou ime 14 me 1.72 pio pistevete oti the ine to ipsos mou otan ime 20 xronon? mpampas 1.66 mama1.70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 emena i mitera mou einai 1.65 kai o pateras mou einai 1.84 ,ego eimai 1.90 kai eimai 15 poso lete na eimai sta 21 mou ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 μπορει να εισαι 2.10 μπορει να εισαι 1.91...κανεις δε ξερει... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 ego pou ime 14 me 1.72 pio pistevete oti the ine to ipsos mou otan ime 20 xronon? mpampas 1.66 mama1.70 Κανείς δεν είναι σε θέση να ξέρει. Πολλοί ψηλώνουν συνεχώς μέχρι τα 18,άλλοι δεν παίρνουν περισσότερα από δύο εκατοστά μετά τα 15... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Κανείς δεν είναι σε θέση να ξέρει. Πολλοί ψηλώνουν συνεχώς μέχρι τα 18,άλλοι δεν παίρνουν περισσότερα από δύο εκατοστά μετά τα 15... μεχρι τα 22....ελαχιστα, αλλα τοτε σταματα η αναπτυξη του σκελετου Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts