dyannisb Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Και από μένα on screen. Τα φυσικά τα θεωρώ πραγματικά πλέον ξεπερασμένα και χωρίς λογο(πόσα φυσικά χαλάνε ή χαλαρώνουν με το πέρασμα του χρόνου?) Τα capacitive μου αρέσουν. Πότε δεν πάτησα κατά λάθος τα κουμπιά. Θέμα συνήθειας είναι. Όπως και το on της κάθε συσκευής που μετά από λίγο στο κινητό σου δεν το ψάχνεις. το χέρι σου πάει μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Αυτά τα κλασικά 2 Capacitive που έχουν τα S και τα Note τα λατρεύω και ελπίζω έτσι να συνεχίστει η ιστορία :lol: Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Θα ήθελα συνδυασμό των δυο Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 On-Screen για μεγέθη οθόνης πάνω από 4,3" που θα εξαφανίζονται με ένα swipe down και θα εμφανίζονται με ένα swipe up. ΑΥΤΟ! To οποιο νομίζω μονο καποιοι κατασκευαστές το χουν εισάγει και η οποία λύση απο οσο ξέρω δεν ειναι google.. αλλα aftermarket... Διαφορετικά τα onscreen με χαλάνε αρκετά γιατι τρώνε μέρος της οθονης, κάνοντας το απόλυτο τιποτα... Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larryf13 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Φυσικά κουμπιά, μου τη σπάνε τα αλλά. Πατιουνται κατα λάθος, και δεν παρέχουν την αίσθηση της αφής. Για windows phone, μόνο το κεντρικό κουμπί χρειάζεται. Δηλαδή, είναι θέμα και το φόρτωμα με άχρηστα πλήκτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Γιατί να τρως χώρο με capacitive πλήκτρα; Καλά για physical δεν το συζητάω καν. Έχεις μια μεγάλη οθόνη και όταν χρειάζεται να έχεις πλήκτρα στην άκρη τα δείχνεις πάνω στην οθόνη. Η απόλυτη ευελιξία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Capacitive σε μικρες οθονες και on screen σε μεγαλες οθονες. Η Huawei εχει στο Ascend D2 ενα ωραιο κολπακι, δειτε απο το 1.50' και μετα Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Συνδυασμός ενός τουλάχιστον φυσικού πλήκτρου για άμεσο wake της συσκευής με τα βασικά κουμπιά on screen. Έτσι δουλεύω το desire (μέσω mod στη cm10.1 που εμφανίζει τα soft-keys). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilika_13de Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Ο δικός μου έχει το Galaxy Note και εγώ όπως βλέπετε και απο το avatar μου το Nexus. Έχοντας πιάσει και τα 2 στα χέρια μου σίγουρα όταν αλλάξω τηλέφωνω θα ψάξω για κινητό με on screen. Παράθεση if you can't convince them, then confuse them :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pth76 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Και εγώ αυτό ψηφίζω. Φυσικό home button για να ανοίγεις εύκολα την οθόνη, χωρίς να ψαχουλεύεις το κινητό για το power button πάνω ή στα πλάγια, και capacitive το υπόλοιπα για να συμβαδίζουν με την αίσθηση της touch screen, χωρίς να πιάνουν χώρο από αυτήν. Με on-screen κουμπιά το κινητό μοιάζει ποια με τηλεόραση. Συμφωνω απολυτα και γω. Κλεινω υπερ του συνδιασμου που εχει η σαμσουνγκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsakias5146 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 δεν εχω δοκιμασει τα "οθονης" πληκτρα αλλα δεν ειναι λιγο δυσκολοτερα η γραφη καποιου μακροσκελους κειμένου με αυτα? Σε απλο σερφαρισμα και μερικες λεξεις γραφης σε καποιο φορουμ μαλλον εινναι βολικα. Αλλα να θες να γραψεις μερικες σειρες παραπανω δεν ξερω αν βολευουν, ειδικα σε γρήγορη και τυφλη γραφή οπως εχουμε στα φυσικά πλήκτρα. Παράθεση θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 δεν εχω δοκιμασει τα "οθονης" πληκτρα αλλα δεν ειναι λιγο δυσκολοτερα η γραφη καποιου μακροσκελους κειμένου με αυτα? Σε απλο σερφαρισμα και μερικες λεξεις γραφης σε καποιο φορουμ μαλλον εινναι βολικα. Αλλα να θες να γραψεις μερικες σειρες παραπανω δεν ξερω αν βολευουν, ειδικα σε γρήγορη και τυφλη γραφή οπως εχουμε στα φυσικά πλήκτρα. Μαλλον εννοείς πληκτρολόγιο εσύ και δεν είναι αυτό το θέμα. Εδω αναφέρονται στα πλήκτρα λειτουργίας και όχι στο πληκτρολόγιο. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos96703 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 γνωμες για κινιτο κυριως για χρησει ιντερνετ?γυρω στα 150 ευρω?προς νοκια μερια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 γνωμες για κινιτο κυριως για χρησει ιντερνετ?γυρω στα 150 ευρω?προς νοκια μερια? Είσαι εντελώς off.. Ψάξε την ενότητα "επιλογή συσκευής" και άνοιξε εκεί ένα ωραίο topic να σε βοηθήσουν τα μέλη ;) εδώ είσαι: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 On-screen επειδη η τεχνολογια προχωρα και τα πλητρα ειναι για τους γερους που δεν λενε να προχωρισουν μαζι με την τεχνολογια. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts