Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Htc One (M7)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειναι γνωστό πια πως οι custom rom δεν έχουν να προσφέρουν πια τις διάφορες που βλέπαμε στο παρελθόν και κατά τη γνώμη μου οι μνήμες του παρελθόντος είναι και ο λόγος που ακόμα ειναι τόσο δημοφιλής. Με εξαίρεση ίσως μόνο το visual customization μιας και πραγματικό tweaking πλέον δεν υφίσταται αφού δεν υπάρχει χώρος για κάτι τέτοιο.

Γιάννη για μένα ο ποιο σημαντικός λόγος για ξεκλείδωμα και custom rom είναι να φύγουν οι διαφημίσεις..

Από κει και πέρα δεν θα πω όχι σε de-odexed βάση ώστε να μπορώ να παίζω με τα διάφορα mod's που βγαίνουν..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να προσθέσω εδώ, ότι τελικά φαίνεται σοφή επιλογή της htc να το διαθέσει με 4.1.2 (ίσως η καλυτερη jb ακόμα και σε pure android) και όχι με 4.2.2 που ναι μεν είναι πιο φρέσκο και έχει τα toggles αλλά πάσχει (ακόμα και στο N4)

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Ειναι γνωστό πια πως οι custom rom δεν έχουν να προσφέρουν πια τις διάφορες που βλέπαμε στο παρελθόν και κατά τη γνώμη μου οι μνήμες του παρελθόντος είναι και ο λόγος που ακόμα ειναι τόσο δημοφιλής. Με εξαίρεση ίσως μόνο το visual customization μιας και πραγματικό tweaking πλέον δεν υφίσταται αφού δεν υπάρχει χώρος για κάτι τέτοιο.

Ετσι ειναι Γιαννη.

Πρακτικα για customization τυπου adding shortcuts, χρηση titanium backup (η παραπλησιων εφαρμογων) ειναι οι μοναδικοι λογοι για τη χρηση custom rom, αλλα στην προκειμενη θελω ενα εργαλειο δουλειας χωρις καμια παρεμβαση απο την πλευρα μου...

• Administrators
Γιάννη για μένα ο ποιο σημαντικός λόγος για ξεκλείδωμα και custom rom είναι να φύγουν οι διαφημίσεις..

Από κει και πέρα δεν θα πω όχι σε de-odexed βάση ώστε να μπορώ να παίζω με τα διάφορα mod's που βγαίνουν..

Δεν διαφωνώ, αυτό όμως ειναι πειραγμα για το πειραγμα, όχι για την ουσιαστική εμπειρία χρήσης η οποία ήδη υπάρχει και δεν θα την προσφέρει κάποια custom rom.

Ωστόσο, η δυνατότητα για root ειναι απαραίτητη σε κάθε android συσκευή.

Modpic.gif

Γιαννη προσωπικα δε σκοπευω ουτε να το ξεκλειδωσω, πολλω δε μαλλον να του βαλω custom rom.

Το τηλεφωνο αποδιδει υποδειγματικα και θελω να διατηρησω ατοφια την ωραια εμπειρα χρησης που εχει καταφερει να "στησει" η HTC με αυτη τη συσκευη...

Δεν διαφωνώ, αυτό όμως ειναι πειραγμα για το πειραγμα, όχι για την ουσιαστική εμπειρία χρήσης η οποία ήδη υπάρχει και δεν θα την προσφέρει κάποια custom rom.

Ετσι πλέον είναι, σε γενικές γραμμές ,και εγω εχω κανά χρόνο να ξεκλειδώσω τηλέφωνο (απο το S3) αλλά πως στο καλό να κάνεις το τηλέφωνο να ανοίγει απο το home button αφου το power το εβάλαν στην κορυφή και είναι τελείως άβολο.

Να προσθέσω εδώ, ότι τελικά φαίνεται σοφή επιλογή της htc να το διαθέσει με 4.1.2 (ίσως η καλυτερη jb ακόμα και σε pure android) και όχι με 4.2.2 που ναι μεν είναι πιο φρέσκο και έχει τα toggles αλλά πάσχει (ακόμα και στο N4)

Δεν νομιζω να φταει η 4.2.2 σε αυτο παντος.πιο πολλη ειναι οτι ειναι φορτομενο με πολλα smart πραγματάκια .και την 4.2.2 να παρει το one πάλι θα πεταει .

