monster1971 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Καλησπέρα. καλομιλητο .Μπορει να μου πει καποιος γιατι δεν μπορω να στειλω μηνυμα σε μικρα γράμματα απο το πληκτρολογιο της μαμας του με την μαμα εφαρμογή παρα μόνο σε μεγαλα ?Δεν γινεται η κανω κατι λαθος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Για να στέλνονται με 160 χαρακτήρες και να "διαβάζονται" σωστά απο τους παραλήπτες μονο ετσι, αλλιως αλλαξε τις ρυθμίσεις του ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisskar52 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Παιδια καλημερα και απο εμενα.Πραγματικα το κινητο ειναι αψογο. Ποτέ δεν ημουνα fun των κινητών αλλά με αυτό κόλλησα :D. Το μόνο πρόβλημα που έχω εγώ και είναι σημαντικό για εμένα ειναι η μπαταρία. Αν το φορτίσω το βράδυ το πρωί με το που θα βγάλω τον φορτιστή και χωρίς χρήση η μπαταρία σε 2 ώρες πέφτει στο 75-80 % και το βράδυ θέλει πάλι φόρτιση. Να σημειώσω πως αυτο σημβαίνει ακόμα και όταν δεν χρησιμοποιώ ιντερνετ και εφαρμογες ολη την μέρα.. Η αναβάθμιση σε 4.2.2 έγινε αυτομάτος με το που πηρα το κινητο, δηλαδή άνοιξα το wi-fi και έκανε ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Παιδια καλημερα και απο εμενα.Πραγματικα το κινητο ειναι αψογο. Ποτέ δεν ημουνα fun των κινητών αλλά με αυτό κόλλησα :D. Το μόνο πρόβλημα που έχω εγώ και είναι σημαντικό για εμένα ειναι η μπαταρία. Αν το φορτίσω το βράδυ το πρωί με το που θα βγάλω τον φορτιστή και χωρίς χρήση η μπαταρία σε 2 ώρες πέφτει στο 75-80 % και το βράδυ θέλει πάλι φόρτιση. Να σημειώσω πως αυτο σημβαίνει ακόμα και όταν δεν χρησιμοποιώ ιντερνετ και εφαρμογες ολη την μέρα.. Η αναβάθμιση σε 4.2.2 έγινε αυτομάτος με το που πηρα το κινητο, δηλαδή άνοιξα το wi-fi και έκανε ενημέρωση. Εχεις ανοιχτες εφαρμογες? αν και εμενα ειναι μονιμος ανοιχτο το τουιτερ και το ινσταγκραμ αλλα δεν καταναλωνουν τοση μπαταρια.. Ποσο καιρο το εχεις βασικα? περιμενε λιγο να στρωσει και η μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 καλημερα παιδια.Για ποτε βλέπουμε την αναβαθμιση ξερει κανεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 καλημερα παιδια.Για ποτε βλέπουμε την αναβαθμιση ξερει κανεις ? Καπου διαβασα για 20 απριλιου , αλλα δεν ξερω αν ειναι σιγουρο .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny69 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Καλησπέρα και από εμένα. Καινούριος στο forum και κάτοχος ενός Ι9082. Εξαιρετικά ικανοποιημένος από το συγκεκριμένο τηλέφωνο και, πιστεύω, σε καλή τιμή (από σκρουτζομάγαζο) γι'αυτά που προσφέρει. Θα εκτιμούσα την βοήθειά σας σε ένα πρόβλημα που έχω. Όταν πάω να καταχωρήσω μια επαφή στον τηλεφωνικό κατάλογο δεν μου δείνει την δυνατότητα να γράψω πλήρες όνομα και επίθετο, αλλά μόνο μερικά (λίγα) γράμματα. Πώς μπορώ να το κάνω να παίρνει όλα τα στοιχεία??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή συνέχεια σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Μην κάνεις αποθήκευση του αριθμού στη SIM αλλά στο τηλέφωνο. Η SIM σου δίνει περιορισμένους χαρακτήρες για να κάνεις καταχώρηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Τελικά το μπόρεσα και έκανα root.. Με ένα greenify και πετάει .. Μια ερώτηση: Αυτές τις μέρες δουλεύω για κλήσεις μόνο τη sim 1 (η 2 δεν έχει μονάδες/χρόνο ομιλίας).. Οταν με παίρνει τηλ. κάποιος στη sim 2 , μετά τη κλήση μου γυρίζει στη sim2 .. Αν δεν το προσέξω , μπορεί να πάρω τηλ. από τη sim 2. Mε σώνει το ότι έχω διαφορετικά wallpapers σε κάθε κάρτα. Υπάρχει τρόπος να είναι μόνιμα γυρισμένο στη sim 1 ? Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Τελικά το μπόρεσα και έκανα root.. Με ένα greenify και πετάει .. Μια ερώτηση: Αυτές τις μέρες δουλεύω για κλήσεις μόνο τη sim 1 (η 2 δεν έχει μονάδες/χρόνο ομιλίας).. Οταν με παίρνει τηλ. κάποιος στη sim 2 , μετά τη κλήση μου γυρίζει στη sim2 .. Αν δεν το προσέξω , μπορεί να πάρω τηλ. από τη sim 2. Mε σώνει το ότι έχω διαφορετικά wallpapers σε κάθε κάρτα. Υπάρχει τρόπος να είναι μόνιμα γυρισμένο στη sim 1 ? Πηγαινε ρυθμισεις - η συσκευη μου - διαχειριση καρτων σιμ - και αλλαξε την φωνητικη κληση απο τρεχον δικτυο σε σιμ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Πηγαινε ρυθμισεις - η συσκευη μου - διαχειριση καρτων σιμ - και αλλαξε την φωνητικη κληση απο τρεχον δικτυο σε σιμ 1 To είχα κάνει αλλά δεν ήξερα ότι όταν θα έπαιρνα τηλ. θα με γύριζε αυτόματα στη sim 1.. Ευχαριστώ πάντως για την επιβεβαιωση , άρα καλά το είχα κάνει.. Υ.Γ.Δεν με βλέπω τελικά για grand 2 , μετά το rootάρισμα το κινητάκι πετάει!! :):) Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 To είχα κάνει αλλά δεν ήξερα ότι όταν θα έπαιρνα τηλ. θα με γύριζε αυτόματα στη sim 1.. Ευχαριστώ πάντως για την επιβεβαιωση , άρα καλά το είχα κάνει.. Υ.Γ.Δεν με βλέπω τελικά για grand 2 , μετά το rootάρισμα το κινητάκι πετάει!! :):) Και εγω σκεφτομουν να κανω μια αναβαθμιση σε grand 2 :D αλλα με βολευει μια χαρα και αυτο προς το παρων , και χωρις ροοτ ( αν και το σκεφτομαι ) . μονο η μπαταρια με πειραζει που βγαζει 1μιση μερα το πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Και εγω σκεφτομουν να κανω μια αναβαθμιση σε grand 2 :D αλλα με βολευει μια χαρα και αυτο προς το παρων , και χωρις ροοτ ( αν και το σκεφτομαι ) . μονο η μπαταρια με πειραζει που βγαζει 1μιση μερα το πολυ. Εχω πάρει από Ισπανία μια μεγαλύτερη (σε χρυσό χρώμα 2850 mAh ) αλλά το ίδιο είναι.. Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimiria207 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 καλησπερα σας. πηρα και εγω αυτο το τηλεφωνο αλλα γενικα δεν εχω ιδεα απο τετοια. εχω εταιρια q ,αγορασα πακετο ιντερνετ αλλα δε δουλευει. παω σε 2 καταστηματα wind τους ζηταω να μου φτιαξουν τις ρυθμισεις ιντερνετ και μου λενε να παρω στην εξυπηρετηση πελατων. εχω παρει δυο φορες ,ολο λενε οτι θα μου στηλουν τις ρυθμισεις ιντερνετ για το τηλεφωνο μου και δεν μου τις στελνουν ποτε. αν καποιος θα μπορουμε να με βοησει θα ημουν υποχρεως. ευχαριστω. Για να χρησιμοποιησεις Internet απο την εταιρεια Q, πρεπει να εχεις ανοιχτη την περιαγωγη, αλλιως δεν συνδέεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojos_3 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Καλησπερα κ απο μενα. Μου την εχει δωσει η official ρομ(4.2.2) και θελω να το ρουταρω για δυο λογους. 1)Γιατι απο τα 800mb τα 550mb ειναι κατειλημμένα στην καλυτερη.(Τωρα τελευταια ειδικα παρακολλαει) 2)Η μπαταρια κραταει ουτε μια μερα με λιγη εξτρα χρηση. Ξερει καποιος καποια ρομ που να βελτειωνει αυτα ,να μην εχει τις βλακειες της samsung κ να δουλευουν και οι δυο sim? Αν ζηταω πολλα βριστε ελευθερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Καλησπερα κ απο μενα. Μου την εχει δωσει η official ρομ(4.2.2) και θελω να το ρουταρω για δυο λογους. 1)Γιατι απο τα 800mb τα 550mb ειναι κατειλημμένα στην καλυτερη.(Τωρα τελευταια ειδικα παρακολλαει) 2)Η μπαταρια κραταει ουτε μια μερα με λιγη εξτρα χρηση. Ξερει καποιος καποια ρομ που να βελτειωνει αυτα ,να μην εχει τις βλακειες της samsung κ να δουλευουν και οι δυο sim? Αν ζηταω πολλα βριστε ελευθερα. Το θεμα ειναι δεν μας αφηνουν να βριζουμε οι moderators :lol: :lol: πλακα κανω... 1) εγω παντως με την τελευταια ενημερωση ειμαι ευχαριστημενος και η μνημη ειναι ακριβως αντιθετο απο αυτο που γραφεις και εχω ενα σωρο εφαρμογες μεσα... 2) εμενα κραταει μια μερα (24 ωρο συνηθως ) αλλα ειναι σπαστικο ... ( ποσο μαλλον για λογαριασμο δεδδηε χαχαχ) Εδω σου λεει τις οδηγιες που θες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=43717119 για 4.2.2 εχει βγει και για 4.4.2 κιτ κατ για τις δυο σιμ αλλα λειπουν 3-4 λειτουργιες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojos_3 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 sos παιδια.