Dimos_Vav Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Χθες πήρα ένα νέο αριθμό What's up και τον ενεργοποίησα το απόγευμα αλλά δεν είχα σήμα 4G ή 3G στο σπίτι μου. Κάποια στιγμή το βράδυ έπιασε σήμα 4G με σχετικά καλές ταχύτητες οπότε θεώρησα ότι είναι όλα οκ. Το πρωί που ξύπνησα πάλι έπιανε μόνο 2G. Μάλλον έχει πρόβλημα η κεραία της περιοχής μου που άλλωστε από την Πρωτοχρονιά μέχρι και την περασμένη εβδομάδα ήταν χαλασμένη λόγω κεραυνών. Η πλάκα είναι ότι το νούμερο το πήρα για να χρησιμοποιώ δωρεάν GB μέχρι να επισκευαστεί το δίκτυο σταθερής που χάλασε εδώ και 1 μήνα επίσης από την κακοκαιρία. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Στη θέση σου George θα αγόραζα συσκευή με WiFi calling και θα ησύχαζα.... Υπάρχουν και φθηνές αλλά και πιο ακριβές λύσεις.. Θα αλλαξω συσκευη , δεν τίθεται θεμα...αλλα εδω μιλαμε για προβλημα και σε εξωτερικους χωρους ...προσωπικα στο σπιτι μου εχω μια band 3 micro που εχει ισχυει -65dbm και μου δινει μεσο ορο 130 mbps, οποτε για μεσα στκ σπιτι δεβ εχω θεμα, το θεμα ειναι οταν ειμαι εκτος..και ειναι συανδιασμος πολλων παραγόντων σιγουρα οχι μονο καλυψης ....Γτ σμρ που δεν ειχε κοσμο τα τει τα πραγματα ηταν νορμαλ...πρεπει να κανουν κατι , αλλα που ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Τελικά μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τις βλάβες δικτύου μου επιβεβαίωσαν ότι έχει πρόβλημα η κεραία της περιοχής μου και προσπαθούν να την φτιάξουν οπότε ορισμένες ώρες την ημέρα μπορεί να έχω σήμα 4G και τις υπόλοιπες όχι. Για πρώτη εμπειρία με το δίκτυο κινητής μεγάλη απογοήτευση. Τελικά έχουν το όνομα του καλύτερου δικτύου αλλά όχι και την χάρη. Κρίμα... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Τελικά μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τις βλάβες δικτύου μου επιβεβαίωσαν ότι έχει πρόβλημα η κεραία της περιοχής μου και προσπαθούν να την φτιάξουν οπότε ορισμένες ώρες την ημέρα μπορεί να έχω σήμα 4G και τις υπόλοιπες όχι. Για πρώτη εμπειρία με το δίκτυο κινητής μεγάλη απογοήτευση. Τελικά έχουν το όνομα του καλύτερου δικτύου αλλά όχι και την χάρη. Κρίμα... Edit: για 2ο συνεχόμενο βράδυ έχω σήμα 4G μετά τις 8 το βράδυ. Βρε μπας και κόβουν επίτηδες το 3G/4G για να μην τρώμε πολλά GB μέχρι να φτιαχτούν οι γραμμές του σταθερού; Αν αναλογιστεί κανείς ότι σχεδόν όλοι εδώ στην περιοχή έχουν ίντερνετ και σταθερό Cosmote άρα μιλάμε για πολλά άτομα που θα πήραν δωρεάν GB για να κάνουν την δουλειά τους. Όλα να τα περιμένεις από τους Γερμανούς... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Καποια αναβαθμιση θα γινεται στην περιοχη εκει γι'αυτο και κλεινει η κεραια!Οταν σταματησει το ανοιγμα και το κλεισιμο της κεραίας θα δείς ότι κατι έχει αλλάξει στην γυρω περιοχή! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Την κεραία την είχε χτυπήσει κεραυνός όπως και το δίκτυο σταθερής την Πρωτοχρονιά. Ένα μήνα μετά ακόμα έχει πρόβλημα. Και αν γίνεται αναβάθμιση γιατί δεν είπαν τίποτα όταν παραπονέθηκα για την βλάβη; Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. February 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 Η κεραία της Cosmote στην περιοχή που μένω την ημέρα μόνο με Edge. https://drive.google.com/file/d/152miSJN4r5Hc_5iM5yqg0Oavklr1unee/view?usp=drivesdk Την νύχτα με 4G. https://drive.google.com/file/d/154wJ-OHFI5TMYKIucfEq8wd8cN497I4A/view?usp=drivesdk Πως γίνεται το πρωί να είναι off η κεραία μετά τις 8 και το βράδυ να δουλεύει κανονικά ένας θεός ξέρει... Και αυτό γίνεται μία εβδομάδα τώρα που έχω το What's up. Το Σαββατοκύριακο πάντως δούλευε κανονικά όλο το 24ωρο. Μάλλον είχαν ξεχάσει να την κλείσουν ;p Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. February 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 Η κεραία της Cosmote στην περιοχή που μένω την ημέρα μόνο με Edge. https://drive.google.com/file/d/152miSJN4r5Hc_5iM5yqg0Oavklr1unee/view?usp=drivesdk Την νύχτα με 4G. https://drive.google.com/file/d/154wJ-OHFI5TMYKIucfEq8wd8cN497I4A/view?usp=drivesdk Πως γίνεται το πρωί να είναι off η κεραία μετά τις 8 και το βράδυ να δουλεύει κανονικά ένας θεός ξέρει... Και αυτό γίνεται μία εβδομάδα τώρα που έχω το What's up. Το Σαββατοκύριακο πάντως δούλευε κανονικά όλο το 24ωρο. Μάλλον είχαν ξεχάσει να την κλείσουν ;p Αφού όπως έχεις αναφέρει και συ εξάλλου, η κεραία πρόσφατα χτυπήθηκε από κεραυνό, οπότε θα πρέπει να γίνουν και τα απαραίτητα τεστ πρωτού δοθεί για χρήση. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. February 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 Ελπίζω μόνο τα τεστ να μην τραβήξουν μέχρι να επισκευαστεί το δίκτυο σταθερής που θέλει καμία 15αρια μέρες ακόμα για να ξαναδουλέψει... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 Με εντυπωσιάζει σημερα η cosmote...τέτοια ωρα τα 5 mbps με ζόρι τα εχουμε https://drive.google.com/file/d/1KQW_T1VDWJ9S_FWBkwEKerxe1dcQgBuz/view?usp=drivesdk https://www.speedtest.net/my-result/a/5721132934 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Χθες μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών της Cosmote σχετικά με την κεραία που δουλεύει μόνο το βράδυ το 4G και μου είπαν ότι γίνεται κάποια αναβάθμιση και θέλει κάποιο διάστημα για να ολοκληρωθεί. Όταν τους ρώτησα γιατί καθυστερούν τόσο και πως θα κάνουμε την δουλειά μας τώρα που και το δίκτυο σταθερής είναι χαλασμένο, μου έλεγε κάτι μισολογα για αδειοδότηση και καθυστέρηση που μπορεί να πάρει μήνα και πάνω και άλλες βλακείες. Τον στόλισα και εγώ και του είπα ότι πως δούλευε η κεραία τόσα χρόνια χωρίς αδειοδότηση, και ότι αν δεν θέλανε να μας δώσουν GB αντί της σταθερής ας μην έδιναν, όχι να μας κλείνουν την κεραία όλη μέρα και να δουλεύει κανονικά το βράδυ και να μας κοροϊδεύουν. Το μόνο που μου είπε είναι ότι αν έχουν κάτι νεότερο θα με ενημερώσουν. Τραγική εταιρεία σε όλα της. Κρίμα... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Χθες μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών της Cosmote σχετικά με την κεραία που δουλεύει μόνο το βράδυ το 4G και μου είπαν ότι γίνεται κάποια αναβάθμιση και θέλει κάποιο διάστημα για να ολοκληρωθεί. Όταν τους ρώτησα γιατί καθυστερούν τόσο και πως θα κάνουμε την δουλειά μας τώρα που και το δίκτυο σταθερής είναι χαλασμένο, μου έλεγε κάτι μισολογα για αδειοδότηση και καθυστέρηση που μπορεί να πάρει μήνα και πάνω και άλλες βλακείες. Τον στόλισα και εγώ και του είπα ότι πως δούλευε η κεραία τόσα χρόνια χωρίς αδειοδότηση, και ότι αν δεν θέλανε να μας δώσουν GB αντί της σταθερής ας μην έδιναν, όχι να μας κλείνουν την κεραία όλη μέρα και να δουλεύει κανονικά το βράδυ και να μας κοροϊδεύουν. Το μόνο που μου είπε είναι ότι αν έχουν κάτι νεότερο θα με ενημερώσουν. Τραγική εταιρεία σε όλα της. Κρίμα... Όταν ένας σταθμός δεν έχει άδεια, το testing window είναι κατά τη διάρκεια της νύχτας. Δε σε κοροιδεύουν ούτε έχουν τη διάθεση. Δηλαδή το θέλουν και το κάνουν; Αυτοί δε θέλουν να έχουν ευχαριστημένους πελάτες; Σκεπτείτε λίγο πριν γράψετε. Δε σου λέω ότι η ΚΟΣΜΟΤΕ έχει το καλύτερο customer service, αλλά σε γενικές γραμμές γρήγορα ανταποκρίνονται σε σχέση με άλλους. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Και πως τόσα χρόνια δούλευε κανονικά και με 4G η κεραία και μετά την βλάβη του περασμένου μήνα θέλει τώρα αδειοδότηση για την επισκευή της ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενα τους θα πάρει εβδομάδες ή ίσως και μήνα/μήνες για να λειτουργήσει πάλι σωστά; Να ήταν παλιά κεραία με 3G που αποφάσισαν να την αναβαθμίσουν τώρα θα έλεγα οκ. Αλλά για να επιδιορθωθεί βλάβη υπάρχουσας και αδειοδοτημένης σύμφωνα με την διαύγεια κεραίας να σου λένε τέτοια απίθανα σε βγάζουν από τα ρούχα σου! Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 (edited) Και πως τόσα χρόνια δούλευε κανονικά και με 4G η κεραία και μετά την βλάβη του περασμένου μήνα θέλει τώρα αδειοδότηση για την επισκευή της ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενα τους θα πάρει εβδομάδες ή ίσως και μήνα/μήνες για να λειτουργήσει πάλι σωστά; Να ήταν παλιά κεραία με 3G που αποφάσισαν να την αναβαθμίσουν τώρα θα έλεγα οκ. Αλλά για να επιδιορθωθεί βλάβη υπάρχουσας και αδειοδοτημένης σύμφωνα με την διαύγεια κεραίας να σου λένε τέτοια απίθανα σε βγάζουν από τα ρούχα σου! Αίτηση τροποποίησης άδειας λέγεται. Αν έχει αρχιτεκτονικες αλλαγές. Αφού δε ξέρετε ρε παιδιά τη διαδικασία, γιατί βγαίνετε από τα ρούχα σας; Εδώ κάτι ανάλογο παίρνει 2 μήνες. Και πάλι γρήγορο είναι. Edited February 10, 2020 by XP130TD Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2020 Απεριόριστα και εχουμε πεσει παλι αρκετα ... B7+3 -82db και -9 snr https://www.speedtest.net/my-result/a/5741690942 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2020 Όταν λες απεριόριστα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2020 Απεριόριστα δεδομένα (3tb ανά χρήστη βασικά) για μια εβδομάδα δωρεάν χωρίς περιορισμό σε ταχύτητα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2020 Ναι, μόλις διάβασα στο άλλο νήμα για την προσφορά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Διακοπή ρεύματος και απεριόριστα δεν πάνε μαζί :lol: Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Διακοπή ρεύματος και απεριόριστα δεν πάνε μαζί :lol: Sent from my iPhone using Tapatalk Που έγινε διακοπή? Γιατί εδώ Ρέθυμνο έγινε πριν μια ώρα και τα αποτελέσματα τα ίδια :lol: :lol: Φαντάζομαι λόγο διακοπής λειτουργούν μπαταρίες-γεννήτριες και αυτόματα οι κεραίες θα μπαίνουν σε κάποιου είδους safe Mode γι αυτό και τα χαμηλά αποτελέσματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Πηγα μια βολτα στα δυτικά σηνερα τωβ σερρων να δω τι γθνεται με απεριοριστα...Περιοχη με αισχος σήμα, πρακτικα 1/2 speedtest δεν τα ολοκληρωσα γιατι με πεταξε ερρορ... Μεση ταχύτητα 0.2 mbps.. Αρε cosmotw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Πηγα μια βολτα στα δυτικά σηνερα τωβ σερρων να δω τι γθνεται με απεριοριστα...Περιοχη με αισχος σήμα, πρακτικα 1/2 speedtest δεν τα ολοκληρωσα γιατι με πεταξε ερρορ... Μεση ταχύτητα 0.2 mbps.. Αρε cosmotw Εννοείς δυτικά της πόλης ή του Νομού; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Που έγινε διακοπή? Γιατί εδώ Ρέθυμνο έγινε πριν μια ώρα και τα αποτελέσματα τα ίδια :lol: :lol: Φαντάζομαι λόγο διακοπής λειτουργούν μπαταρίες-γεννήτριες και αυτόματα οι κεραίες θα μπαίνουν σε κάποιου είδους safe Mode γι αυτό και τα χαμηλά αποτελέσματα Διακοπή έγινε στην Νάουσα, σε όλη την πόλη, οπότε καταλαβαίνεις! Μετά από ένα μισάωρο αφού επανήλθε το ρεύμα, όλα διορθώθηκαν.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Εννοείς δυτικά της πόλης ή του Νομού; Της πολης!! Εκει βεβαια ειναι τι μεγαλύτερο μερος του πλυθησμου.. Στον νομο τα θέματά λυθηκαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 46,3/0,5 με Β3+20 έξω από την Αλεξανδρούπολη.. μπαίνει παντως, δεν έχω παράπονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts