Jump to content

BlackBerry Z10

k0miStiS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλά κρασιά... πάει για φούντο

Γιατί...; αφού όπως όλα τα κινητά έτσι και αυτό στο skroutz το δίνουν πολύ πιο φθηνά! 538 ευρώ έχει τώρα!;)

Πρέπει να έκαναν φοβερή έρευνα αγοράς για να το βάλουν σε αυτή την τιμή :)
Ελληνική κοινότητα BlackBerry : http://www.greekberry.com

καλησπέρα σε όλους. Απο εχθές είμαι κάτοχος ενός πολύ όμορφου μαύρου Ζ10. :)

Πάρα πολύ όμορφη και ωραία κατασκευή.

Το σετάρισμα έγινε πολύ εύκολα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

το λειτουργικό του είναι καταπληκτικό. Άξιζε η αναμονή τόσο καιρό. Σκέφτομαι οτι αν απο την πρώτη στιγμή της παρουσίασης του είναι τόσο καλό, μετά απο ένα 1-2 χρόνια δεν θα έχει αντίπαλο. Στους game users δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα γιατί χρησιμοποιώ τα τηλέφωνα μου, μόνο για δουλειά.

Σε θέματα mailing - calentar είναι blackberry. :)

Τι δεν μου άρεσε....

Έκει που πραγματικά πάσχει το λειτουργικό είναι στις εφαρμογές. Έχει λίγες και κακής ποιότητας.

Λειπει Skype (λένε οτι έρχεται "συντομα"..), viber, Shazam, Shoundhound, TeamViewer, Chrome (αν και ο ήδη υπάρχον browser είναι πάρα πολύ καλός αλλά δεν μπορώ να βάλω τα bookmarks μου) και πολλές άλλες.

Η δε εφαρμογή του facebook είναι πραγματικά έτη φωτός πίσω. καλύτερα να μπει κάποιος απο τον browser.

Πιστεύω οτι αν φτάσουν σε ένα καλό επίπεδο τόσο σε ποσότητα όσο και κυρίως σε ποιότητα θα είναι πάρα πολύ σοβαροί αντίπαλοί στο ios και ειδικά στο android που έχει ξεφύγει πολύ σε δυνατότητες.

ένα τελευταίο, δεν ξέρω τι εντύπωση έχουν τα άλλα παιδιά για την οθόνη αλλά εμένα μου δίνει την εντύπωση οτι γρατζουνιέται πολύ εύκολα. Πάντως απο ποιότητα απεικόνισης σκίζει

Τελειώνοντας σε γενικές γραμμές είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος απο την συσκευή και δεν έχω μετανιώσει ούτε στο ελάχιστο που έφυγα απο το Galaxy Note 2 για να πάω στο Ζ10.

Αυτά.... :)

καλησπέρα σε όλους. Απο εχθές είμαι κάτοχος ενός πολύ όμορφου μαύρου Ζ10. :)

Πάρα πολύ όμορφη και ωραία κατασκευή.

Το σετάρισμα έγινε πολύ εύκολα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

το λειτουργικό του είναι καταπληκτικό. Άξιζε η αναμονή τόσο καιρό. Σκέφτομαι οτι αν απο την πρώτη στιγμή της παρουσίασης του είναι τόσο καλό, μετά απο ένα 1-2 χρόνια δεν θα έχει αντίπαλο. Στους game users δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα γιατί χρησιμοποιώ τα τηλέφωνα μου, μόνο για δουλειά.

Σε θέματα mailing - calentar είναι blackberry. :)

Τι δεν μου άρεσε....

Έκει που πραγματικά πάσχει το λειτουργικό είναι στις εφαρμογές. Έχει λίγες και κακής ποιότητας.

Λειπει Skype (λένε οτι έρχεται "συντομα"..), viber, Shazam, Shoundhound, TeamViewer, Chrome (αν και ο ήδη υπάρχον browser είναι πάρα πολύ καλός αλλά δεν μπορώ να βάλω τα bookmarks μου) και πολλές άλλες.

Η δε εφαρμογή του facebook είναι πραγματικά έτη φωτός πίσω. καλύτερα να μπει κάποιος απο τον browser.

Πιστεύω οτι αν φτάσουν σε ένα καλό επίπεδο τόσο σε ποσότητα όσο και κυρίως σε ποιότητα θα είναι πάρα πολύ σοβαροί αντίπαλοί στο ios και ειδικά στο android που έχει ξεφύγει πολύ σε δυνατότητες.

ένα τελευταίο, δεν ξέρω τι εντύπωση έχουν τα άλλα παιδιά για την οθόνη αλλά εμένα μου δίνει την εντύπωση οτι γρατζουνιέται πολύ εύκολα. Πάντως απο ποιότητα απεικόνισης σκίζει

Τελειώνοντας σε γενικές γραμμές είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος απο την συσκευή και δεν έχω μετανιώσει ούτε στο ελάχιστο που έφυγα απο το Galaxy Note 2 για να πάω στο Ζ10.

Αυτά.... :)

Ας μπορούσες και δω να βάλεις 2-3 σπασμένες εφαρμογές (πχ mireo panic navi), όπως στο android και θα ήταν η νο1 συσκευή το Ζ10!! ;) Από ομορφιά πάντως μαζί με το 920, είναι top!

Μετρια... 5-6 ωρες με τρελη χρηση και μερα με κανονικη...

σε ευχαριστω!

εγω συνηθως η χρηση "η καθημερινη" ειναι λιγα mail browsing και αρκετα τηλεφωνα και μηνυματα(sms και καμια φορα τυπου whatsapp)

και λεω συνηθως γιατι - ευτυχως - υπαρχουν και μερες που δεν ασχολουμαι και καθολου :p και αλλες βεβαια που το πρηζω συνεχεια αλλα ειναι λιγες

να φανταστω οταν λες τρελη χρηση εννοεις ολα αυτα αλλα στο φουλ;

σε ευχαριστω!

εγω συνηθως η χρηση "η καθημερινη" ειναι λιγα mail browsing και αρκετα τηλεφωνα και μηνυματα(sms και καμια φορα τυπου whatsapp)

και λεω συνηθως γιατι - ευτυχως - υπαρχουν και μερες που δεν ασχολουμαι και καθολου :p και αλλες βεβαια που το πρηζω συνεχεια αλλα ειναι λιγες

να φανταστω οταν λες τρελη χρηση εννοεις ολα αυτα αλλα στο φουλ;

Οχι τοσο απο mail και εφαρμογες, αλλα περισσοτερο αν εχεις τα δεδομενα ανοιχτα και κυριως το wifi ειναι που το σκοτωνει... απο τα 100%, η μπαταρια αν ανοιξεις το wifi, παει στο, 95% σε 2-3 λεπτα :-)

Και εμένα με 4G η μπαταρια παθαίνει σοκ. Αλλά το ίδιο γινόταν και με το Galaxy S3 i9305. Αν πάντως κλείσεις το gesture from lock screenτο οποίο δεν κρατάει την οθόνη σε αναμονή, τότε βελτιώνεται αρκετά.

Ας μπορούσες και δω να βάλεις 2-3 σπασμένες εφαρμογές (πχ mireo panic navi), όπως στο android και θα ήταν η νο1 συσκευή το Ζ10!! ;) Από ομορφιά πάντως μαζί με το 920, είναι top!

Το mireo είναι δωρεάν και είναι μια χαρά δεν χρειάζεται να κανείς αλχημείες

Το mireo είναι δωρεάν και είναι μια χαρά δεν χρειάζεται να κανείς αλχημείες

Για 7 μέρες.

Πέρασα την 10.1 και μπορώ να πω ότι υπάρχουν βελτιώσεις. Ειδικα στο κομμάτι εναλλαγή γλώσσας. Απλά κρατάς πατημενη την υδρογειο.

Επίσης η επιλογή κειμένου είναι πολύ πιο εύκολη τώρα.

Τέλος ανακάλυψα και δύο ελληνικές εφαρμογές της TZApps : "efimerides"&Ελεύθερος Τύπος. Φυσικά έχουν και άλλες εφαρμογές και θα έπρεπε να τους στηρίξουμε.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

παιδια μια απορια , τo λειτουργικο αυτο τρωει κοληματα του styl android?

Κολληματα;;;;; ολα τα κινητα τρωνε κολληματα....εδω οι υπολογιστες εχουν:p:p

Γενικα ειναι αρκετα σταθερο με λιγα lags στην πλοηγηση στο ιντερνετ.απο εκει και περα μην ξεχνας οτι ειναι ακομα καινουργιο λογισμικο σε εμβρυικο σταδιο...σε σχεση με iphone και android και αυτα οταν ηταν καινουργια ειχαν πολλα περισσοτερα κολληματα απο το μουρο....

Όπως όλα δείχνουν ξεκίνησε το σταδιακό rollout για το πρώτο major update του BlackBerry OS 10 το οποίο φέρνει το λειτουργικό στην έκδοση 10.1 και μαζί προσφέρει πληθώρα νέων features.

Οι πρώτες συσκευές που πήραν το update προς το παρών φέρεται πως αποτελούν units από τις Φιλιππίνες και οι αναφορές κάνουν λόγο πως το update ξπερνάει το όριο του 1GB.

Η λογική υποδεικνύει πως το update θα δωθεί σταδιακά σε όλους τους carriers ανά τον κόσμο, χωρίς όμως ακόμα να έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση από την BlackBerry!

Εν αναμονή λοιπόν του update!

Source: gadgeta.me

Εννοείς να κλείνει εφαρμογές με force close? Γενικά είναι πολύ σταθερό λειτουργικό με ελάχιστα κολλήματα, παρόλο που πρόκειται για ένα εντελώς νέο λειτουργικό. Β

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

οχι , εννοω τα κοληματα του android πχ με οταν πατας το κουμπακι κλησεις μπορει να φαει σκαλωμα 2-3 δευτερολεπτων μεχρι να ανοιξει ...

Καλημέρα σε όλους τους Blackberrάκηδες!

Κανένα πρόσθετο σχόλιο-παρατήρηση απο εκείνους που το έχουν ήδη και το δουλεύουν κάμποσο διάστημα ήδη;

Καθώς αμφιταλαντεύομαι μεταξύ Ζ10 (άμεσο emailing & σταθερότητα λειτουργικού) και S4 (πλήθος εφαρμογών -Android-, ποιοτικότερη κατασκευή, καλύτερη-μεγαλύτερη οθόνη) θα το εκτιμούσα εάν κάποιος με την ολοκλήρωμένη εμπειρία χρήσης που πλέον έχει να μας πει τα προβλήματα που πιθανόν να αντιμετώπισε.

Υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις σε εφαρμογές; Υπάρχει κάτι που σας έλλειψε και σας περιόρισε σε σοβαρό βαθμό;

Ή, όπως διαβάζω σε αρκετά ξένα sites, το πλήθος των εφαρμογών αυξάνεται σταθερά και όλες οι βασικές-απαραίτητες εφαρμογές υπάρχουν ήδη και λείπει (κυρίως) η μάζα των ψιλοάσχετων και άχρηστων χαζοεφαρμογών του Android?

Ποια είναι η γνώμη σας ως έμπειροι πλέον χρήστες ΒΒ10;

δεν εχουν πλεον διαφορα τα κιν στα εμαιλ..εγω android εχω και δεν εχω θεμα.Το θεμα ειναι οτι το νεο os 10 δειχνει οτι ειναι πολυ λειτουργικο..μπορεις απο οπου εισαι να δεις τα παντα, αυτο μου αρεσει. Στο ζ10 με τρομαζει η μπαταρια που ειναι 1800 σε σχεση με το νοτε που εχω.Το q10 απο την αλλη αποτελει το ιδανικο κινητο αλλα θα ειναι πανω απο τα 700..

δεν εχουν πλεον διαφορα τα κιν στα εμαιλ..εγω android εχω και δεν εχω θεμα.Το θεμα ειναι οτι το νεο os 10 δειχνει οτι ειναι πολυ λειτουργικο..μπορεις απο οπου εισαι να δεις τα παντα, αυτο μου αρεσει. Στο ζ10 με τρομαζει η μπαταρια που ειναι 1800 σε σχεση με το νοτε που εχω.Το q10 απο την αλλη αποτελει το ιδανικο κινητο αλλα θα ειναι πανω απο τα 700..

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.

Έχω την εντύπωση όμως ότι για λογαριασμούς ΡΟΡ3 (πχ το εταιρικό μου email είναι τέτοιο) στα Android δεν δουλεύει το push email αλλά το pull (δηλαδή, κάθε χχ λεπτά -εσύ το ορίζεις- τσεκάρει το κινητό το ίδιο εαν υπάρχει κάποια αλληλογραφία και την κατεβάζει). Ενώ στο ΒΒ το email έρχεται σε συνθήκες real-time, δηλαδή άμεσα.

Η μπαταρία, όπως σωστά αναφέρεις, νομίζω ότι είναι ένα ζήτημα! Για αυτό ρωτάω τους χρήστες που το έχουν κάποιο διάστημα ήδη να μας πουν την εμπειρία τους, συνολικά και εμπεριστατωμένα πλέον.

• The topic was unpinned