rigel72 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 To clove πριν απο λιγο ανακοινωσε οτι το ασημι θα εχει καθυστερηση μεχρι 3 απριλιου ενω το μαυρο 10 απριλιου. Υπομονη λοιπον, το καλο πραγμα αργει Ασχημο ειναι επισης το γεγονος οτι δεν γνωριζουν ποσα κοματια θα παρουν, μπορει να ειναι λιγα τα κοματια. Επιβεβαιωση και απο handtec δυστυχως Και στο Handtec τα ιδια 3/04 για ασημι και 10/04 για μαυρο.... plus θα ερθουν και λιγα κοματια :X http://blog.handtec.co.uk/?p=4704 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 καλησπέρα,για αγορά απο handtec το σύνολο ειναι 610 ευρώ περίπου,οταν κάνεις όμως checkout με paypal γράφει 640.08 ευρώ χρέωση,πως βγαίνει αυτη η διαφορά? Δεν το εχω παρατηρήσει σε άλλες καταστάσεις. [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Ένας φίλος απο Σερβία το πήρε απ το περιοδικό για το οποίο δουλεύει ώστε να ετοιμάσει review. Μου χε πει τα καλύτερα ως τώρα! Επειδή η ηχογράφηση δε μ είχε εντυπωσιάσει ούτε στο Desire ούτε στο HOX ζήτησα ένα video clip για να δω τι παίζει. Αν θέλει κάποιος το ανεβάζω! http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Ένας φίλος απο Σερβία το πήρε απ το περιοδικό για το οποίο δουλεύει ώστε να ετοιμάσει review. Μου χε πει τα καλύτερα ως τώρα! Επειδή η ηχογράφηση δε μ είχε εντυπωσιάσει ούτε στο Desire ούτε στο HOX ζήτησα ένα video clip για να δω τι παίζει. Αν θέλει κάποιος το ανεβάζω! Ανεβασε το. Μακάρι να βελτίωσαν την ηχογράφηση γιατί το one x είχε πρόβλημα. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 https://www.dropbox.com/s/2cu2hwjp051ddsi/2013-03-26%2017.38.27.jpg https://www.dropbox.com/s/sz9ss5s5exrbm14/2013-03-26%2017.38.10.jpg ;) Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Το ξαναπιασα στα χέρια μου σήμερα για αρκετή ωρα.δίπλα δίπλα με galaxy s4.αντικειμενικα η οθόνη του one είναι οτι καλυτερο εχει κυκλοφορησει σε οθόνη ever...επίσης το είδε κ άλλος κόσμος γύρο μου μη γνωστές του αντικειμένου...όλοι ειπαν one.... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Να δουμε εμεις ποτε θα το πιασουμε απο αναβολή σε αναβολή παμε ..... griniaris που το είδες ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Στη δουλεια μου.αν δε παει καλά κ αυτή η συσκευή τι να πω.ελπιζω να μη τη κάψουν. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Στη δουλεια μου.αν δε παει καλά κ αυτή η συσκευή τι να πω.ελπιζω να μη τη κάψουν. Κι εγώ αυτό λέω. Μόνο η ίδια η HTC μπορεί να το κάψει όπως έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές. Είναι ορατή η δυσαρέσκεια των κατόχων Samsung για το S4 και όλα τα σχετικά με πανομοιότυπο design, επεξεργαστές, τιμή κλπ. Απο εκεί και πέρα είναι θέμα HTC και One. Έχει κορυφαίο hardware, την πιο όμορφη και premium σχεδίαση. Αν δεν παρουσιάσουν προβλήματα στην ποιότητα κατασκευής και το quality control, αν η υλοποίηση δεν έχει bag και το σημαντικότερο αν η αυτονομία δεν είναι στα επίπεδα του one x, τότε ναι θα πάει πολύ καλά. Όλα εξαρτώνται από τις εντυπώσεις που θα αφήσουν οι συσκευές που θα πουληθούν τις πρώτες 20 μέρες. Αν γεμίσει πάλι το xda με παράπονα και προβλήματα, θα έχει την ίδια τύχη με το πρώτο one. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Ένα σύντομο βίντεο τραβηγμένο με HTC One! http://www.youtube.com/watch?v=xCDXJEM5M8Y http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Όπως και να έχει πρόκειται για μία από τις πιο όμορφες συσκευές που έχουν παρουσιαστεί τελευταία... Μακάρι και στην λειτουργία του αλλά και στην υποστήριξη από HTC να είναι αντάξιο στο εκπληκτικό design του... Εγώ θα την τιμήσω όπως έχω πει και εδώ θα ήμαστε για να την τεσταρουμε στην καθημερινότητα... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_vs_htc_one-review-913.php Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_vs_htc_one-review-913.php Στο τεστ που λεει Sunlight contrast ratio φανταζομαι εννοει ποσο καλα διατηρειται η αντιθεση των χρωματων οταν το κινητο το χτυπαει ο ηλιος, ετσι? Δηλαδη δεν εννοει το legibility? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Διαβαζοντας τη συγκριση του gsmarena για την ευκρινεια της οθονης κατω απο τον ηλιο αρχιζω και προβληματιζομαι ''Where the One runs into a problem is sunlight legibility - it's good, but not great. It's comparable to that of a Sony Xperia Z and noticeably better than that of the HTC Butterfly. However, the Galaxy S4 screen is just less reflective, giving it better sunlight legibility even if the maximum brightness is lower.'' Ειναι παραδοξω αυτα που γραφονται για την ελαφρυα καλυτερη συμπεριφορα του S4 σε εξωτερικες συνθηκες:worry: Και επισης διαβαζοντας επισης το συγκριτικο του phonearena αναμεσα στο 920 και One και εκει το ιδιο πορισμα σε βαρος του One http://www.phonearena.com/reviews/HTC-One-vs-Nokia-Lumia-920_id3276 ''In terms of colors, both devices have great, vivid screens with excellent contrast. Nokia uses its ClearBlack filter that lowers reflection and delivers deep blacks and excellent contrast. It is also slightly brighter than the One, and with its lower reflections that makes it more usable under direct sunlight. Viewing angles on both are excellent, but the HTC One does a little bit better at the most extreme angles.'' Αυτο μεταφραζεται οτι δεν αρκουν οι τιμες φωτεινοτητας και δεν ειναι το απολυτο κριτηριο για την ποιοτητα ευκρινειας σε εξωτερικες συνθηκες,ΑΛΛΑ παιζει εξισου ρολο τα φιλτρα που βαζει ο καθε κατασκευαστης στο panel. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Alex το gsmarena πραγματικά δεν το εμπιστεύομαι καθόλου. Πέρυσι έβγαλε όνειρο την οθόνη του S3 και το πως αποδίδει κάτω από την φως του ήλιου, μάλιστα έλεγε ότι βλέπεις άνετα κάτω από τον ήλιο ακόμα και στην πιο φωτεινή μέρα, να γελάς δηλαδή. Τώρα, αν έχουν κάνει λαλακία και το φίλτρο του πάνελ γυαλίζει κάτω από το φως θα με πειράξει αρκετά. Πρώτα όμως θα το δω με τα μάτια μου ή θα εμπιστευτώ παιδιά από το forum. Το gsmarena τα Samsung απλά τα αποθεώνει και ειδικά την σειρά S ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Σίγουρα παίζουν ρόλο τα φίλτρα και οι αντανακλάσεις. Όμως το βλέπω δύσκολο να τα πάει καλύτερα η οθόνη του S4 