Γιαννης

Ανδρέα, μιας και έχω χάσει επεισόδια, υπάρχει δυνατότητα όπως στο development της Samsung να περάσεις mods σε odex Rom?

Κάποιοι devs εκεί έχουν το xposed framework κι έτσι χαιρομαι για πολύ καιρό τώρα τα mods που θέλω σε official odex firmware.

+1....

Δεν νομιζω να φταει η 4.2.2 σε αυτο παντος.πιο πολλη ειναι οτι ειναι φορτομενο με πολλα smart πραγματάκια .και την 4.2.2 να παρει το one πάλι θα πεταει .

Και στο n4 πάντως με pure android 4.2.2, υπάρχουν προβλήματα που στην 4.1.2 δεν υπήρχαν...

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Πως βλέπεις ποια οθόνη έχεις ?

Πας εδώ και διαβάζεις :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2202869

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Καλορίζικο Αργύρη!!!!!!Τώρα ξέρεις τι να κάνεις ,ανά τρεις ώρες αλλάζεις το...νερό!!:lol:

Ήρθεεεεε!!!!!! Dispatched 24/04 από Amazon... ΕΛΤΑ finally...Rules!!! :cool:

Δυστυχώς είμαι στη δουλειά, εντυπώσεις το βραδάκι. Πάντως ήρθε κομπλέ η συσκευή χωρίς ελλατώματα απ'ότι πρόλαβα να δώ. Εντυπωσιακή σε ποιότητα και αίσθηση στο χέρι.

Η οθόνη δεν ξέρω από ποιά παρτίδα έχει η συσκευή μου πάντως το Contrast είναι επικό και τα λευκά ΛΕΥΚΑ. Ούτε κιτρινίλες ούτε τίποτα.

Καλορίζικό να είστε καλά να το λιώσετε! Κάντε ποστ το Serial Number να δουμε αν είναι απο την ίδια παραγωγη με το δικό μου! FA34DW

PS. Τα folderakia μεσα στα apps είναι οτι super για όποιον δεν χρησιμοποιούσε custom launcher..

PS2. To FA34DW δηλώνει ημερομηνία κατασκευής 15/04. Φρεσκο φρεσκο...

Edited by mmathiou

Ανδρέα, μιας και έχω χάσει επεισόδια, υπάρχει δυνατότητα όπως στο development της Samsung να περάσεις mods σε odex Rom?

Κάποιοι devs εκεί έχουν το xposed framework κι έτσι χαιρομαι για πολύ καιρό τώρα τα mods που θέλω σε official odex firmware.

Κάτι έκανε ο Paul αλλά πιστεύω ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμη..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Nice!!!

Πάντως (off topic) πρεπει να παραδεχτώ ότι το development της HTC είναι πολύ μπροστά απο αυτό της Sammy...Η Sammy έχει cookers, η HTC devs...Και αυτό μου έχει λείψει πολύ.

Μακάρι με το one να θυμηθούμε τα παλιά...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Nice!!!

Πάντως (off topic) πρεπει να παραδεχτώ ότι το development της HTC είναι πολύ μπροστά απο αυτό της Sammy...Η Sammy έχει cookers, η HTC devs...Και αυτό μου έχει λείψει πολύ.

Αν πιστέψω τα λεγόμενα του v@gelis (που αποφάσισε να κρατήσει το one αντί του note 2) τότε μου φαίνεται ότι ήρθε η ώρα της επιστροφής..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιαννη προσωπικα δε σκοπευω ουτε να το ξεκλειδωσω, πολλω δε μαλλον να του βαλω custom rom.

Το τηλεφωνο αποδιδει υποδειγματικα και θελω να διατηρησω ατοφια την ωραια εμπειρα χρησης που εχει καταφερει να "στησει" η HTC με αυτη τη συσκευη...

Ετσι ειναι Γιαννη.

Πρακτικα για customization τυπου adding shortcuts, χρηση titanium backup (η παραπλησιων εφαρμογων) ειναι οι μοναδικοι λογοι για τη χρηση custom rom, αλλα στην προκειμενη θελω ενα εργαλειο δουλειας χωρις καμια παρεμβαση απο την πλευρα μου...

+1....

Και στο n4 πάντως με pure android 4.2.2, υπάρχουν προβλήματα που στην 4.1.2 δεν υπήρχαν...

Nice!!!

Αν πιστέψω τα λεγόμενα του v@gelis (που αποφάσισε να κρατήσει το one αντί του note 2) τότε μου φαίνεται ότι ήρθε η ώρα της επιστροφής..

Απιστευτη εμπειρια απο τα παιδια ! Σας ευχαριστω πολυ που μου ανοιγεται τα ματια και εμενα του ασχετου !

Να ειστε καλα !

edit:

@ V@gelis

Αν και οποτε βρεις χρονο (και θελεις) και μπορεις (?), αγνωστε φιλε μου Βαγγελη και μου γραψεις δυο λογια,για αυτα που με πολυ αγωνια σε ρωτησα

εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4680062#post4680062 !

Θα σε ευχαριστω παρα πολυ,για τον κοπο και το χρονο σου !

Εστω και μονολεκτικα θα με βοηθησεις παρα,μα παρα,πολυ.. !

Αν παλι δεν εχεις χρονο,σε καταλαβαινω απολυτα και σε ευχαριστω (μονο και μονο),για τον κοπο που εκανες να τα διαβασεις !

Να εισαι καλα !

Edited by Galactic

Guest Logi

Ποιό τηλέφωνο είναι αυτό;;;

http://img.gamme.com.tw/news/2013/02/1/rJmaoaGekaWVp6Q.jpg

.

.

.

.

Κι όμως δεν είναι το Μ7 αλλά το ....Μ4!!

Αντρεα καθε φορα επιλεγω το καλυτερο, περα απο brands, φανατισμους κλπ.

Αυτο κανω δεκα χρονια με τα κινητα.

Για το μεγαλυτερο μερος του 2013 το One ειναι η πιο ισορροπημενη επιλογη - αυτο και θα κρατησω.

@Galactic

Θα κρατησω το One μεχρι την ελευση του note 3 (πρωτα ο Θεος), οποτε κι αν ειναι προγραμματισμενο αυτο (καπου στον Οκτωβρη).

Για φετος τις επιλογες σε high end κινητα τις ειδαμε και επιλεγω HTC One.

Ο Wacom digitizer θα ηταν μεγαλη απωλεια, καθως ειναι αναποσπαστο κομματι της καθημερινοτητας μου.

Ομως αυριο θα εχω ενα Note 8, που θα το εχω ολη μερα μαζι μου και μαζι με τον μοναδικο και βασικο υπολογιστη μου (Surface Pro) μου προσφερουν ο,τι ακριβως χρειαζομαι για την καθημερινη οργανωση μου.

Το One, λοιπον, ειναι υπεραρκετο (ειδικα τωρα το καλοκαιρι που θελουμε και αυξημενη φορητοτητα καθως δεν υπαρχουν σακακια κλπ) για αυτα που θελω και πανω απο ολα αψογα κατασκευασμενο (που τοσο μου εχει λειψει αυτα τα 2 χρονια με τα σκουπιδοπλαστικα της σαμμυ).

Φθορες κλπ δε με ενδιαφερουν, καθως δεν αγοραζω το τηλεφωνο για να το... καταστρεψω.

Θα το προσεχω σε λογικα πλαισια και εχω φορεμενο screen protector κι ενα pouch για τη μεταφορα του κι ειμαι οκ...

Ποιό τηλέφωνο είναι αυτό;;;

http://img.gamme.com.tw/news/2013/02/1/rJmaoaGekaWVp6Q.jpg

.

.

.

.

Κι όμως δεν είναι το Μ7 αλλά το ....Μ4!!

http://www.theverge.com/2013/5/1/4289020/htc-m4-specs-image-release-date-rumor-leak

HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8

Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge

iPhone 3Gs ,iPad mini

Oneplus 2 , Oneplus X

Meizu MX5 :clap:

Μπραβο στην HTC, να συνεχισει την εξαιρετικη ποιοτητα και κορυφαιο hardware και σε μικροτερες συσκευες, για τον κοσμο που τις θελει και τις επιλεγει.

Αρκει να μην χαθει στον κυκεωνα των διαδοχων και τον κυκλο ζωης των προϊοντων σε timeframe 6μηνου.

Απο οτι μαθαινω, φετος ειναι ειλημμενη η αποφαση τους να αλλαξουν τον παραλογισμο των τελευταιων ετων (αλλωστε πλεον δεν εχουν το ανθρωπινο δυναμικο και δυνατα logistics να υποστηριξουν κατι τετοιο, ακομα κι αν ηθελαν)...

ΥΓ Ας κανουν επιτελους το μεγαλο βημα να βγαλουν μια συσκευη κοντα στις 5.5 ιντσες.

Αν τα παρουσίαζε μαζί εγώ το μικρό θα έπαιρνα πάντως.
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Μπραβο στην HTC, να συνεχισει την εξαιρετικη ποιοτητα και κορυφαιο hardware και σε μικροτερες συσκευες, για τον κοσμο που τις θελει και τις επιλεγει.

Αρκει να μην χαθει στον κυκεωνα των διαδοχων και τον κυκλο ζωης των προϊοντων σε timeframe 6μηνου.

Απο οτι μαθαινω, φετος ειναι ειλημμενη η αποφαση τους να αλλαξουν τον παραλογισμο των τελευταιων ετων (αλλωστε πλεον δεν εχουν το ανθρωπινο δυναμικο και δυνατα logistics να υποστηριξουν κατι τετοιο, ακομα κι αν ηθελαν)...

ΥΓ Ας κανουν επιτελους το μεγαλο βημα να βγαλουν μια συσκευη κοντα στις 5.5 ιντσες.

5.5 με το συγκεκριμένο/παρεμφερή σχεδιασμό για να είναι και "ομορφη",θα πρέπει να δίνει μαζί και τσαντάκι να την βάζεις μέσα... Πάντως πιστεύω ότι το μικρο θα εχει μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Αντρεα καθε φορα επιλεγω το καλυτερο, περα απο brands, φανατισμους κλπ.

Αυτο κανω δεκα χρονια με τα κινητα.

Για το μεγαλυτερο μερος του 2013 το One ειναι η πιο ισορροπημενη επιλογη - αυτο και θα κρατησω.

@Galactic

Θα κρατησω το One μεχρι την ελευση του note 3 (πρωτα ο Θεος), οποτε κι αν ειναι προγραμματισμενο αυτο (καπου στον Οκτωβρη).

Για φετος τις επιλογες σε high end κινητα τις ειδαμε και επιλεγω HTC One.

Ο Wacom digitizer θα ηταν μεγαλη απωλεια, καθως ειναι αναποσπαστο κομματι της καθημερινοτητας μου.

Ομως αυριο θα εχω ενα Note 8, που θα το εχω ολη μερα μαζι μου και μαζι με τον μοναδικο και βασικο υπολογιστη μου (Surface Pro) μου προσφερουν ο,τι ακριβως χρειαζομαι για την καθημερινη οργανωση μου.

Το One, λοιπον, ειναι υπεραρκετο (ειδικα τωρα το καλοκαιρι που θελουμε και αυξημενη φορητοτητα καθως δεν υπαρχουν σακακια κλπ) για αυτα που θελω και πανω απο ολα αψογα κατασκευασμενο (που τοσο μου εχει λειψει αυτα τα 2 χρονια με τα σκουπιδοπλαστικα της σαμμυ).

Φθορες κλπ δε με ενδιαφερουν, καθως δεν αγοραζω το τηλεφωνο για να το... καταστρεψω.

Θα το προσεχω σε λογικα πλαισια και εχω φορεμενο screen protector κι ενα pouch για τη μεταφορα του κι ειμαι οκ...

ΥΓ Ας κανουν επιτελους το μεγαλο βημα να βγαλουν μια συσκευη κοντα στις 5.5 ιντσες.:!:

Φιλε Βαγγελη !

Σε ευχαριστω ξανα παρα πολυ,για τις απαντησεις σου ! Με βοηθησε σε μεγαλο βαθμο !

keep Going Writing ! :bow:

Να εισαι καλα !

edit : Πες μου οτι θα μεινεις στις 5,5' :lol: σε αυτο το πηγαδι που μας εριξαν ? Δεν σε πιστευω..:p Αλλα καποιο πατο θα εχει το ατιμο :lol: !

Επιστροφη που ? Στην htc..? Που βρισκοσουν πριν ? Γιατι εγω βλεπω hox στην υπογραφη σου..

Πωλείται: HTC One X+. Ζητείται: Τίποτα.

Σε ευχαριστω πολυ καλε μου φιλε ! Να εισαι καλα !

Edited by Galactic

Ωραία νέα, εάν κυκλοφορήσει έτσι το έχω χτυπήσει με την μια......

Καλα νεα στην σελιδα του Handec ανακοινωσαν οτι ολλες οι προπαραγγελιες για το μαυρο θα αποσταλουν αυριο 2 του μηνος

λογικα το ιδιο θα υσχυσει και για το ασημι αλλα ακομη δεν εχουν γραψει κατι.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...