Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Htc One (M7)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε εμένα αυτή η επιλογή δεν υπάρχει. Καμμιά εξήγηση ;;;

Mάλλον ο Αντρέας είναι με custom rom

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Καλημέρα.

Αντιμετωπιζει κάποιος πρόβλημα με τον αισθητήρα της οθόνης;

Στη συσκευή ενός συναδέλφου δε λειτουργεί σχεδόν ποτέ στις κλήσεις. Η οθόνη παραμένει ενεργή στις 9/10 των περιπτώσεων...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ωραιαααααααα....Καλα καταλαβα οτι κατι τετοιο ισχυει στα κινητα...Μα ειναι δυνατον ιδια κινητα να εχουν διαφορετικες ρυθμισεις??Τωρα θα με πειτε παιζει ρολο και η χωρα προελευσης...Παντως και στο xda πολλοι αναρωτιοντουσαν πως γινεται να βγαλουν την γραμμη αυτη με τις 3 τελειες κατω στην οθονη,ενω παραλληλα πολλοι ειχαν αυτην την επιλογη με το κουπμι πισω....

Mάλλον ο Αντρέας είναι με custom rom

Ωραιαααααααα....Καλα καταλαβα οτι κατι τετοιο ισχυει στα κινητα...Μα ειναι δυνατον ιδια κινητα να εχουν διαφορετικες ρυθμισεις??Τωρα θα με πειτε παιζει ρολο και η χωρα προελευσης...Παντως και στο xda πολλοι αναρωτιοντουσαν πως γινεται να βγαλουν την γραμμη αυτη με τις 3 τελειες κατω στην οθονη,ενω παραλληλα πολλοι ειχαν αυτην την επιλογη με το κουπμι πισω....

Δεν νομίζω να παίζει ρόλο ότι είμαι με custom rom, μάλλον είναι λόγω της τελευταίας έκδοσης που έχω, 1.29.201.16

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Δεν νομίζω να παίζει ρόλο ότι είμαι με custom rom, μάλλον είναι λόγω της τελευταίας έκδοσης που έχω, 1.29.201.16

παιζει ρολο.καποιες custom rom το εχουν ενεργοποιημενο ενω στο stock δεν υπαρχει πουθενα

Περί sgp ultra thin http://www.ebay.com/itm/190826578808?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Παρέλαβα σήμερα.Πράγματι τίποτα το ιδιαίτερο (ακριβή τα σχόλια του amazon).Έχει το καλό ότι περιλαμβάνει και 1 screen protector

Αργύρη,

Δοκίμασες το screen protector, εγώ παρέλαβα χθές την "SPIGEN SGP Ultra Crystal" είχε 2 αλλά καμία απο τις 2 δεν ταίριαζε ακριβώς στην οθόνη, είναι μερικά χιλιοστά ποίο κοντές. Την τοποθέτησα, ποιοτικα είναι πολύ καλή αλλά η ultra clear της brando που είχα στο προηγούμενο κινητό νομίζω οτι ήταν καλύτερη ως προς την απόδοση χρωμάτων και γενικα νομίζω ποιο διαφανή και στην αφή λίγο ποίο απαλη. Ποία είναι η γνώμη σου?

παιζει ρολο.καποιες custom rom το εχουν ενεργοποιημενο ενω στο stock δεν υπαρχει πουθενα

Είσαι λάθος, δεν μίλησα πουθενά για mod που αφαιρεί τις 3 τέλειες. Αυτό που αναφέρω εγώ είναι επίσημο από την HTC.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είσαι λάθος, δεν μίλησα πουθενά για mod που αφαιρεί τις 3 τέλειες. Αυτό που αναφέρω εγώ είναι επίσημο από την HTC.

Εμένα με μπέρδεψες λόγω ενός λάθος αριθμού (1.29.201.16).Είδα τη version μου και είναι 1.29.401.12.Οπότε φαντάζομαι εννοείς τη βάση 1.29.401.16?

Edited by afilopou

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Εμένα με μπέρδεψες λόγω ενός λάθος αριθμού (1.29.201.16).Είδα τη version μου και είναι 1.29.401.12.Οπότε φαντάζομαι εννοείς τη βάση 1.29.401.16?

Ναι sorry, τυπογραφικό.. 1.29.401.16 εννοούσα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι sorry, τυπογραφικό.. 1.29.401.16 εννοούσα..

Εμείς που είμαστε με 1.29.111.11 ξέρουμε πότε παίρνουμε τo update ?πχ εμένα είναι γερμανικό ,δεν θα έπρεπε να το είχε πάρει?προσπάθησα manual αλλά δεν το βγάζει ...όπως επίσης τι διορθώνει η προσθέτει αυτό ?

Καλημέρα.

Αντιμετωπιζει κάποιος πρόβλημα με τον αισθητήρα της οθόνης;

Στη συσκευή ενός συναδέλφου δε λειτουργεί σχεδόν ποτέ στις κλήσεις. Η οθόνη παραμένει ενεργή στις 9/10 των περιπτώσεων...

δοκιμασε να βγαλεις απο την οθονη εαν εχει το screen protector

Δεν έχει screen protector ή οτιδήποτε που να καλύπτει τους αισθητήρες.

