Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Htc One (M7)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να έρθει,να το δούμε και εμείς από κοντά (επιτέλους!!!!) και είμαι περίεργη,τώρα που θα κυκλοφορήσει και στην ταπεινή μας Ελλαδίτσα,πως θα τα πάει άπο άποψη τιμής...στα σκρουτζομάγαζα μιλάω πάντα...στα άλλα είναι γνωστό

ο αντίπαλος πάντως,έχει ήδη πτωτικές τάσεις :p

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Άντε Δευτέρα - τρίτη να το πάρω με το καλό. Άρχισα να σκέφτομαι ότι αν αργήσουν κι άλλο μπορεί να χάσουμε τα διπλά μικρόφωνα.

To θεμα ειναι μην βαλουν καλυτερα μετα!:p

Αν και νομιζω οτι το μεγαλυτερο μερος των πωλησεων θα το κανουν με τα μικροφωνα που εχουν τωρα.

Σήμερα ήρθε και το δικό μου.. Το βραδάκι έχει unboxing και root με το καλημέρα :devil:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Μολις ειδα οτι κωτσοβολος κλπ το εχουν ως αμεσα διαθεσιμο για οποιον ενδιαφερεται. Μακαρι να ειχαν μια πιο λογικη τιμη, αλλα 729 δεν λεει νομιζω.

Σήμερα ήρθε και το δικό μου.. Το βραδάκι έχει unboxing και root με το καλημέρα :devil:

Αντε με το καλό, να κάνει και κάποιος root, εσένα περίμενα lol:D (σε είχα ρωτήσει και πιο πίσω αν είχες κάνει κάτι άλλα μάλλον δεν το είδες τότε..)

Μολις ειδα οτι κωτσοβολος κλπ το εχουν ως αμεσα διαθεσιμο για οποιον ενδιαφερεται. Μακαρι να ειχαν μια πιο λογικη τιμη, αλλα 729 δεν λεει νομιζω.

Σε αυτά τα χρήματα δεν λέει γενικώς κανένα smartphone! Απλά όσοι έχουν κάποιο μεγάλο ποσό για επιδότηση υποχρεωτικά πάνε σε αυτές τις τιμές

Αμεσα διαθεσιμο στο amazon και σε ασημι χρωμα(17:40/10-5)

http://www.amazon.de/HTC-Smartphone-Touchscreen-Display-Ultrapixel-Quad-Core/dp/B00BFUS8C6/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1368196752&sr=8-5&keywords=xperia+zl

Μηπως το εχουν live να το δουμε?

Και ναι σε ποιο καταστημα?

ο αντίπαλος πάντως,έχει ήδη πτωτικές τάσεις :p

Ο αντιπαλος εχει, αλλα το One ακομα ουτε το φραγμα των 600 ευρω να σπασει-και προς τα κατω βεβαια(εννοω αμαζον και σια)

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

http://www.amazon.de/HTC-Smartphone-Touchscreen-Display-Ultrapixel-Quad-Core/dp/B00BFUS8C6/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1368196752&sr=8-5&keywords=xperia+zl

Ο αντιπαλος εχει, αλλα το One ακομα ουτε το φραγμα των 600 ευρω να σπασει-και προς τα κατω βεβαια(εννοω αμαζον και σια)

Φίλε τα 740 που τιμολόγισαν οι εδώ μεγάλες αλυσίδες το S4 θα μπει στα μαργαριτάρια της χρονιάς...

Το τηλέφωνο μέσα σε μια βδομάδα κυκλοφορίας έχει χάσει 100 ευρώ από την αρχική "αξία" του...

Απλά , tragic...

Are you with Us?

Το sense τελικα συνεχιζει να με ενοχλει... Δεν εχω καταφερει να το βολευτω απο τοτε που ξεκινησε η htc να βγαζει android...

Τα default προγραμματα εχουν σοβαρες ελλειψεις. Για παραδειγμα το gallery που δεν επιτρεπει πολλαπλη επιλογη εικονων η δεν εμφανιζει ευδιακριτα τα albums του picasa...

Επισης δεν μπορω να αναδιαταξω τη σειρα των homescreens. Αν κατι υπαρχει και δεν το εχω βρει παρακαλω καποιος ας το επισημανει.

Ορίστε λίγο καλύτερες:

http://img824.imageshack.us/img824/1771/20130510190934lls.th.jpg

http://img812.imageshack.us/img812/4420/20130510191120lls.th.jpg

http://img543.imageshack.us/img543/5373/20130510191159lls.th.jpg

Είναι λιγάκι πιο στα δεξιά το επάνω αλουμίνιο η έτσι μου φαίνεται από τις φώτο?

Οκ άκυρο,απο την προηγούμενη σελίδα που είδα την πρώτη φώτο φαίνεται οκ εκει.

Edited by arfi-gorgona
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Και στον κωτσοβολο που πήγα και έλεγε διαθέσιμο,δεν το πήρε το μάτι μου... Αλλά αν είναι όντως έτσι,από ώρα σε ώρα λογικά θα το βγάλει.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Και στον κωτσοβολο που πήγα και έλεγε διαθέσιμο,δεν το πήρε το μάτι μου... Αλλά αν είναι όντως έτσι,από ώρα σε ώρα λογικά θα το βγάλει.

Στο site του κωτσόβωλου λέει διαθέσιμο για αγορά από το ίντερνετ κι όχι από το κατάστημα. Στο δε πλαίσιο για αγορά από το κατάστημα έχει ημερομηνίες από την τρίτη και μετά. Άρα από βδομάδα μάλλον από κατάστημα. Φάγαμε το γάιδαρο, η ουρά έμεινε.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

ποιος ξέρει....μπορεί και αύριο να βγεί στην έκθεση. Τόσο μεγάλα καταστήματα να έλεγαν άμεσα διαθέσιμο και να περίμεναν τη Δευτέρα να παραλάβουν?

ποιος ξέρει....μπορεί και αύριο να βγεί στην έκθεση. Τόσο μεγάλα καταστήματα να έλεγαν άμεσα διαθέσιμο και να περίμεναν τη Δευτέρα να παραλάβουν?

Και το s4 Δευτέρα το είχαν στα καταστήματα αλλά Τετάρτη άρχισαν να το πουλάνε. Οπότε μάλλον αυτή είναι η διαδικασία.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Μηπως το εχουν live να το δουμε?

Και ναι σε ποιο καταστημα?

κάτσε να κυκλοφορησει για τα καλά και βλέπουμε...είναι σύνηθες φαινόμενο στα προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα,να κολλάνε "ψηλά"..για να δουμε

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

παιδια το παρελαβα κι εγω πριν απο καμια ωρα...

απλα οτι καλυτερο εχω δει ποτε σε κινητο....τελειο στην αισθηση , smooth οσο δεν παει...θα σας πω περισσοτερα αφου το δουλεψω λιγο..

Απλα , μια ερωτηση...

Το δικο μου ειναι Γερμανικο...και δεν εχει επιλογη για να βαλω στο μενου Ελληνικα..μικρο το κακο (μαλλον) αλλα επισης στο προγραμμα TV δεν εχω επιλογη να βαλω Ελλαδα σαν χωρα...

καμια ιδεα για το πως μπορω να το διορθωσω αυτο;;

thanx.,..

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

απλα οτι καλυτερο εχω δει ποτε σε κινητο....τελειο στην αισθηση , smooth οσο δεν παει...θα σας πω περισσοτερα αφου το δουλεψω λιγο..

Απλα , μια ερωτηση...

Το δικο μου ειναι Γερμανικο...και δεν εχει επιλογη για να βαλω στο μενου Ελληνικα..μικρο το κακο (μαλλον) αλλα επισης στο προγραμμα TV δεν εχω επιλογη να βαλω Ελλαδα σαν χωρα...

thanx.,..

Τι πάροχο έχεις ; Εμένα με κοσμοτέ μου έβγαλε ένα παραθυράκι ρωτώντας αν θέλω να εγκαταστήσω τις ρυθμίσεις του παρόχου ή κάτι τέτοιο δε θυμάμαι καλά, πάτησα ΟΚ και αμέσως άλλαξαν όλα σε Ελληνικά!

Τι πάροχο έχεις ; Εμένα με κοσμοτέ μου έβγαλε ένα παραθυράκι ρωτώντας αν θέλω να εγκαταστήσω τις ρυθμίσεις του παρόχου ή κάτι τέτοιο δε θυμάμαι καλά, πάτησα ΟΚ και αμέσως άλλαξαν όλα σε Ελληνικά!
Σωστός... Μόλις έβαλα τη SIM της VODAFONE τα πήρε όλα στα ελληνικά. Πετάμε δυνατά με ΟΝΕ λέμε!
Υγεία να έχουμε και προχωράμε...

Cosmote έχω αλλά ποτέ δε μου έβγαλε τέτοιο μενού....:(

• Administrators
Σωστός... Μόλις έβαλα τη SIM της VODAFONE τα πήρε όλα στα ελληνικά. Πετάμε δυνατά με ΟΝΕ λέμε!

Εναλλακτικά υπάρχει και η λύση του morelocale2 όπως σε όλες τις συσκευές της htc.

Modpic.gif

Εναλλακτικά υπάρχει και η λύση του morelocale2 όπως σε όλες τις συσκευές της htc.

thanx.....αυτο εβαλα και λυθηκε το προβλημα...:)

αλλα επισης στο προγραμμα TV δεν εχω επιλογη να βαλω Ελλαδα σαν χωρα...

thanx.,..

Δυστυχώς η Ελλαδα δεν υπαρχει ακομα!καποιος ειπε οτι αν βαλεις αλλη χωρα θα εχεις τι δυνατότητα να το χρησιμοποιήσεις σαν τηλεχειριστήριο!

HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8

Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge

iPhone 3Gs ,iPad mini

Oneplus 2 , Oneplus X

Meizu MX5 :clap:

Σαν τηλεχειριστηριο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ότι χώρα και να βάλεις..το χρησιμοποιώ ήδη.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Απλα , μια ερωτηση...

thanx.,..

Καλοριζικο:)

Αφου σε εντυπωσιασε σε πρωτη φαση αυτο ειναι καλο σημαδι.:p

Αναμενουμε αναλυτικα εντυπωσεις να μας πεις θετικα και αρνητικα και σε σχεση με το 920;)

Θα σε ζαλισω λιγο βεβαια ετσι μιας και ο μοναδικος μετα το 920 απο πολυμηνη χρηση και οχι ξεπετα απο αλλους χρηστες:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Μια απλη επιβεβαιωση της πολυ καλης μπαταριας (μαλλον της διαχειρισης) και ειδικα σε standby.2 μερες+

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Λοιποοοοον...Επειδη με τον μισθο που παιρνω (να φανταστω που παιρνουν ολοι 650 ευρα) και με λογαριασμους να τρεχουν βενζινες και ολα τα σχετικα,δεν υπαρχει περιπτωση να παραγγειλω το κινητο μεσω ενος ξενου site για τον λογο οτι δυσκολευομαι να δωσω τα λεφτα ντουκου...Και δεν εχω βρε κανενα site να δεχεται δοσεις...Οποτε αναγκαστικα σκεφτομαι να το παρω απτον Κωτσοβολο...Ο οποιος ειναι το καλυτερο καταστημα για μενα οσον αφορα τις δοσεις...Τωρα απο 630 ευρω που κανει στο ιντερνετ στα 730 που το πουλανε στα μαγαζια,ειναι μεγαλη η διαφορα...Αλλα σε δοσεις πιστευω δεν θα φανει τοσο...Οποτε λεω να παω σημερα κιολας να το παρω...Τι λετε??

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...