καθώς η φωτεινότητα είναι σημαντικότερος παράγοντας. Γενικά το gsmarena πάντα είχε μια τάση υπερ της Samsung. Γι αυτό εγώ βλέπω τις φωτογραφίες και τα τεστ και βγάζω τα δικά μου συμπεράσματα . Εκείνο που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς είναι τα πολύ αναλυτικά τέστ Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpredator Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Ξερουμε παιδια αν το κινητο υποστηριζει usb host η usb otg?Γιατι στο xda λενε οτι γινεται...Αν οντως αληθευει πιστευω ληθηκε το προβλημα με την απουσια της καρτας sd!!Αν και για μενα και τα 32gb ειναι αρκετα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portman Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 (edited) http://www.gsmarena.com/htc_one_preorders_reach_several_hundred_thousand_in_the_us-news-5763.php να και αλλο ενα καλο νεο (οχι οτι αποκλειεται να ειναι και ραδιο αρβυλα βεβαια) μακαρι παντως να παει καλα το τηλεφωνακι οπως επισης και η HTC, εμενα προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ και κατα τον μαιο με την επιδοτηση μου θα το τιμησω (αφου φυσικα βγει απροβληματιστο!) αν και φτιαξουν και λιγο το service τους εδω θα ειναι super! *ποσα χρονια χρονια εχω να γραψω εδω... καλως σας βρισκω και παλι :) Edited March 27, 2013 by portman Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Alex το gsmarena πραγματικά δεν το εμπιστεύομαι καθόλου. Πέρυσι έβγαλε όνειρο την οθόνη του S3 και το πως αποδίδει κάτω από την φως του ήλιου, μάλιστα έλεγε ότι βλέπεις άνετα κάτω από τον ήλιο ακόμα και στην πιο φωτεινή μέρα, να γελάς δηλαδή. Τώρα, αν έχουν κάνει λαλακία και το φίλτρο του πάνελ γυαλίζει κάτω από το φως θα με πειράξει αρκετά. Πρώτα όμως θα το δω με τα μάτια μου ή θα εμπιστευτώ παιδιά από το forum. Το gsmarena τα Samsung απλά τα αποθεώνει και ειδικά την σειρά S ;) Ισως να εχεις δικιο δεν θυμαμαι τι εγραφαν περσι για το S3. Περιμενουμε εντυπωσεις απο τους πρωτους κατοχους και ολοι οι υπολοιποι θελοντας και μη εφοσον παραγγειλουμε απο τωρα και στο εξης αναμενεται προς τα τελη Απριλιου να παραλαβουμε λογω υψηλης ζητησης και μικρης διαθεσιμοτητας. Οσοι παραλαβουν στο επομενο 10ημερο ειναι οσοι εκανα προ-παραγγελια το προηγουμενο 20ημερο και μονο αυτοι τουλαχιστον στα clove,uk/handtec/amazon,uk/expansys. Να δουμε στην γερμανικη αγορα στο amazon de πως ακριβως θα κυμανθουν τα πραγματα με τις παραλαβες και παραγγελιες Αρα καθομαστε στα αυγα μας και κατα τις 15-20 του μηνος βλεπουμε αναλογα τι εντυπωσεις θα ακουσουμε και αναλογα πρατουμε. Παιδες επειδη δεν θυμαμαι απο περσι με το HOX αν υποστηριζει mass storage η οχι,δηλαδη οπουδηποτε το συνδεσω να το αναγνωριζει ως σκληρο δισκο(pc-tv-ηχοσυστημα αυτοκινητου κλπ) Ξερουμε κατι για το One οπως επισης και camera button εχει η δεν εχει. