Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Htc One (M7)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.spigen.com/cell-phone/htc/htc-one/htc-one-case-ultra-thin-air.html

Πιστευω απο οτι εχω δει μεχρι τωρα οτι εναι η μοναδική δικη που δεν χαλαει σχεδον καθόλου το disign του κινητου,και προστατεύει κυρίως το πισω ευαισθητο κοματι απο αλουμινιο αλλα και τα πλαινα του!!!

Όντως από τις καλύτερες θήκες που έχω δει, αλλά δεν έχει διαθέσιμα κομμάτια...αναμονή κι εδώ, αλλά στο μεταξύ παράγγειλα μια διάφανη από το e-bay.

πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όντως από τις καλύτερες θήκες που έχω δει, αλλά δεν έχει διαθέσιμα κομμάτια...αναμονή κι εδώ, αλλά στο μεταξύ παράγγειλα μια διάφανη από το e-bay.

Έχει στο eBay ο πωλητής spigenuk (σε πιο αλμυρή τιμή)

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190826578808

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Για οποιν βιαζεται με αμεση διαθεσιμοτητα στο http://www.media-ram.gr/phones-and-accessories/mobiles-phones/htc-el/htc-one-32gb-silver-o2-de.html αλλα ειναι branded.

Καλά για γέλια είμαι,αλλά ήταν ωραία βραδιά:-) πιστεύω ότι τραβάει πάρα πολύ καλό βίντεο.

Στην φωτογραφία δεν μπορώ να πω ακριβώς το ίδιο,θολώνει εύκολα την εικόνα.

αυτο που μετραει ειναι οτι ηταν ωραια η βραδια:)

ναι ρε γμτ επρεπε να ειναι λιγο καλύτερο στις μακρινές φωτο ...αλλα κατα τα αλλα δεν νομιζω να του λύπη κατι.πάντως το βίντεο παρόλο τις κακες συνθήκες ειναι το καλύτερο νυχτερινό που εχω δει απο κινητό. πρέπει να το δω απο κοντα το one :cool: αν και μου αρεση και το s4 .

Γιαννης

Έχει στο eBay ο πωλητής spigenuk (σε πιο αλμυρή τιμή)

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190826578808

Ευχαριστώ, αλλά νομίζω πως είναι πάνω κάτω μια η άλλη...θα περιμένω αυτή και αν δεν τότε θα πάω στο "τούμπανο".

πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !

Ευχαριστώ, αλλά νομίζω πως είναι πάνω κάτω μια η άλλη...θα περιμένω αυτή και αν δεν τότε θα πάω στο "τούμπανο".

Off topic

Τώρα κατάλαβα γιατί και στο ebay ,ο SGP Αμερικής είναι πανακριβος.Μέχρι πριν κάποιο καιρο , δεν υπηρχαν ουτε έξοδα εισαγωγης ουτε τίποτα.Μονο μεταφορικα γύρω στα 3$ αν θυμάμαι;Ο πωλητής τώρα έχει άλλο όνομα και στο eBay διαχειρίζεται τα SGP ο αμερικανος. Shipping 23$ ?Καλά είναι τρελοί;Ο άγγλος σου βγαίνει πιο φθηνός (41$ vs 47$)

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Root έκανε κανείς παιδιά;

Προσωπικά με το που το πάρω στα χέρια μου θα φάει ξεκλείδωμα και custom rom.. Αν θέλεις πάντως να μάθεις κάτι ρώτα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Πρωτες εντυπωσεις και απο το δικο μου κομματι:

- Πωλειται Note 2.

Ναι, σοβαρολογω, κι αυτη τη φορα δε μπηκα στη διαδικασια να το πουλησω εκ των προτερων.

Απλα δεν ειναι δυνατον να αφησω αυτο το πανεμορφο, εξαιρετικα καλα φτιαγμενο τηλεφωνο (ναι, ειναι καλυτερα φτιαγμενο και απο το "πολυ" iphone 5), με την καλυτερη οθονη της αγορας, που σε προκαλει να το χρησιμοποιεις για να το κρατας (ουτε ειμαστε σε εποχη να υπαρχουν στην κατοχη μου 2 κορυφαια τηλεφωνα, διαφορετικα το νοτελι δεν κουναγε ρουπι).

Ταχυτατο, ιχνος lag, με την 1.29 διορθωνει και ενα hissing απο το μικροφωνο της συσκευης (το ειχα δει στο προπαραγωγης του Αγγελου και δε μου αρεσε καθολου, οταν το αναβαθμισανε αντιληφθηκα οτι επροκειτο περι bug).

Τα πραγματα ειναι απλα. Ειναι η καλυτερη υλοποιηση της HTC, απο εποχης HD2.

Βρηκα το τηλεφωνο για να μεινω μεχρι την ελευση του Note 3...

ΥΓ Μην αγορασει κανεις τον original screen protector. Για αλλη μια φορα ειναι της πλακας ποιοτικα, απορω πως τους κανει approved η HTC που προσεχει τα αξεσουαρ της.

Επισης εχω τη flip case που θα τη χρησιμοποιω σαν stand οταν θελω να δω ταινια/βιντεο.

Πολυ καλη και ποιοτικη, με μοναδικο μειονεκτημα οτι η συσκευη δεν κρατιεται απολυτως σταθερα στα 4 clips (ειδα 2 διαφορετικες, ειναι κατασκευαστικο το θεμα)...

Edited by v@gelis

Για οποιν βιαζεται με αμεση διαθεσιμοτητα στο http://www.media-ram.gr/phones-and-accessories/mobiles-phones/htc-el/htc-one-32gb-silver-o2-de.html αλλα ειναι branded.

για οποιον θελει να τρεχει, δεν εχει εγγυηση απο την ελληνικη αντιπροσωπεια γιατι ειναι Branded, πρεπει να επιστραφει στον παροχο για service. Τα εχουμε ξαναπει αυτα τα πραγματα, θα καει πολυ κοσμος. Μακρια απο branded

Βαγγέλη πιστεύω καλή η απόφασή σου απλά δεν ξέρω αν και πόσο μπορείς να μείνεις μακριά από το.."precious" noteli :p

Σήμερα λοιπόν με τα παιδιά είδα και το S4 και φυσικά δεν θα μπω σε κανένα συγκριτικό κτλ απλά θέλω να θίξω ένα θέμα.. Υπάρχει λόγος να γίνει αναβάθμιση σε 4.2.2? Τι καλό έχει να προσφέρει? Ναι, οκ, θα βάλουν λογικά μια σειρά από toggles αλλά πέραν τουτου (αυτό μπορεί να γίνει και με μια αναβάθμιση του sense) τι άλλο θα κερδίσει η συσκευή? Το λέω γιατί ότι άσχημο είδα σήμερα στο S4 (laggish behavior κατά διαστήματα αλλά εύκολα αναπαραγωγισιμο φαινόμενο που είπε κι ο Αργύρης κάπου αλλου) νομίζω οφείλεται εκεί.. Γενικά το One κάθε φορά που το βλέπω όλο και πιο πολύ μου αρέσει και το θέλω..γυμνό στα χέρια μου :D

Βαγγέλη πιστεύω καλή η απόφασή σου απλά δεν ξέρω αν και πόσο μπορείς να μείνεις μακριά από το.."precious" noteli :p

Σήμερα λοιπόν με τα παιδιά είδα και το S4 και φυσικά δεν θα μπω σε κανένα συγκριτικό κτλ απλά θέλω να θίξω ένα θέμα.. Υπάρχει λόγος να γίνει αναβάθμιση σε 4.2.2? Τι καλό έχει να προσφέρει? Ναι, οκ, θα βάλουν λογικά μια σειρά από toggles αλλά πέραν τουτου (αυτό μπορεί να γίνει και με μια αναβάθμιση του sense) τι άλλο θα κερδίσει η συσκευή? Το λέω γιατί ότι άσχημο είδα σήμερα στο S4 (laggish behavior κατά διαστήματα αλλά εύκολα αναπαραγωγισιμο φαινόμενο που είπε κι ο Αργύρης κάπου αλλου) νομίζω οφείλεται εκεί.. Γενικά το One κάθε φορά που το βλέπω όλο και πιο πολύ μου αρέσει και το θέλω..γυμνό στα χέρια μου :D