Μου έκανε εντύπωση γιατί στη πρώτη κλήση που δοκίμασα δούλεψε κανονικά και περνώντας τη παλάμη μου, όντως έσβηνε η οθόνη, όπως πρέπει άλλωστε.

Κι εκεί που πήγα να του πω ότι βλέπει φαντάσματα επειδή άφησε το iPhone για Android συσκευή, στις επόμενες κλήσεις που δοκίμασα η οθόνη, η μάλλον ο αισθητήρας, δεν ανταποκρινοταν στη παλάμη μου ή το... αυτί μου.

Να το στείλει στο περίφημο service της HTC;;;

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Οι αισθητηρες βρισκονται εκτος οθονης.

Ηλια θα δοκιμαζα ενα restart για αρχη και θα το παρακολουθουσα

Μου ήρθε και εμένα από το Amazon.de (μαύρο), μαζί με την SGP Thin Air Ultra Clear. Η θήκη καλούτσικη, αλλά ακριβή για πλαστική (περιμένω και την soft clear, αλλά και τις Nillkin (πίσω και φλιπ). Καλό το screen protector της SGP, αλλά περιμένω και το γυάλινο της Brando. Έχω και το S4 και μπορώ να πω ότι το One είναι σαφώς πιο γρήγορο, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να ευθύνεται το Android 4.2.2 του S4 και πιθανή ανώριμη υλοποίησή του από τη Samsung. Και μία ερώτηση: Στο S4, πατώντας συνεχόμενα το κεντρικό πλήκτρο, μου βγάζει τις ανοιχτές εφαρμογές και επιλέγω (ή κλείνω) όποια θέλω. Στο One, πώς το κάνω;
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Μου ήρθε και εμένα από το Amazon.de (μαύρο), μαζί με την SGP Thin Air Ultra Clear. Η θήκη καλούτσικη, αλλά ακριβή για πλαστική (περιμένω και την soft clear, αλλά και τις Nillkin (πίσω και φλιπ). Καλό το screen protector της SGP, αλλά περιμένω και το γυάλινο της Brando. Έχω και το S4 και μπορώ να πω ότι το One είναι σαφώς πιο γρήγορο, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να ευθύνεται το Android 4.2.2 του S4 και πιθανή ανώριμη υλοποίησή του από τη Samsung. Και μία ερώτηση: Στο S4, πατώντας συνεχόμενα το κεντρικό πλήκτρο, μου βγάζει τις ανοιχτές εφαρμογές και επιλέγω (ή κλείνω) όποια θέλω. Στο One, πώς το κάνω;

Διπλό πάτημα στο home button

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Αργύρη,

Δοκίμασες το screen protector, εγώ παρέλαβα χθές την "SPIGEN SGP Ultra Crystal" είχε 2 αλλά καμία απο τις 2 δεν ταίριαζε ακριβώς στην οθόνη, είναι μερικά χιλιοστά ποίο κοντές. Την τοποθέτησα, ποιοτικα είναι πολύ καλή αλλά η ultra clear της brando που είχα στο προηγούμενο κινητό νομίζω οτι ήταν καλύτερη ως προς την απόδοση χρωμάτων και γενικα νομίζω ποιο διαφανή και στην αφή λίγο ποίο απαλη. Ποία είναι η γνώμη σου?

Μανο μολις την εβαλα.Μια εχει η συσκευασια (πακετο με τη θηκη).Τη μετρησα πριν τη βαλω και μοιρασα επανω-κατω τη διαφορα.Αφηνει πολυ πολυ μικρο κενο.Απο χρωματα μου φανηκε οκ.Η αφη οντως ειναι λιγο περιεργη για την ωρα.Την αλλη που λες δεν τη ξερω καθολου.

Ειδικα μετα απο τοσο καιρο χωρις protector μου φαινεται καπως :D

Να ξαναρωτήσω και sorry αλλά μου προκλήθηκε απορία. Έχει κανείς άλλος 1.29.111.11?

Δες εδω το τριτο σχολιο απο την αρχη.Ο τυπος εχει το ιδιο base με εσενα και λεει οτι εχει το changelog του τελευταιου update.Μηπως ειναι απο Γερμανια μερια;

Δες εδω το τριτο σχολιο απο την αρχη.Ο τυπος εχει το ιδιο base με εσενα και λεει οτι εχει το changelog του τελευταιου update.Μηπως ειναι απο Γερμανια μερια;

Γερμανία νομίζω. Αλλά πιο 3 σχόλιό ?:confused:

Γερμανία νομίζω. Αλλά πιο 3 σχόλιό ?:confused:

Οταν τελειωνει το κειμενο εχει καποια σχολια.Στο 3ο απο την αρχη,γραφει ενας τυπος οτι του ηρθε update με τον ιδιο κωδικο που εχεις εσυ και ειναι το τελευταιο:)

Οταν τελειωνει το κειμενο εχει καποια σχολια.Στο 3ο απο την αρχη,γραφει ενας τυπος οτι του ηρθε update με τον ιδιο κωδικο που εχεις εσυ και ειναι το τελευταιο:)

Βάλ' του κι ένα link ντε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βάλ' του κι ένα link ντε...

:D:D:D:D

Ωραιος ειμαι.Thanks Αντρεα

http://www.androidcentral.com/htc-one-gets-updated-camera-and-audio-enchancements

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...