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 http://www.gsmarena.com/htc_one_preorders_reach_several_hundred_thousand_in_the_us-news-5763.php να και αλλο ενα καλο νεο (οχι οτι αποκλειεται να ειναι και ραδιο αρβυλα βεβαια) μακαρι παντως να παει καλα το τηλεφωνακι οπως επισης και η HTC, εμενα προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ και κατα τον μαιο με την επιδοτηση μου θα το τιμησω (αφου φυσικα βγει απροβληματιστο!) αν και φτιαξουν και λιγο το service τους εδω θα ειναι super! *ποσα χρονια χρονια εχω να γραψω εδω... καλως σας βρισκω και παλι :) Σύμφωνα με το phonearena αναφέρεται σε ανθρώπους που εγγράφηκαν στο newsletter του htc one και όχι σε παραγγελίες. Ισως να εχεις δικιο δεν θυμαμαι τι εγραφαν περσι για το S3. Περιμενουμε εντυπωσεις απο τους πρωτους κατοχους και ολοι οι υπολοιποι θελοντας και μη εφοσον παραγγειλουμε απο τωρα και στο εξης αναμενεται προς τα τελη Απριλιου να παραλαβουμε λογω υψηλης ζητησης και μικρης διαθεσιμοτητας. Οσοι παραλαβουν στο επομενο 10ημερο ειναι οσοι εκανα προ-παραγγελια το προηγουμενο 20ημερο και μονο αυτοι τουλαχιστον στα clove,uk/handtec/amazon,uk/expansys. Να δουμε στην γερμανικη αγορα στο amazon de πως ακριβως θα κυμανθουν τα πραγματα με τις παραλαβες και παραγγελιες Αρα καθομαστε στα αυγα μας και κατα τις 15-20 του μηνος βλεπουμε αναλογα τι εντυπωσεις θα ακουσουμε και αναλογα πρατουμε. Παιδες επειδη δεν θυμαμαι απο περσι με το HOX αν υποστηριζει mass storage η οχι,δηλαδη οπουδηποτε το συνδεσω να το αναγνωριζει ως σκληρο δισκο(pc-tv-ηχοσυστημα αυτοκινητου κλπ) Ξερουμε κατι για το One οπως επισης και camera button εχει η δεν εχει. Αυτό γράφονταν πέρσι για το S3. Sunlight legibility is splendid too - the HD Super AMOLED isn't the brightest around, but its reflectivity is so low that even outside in the brightest day, you'll still be able to see what's on the screen quite clearly. As a matter of fact, the Galaxy S III managed to top our sunlight legibility charts. Τις πρώτες μέρες της παρουσίασης της συσκευής είχα δει ένα βίντεο από έναν Ιταλό. Στην παρουσίαση που είχε γίνει σε ένα κτίριο σαν εργοτάξιο δοκίμασε διάφορα πράγματα καθώς και σενέδεσε ένα usb otg το οποίο αναγνώρισε η συσκευή κανονικά. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω το βίντεο. You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 (edited) Ισως να εχεις δικιο δεν θυμαμαι τι εγραφαν περσι για το S3. Περιμενουμε εντυπωσεις απο τους πρωτους κατοχους και ολοι οι υπολοιποι θελοντας και μη εφοσον παραγγειλουμε απο τωρα και στο εξης αναμενεται προς τα τελη Απριλιου να παραλαβουμε λογω υψηλης ζητησης και μικρης διαθεσιμοτητας. Οσοι παραλαβουν στο επομενο 10ημερο ειναι οσοι εκανα προ-παραγγελια το προηγουμενο 20ημερο και μονο αυτοι τουλαχιστον στα clove,uk/handtec/amazon,uk/expansys. Να δουμε στην γερμανικη αγορα στο amazon de πως ακριβως θα κυμανθουν τα πραγματα με τις παραλαβες και παραγγελιες Αρα καθομαστε στα αυγα μας και κατα τις 15-20 του μηνος βλεπουμε αναλογα τι εντυπωσεις θα ακουσουμε και αναλογα πρατουμε. Παιδες επειδη δεν θυμαμαι απο περσι με το HOX αν υποστηριζει mass storage η οχι,δηλαδη οπουδηποτε το συνδεσω να το αναγνωριζει ως σκληρο δισκο(pc-tv-ηχοσυστημα αυτοκινητου κλπ) Ξερουμε κατι για το One οπως επισης και camera button εχει η δεν εχει. Αυτο εγραψαν για την οθονη του S3: "Sunlight legibility is splendid too - the HD Super AMOLED isn't the brightest around, but its reflectivity is so low that even outside in the brightest day, you'll still be able to see what's on the screen quite clearly. As a matter of fact, the Galaxy S III managed to top our sunlight legibility charts." Ειχε παρει 3419 μοναδες ενω το S4 πηρε 3352 άρα υποβαθμιση για τη Samsung. Δεν ειδα να το αναφερουν αυτο πουθενα! Στο συγκριτικο του Phonearena εγραψαν αυτο: "Speaking of displays, both devices are equally impressive in this respect. On one hand, there's the enhanced Super AMOLED screen of the GS4, with its high contrast and lush colors, and on the other – the Super LCD 3 display of the One, which is more natural and also quite vibrant. The HTC One is also more visible when used in bright daylight, thanks to its higher brightness. Viewing angles are very good on both devices, but we seem to prefer the HTC One, as it retains the normal tones of its colors, whereas the Galaxy S4 is quick to degrade color quality as we start to tilt the handsets." Συμπερασμα οποιος ειχε S3 και δεν ηταν ευχαριστημενος απο την ευκρινεια κατω απο τον ηλιο θα εχει την ιδια ή και λιγο χειροτερη εντυπωση με το Σ4. Επισης στα τεστ της μπαταριας του GSMarena αντι να επιβραβευσουν το One που ειχε σε 2 τεστ παρομοιες επιδοσεις και σε 1 τεστ καλυτερη επιδοση απο το S4 παρολο που εχει μικροτετρη μπαταρια, εδωσαν τον ποντο στο S4 επειδη η μπαταρια του εχει μεγαλυτερη διαρκεια σε κατασταση αδρανειας. Μα αυτο ειναι λογικο, οταν η καταναλωση ειναι σχεδον μηδαμινη τοτε η μεγαλυτερη μπαταρια θα διαρκεσει περισσοτερο. Edited March 27, 2013 by Athkatla ορθογραφικα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Thanks παιδες. Και μου εκανε τρομερη εντυπωσει να βγαζει καλυτερη την οθονη του S4 απο το One ξεροντας οτι με το S3 που χρονια ειχα να δω τετοια αθλια οθονη,και σιγα μην γινοταν θαυμα και ξαφνικα αποκτουσε της προκοπης ευκρινειας και στο S4 που επαναλαμβανεται το ιδιο panel και στη full hd εκδοχη των Amoled. Γενικως δηλαδη το gsmarena δεν μας τα λεει καθολου καλα:ninja: Τελειως αναξιοπιστο. Τεσπα θα περιμενουμε και τους πρωτους κατοχους να δουμε τι θα μας πουνε με το One και στην πραξη. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Ώς προς την αυτονομια δεν νομίζω να υπάρξει περίπτωση να είναι καλύτερο το One. Η εμπειρία μου απο την HTC αυτό λέει. Μακάρι για να το πάρουμε όλοι αλλά δεν πιστεύω. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Thanks παιδες. Και μου εκανε τρομερη εντυπωσει να βγαζει καλυτερη την οθονη του S4 απο το One ξεροντας οτι με το S3 που χρονια ειχα να δω τετοια αθλια οθονη,και σιγα μην γινοταν θαυμα και ξαφνικα αποκτουσε της προκοπης ευκρινειας και στο S4 που επαναλαμβανεται το ιδιο panel και στη full hd εκδοχη των Amoled. Γενικως δηλαδη το gsmarena δεν μας τα λεει καθολου καλα:ninja: Τελειως αναξιοπιστο. Τεσπα θα περιμενουμε και τους πρωτους κατοχους να δουμε τι θα μας πουνε με το One και στην πραξη. Ειναι αθλια η οθονη του S3?? Μαλιστα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts