Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Htc One (M7)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο βρηκα στο official site της htc

http://blog.htc.com/usb-otg/ και δεν πιστευω να λενε χαζομαρες...Ουτως η αλλως τοχω δει και γω σε συσκευη Htc One X να διαβαζει εξωτερκο υsb με τον ειδικο ανταπτορα και καλωδιο!!!Οποτε μου φενεται πολυ λογικο να ισχυει το ιδιο και στο Htc One...Επισης εψαξα και αλλα καλουδια και ειχε φορητο φορτιστη με 6000mAh!!!Αρκετα πιστευω...Οι αλλοι θα ανοιγοκλεινουν καπακια και θα αλλαζουν μπαταριες,εγω θα συνδεω τον φορητο φορτιστη ;)

Οσον αφορα την καμερα...Εχω ενα Htc desire με 5ΜP...Και ειμαι ευχαριστημενος...Δεν ειμαι και fun της φωτογραφιας γενικα,απλος χρηστης...Οποτε και η 4ΜΡ ultrapixel με το Zoe πιστευω θα με ικανοποιησει αρκετα...Δεν βλεπω κανα λογο να μην αγορασω την υπερτατη αυτη συσκευη!!!!!!!

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτο βρηκα στο official site της htc

http://blog.htc.com/usb-otg/ και δεν πιστευω να λενε χαζομαρες...Ουτως η αλλως τοχω δει και γω σε συσκευη Htc One X να διαβαζει εξωτερκο υsb με τον ειδικο ανταπτορα και καλωδιο!!!Οποτε μου φενεται πολυ λογικο να ισχυει το ιδιο και στο Htc One...Επισης εψαξα και αλλα καλουδια και ειχε φορητο φορτιστη με 6000mAh!!!Αρκετα πιστευω...Οι αλλοι θα ανοιγοκλεινουν καπακια και θα αλλαζουν μπαταριες,εγω θα συνδεω τον φορητο φορτιστη ;)

Οσον αφορα την καμερα...Εχω ενα Htc desire με 5ΜP...Και ειμαι ευχαριστημενος...Δεν ειμαι και fun της φωτογραφιας γενικα,απλος χρηστης...Οποτε και η 4ΜΡ ultrapixel με το Zoe πιστευω θα με ικανοποιησει αρκετα...Δεν βλεπω κανα λογο να μην αγορασω την υπερτατη αυτη συσκευη!!!!!!!

Έχει συζητηθεί το θέμα αυτό παρά πολύ και εδώ και στο xda.

Δεν υπάρχει κανένα αν και εφόσον. Είναι πολύ ξεκάθαροι όσον αφορά την εγγύηση.

Μάλιστα στο XDA υπήρχαν δημοσιευμένα τα mail ενός μέλους που αφορούσαν την άρνηση του παρόχου πρώτα και μετά την επιβεβαίωση της HTC για την απώλεια της εγγύησης.

Το βασικό "πρόβλημα" της συσκευής . Αν μπορούσε τουλάχιστον να γίνει root χωρίς ξεκλείδωμα bootloader(όπως το Z) ,θα μπορούσε να τραβήξει περισσότερο κόσμο από το S4. Με προυπόθεση να δουλευει καλά η στοκ rom πάντα .

Αν φυσικά δεν σε νοιάζει το "πείραγμα", δεν υπάρχει θέμα.

Δεν ανοίγει με τίποτα!

(Καλό και κακό!)

Πιθανόν πιο εύκολα να ψάξει ο τεχνικός να σου βγάλει την εγγύηση off παρά να το ανοίξει.

Πάντως είναι πειρασμός το "ρημάδι" :) .

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Δεν ανοίγει με τίποτα!

(Καλό και κακό!)

Πως ειναι κακο ρε παιδια?

Επειδη επιτελους μια συσκευη εχει ΕΠΙΚΗ ποιοτητα κατασκευης και θα ξεφυγουμε επιτελους για λιγο απο αχρηστα υλικα των αλλων εταιριων (βλεπε Samsung), αυτο ειναι προβλημα?

Μπραβο στην HTC και ξανα μπραβο και κριμα για τους κορεατες που επιμενουν να εξοπλιζουν με τρισαθλια υλικα τις ναυαρχιδες τους...

Το προβλημα μας ειναι οτι δεν ανοιγει για να αλλαξουμε... μονοι μας την οθονη πχ?

Μη σωσει και ανοιξει, ας λυσει το γορδιο δεσμο το service σε αυτες τις περιπτωσεις...

Περι εγγύησης ένα ενδιαφέρον κείμενο και το ανάλογο thread από τον mike.

Από μια γρήγορη ανάγνωση, συγκεκριμένα (thread, 4) λέει πως η εγγύση δεν χάνεται από το unlock παρά μόνο για ζημιές που προκλήθηκαν μετέπειτα από το ίδιο το unlock. Π.χ. αν ξεκλειδώσω τον bootloader αλλά βρω σκόνη κάτω από την οθόνη, αφού το σφάλμα (κατασκευαστικό) δεν προκλήθηκε από το ξεκλείδωμα, καλύπτομαι κανονικά.

Λογικά έτσι θα έπρεπε να λειτουργεί η κάθε εγγύηση, άσχετα με τα βλαστάρια που έχουμε στην arvato.

Πάντως είναι αρκετά γκρίζα ζώνη, απ'όσο ξέρω ο συγκεκριμένος developer έχει πάρε-δώσε με την HTC αλλά πουθενά δεν αναφέρει κάποια πηγή, μιλάει για προσωπική του άποψη. Του έστειλα ένα PM καλού κακού να τον ρωτήσω αν αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί από την ίδια την εταιρεία.

Κακό στην περίπτωση που χτύπα ξύλο σου σπάσει η οθόνη, είσαι εκτός εγγύησης και θέλεις να πάρεις screen και digitizer από ebay για να την αλάξεις μόνος σου :)

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Κακό στην περίπτωση που χτύπα ξύλο σου σπάσει η οθόνη, είσαι εκτός εγγύησης και θέλεις να πάρεις screen και digitizer από ebay για να την αλάξεις μόνος σου :)

Κοιταξε, σε 600+ κινητα που εχουν περασει απο τα χερια μου δε μου εχει σπασει ποτε η οθονη.

Ε, αν αυτο συμβει στο 601 κινητο (που λεει ο λογος), οκ, ας το κλαιω τοτε...

Τα προβληματα με τις amoled οθονες τις εχουμε βιωσει στο πετσι μας πιστεψε μας δεν χρειαζεται κανενα συγκριτικο απο κανενα site.

Καλυτερος κριτης απο τα ματια μου δεν υπαρχει.

ΜΙΑ φορα εκανα το λαθος και πηρα Samsung ΑΛΛΑ δευτερη φορα ακομα και να με πληρωνουν εκει στη Κορεα ΔΕΝ.

Εως οτου φτιαξουν τις οθονες τους και αλλαξουν τροπαρι απο τα υλικα κατασκευης τους εως και το ντιζαιν εγω θα απεχω.

Και το ιδιο UI να μου λειπει.

Για αυτους τους λογους κοιταζω το One διοτι μου προσφερει οσα ΔΕΝ μου δινει η Samsung.

Ξαναζεσταμενο φαγητο να μου λειπει οπουδηποτε κι αν προερχεται.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

To τηλέφωνο είναι πολύ όμορφο αλλά για κάποιον που θέλει ένα android τηλέφωνο δεν είναι!! Κλειδωμένο τηλέφωνο και απώλεια εγγύησης σε περίπτωση root με λειτουργικό android δεν πάνε μαζί. Θα προτιμούσα τα original κλειδωμένα λειτουργικά. Δε θα ήθελα να μην μπορώ να κάνω κάτι σε περίπτωση που δε με ικανοποιούσε η μπαταρία του,για παράδειγμα. Μπράβο στην htc για τα υλικά που διάλλεξε να βάλει και ελπίζω να αποδειχθούν τόσο ποιοτικά όσο και οι πλαστικούρες της samsung. Βλέποντας χθες ένα sony επιβεβαίωσα για μια ακόμα φορά ότι τα...ράσα δεν κάνουν τον παπά....το περιτύλιγμα ήταν πολύ καλό το περιεχόμενο μάλλον απογοητευτικό...εύχομαι να μη συμβεί το ίδιο και με το htc!!!!!

Εχεις τα δικια σου.Στο κομματι της ποιοτητας δεν υπαρχει συγκριση με samsung παρα μονο με το Ζ (το.οποιο ειδα χθες σε φιλο και οι γωνιες θεασης ηταν τραγικες.Και μιλαω για πολυ μικρες γωνιες).Η ΗTC ειναι μονη της στο τερμα με τη μπαλα και δεν μπορει να το βαλει το γκολ(διαθεση).Πλησιαζει η ημερομηνια του s4 και θα χασει τους αναποφασιστους

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

HTC One Repairability Score: One out of 10 (10 is easiest to repair) παρόλο που πολλοί συγκρίνουν το design του One με αυτό του iPhone 5, ο βαθμός επισκευασιμότητάς τους είναι διαφορετικός, καθώς το iPhone είχε μία βαθμολογία 7 στα 10 στο αντίστοιχο teardown από το iFix it.

Εχεις τα δικια σου.Στο κομματι της ποιοτητας δεν υπαρχει συγκριση με samsung παρα μονο με το Ζ (το.οποιο ειδα χθες σε φιλο και οι γωνιες θεασης ηταν τραγικες.Και μιλαω για πολυ μικρες γωνιες).Η ΗTC ειναι μονη της στο τερμα με τη μπαλα και δεν μπορει να το βαλει το γκολ(διαθεση).Πλησιαζει η ημερομηνια του s4 και θα χασει τους αναποφασιστους

Ποιούς αναποφάσιστους ; Με 60 λιρες διαφορα στην τιμη τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα!

Μακάρι να αποδειχθεί καλό παντού και να κάνει τεράστιες πωλήσεις μπας και καταλάβει η Samsung ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα και το κοινό δεν υπογράφει συμβόλαιο με κανένα.

Προσωπικά δεν μ ενδιαφέρει το root σε μια συσκευή χωρίς προβλήματα και γρήγορα updates.

Όμως πέρυσι που είχα το hox υπήρχαν πολλοί λόγοι που χρειάζονταν.

Εκτός της αυτονομίας περιμένω να δω την συμπεριφορά του σχετικά με την θερμοκρασία.. Κάτι που στο one Χ ήταν πραγματικό πρόβλημα.

Ιούνιο μήνα με λίγο browsing έπιανε 40° και ιδρωνε το χέρι μου. Ήταν ταλαιπωρία να το χρησιμοποιείς αρκετή ώρα καθώς ζεσταινονταν ακόμα και η οθόνη.

Ελπίζω αν πάει καλά να δούμε και μια ανάλογη πρόταση σε fablet.

Γιατί όποιος δουλέψει για λίγο διάστημα δεν ξαναγυρνα σε smartphone παρά μόνο αν διαθέτει και tablet παράλληλα. Έξι μήνες τώρα δεν χρησιμοποιώ άλλη συσκευή πλην του Note2. Καθημερινά κλείνω 8 ώρο χρήσης οθόνης.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

To τηλέφωνο είναι πολύ όμορφο αλλά για κάποιον που θέλει ένα android τηλέφωνο δεν είναι!! Κλειδωμένο τηλέφωνο και απώλεια εγγύησης σε περίπτωση root με λειτουργικό android δεν πάνε μαζί.

Βασικά οι επιλογές για όσους αρέσκονται στο modding και βρίσκονται μεταξύ htc one και galaxy s4 είναι οι εξής:

1. Htc one= Για να γίνει απλά και μόνο root πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader κάνοντας αίτηση στην htc και αποχαιρετώντας άπαξ και δια παντός την εγγύησή σου. Μπορείς και να επαναφέρεις το κινητό σε στοκ κατάσταση αλλά θα έχεις ήδη καταγραφεί από την htc ενώ ο bootloader θα γράφει relocked καρφώνοντας σε στο service. Από εκεί και πέρα για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσεις με το κινητό στο μέλλον θα επαφίεσαι στην καλή διάθεση του service για το αν θα περαστεί στην εγγύηση ή όχι. Μεγάλο το ρίσκο κατά την άποψή μου εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρει η εγγύηση, οπότε πάσο.

2. Galaxy s4 octa= Η ευκολία στο root είναι δεδομένη και η παράκαμψη της βλακώδους προσπάθειας της samsung να σε μαρκάρει με το binary count επίσης. Αλλά κρίνοντας από το παρελθόν είναι πολύ αμφίβολο έως απίθανο η samsung να γνωστοποιήσει στην κοινότητα τα sources του octa οπότε προβλέπω οι κοινότητα να του γυρίσει την πλάτη και να μην ασχοληθεί μαζικά μαζί του.

3. Galaxy s4 snapdragon= Ισχύει ότι και παραπάνω για το root. Εδώ έχουμε όμως την πιο διαδεδομένη σειρά chipset στο android μαζί με την πολιτική της qualcomm για ανοικτά sources οπότε προβλέπω ότι θα αποτελέσει την χαρά των developers απανταχού. Πολύ πιθανό να αποτελέσει και την ποιο διαδεδομένη συσκευή για modding (μετά την σειρά nexus φυσικά).

Οπότε, όποιος δεν ενδιαφέρεται καν για root πάει στο htc one, όποιος ενδιαφέρεται σχεδόν αποκλειστικά και μόνο για root πάει στο galaxy s4 octa ενώ όποιος θέλει να το ξεσκίσει στο modding θα πάει στο galaxy s4 snap.

Συμφωνώ απόλυτα. Το υπέροχο design του one,η υλοποίηση του ήχου (διπλά στερεοφωνικά ηχεία μπροστά) και η υπέροχη οθόνη το καθιστούν για τα δικά μου γούστα πολύ πιθανή επιλογή. Μπορώ να παραβλέψω την απουσία sd (τα 32gb εσωτερική μνήμη οριακά μου φτάνουν) και την μη αποσπώμενη μπαταρία. Αλλά το απόλυτο deal breaker για εμένα είναι η μη δυνατότητα root εντός εγγύησης. Αν αυτό το διορθώσει η htc μέσα στους επόμενους μήνες τότε το πιο πιθανό είναι να το αγοράσω. Αν όχι, πολύ απλά - ένας πελάτης για την htc + ένας πελάτης για την samsung (ξανά).

Μάκης

Αυτο το μπρος-πισω με την ημερομηνια παραδοσης πιθανον να μας λεει πως η Htc θα το βγαλει τις ιδιες ημερες με το S4 και δεν ξερω το λογο. Φοβαται την συγκριση στο hardware? γιατι στο desing ειναι πολυ μπροστα.

Εκτός της αυτονομίας περιμένω να δω την συμπεριφορά του σχετικά με την θερμοκρασία.. Κάτι που στο one Χ ήταν πραγματικό πρόβλημα.

Ιούνιο μήνα με λίγο browsing έπιανε 40° και ιδρωνε το χέρι μου. Ήταν ταλαιπωρία να το χρησιμοποιείς αρκετή ώρα καθώς ζεσταινονταν ακόμα και η οθόνη.

μαλλον ειναι θεμα του τεγκρα. γιατι στο one s στην εκδοση με τον s4 (2πυρηνος krait) δεν εχω δει θερμοκρασια πανω απο 37 βαθμους με παιχνιδια, browsing, κτλ, ουτε κατω απο ηλιο και τρελη εξωτερικη θερμοκρασια. ουτε στο n4 με τον 4πυρηνο (αν και προς το παρον δεν εχουμε πετυχει ηλιοφανεια. μονο λιωσιμο σε παιχνιδια)..

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

Επειδη επιτελους μια συσκευη εχει ΕΠΙΚΗ ποιοτητα κατασκευης και θα ξεφυγουμε επιτελους για λιγο απο αχρηστα υλικα των αλλων εταιριων (βλεπε Samsung), αυτο ειναι προβλημα?

Μπραβο στην HTC και ξανα μπραβο και κριμα για τους κορεατες που επιμενουν να εξοπλιζουν με τρισαθλια υλικα τις ναυαρχιδες τους...

Το προβλημα μας ειναι οτι δεν ανοιγει για να αλλαξουμε... μονοι μας την οθονη πχ?

Μη σωσει και ανοιξει, ας λυσει το γορδιο δεσμο το service σε αυτες τις περιπτωσεις...

Και την οθόνη γιατί όχι.

Την μπαταρία επίσης.

Πες ότι σου πέφτει την 1η εβδομάδα κάτω και θέλουν π.χ. 300ε για νέα οθόνη στο σέρβις που προφανώς δεν το καλύπτει η εγγύηση και υπάρχει ξέρω γω στο εβαυ με 50ε το ανταλλακτικό και το μόνο που θέλει (θα ήθελε δηλαδή) ήταν το καπάκι και 2 βίδες και 1 βύσμα για να βάλεις την νέα.

Πάντως άσχετα από το "φτιάξτο μόνο σου" (που το χω κάνει αμέτρητες φορές σε διάφορες συσκευές και η επισκευή τους κράτησε και κρατάει χρόνια χωρίς να πάνε σέρβις) και που δέχομαι ότι δεν είναι για όλους, η "επική" κατασκευή που λες δεν σημαίνει ότι δεν σπάει ή δεν τρίζει ή δεν θα κάνει νερά η οθόνη σε κάποια σημεία στη πίεση (όπως διαβάζω για ορισμένα στιβαρά μοντέλα της Σόνυ) ή ότι δεν θα τρέχει η κόλλα της οθόνης όπως θυμάμαι έγινε στα πολύ στιβαρά iphone και HTC One X και να εμφανίζει κιτρινίλες στο άσπρο φόντο.

Σε καθε συσκευη αμα κανεις ροοτ δε χανεται η εγγυηση;Γινεται κατι διαφορετικο με το one;

Υπάρχουν Εργαλεία που μπορούν πολύ εύκολα να το επαναφέρουν σε εργοστασιακή κατάσταση...

Δυστυχώς στο one από ότι φαίνεται δεν θα γίνεται, το πρόβλημα είναι γενικότερο στην HTC...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Η htc έχει τον δικό της χαβά.Οπου θέλει βάζει το κουμπί ενεργοποίησης,Βάζει κάμερα εντελώς έξω από τα δεδομένα,Βάζει sense που δεν μπορείς να το αλλάξεις,τα κλειδώνει και από πάνω...:lol:

Και την οθόνη γιατί όχι.

Την μπαταρία επίσης.

Πες ότι σου πέφτει την 1η εβδομάδα κάτω και θέλουν π.χ. 300ε για νέα οθόνη στο σέρβις που προφανώς δεν το καλύπτει η εγγύηση και υπάρχει ξέρω γω στο εβαυ με 50ε το ανταλλακτικό και το μόνο που θέλει (θα ήθελε δηλαδή) ήταν το καπάκι και 2 βίδες και 1 βύσμα για να βάλεις την νέα.

Πάντως άσχετα από το "φτιάξτο μόνο σου" (που το χω κάνει αμέτρητες φορές σε διάφορες συσκευές και η επισκευή τους κράτησε και κρατάει χρόνια χωρίς να πάνε σέρβις) και που δέχομαι ότι δεν είναι για όλους, η "επική" κατασκευή που λες δεν σημαίνει ότι δεν σπάει ή δεν τρίζει ή δεν θα κάνει νερά η οθόνη σε κάποια σημεία στη πίεση (όπως διαβάζω για ορισμένα στιβαρά μοντέλα της Σόνυ) ή ότι δεν θα τρέχει η κόλλα της οθόνης όπως θυμάμαι έγινε στα πολύ στιβαρά iphone και HTC One X και να εμφανίζει κιτρινίλες στο άσπρο φόντο.

Σίγουρα θα περιμένουμε να δούμε αν θα βγάλει κάποιο ή όλα από τα προβλήματα που αναφέρεις (ή και κανένα αν είμαστε τυχεροί). Πάντως να ξέρεις ότι ανήκεις σε τραγικά μικρό ποσοστό αγοραστών που επισκευαζουν δηλαδή μόνοι τους τις συσκευές. Ίσως εδώ μέσα να υπάρχουν κάποια παιδιά που μπορούν και το κάνουν αλλά και πάλι συνολικά μιλάμε για ποσοστό ίσως μικρότερο της μονάδας επί τις %. Κι εμένα μου αρέσει που έχει στιβαρή κατασκευή και ενιαίο σασί και είναι ένας από τους κύριους λόγους που θα με οδηγήσει στην αγορά του.

Υπάρχουν Εργαλεία που μπορούν πολύ εύκολα να το επαναφέρουν σε εργοστασιακή κατάσταση...

Δυστυχώς στο one από ότι φαίνεται δεν θα γίνεται, το πρόβλημα είναι γενικότερο στην HTC...

Νικόλα μου (Ευθύμης εδώ όχι Αργύρης :p:p) δυστυχώς η htc μας κάνει σχέδια σε αυτό τον τομέα και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Πάντως τελευταία βλέπω ότι το android έχει διαγράψει μια πορεία και πλέον δεν είμαστε και τόσο ενεργοί στο πείραγμα. Ο λόγος είναι ότι πλέον ο συνδυασμός hardware & software είναι τέτοιος που ικανοποιεί πολλούς και προσφέρει απρόσκοπτη λειτουργία. Τρανό παράδειγμα το note2! Αρκετοί κάτοχοι (και έμπειρα μελη) δεν έχουν κάνει root και πάρα πολλοί φοράν επίσημα firmwares απλά γιατί όλα λειτουργούν ρολόι (ο Ηλίας χθες στον καφέ μας το ανέφερε και μου έκανε εντύπωση να φοράει stock fw και μάλιστα για αρκετο καιρό). Δυστυχώς θα ήθελα να μπορώ να έχω root σε όποια συσκευή επειδή λέξη ώστε κυρίως να βγάζω εφαρμογές που με ενοχλούν, διαφημίσεις, κτλ. Λέω δυστυχώς γιατί θα πρέπει να κάνω unlock bootloader στο One at any cost και με επίγνωση ότι μπορώ να έχω πρόβλημα εγγύησης αλλά να το χαρώ "λειψό" δεν παίζει :)

Edited by efthimis31

δεν ξερω αν εχει ανεβει νωριτερα...αλλα αυτα που διαβασα , δε μου πολυαρεσαν..

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Η htc έχει τον δικό της χαβά.Οπου θέλει βάζει το κουμπί ενεργοποίησης,Βάζει κάμερα εντελώς έξω από τα δεδομένα,Βάζει sense που δεν μπορείς να το αλλάξεις,τα κλειδώνει και από πάνω...:lol:

Εχεις δικιο το on/off button που ειναι σε λαθος θεση και η ελλειψη camera button ειναι τα 2 βασικα μειων της συσκευης.

Αλλα απο την αλλη και οι αλλοι Samsung/Sony/Asus εχουν τα δικα τους κουσουρια.

Δυστυχως συμβιβασμους θα πρεπει να κανουμε και σταθμιζουμε ποιος απο το συνδυασμο θετικα/αρνητικα μας καθεται καλυτερα:p

Μα ειναι δυνατον το on/off στη κορυφη ρε htc.

Οταν το σκεφτομαι μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι:ninja:

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Εχεις δικιο το on/off button που ειναι σε λαθος θεση και η ελλειψη camera button ειναι τα 2 βασικα μειων της συσκευης.

Δυστυχως συμβιβασμους θα πρεπει να κανουμε και σταθμιζουμε ποιος απο το συνδυασμο θετικα/αρνητικα μας καθεται καλυτερα:p

Καλα δεν ειναι θέμα αυτο για να μη διαλέξεις ενα κινητο ... οπως και στο HTC ONE X υπάρχει customia να μπορεις να κανειw swipe 2 unlock με τα buttons.

Μη μου συγχύζεσαι :lol:

Δεν ακούει βρε Αλεξ με τιποτα η htc .Στου κουφου τη πορτα.4.7 inches τηλεφωνο ειναι όχι 3 inches (εκει το on off ισως να μην ειχε θεμα)

@Brolly αυτο απαιτει root και καποιος κοσμος μπορει να μην ειναι διατεθειμενος να το κανει.

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...