Jump to content

4G LTE

georgemv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χθες πήρα ένα νέο αριθμό What's up και τον ενεργοποίησα το απόγευμα αλλά δεν είχα σήμα 4G ή 3G στο σπίτι μου. Κάποια στιγμή το βράδυ έπιασε σήμα 4G με σχετικά καλές ταχύτητες οπότε θεώρησα ότι είναι όλα οκ. Το πρωί που ξύπνησα πάλι έπιανε μόνο 2G. Μάλλον έχει πρόβλημα η κεραία της περιοχής μου που άλλωστε από την Πρωτοχρονιά μέχρι και την περασμένη εβδομάδα ήταν χαλασμένη λόγω κεραυνών. Η πλάκα είναι ότι το νούμερο το πήρα για να χρησιμοποιώ δωρεάν GB μέχρι να επισκευαστεί το δίκτυο σταθερής που χάλασε εδώ και 1 μήνα επίσης από την κακοκαιρία.

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• mixtri

1489

• georgemv

736

• cmvr

1014

• georgebad

1099

Στη θέση σου George θα αγόραζα συσκευή με WiFi calling και θα ησύχαζα.... Υπάρχουν και φθηνές αλλά και πιο ακριβές λύσεις..

Θα αλλαξω συσκευη , δεν τίθεται θεμα...αλλα εδω μιλαμε για προβλημα και σε εξωτερικους χωρους ...προσωπικα στο σπιτι μου εχω μια band 3 micro που εχει ισχυει -65dbm και μου δινει μεσο ορο 130 mbps, οποτε για μεσα στκ σπιτι δεβ εχω θεμα, το θεμα ειναι οταν ειμαι εκτος..και ειναι συανδιασμος πολλων παραγόντων σιγουρα οχι μονο καλυψης ....Γτ σμρ που δεν ειχε κοσμο τα τει τα πραγματα ηταν νορμαλ...πρεπει να κανουν κατι , αλλα που ...

Τελικά μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τις βλάβες δικτύου μου επιβεβαίωσαν ότι έχει πρόβλημα η κεραία της περιοχής μου και προσπαθούν να την φτιάξουν οπότε ορισμένες ώρες την ημέρα μπορεί να έχω σήμα 4G και τις υπόλοιπες όχι. Για πρώτη εμπειρία με το δίκτυο κινητής μεγάλη απογοήτευση. Τελικά έχουν το όνομα του καλύτερου δικτύου αλλά όχι και την χάρη. Κρίμα...

Τελικά μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τις βλάβες δικτύου μου επιβεβαίωσαν ότι έχει πρόβλημα η κεραία της περιοχής μου και προσπαθούν να την φτιάξουν οπότε ορισμένες ώρες την ημέρα μπορεί να έχω σήμα 4G και τις υπόλοιπες όχι. Για πρώτη εμπειρία με το δίκτυο κινητής μεγάλη απογοήτευση. Τελικά έχουν το όνομα του καλύτερου δικτύου αλλά όχι και την χάρη. Κρίμα...

Edit: για 2ο συνεχόμενο βράδυ έχω σήμα 4G μετά τις 8 το βράδυ. Βρε μπας και κόβουν επίτηδες το 3G/4G για να μην τρώμε πολλά GB μέχρι να φτιαχτούν οι γραμμές του σταθερού; Αν αναλογιστεί κανείς ότι σχεδόν όλοι εδώ στην περιοχή έχουν ίντερνετ και σταθερό Cosmote άρα μιλάμε για πολλά άτομα που θα πήραν δωρεάν GB για να κάνουν την δουλειά τους. Όλα να τα περιμένεις από τους Γερμανούς...

Καποια αναβαθμιση θα γινεται στην περιοχη εκει γι'αυτο και κλεινει η κεραια!Οταν σταματησει το ανοιγμα και το κλεισιμο της κεραίας θα δείς ότι κατι έχει αλλάξει στην γυρω περιοχή!

Την κεραία την είχε χτυπήσει κεραυνός όπως και το δίκτυο σταθερής την Πρωτοχρονιά. Ένα μήνα μετά ακόμα έχει πρόβλημα. Και αν γίνεται αναβάθμιση γιατί δεν είπαν τίποτα όταν παραπονέθηκα για την βλάβη;

Η κεραία της Cosmote στην περιοχή που μένω την ημέρα μόνο με Edge.

https://drive.google.com/file/d/152miSJN4r5Hc_5iM5yqg0Oavklr1unee/view?usp=drivesdk

Την νύχτα με 4G.

https://drive.google.com/file/d/154wJ-OHFI5TMYKIucfEq8wd8cN497I4A/view?usp=drivesdk

Πως γίνεται το πρωί να είναι off η κεραία μετά τις 8 και το βράδυ να δουλεύει κανονικά ένας θεός ξέρει...

Και αυτό γίνεται μία εβδομάδα τώρα που έχω το What's up. Το Σαββατοκύριακο πάντως δούλευε κανονικά όλο το 24ωρο.

Μάλλον είχαν ξεχάσει να την κλείσουν ;p

Η κεραία της Cosmote στην περιοχή που μένω την ημέρα μόνο με Edge.

https://drive.google.com/file/d/152miSJN4r5Hc_5iM5yqg0Oavklr1unee/view?usp=drivesdk

Την νύχτα με 4G.

https://drive.google.com/file/d/154wJ-OHFI5TMYKIucfEq8wd8cN497I4A/view?usp=drivesdk

Πως γίνεται το πρωί να είναι off η κεραία μετά τις 8 και το βράδυ να δουλεύει κανονικά ένας θεός ξέρει...

Και αυτό γίνεται μία εβδομάδα τώρα που έχω το What's up. Το Σαββατοκύριακο πάντως δούλευε κανονικά όλο το 24ωρο.

Μάλλον είχαν ξεχάσει να την κλείσουν ;p

Αφού όπως έχεις αναφέρει και συ εξάλλου, η κεραία πρόσφατα χτυπήθηκε από κεραυνό, οπότε θα πρέπει να γίνουν και τα απαραίτητα τεστ πρωτού δοθεί για χρήση.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ελπίζω μόνο τα τεστ να μην τραβήξουν μέχρι να επισκευαστεί το δίκτυο σταθερής που θέλει καμία 15αρια μέρες ακόμα για να ξαναδουλέψει...

Με εντυπωσιάζει σημερα η cosmote...τέτοια ωρα τα 5 mbps με ζόρι τα εχουμε

https://drive.google.com/file/d/1KQW_T1VDWJ9S_FWBkwEKerxe1dcQgBuz/view?usp=drivesdk

https://www.speedtest.net/my-result/a/5721132934

Χθες μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών της Cosmote σχετικά με την κεραία που δουλεύει μόνο το βράδυ το 4G και μου είπαν ότι γίνεται κάποια αναβάθμιση και θέλει κάποιο διάστημα για να ολοκληρωθεί. Όταν τους ρώτησα γιατί καθυστερούν τόσο και πως θα κάνουμε την δουλειά μας τώρα που και το δίκτυο σταθερής είναι χαλασμένο, μου έλεγε κάτι μισολογα για αδειοδότηση και καθυστέρηση που μπορεί να πάρει μήνα και πάνω και άλλες βλακείες. Τον στόλισα και εγώ και του είπα ότι πως δούλευε η κεραία τόσα χρόνια χωρίς αδειοδότηση, και ότι αν δεν θέλανε να μας δώσουν GB αντί της σταθερής ας μην έδιναν, όχι να μας κλείνουν την κεραία όλη μέρα και να δουλεύει κανονικά το βράδυ και να μας κοροϊδεύουν. Το μόνο που μου είπε είναι ότι αν έχουν κάτι νεότερο θα με ενημερώσουν. Τραγική εταιρεία σε όλα της. Κρίμα...

Χθες μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών της Cosmote σχετικά με την κεραία που δουλεύει μόνο το βράδυ το 4G και μου είπαν ότι γίνεται κάποια αναβάθμιση και θέλει κάποιο διάστημα για να ολοκληρωθεί. Όταν τους ρώτησα γιατί καθυστερούν τόσο και πως θα κάνουμε την δουλειά μας τώρα που και το δίκτυο σταθερής είναι χαλασμένο, μου έλεγε κάτι μισολογα για αδειοδότηση και καθυστέρηση που μπορεί να πάρει μήνα και πάνω και άλλες βλακείες. Τον στόλισα και εγώ και του είπα ότι πως δούλευε η κεραία τόσα χρόνια χωρίς αδειοδότηση, και ότι αν δεν θέλανε να μας δώσουν GB αντί της σταθερής ας μην έδιναν, όχι να μας κλείνουν την κεραία όλη μέρα και να δουλεύει κανονικά το βράδυ και να μας κοροϊδεύουν. Το μόνο που μου είπε είναι ότι αν έχουν κάτι νεότερο θα με ενημερώσουν. Τραγική εταιρεία σε όλα της. Κρίμα...

Όταν ένας σταθμός δεν έχει άδεια, το testing window είναι κατά τη διάρκεια της νύχτας. Δε σε κοροιδεύουν ούτε έχουν τη διάθεση. Δηλαδή το θέλουν και το κάνουν; Αυτοί δε θέλουν να έχουν ευχαριστημένους πελάτες; Σκεπτείτε λίγο πριν γράψετε. Δε σου λέω ότι η ΚΟΣΜΟΤΕ έχει το καλύτερο customer service, αλλά σε γενικές γραμμές γρήγορα ανταποκρίνονται σε σχέση με άλλους.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και πως τόσα χρόνια δούλευε κανονικά και με 4G η κεραία και μετά την βλάβη του περασμένου μήνα θέλει τώρα αδειοδότηση για την επισκευή της ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενα τους θα πάρει εβδομάδες ή ίσως και μήνα/μήνες για να λειτουργήσει πάλι σωστά; Να ήταν παλιά κεραία με 3G που αποφάσισαν να την αναβαθμίσουν τώρα θα έλεγα οκ. Αλλά για να επιδιορθωθεί βλάβη υπάρχουσας και αδειοδοτημένης σύμφωνα με την διαύγεια κεραίας να σου λένε τέτοια απίθανα σε βγάζουν από τα ρούχα σου!

Και πως τόσα χρόνια δούλευε κανονικά και με 4G η κεραία και μετά την βλάβη του περασμένου μήνα θέλει τώρα αδειοδότηση για την επισκευή της ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενα τους θα πάρει εβδομάδες ή ίσως και μήνα/μήνες για να λειτουργήσει πάλι σωστά; Να ήταν παλιά κεραία με 3G που αποφάσισαν να την αναβαθμίσουν τώρα θα έλεγα οκ. Αλλά για να επιδιορθωθεί βλάβη υπάρχουσας και αδειοδοτημένης σύμφωνα με την διαύγεια κεραίας να σου λένε τέτοια απίθανα σε βγάζουν από τα ρούχα σου!

Αίτηση τροποποίησης άδειας λέγεται. Αν έχει αρχιτεκτονικες αλλαγές.

Αφού δε ξέρετε ρε παιδιά τη διαδικασία, γιατί βγαίνετε από τα ρούχα σας;

Εδώ κάτι ανάλογο παίρνει 2 μήνες. Και πάλι γρήγορο είναι.

Edited by XP130TD

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απεριόριστα και εχουμε πεσει παλι αρκετα ...

B7+3 -82db και -9 snr

https://www.speedtest.net/my-result/a/5741690942

Απεριόριστα δεδομένα (3tb ανά χρήστη βασικά) για μια εβδομάδα δωρεάν χωρίς περιορισμό σε ταχύτητα.

Ναι, μόλις διάβασα στο άλλο νήμα για την προσφορά.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Διακοπή ρεύματος και απεριόριστα δεν πάνε μαζί :lol:efba50a1837ecd172f158e03a54c7b65.jpg

Διακοπή ρεύματος και απεριόριστα δεν πάνε μαζί :lol:efba50a1837ecd172f158e03a54c7b65.jpg

Που έγινε διακοπή? Γιατί εδώ Ρέθυμνο έγινε πριν μια ώρα και τα αποτελέσματα τα ίδια :lol: :lol:

Φαντάζομαι λόγο διακοπής λειτουργούν μπαταρίες-γεννήτριες και αυτόματα οι κεραίες θα μπαίνουν σε κάποιου είδους safe Mode γι αυτό και τα χαμηλά αποτελέσματα

in-Collage-20200214-190642003.jpg

Πηγα μια βολτα στα δυτικά σηνερα τωβ σερρων να δω τι γθνεται με απεριοριστα...Περιοχη με αισχος σήμα, πρακτικα 1/2 speedtest δεν τα ολοκληρωσα γιατι με πεταξε ερρορ... Μεση ταχύτητα 0.2 mbps.. Αρε cosmotw

Πηγα μια βολτα στα δυτικά σηνερα τωβ σερρων να δω τι γθνεται με απεριοριστα...Περιοχη με αισχος σήμα, πρακτικα 1/2 speedtest δεν τα ολοκληρωσα γιατι με πεταξε ερρορ... Μεση ταχύτητα 0.2 mbps.. Αρε cosmotw

Εννοείς δυτικά της πόλης ή του Νομού;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Που έγινε διακοπή? Γιατί εδώ Ρέθυμνο έγινε πριν μια ώρα και τα αποτελέσματα τα ίδια :lol: :lol:

Φαντάζομαι λόγο διακοπής λειτουργούν μπαταρίες-γεννήτριες και αυτόματα οι κεραίες θα μπαίνουν σε κάποιου είδους safe Mode γι αυτό και τα χαμηλά αποτελέσματα

in-Collage-20200214-190642003.jpg

Διακοπή έγινε στην Νάουσα, σε όλη την πόλη, οπότε καταλαβαίνεις! Μετά από ένα μισάωρο αφού επανήλθε το ρεύμα, όλα διορθώθηκαν..

Εννοείς δυτικά της πόλης ή του Νομού;

Της πολης!! Εκει βεβαια ειναι τι μεγαλύτερο μερος του πλυθησμου.. Στον νομο τα θέματά λυθηκαν

46,3/0,5 με Β3+20 έξω από την Αλεξανδρούπολη.. μπαίνει παντως, δεν έχω παράπονο