galanakop Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 http://www.ebay.co.uk/itm/400464499252?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Ακριβώς... Πάρτε την με κλειστά μάτια Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold79 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Παιδιά όποιος έχει πάρει την συσκευή μπορεί να μου γράψει εντυπώσεις από την ΚΑΜΕΡΑ??? αυτά τα 4 ultrapixels αληθεύει ότι είναι σαν να αντιστοιχούν σε κάμερα με 12-13 megapixel?? αυτές οι φωτογραφίες είναι για εκτύπωση ή θα έχουν κόκκους? και μία άλλη ερώτηση...η μπαταρία πόσο κρατάει με χρήση ιντερνετ και γενικής χρήσης του κινιτου?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Η μπαταρία από της φωτο που έχουμε δει είναι περίπου στην μέση... Τα 4ultrapixel δίνουν πολύ καλό αποτέλεσμα το βράδυ, από τα κορυφαία.. Στο φως της ημέρας σε τοπία συνήθως έχουν θόρυβο, αλλά φταίει όχι το 4..Αλλά το νέο της τεχνολογίας.. Υπάρχουν mini dslr με 4-5mp και εξωπραγματικες φωτογραφίες.. Όσο βγαίνουν update διωρθωνεται... Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Στη Θεσσαλονίκη πάντως υπάρχει στο πλαίσιο. Πήγα το είδα και μάλιστα για κάποιον άρρωστο ο πωλητής ήταν πρόθυμος να μου πουλήσει το εκθεσιακό κομμάτι. Για κανονική αγορά από την Πέμπτη. Στο κατάστημα τής Π. Π. Γερμανού το είδες, ή κάπου αλλού; Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Στο κατάστημα τής Π. Π. Γερμανού το είδες, ή κάπου αλλού; Το είδα και εγώ σήμερα στο κατάστημα που αναφέρεις :rolleyes: :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Στη Θεσσαλονίκη πάντως υπάρχει στο πλαίσιο. Πήγα το είδα και μάλιστα για κάποιον άρρωστο ο πωλητής ήταν πρόθυμος να μου πουλήσει το εκθεσιακό κομμάτι. Για κανονική αγορά από την Πέμπτη. @gorgona Sorry για την λέξη κόμπλεξ, αλλά τόση επιμονή μου κάνει εντύπωση. Ε πες ντε πώς σου φανηκε?:) Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold79 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Η μπαταρία από της φωτο που έχουμε δει είναι περίπου στην μέση... Τα 4ultrapixel δίνουν πολύ καλό αποτέλεσμα το βράδυ, από τα κορυφαία.. Στο φως της ημέρας σε τοπία συνήθως έχουν θόρυβο, αλλά φταίει όχι το 4..Αλλά το νέο της τεχνολογίας.. Υπάρχουν mini dslr με 4-5mp και εξωπραγματικες φωτογραφίες.. Όσο βγαίνουν update διωρθωνεται... Τι ενοείς ότι η μπαταρία είναι περίπου στη μέση??:wacko: κρατάει μία μέρα..δύο μέρες...με αρκετή χρήση κινιτού πάντα.. και κάτι άλλο... εχω το htc sensation και οι φωτογραφίες είναι πολύ καθαρές με κάμερα 8 megapixel.να υποθέσω ότι είναι αντίστοιχες και στο htc one? χρειάζομαι ένα μέτρο σύγκρισης για να καταλάβω γιαυτό και επιμένω.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 (edited) Ε πες ντε πώς σου φανηκε?:) Όσα θα γράψω είναι προσωπική γνώμη και όποιος διαφωνεί, καλά κάνει και διαφωνεί. Λοιπόν... Η αίσθηση του αλουμινένιου τμήματος είναι κορυφαία. Καλύτερη από ό,τι την περίμενα. Αντιθέτως το πλαστικό κομμάτι δεν είναι γυαλιστερό όπως το περίμενα αλλά ψιλοσαγρέ. Χειρότερο από ότι το περίμενα αλλά μάλλον πιο γερό (μοιάζει λίγο σαν στόκος). Κενό δεν κατάλαβα αν υπήρχε. Το έψαξα, το πάτησα, αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν αυτό που έβλεπα είναι κενό ή σκιά. Στο χέρι λόγω των λεπτότερων άκρων δείχνει καλύτερο από το S4. Παρεμπιπτόντως είχε 2 S4 εκεί (ένα στη βιτρίνα κι ένα στο χέρι μιας κοπέλας που το παρουσίαζε). Και στα δύο το πίσω καπάκι ήταν σπασμένο στο ύψος της κάμερας. Ακόμα να πω ότι αυτά τα S4 είχαν καλύτερη συμπεριφορά (λιγότερο lag) σε σχέση με το πρώτο που είδα. Στο software δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω. Πηγαίνει γρήγορα, ανοίγει τις εφαρμογές γρήγορα και όλα καλά. Στην οθόνη σημάδεψα και με τα 2 το φως της βιτρίνας που τα είχαν στημένα. Το φως ήταν ένα λευκό μπεζ. Στην οθόνη του one ήταν λευκό μπεζ (ίσως λίγο πιο λευκό). Στο S4 ήταν κίτρινο λευκό, καμία σχέση με την πραγματικότητα. Τα έστησα και τα δύο και πήρα φωτογραφία τη φωτισμένη βιτρίνα με τα καρτελάκια (με το φως από πίσω) για κάθε συσκευή. Το One τράβηξε σωστά το καπάκι πάνω από το φως με τη λωρίδα της λάμπας φθορίου από κάτω να φαίνεται κανονικά (όπως στην πραγματικότητα). Με εστίαση στο φως τα γράμματα από το καρτελάκι φαίνονται κανονικά αλλά ήταν σχετικά θολά σε πολύ μικρή απόσταση (με ζουμ) περίπου 30 εκατοστά, κάτι που δε μου έκανε καλή εντύπωση αφού ήμουν αρκετά κοντά. Το S4 απο την άλλη εξομάλυνε το φως από το καπάκι με αποτέλεσμα να μην φαίνεται η λωρίδα της λάμπας φθορίου (που στο μάτι φαινόταν κανονικά). Το χρώμα στην οθόνη φαινόταν λάθος αφού ήταν κιτρινωπό. Στο καρτελάκι τα γράμματα ήταν καθαρά. Αλλά φαίνονταν μόνο όσα ήταν στην άκρη αφού όσο πιο στο κέντρο πήγαινε τόσο σκοτείνιαζε η φωτογραφία (εστίαση στο φως) με αποτέλεσμα να μην φαίνεται τι γράφει. (ελπίζω να βγαίνει άκρη) Τα ηχεία σε ένα βίντεο που έβαλα, στη φασαρία του χώρου (που δεν ήταν και πολλή) δεν ήταν τόσο εντυπωσιακά όσο περίμενα (ίσως γιατί περίμενα πολλά) παρόλο που το τραγούδι που διάλεξα ήταν δυνατό. Ο ήχος, όσο ακουγόταν, ήταν πιο βαθύς από τη μέση συσκευή. Τέλος για όσους ενδιαφέρονται το πλαίσιο είπε ότι θα τα φέρει Πέμπτη τη στιγμή που στο Γερμανό δεν υπάρχει καν τιμή (πόσο μάλλον ημερομηνία άφιξης). Εγώ το όνομα μου στη λίστα το έβαλα. Υ. Γ. Ποιός ήταν αυτός που πήγε κι έβαλε 6 φωτογραφίες μέσω bluetooth για να δει την οθόνη; :) Edited May 13, 2013 by bouss You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 @bouss αυτη την έστειλα σίγουρα για να το συγκρίνω με το Ζ :p έστειλα και αλλες αλλα δε θυμάμαι ποιες :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Για οποιον ενδιαφερεται υπαρχει στο πλαισιο γλυφαδας. Το ασημι. Το ειδα και εγω σημερα, απλα υπεροχο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 @bouss αυτη την έστειλα σίγουρα για να το συγκρίνω με το Ζ :p έστειλα και αλλες αλλα δε θυμάμαι ποιες Δεν αμφισβητεί κανείς τη δυνατότητα της κάμερας σε μάκρο. Το θέμα είναι ότι είτε από κακή υλοποίηση είτε από λίγα megapixel το θέμα των λεπτομερειών είναι υπαρκτό. Αλλά αυτό που είναι αδιαμφισβήτητο είναι ότι τα "ultrapixel" είναι κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση. Τα χρώματα είναι σωστότερα, και η αντιμετώπιση του μειωμένου φωτός είναι κλάσεις ανώτερη. Όσο για το zoe και ότι συνεπάγεται αυτό καθώς και η ταχύτητα (που δοκίμασα όχι με πατημένο το κουμπί της κάμερας αλλά με ταχύτατα επανειλημμένα πατήματα) του κλείστρου είναι ο ορισμός του "οπως πρέπει" για φωτογραφική μηχανή της στιγμής. Ίσως περισσότερα pixel, ίσως καλύτερο software είναι απαραίτητα για να λάμψει η τεχνολογία. Άρα αυτό που χρειάζεται είναι είτε περισσότερη εμπειρία από τους developers του λογισμικού της φωτογραφικής ή απλά η λογική ανάπτυξη της τεχνολογίας (αύξηση των megapixel). You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 (edited) Αν δεν κάνω λάθος δεν είναι και τόσο εύκολο να γίνει αυτο,γιατι αν θυμαμαι καλα.Τα 4μχ έχουν ίδιο μεγέθους φακό με τα 12 συμβατικά, φαντάσου δηλαδή στα 8 τι τρελό καρούμπαλο 8α πρέπει να έχει από πίσω,και ακόμα δεν έχουμε κινητό με 24μπ φακό (εκτος το νοκια)...Επισεις στο 4αρι θα πρέπει να παίξεις και με τα διαφορετικά προφιλ οθόνης,αν δε σε ικανοποιούν τα χρώματα.Δεν είναι σαν το ονε που από ότι ξέρω έχει ένα.Και σε "ολα" τα 4αρια που έχω δει σε Ντεμο,πάνε και τα βάζουν στα πιο εχτρεμε προφίλ για να φαίνονται τα χρώματα υπερβολικά ζωντανά... εγώ τα άλλαξα στο adobe profil στα 2 που έτυχε να δω. Edited May 13, 2013 by arfi-gorgona http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Αν δεν κάνω λάθος δεν είναι και τόσο εύκολο να γίνει αυτο,γιατι αν θυμαμαι καλα.Τα 4μχ έχουν ίδιο μεγέθους φακό με τα 12 συμβατικά, φαντάσου δηλαδή στα 8 τι τρελό καρούμπαλο 8α πρέπει να έχει από πίσω,και ακόμα δεν έχουμε κινητό με 24μπ φακό (εκτος το νοκια)...Επισεις στο 4αρι θα πρέπει να παίξεις και με τα διαφορετικά προφιλ οθόνης,αν δε σε ικανοποιούν τα χρωματα.Δεν ειναι σαν το ονε που από ότι ξέρω έχει ένα. Αυτό που μου φάνηκε πιο λάθος ήταν η εξομάλυνση του φωτός παρόλο το ότι η λάμπα φθορίου ξεχώριζε κανονικά. Αλλά αυτό που είδα ήταν κάτι παραπάνω από λάθος, όπως και η θολούρα στα γράμματα του one. Έχανε λεπτομέρειες σε πολύ κοντινή απόσταση, κάτι που δεν εξηγείται με τα λίγα megapixel (εκτός αν φταίει που έκανα focus σε κάτι που ήταν πιο πίσω). Δεν ξέρω ποια ήταν πάντως η ρύθμιση της οθόνης του S4 (άλλωστε δεν πήγα για το S4) αλλά σίγουρα είναι λάθος και δε θα έπρεπε να υπάρχει σαν επιλογή. Τα χρώματα δεν τα έκρινα και τόσο γιατί ξαναείχα amoled και ξέρω τις παραξενιές (και ροζ άσπρα είδαμε, και ροζ ή μπλε γκρι είδαμε, και πυκνές μαύρες γραμμές σε λευκό πλαίσιο που δεν ξεχωρίζουν είδαμε, από παιδικές ασθένειες δεν είχε έλλειψη). You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiachios Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Για όσους ακόμη δεν το έχουν βρει Μηνύματα-πατάμε πάνω δεξιά τις τρεις τελείες-ρυθμίσεις-γενικά-χρώματα-και επιλέγουμε συνδυασμό χρωμάτων! Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες, οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα, οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Για όσους ακόμη δεν το έχουν βρει Μηνύματα-πατάμε πάνω δεξιά τις τρεις τελείες-ρυθμίσεις-γενικά-χρώματα-και επιλέγουμε συνδυασμό χρωμάτων! Ωραίος.ούτε καν το είχα δει. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mick_ Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Το είδα στο Πλαίσιο στο Athens Heart. Είπε ότι υπάρχει διαθεσιμότητα αν και δεν το έψαξε, αλλά όταν ρώτησα για το μαύρο δεν ήξεραν αν θα το έφερναν και πότε . . . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold79 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Υπάρχει και με μνήμη 64 GB ή Ελλάδα έρχεται μόνο στα 32GB?? Απο μπαταρία πως τα πάει?το htc sensation κρατάει μία μέρα.κάθε βράδυ στο φορτιστή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 To είδα κι εγώ στο Πλαίσιο. Πολύ όμορφο και πολύ γρήγορο, το galaxy δίπλα του περνάει απαρατήρητο. Κάτι φωτογραφίες που δοκίμασα και έβγαλα ήταν καλές. Ο μοναδικός μου φόβος είναι το πόσο εύκολα μπορεί να κάνει σημάδια η πίσω πλευρά. Εσείς που το έχετε πώς το "βιώνετε" αυτό; Έχετε αυτό τον φόβο ότι μπορεί να χτυπηθεί; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 To είδα κι εγώ στο Πλαίσιο. Πολύ όμορφο και πολύ γρήγορο, το galaxy δίπλα του περνάει απαρατήρητο. Κάτι φωτογραφίες που δοκίμασα και έβγαλα ήταν καλές. Ο μοναδικός μου φόβος είναι το πόσο εύκολα μπορεί να κάνει σημάδια η πίσω πλευρά. Εσείς που το έχετε πώς το "βιώνετε" αυτό; Έχετε αυτό τον φόβο ότι μπορεί να χτυπηθεί; Μαζι με το εξαιρετικό one παιρνεις και την παρακάτω θηκη και εισαι αρχηγός http://www.ebay.co.uk/itm/400464499252?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 To είδα κι εγώ στο Πλαίσιο. Πολύ όμορφο και πολύ γρήγορο, το galaxy δίπλα του περνάει απαρατήρητο. Κάτι φωτογραφίες που δοκίμασα και έβγαλα ήταν καλές. Ο μοναδικός μου φόβος είναι το πόσο εύκολα μπορεί να κάνει σημάδια η πίσω πλευρά. Εσείς που το έχετε πώς το "βιώνετε" αυτό; Έχετε αυτό τον φόβο ότι μπορεί να χτυπηθεί; καλημερα ο φόβος υπάρχει αλλα οταν εχεις ενα τέτοιο κόσμημα στα χέρια σου το προσέχεις ετσι και αλλιώς και καθε φορά που το κρατάς το χαίρεσαι σαν να ειναι η πρώτη!!!! νομίζω οτι ολα τα τηλέφωνα που εχουν 700 ευρω σε τρομάζουν μην χτυπηθούν.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Εκτός από πλαίσιό υπάρχει πουθενά αλλού να το δούμε? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpredator Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση σ'αυτους που εχουν το κινητο...Εχετε την επιλογη στις ρυθμισεις να αλλαξετε τα κουμπια...??Τι εννοω..?? Θυμαμαι σε ενα βιντεακι ειχε επιλογη που μπορουσες να πατησεις το κουμπι back 2 φορες και να ανοιγουν οι ρυθμισεις(ή το μενου)...Και με ενα πατημα απλα πηγαινες πισω...Το ρωταω αυτο γιατι αυτη η γραμμη που βγαινει κατω στην οθονη με τις 3 τελιτσες σε καποιες εφαρμογες ειναι οσο να'ναι ασχημη,ασε που τρωει και χωρο απ'την οθονη...Υπαρχει ακομα αυτη η επιλογη?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpredator Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Παντως οσον αφορα την ελλειψη καρτας sd αυτη ειναι η απαντηση μου Βεβαια το βιντεακι ειναι στα γερμανικα(?) αλλα το νοημα βγαινει.... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassis Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Ποιό screen protector έχετε αγοράσει? 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mick_ Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Ποιό screen protector έχετε αγοράσει? Αυτό ήμουν έτοιμος να ρωτήσω, θήκες έχουν αναφερθεί πολλές, για την οθόνη τι προτείνετε; Είδα τώρα στο handtec ότι δείχνει διαθέσιμα σε μαύρα. Γνωρίζει κανείς αν ισχύει, έχει κάνει πιο παλιά παραγγελία και του έχει έρθει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts