Jump to content

4G LTE

georgemv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η επίσημη απάντηση της εξυπηρέτησης πελατών είναι ότι έπαθε βλάβη μαζί με το δίκτυο σταθερής την Πρωτοχρονιά και πρέπει να γίνει και αναβάθμιση μαζί με την επισκευή που χρειάζεται την απαραίτητη αδειοδότηση με ότι αυτό συνεπάγεται σε θέμα καθυστέρησης λόγω γραφειοκρατίας κλπ. Γι'αυτό λέω ότι είναι τραγικοί απλά. Κι αν ισχύει αυτό με την ληγμένη άδεια που γράφει και ο mixtri παραπάνω απλά επιβεβαιώνει το μαύρο χάλι τους.

Καλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, η αδειοδότηση στην Ελλάδα για τον συγκεκριμένο τομέα είναι αρκετά χρονοβόρα και δεν φταίει η COSMOTE.

Edited by XP130TD
Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• mixtri

1489

• georgemv

736

• cmvr

1014

• georgebad

1099

Απίστευτο tuning B7 B3 B20. Από το ίδιο panel προφανώς!!! :rolleyes:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απίστευτο tuning B7 B3 B20. Από το ίδιο panel προφανώς!!! :rolleyes:

Αυτή είναι η κεραία στο Σκαγιοπούλειο, πυκνοκατοικημένη περιοχή με πολυκατοικίες. Στάνταρ NSN 3CA setup χωρίς Cross PCI CA. Τίμιες. Πιάνουν απόδοση λόγω καλού tilting configuration.

Αυτή είναι η κεραία στο Σκαγιοπούλειο, πυκνοκατοικημένη περιοχή με πολυκατοικίες. Στάνταρ NSN 3CA setup χωρίς Cross PCI CA. Τίμιες. Πιάνουν απόδοση λόγω καλού tilting configuration.

Μου αρέσει που έχει Tm4. Βέβαια θα ήθελα να έχει ΜΙΜΟ :lol:

Τι κεραίες έχει εκεί; Φαίνεται το beamshape πολύ καθαρό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σίγουρα από Σκαγιοπούλειο? Αν και είμαι 200 μέτρα από το ΑΚ το netmonitor δείχνει άλλα763bbfc006492e617da015176f5b3243.jpg

Στάλθηκε από το GM1910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by leo06

Σίγουρα από Σκαγιοπούλειο? Αν και είμαι 200 μέτρα από το ΑΚ το netmonitor δείχνει άλλα763bbfc006492e617da015176f5b3243.jpg

Στάλθηκε από το GM1910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι, είναι ανάμεσα πλατεία Β. Ηπείρου και Σκαγιοπούλειο

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μου αρέσει που έχει Tm4. Βέβαια θα ήθελα να έχει ΜΙΜΟ :lol:

Τι κεραίες έχει εκεί; Φαίνεται το beamshape πολύ καθαρό.

Τα NSN της Cosmote είναι από default 4RX σε όλες τις μπάντες. Το ΤΜ4 ενεργοποιήθηκε μαζικά σε όλα τα NSN πριν 2 χρόνια.

Τα NSN της Cosmote είναι από default 4RX σε όλες τις μπάντες. Το ΤΜ4 ενεργοποιήθηκε μαζικά σε όλα τα NSN πριν 2 χρόνια.

4RX για καλύτερο UL το καταλαβαίνω, αλλά γιατί όχι 4TX; Υπερβαίνουν το EIRP; :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, είναι ανάμεσα πλατεία Β. Ηπείρου και Σκαγιοπούλειο

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι, την βλέπω την κεραία στην οροφή του ΑΚ αλλά γιατι αναφέρει άλλες κεραίες το netmonitor?

Ναι, την βλέπω την κεραία στην οροφή του ΑΚ αλλά γιατι αναφέρει άλλες κεραίες το netmonitor?

Την ίδια αναφέρει, απλά έχει υπολογίσει τη διεύθυνση λάθος.

----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

4RX για καλύτερο UL το καταλαβαίνω, αλλά γιατί όχι 4TX; Υπερβαίνουν το EIRP; :confused:

Άγνωστο, μόνο οι ίδιο ξέρουν. Πάντως στην Πάτρα δεν έχουν την απαιτούμενη πυκνότητα να το κάνουν.

Την ίδια αναφέρει, απλά έχει υπολογίσει τη διεύθυνση λάθος.

----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Άγνωστο, μόνο οι ίδιο ξέρουν. Πάντως στην Πάτρα δεν έχουν την απαιτούμενη πυκνότητα να το κάνουν.

Τι εννοείς πυκνότητα; σταθμών;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εδω και λίγη ώρα το σούπερ δίκτυο της cosmote από ότι φαίνεται έχασε το 4g και με 3g ανοίγει δεδομένα αλλά δεν μπαίνει πουθενα :lol: μια χαρά τα κατάφερε πάλι η cosmote :lol:

edit

Επανήλθε

Edited by bbbb

Τι εννοείς πυκνότητα; σταθμών;

Ναι, σταθμών. Γενικώς στήνει στη οροφή κτιρίων του ΟΤΕ και μετά βλέπει που έχει τρύπες και βάζει τις υπόλοιπες.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ναι, σταθμών. Γενικώς στήνει στη οροφή κτιρίων του ΟΤΕ και μετά βλέπει που έχει τρύπες και βάζει τις υπόλοιπες.

Αυτό δεν είναι κακή πολιτική. Πολλοί πάροχοι το κάνουν αυτό. Σαφέστατα όχι η καλύτερη μέθοδος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δοκίμασε με αλλη συσκευή στο ίδιο σημείο να δούμε sinr. Μου βρωμάει bug στο api τηε συσκευής σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δοκίμασε με αλλη συσκευή στο ίδιο σημείο να δούμε sinr. Μου βρωμάει bug στο api τηε συσκευής σου.

Μόλις γυρίσω θα τεστάρω πάλι με το p20

Κινέζοι, αλλά τα μόνα που έχω πρόχειρα

Μέσα στο σπίτι μου στο χωριο στον δεύτερο όροφο γιατι κάτω edge και ξερό ψωμι

https://www.speedtest.net/my-result/a/5773841906

https://drive.google.com/file/d/1gXnRSfwmUDlRizs_Qan9amRK9ly28lOh/view?usp=drivesdk

Μετά από έρευνα για την γνωστή κεραια έχω καταλήξει στο εξής

Με το p20 χθες είχα τα ίδια rsrq και snr με το p9 μου

Ομως κάτι έκανε η cosmote (αφού μου είπαν ότι όντως εντόπισαν βλάβη) και τώρα τ πρωινά στο ίδιο σημείο το rsrq είναι στα - 7 και - 5 .. Και γενικά όπου πιάνει από αυτήν την κεραια είναι πολύ χαμηλό.. Όλο αυτό μέχρι της 9 το πρωι.. Μετά εκτοξεύεται σε - 12 σε εξωτερικού χώρους και - 17 σε εσωτερικους

Τωρα με μετρήση 7+3 μου έδωσε 41mbps down που είναι αρκετά κομπλέ

Μετά από έρευνα για την γνωστή κεραια έχω καταλήξει στο εξής

Με το p20 χθες είχα τα ίδια rsrq και snr με το p9 μου

Ομως κάτι έκανε η cosmote (αφού μου είπαν ότι όντως εντόπισαν βλάβη) και τώρα τ πρωινά στο ίδιο σημείο το rsrq είναι στα - 7 και - 5 .. Και γενικά όπου πιάνει από αυτήν την κεραια είναι πολύ χαμηλό.. Όλο αυτό μέχρι της 9 το πρωι.. Μετά εκτοξεύεται σε - 12 σε εξωτερικού χώρους και - 17 σε εσωτερικους

Τωρα με μετρήση 7+3 μου έδωσε 41mbps down που είναι αρκετά κομπλέ

Καμιά non Huawei συσκευή δεν έχεις να μας δώσεις sinr? Please

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καμιά non Huawei συσκευή δεν έχεις να μας δώσεις sinr? Please

Έχω s10 φίλου αλλα δινει ακριβώς τα ίδια νούμερα

Το p20 καταρχάς δεν θα σου δίνει 7+3. Δεν υπάρχει cell tower που η cosmote να έχει 7 χωρίς 20.

Όπου έχει mimo και 256 τo p20 τα υποστηρίζει κανονικά... Και φυσικά 3Ca... Όσα τεστ έχω κάνει με το p20 τα ιδια αποτελέσματα έχω και με κινητά όπως το s10...Οποτε τι kirin τι exynos το ίδιο ειναι

Όπου έχει mimo και 256 τo p20 τα υποστηρίζει κανονικά... Και φυσικά 3Ca... Όσα τεστ έχω κάνει με το p20 τα ιδια αποτελέσματα έχω και με κινητά όπως το s10...Οποτε τι kirin τι exynos το ίδιο ειναι

Με iPhone 11 εδώ και 4 μήνες, ένα 208mbps έχω δει έξω από το Μέγαρο του ΟΤΕ, και μετά το χάος, 50-60mbps σταθερά

Κάτι πραγματικά δεν πάει καλά στις Σερρες...

Απο την κεντρική κεραια πάνω στον ΟΤΕ διαφεριτικη από την άλλη, και αυτοί τεράστια προβλήματα με το rsrq

https://drive.google.com/file/d/1hYkbaX-Ebdf2gierzsckCTGwv5Uqx1Wn/view?usp=drivesdk

https://www.speedtest.net/my-result/a/5786498125

https://drive.google.com/file/d/1hYW08lSF9-_Av8Ksb28lY0lfXarCQyIj/view?usp=drivesdk

https://www.speedtest.net/my-result/a/5786129926

Και αυτήν την φορά δεν φταίει στάνταρ η συσκευή μου.. Διπλανός με one plus 6t τα ίδια ακριβώς νούμερα

Με iPhone 11 εδώ και 4 μήνες, ένα 208mbps έχω δει έξω από το Μέγαρο του ΟΤΕ, και μετά το χάος, 50-60mbps σταθερά

Γίνονται throttle στα 60 mbps τα speedtest.

Δοκίμασε με server εξωτερικού (wingo π.χ.)