Ευθυμη αν μπορουσα θα το κραταγα μαζι με το One. Ο Wacom digitizer ειναι αναντικαταστατος.

Απλα το One κανει το Note 2 να "μαρτυρα την ηλικια του".

Ειναι ολοφρεσκο, με ολα τα θετικα που μπορει να εχει ενα συγχρονο κινητο τηλεφωνο, προικισμενο με την καλυτερη ποιοτητα κατασκευης τη δεδομενη χρονικη στιγμη και με ελαχιστες χτυπητες αδυναμιες (ασαφης καμερα και... τιποτα αλλο).

Περιττο να σου πω πως μετα το HD2 ο,τι HTC επιασα στα χερια μου (με εξαιρεση το πολυ καλο One S) το εδωσα σε λιγοτερο απο 24ωρο...

Για την 4.2.2 συμφωνω απολυτα.

ΥΓ HTC One και Note 8 WiFi θα ειναι οι συσκευες της καθημερινοτητας μου, με το δευτερο να παιζει το ρολο PIM...

Edited by v@gelis

σορυ αν εχει αναφερθει στις τελευταιες σελιδες, αλλα το εχει δει κανεις το κινητο σε καποιο μαγαζι ή πολυκαταστημα? ετσι για να το δουμε κι εμεις που θα περιμενουμε λιγο ακομα μεχρι να το αποκτησουμε! :)
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

Είναι σίγουρα σπουδαίο κινητό και με σούπερ οθόνη.

Ίσως να κρατάγανε την κάμερα των One S/X?

Και φθηνότερο θα τανε και κατά τα φαινόμενα αποτελεσματικότερο.

Eγω πιστευω οτι η καμερα παιρνει κ αλλη βελτιωση (softwarικα μιλωντας παντα)... Δεν μπορει.. Εστω και 4mp να ειναι δεν δικαιολογειται τετοιο θολωμα... Παντως το νυχτερινο βιντεο που εβαλε ο φιλος ταξιδιωτης ειναι οτι καλυτερο εχω δει απο κινητο.. Και ο ΟIS φαινεται να κανει καλη δουλεια.

Ευθυμη αν μπορουσα θα το κραταγα μαζι με το One. Ο Wacom digitizer ειναι αναντικαταστατος.

Απλα το One κανει το Note 2 να "μαρτυρα την ηλικια του".

Ειναι ολοφρεσκο, με ολα τα θετικα που μπορει να εχει ενα συγχρονο κινητο τηλεφωνο, προικισμενο με την καλυτερη ποιοτητα κατασκευης τη δεδομενη χρονικη στιγμη και με ελαχιστες χτυπητες αδυναμιες (ασαφης καμερα και... τιποτα αλλο).

Περιττο να σου πω πως μετα το HD2 ο,τι HTC επιασα στα χερια μου (με εξαιρεση το πολυ καλο One S) το εδωσα σε λιγοτερο απο 24ωρο...

Για την 4.2.2 συμφωνω απολυτα.

ΥΓ HTC One και Note 8 WiFi θα ειναι οι συσκευες της καθημερινοτητας μου, με το δευτερο να παιζει το ρολο PIM...

Φιλε Βαγγελη ! Επειδη σε εχω διαβασει παρα πολυ και μου αρεσει πολυ ο τροπος που εκθειαζεις το One ! Θα ηθελα αν μπορεις (?),να μου δωσεις δυο απαντησεις με την ειλικρινεια και την αντικειμενικοτητα που σε διακατεχει ?

1) Ποσο χρονο σκοπευεις στο περιπου,να κρατησεις την συσκευη ?

2) Αν αληθεια εχεις απο τωρα αποφασισει,οτι θα την πουλουσες για το Note3,που δεν ξερεις καν πως θα ειναι ?

3) Αν σε προβληματιζει καθολου το θεμα υπεροχο unibody metal κοσμημα ONE,οσο αφορα service,πτωσεις και γενικοτερης φθορας φυσιολογικη και μη της συσκευης,σε σχεση με την μεταπωληση της και την αξια που θα μπορεσεις να εισπραξεις απο αυτην ?

Σε ευχαριστω πολυ ! Να εισαι καλα και ευχομαι να την χαρεις απροβληματιστη και λειτουργικοτατη,χωρις κανενα απολυτος προβλημα μεχρι και την μεταπωληση της !

Φιλικα και με σεβασμο Γιωργος !;)

Edited by Galactic

Ήρθεεεεε!!!!!! Dispatched 24/04 από Amazon... ΕΛΤΑ finally...Rules!!! :cool:

Δυστυχώς είμαι στη δουλειά, εντυπώσεις το βραδάκι. Πάντως ήρθε κομπλέ η συσκευή χωρίς ελλατώματα απ'ότι πρόλαβα να δώ. Εντυπωσιακή σε ποιότητα και αίσθηση στο χέρι.

Η οθόνη δεν ξέρω από ποιά παρτίδα έχει η συσκευή μου πάντως το Contrast είναι επικό και τα λευκά ΛΕΥΚΑ. Ούτε κιτρινίλες ούτε τίποτα.

Καλοριζικο,απο οτι εχω δει απο polls,τα περισσότερα έχουν την μεσαία οθόνη 450 κάτι φωτεινότητα αν θυμάμαι καλά...Που είναι μάλλον η πιο balanced.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Προσωπικά με το που το πάρω στα χέρια μου θα φάει ξεκλείδωμα και custom rom.. Αν θέλεις πάντως να μάθεις κάτι ρώτα..

Το έκανε χθες βράδυ ο φίλος που το αγοράσαμε μαζί. Κανένα πρόβλημα. Μάλλον θα το κάνω και εγώ. Ποιο γρήγορο μου είπε οτι ήταν.

Καλοριζικο,απο οτι εχω δει απο polls,τα περισσότερα έχουν την μεσαία οθόνη 450 κάτι φωτεινότητα αν θυμάμαι καλά...Που είναι μάλλον η πιο balanced.

Πως βλέπεις ποια οθόνη έχεις ?

Το ξεκλείδωμα δεν σήμαινε ότι το κανει και πιο γρήγορο από μόνο του, βάλατε άλλη rom; Ποια;

Σωστά, το θεώρησα αυτονόητο οτι έβαλε άλλη rom :Renovate 1.0

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2202696

Το ξεκλείδωμα δεν σήμαινε ότι το κανει και πιο γρήγορο από μόνο του, βάλατε άλλη rom; Ποια;

Γιαννη προσωπικα δε σκοπευω ουτε να το ξεκλειδωσω, πολλω δε μαλλον να του βαλω custom rom.

Το τηλεφωνο αποδιδει υποδειγματικα και θελω να διατηρησω ατοφια την ωραια εμπειρα χρησης που εχει καταφερει να "στησει" η HTC με αυτη τη συσκευη...

• Administrators
Ειναι γνωστό πια πως οι custom rom δεν έχουν να προσφέρουν πια τις διάφορες που βλέπαμε στο παρελθόν και κατά τη γνώμη μου οι μνήμες του παρελθόντος είναι και ο λόγος που ακόμα ειναι τόσο δημοφιλής. Με εξαίρεση ίσως μόνο το visual customization μιας και πραγματικό tweaking πλέον δεν υφίσταται αφού δεν υπάρχει χώρος για κάτι τέτοιο.

Modpic.gif

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...