Ολο το βραδυ το παιδευα να συνδεσω το κιν με το Odin v3.07 αλλα τζιφος. Ακολουθησα ακριβως τις οδηγιες και απο xda k apo youtube. Μου πεταει ενα κοκκινο μνμ στην οθονη που δεν το εχουν οι αλλοι μηπως φταιει αυτο. https://www.dropbox.com/sc/dsgwr0rvm8y4i35/ikghZRukuJ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimiria207 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Γεια σας παιδιά! Σκέφτομαι να αγοράσω το παρών κινητό από ένα σκρουτζομάγαζο. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για το Grand. Η χρήση θα είναι facebook , μερικές φωτογραφίες, GPS, Mobile Data, Skype, Viber, παιχνίδια και άλλες εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Γεια σας παιδιά! Σκέφτομαι να αγοράσω το παρών κινητό από ένα σκρουτζομάγαζο. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για το Grand. Η χρήση θα είναι facebook , μερικές φωτογραφίες, GPS, Mobile Data, Skype, Viber, παιχνίδια και άλλες εφαρμογές. Για όλα αυτά που είπες σε καλύπτει άνετα.. μιας και χρησιμοποιω και εγώ τις ίδιες εφαρμογές ( και το σκαιπ μου δουλευει απροβληματιστα εχω κανει και αρκετες βιντεοκλησεις ) για παιχνιδια δεν ξερω να σου πω. Κατι απλα τα παιζει μια χαρα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimiria207 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Χμμμμ, πολυ ενδιαφερον. Ευχαριστω πολυ samih. Αν και οταν το αγορασω, θα σας πω εντυπωσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILAKOSGR Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Εχω πάρει από Ισπανία μια μεγαλύτερη (σε χρυσό χρώμα 2850 mAh ) αλλά το ίδιο είναι..Αδερφε ξεκολησε το χρυσο αυτοκολητο προσεκτικα και θα διαπιστωσεις την απατη της χρυσης μπαταριας! Την ειχα πατησει σε 1 iphone που ειχα! Απο κατω η μπαταρια εχει τα στοιχεια χωρητικοτητας της κανονικης!! ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΜΙΛΑΜΕ:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifros Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Ειχα την ιδια χρυση μπαταρία και μετα από 2 μηνες φούσκωσε στο κεντρο και δημιουργούσε πρόβλημα στην οθόνη του κινητού. Προφανώς από την πίεση. Εάν παρατηρήσετε το ιδιο πετάχτε την. Μπορείτε να το διαπιστώσετε τοποθετώντας την σε επίπεδη επιφάνεια για να δείτε αν εφάπτεται τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPYROS_39_PATRA Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 καλησπερα και χρονια πολλα..........!!!θελω να μαθω αν το τηλεφωνο εχει Blocking mode απο μονο του και πως λειτουργει αυτο?μπορεις να μπλοκαρεις συγκεκριμενες επαφες σαν το s4?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraPhi Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 καλησπερα και χρονια πολλα..........!!!θελω να μαθω αν το τηλεφωνο εχει Blocking mode απο μονο του και πως λειτουργει αυτο?μπορεις να μπλοκαρεις συγκεκριμενες επαφες σαν το s4?ευχαριστω Έχει λειτουργία αποκλεισμού αλλά ας το αναλύσει κάποιος άλλος γιατί δεν μπορώ να γράψω πολλά τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 καλησπερα και χρονια πολλα..........!!!θελω να μαθω αν το τηλεφωνο εχει Blocking mode απο μονο του και πως λειτουργει αυτο?μπορεις να μπλοκαρεις συγκεκριμενες επαφες σαν το s4?ευχαριστω Nαι έχει λειτουργία αποκλεισμού , και επιτρέπει να αποκλεισεις εισερχομενες κλησεις , ειδοποιησεις , και το ξυπνητηρι.. και μπορεις να μπλοκαρεις και συγκεκριμενες επαφες φτιαχνοντας μια λιστα.. απο την αλλη αντι να κάνεις αυτο μπορεις να βαλεις την επαφη σε μια λιστα για αυτοματη απορριψη κλησεων , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts