Panagioths Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Χτες 20:00-24:00 (ίσως και αργότερα) είχαν ψοφήσει τα 3G/4G στην περιοχή της Μεσσηνίας, δεν ξέρω αν υπήρχε θέμα και αλλού. Διαπίστωσε κάποιος κάτι; Στο 13818 έβγαζε μήνυμα οτι όλοι εκπρόσωποι είναι κατειλλημένοι και να καλέσουμε αργότερα και έκλεινε η γραμμή...:lol: Κάτι αντίστοιχο έκανε προχτές το απόγευμα για καμία μισή με ώρα αλλά ήταν μικρής διάρκειας. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Ήξερα ότι κάπου αυτήν περίοδο θα κάναν αλλαγή σε core network. Ωστόσο δε ξέρω ακριβείς ημερομηνίες. Το ότι είναι σαββατοκύριακο με κάνει να πιστεύω ότι ήταν προγραμματισμένο ωστόσο θεωρώ σημαντικό να ενημερώνουν τους συνδρομητές. 3 απανωτές φορές στο καπάκι χωρίς ανακοίνωση απαράδεκτο.... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Χτες 20:00-24:00 (ίσως και αργότερα) είχαν ψοφήσει τα 3G/4G στην περιοχή της Μεσσηνίας, δεν ξέρω αν υπήρχε θέμα και αλλού. Διαπίστωσε κάποιος κάτι; Στο 13818 έβγαζε μήνυμα οτι όλοι εκπρόσωποι είναι κατειλλημένοι και να καλέσουμε αργότερα και έκλεινε η γραμμή...:lol: Κάτι αντίστοιχο έκανε προχτές το απόγευμα για καμία μισή με ώρα αλλά ήταν μικρής διάρκειας. Το δικτυο ηταν down ΠΑΝΤΟΥ στην κεντρικη Μακεδονια και οπως καταλαβαινουμε και σε αλλες περιοχες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Το δικτυο ηταν down ΠΑΝΤΟΥ στην κεντρικη Μακεδονια και οπως καταλαβαινουμε και σε αλλες περιοχες Ωραία χρονική περίοδο βρήκαν να το ρίξουν πάντως.. Μπράβο Κοσμοτέ! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Το δικτυο ηταν down ΠΑΝΤΟΥ στην κεντρικη Μακεδονια και οπως καταλαβαινουμε και σε αλλες περιοχες Έπεσε σχεδόν παντού ακόμα και μέσα στην Αθήνα. Κατά τα άλλα ήταν μεμονωμένες περιπτώσεις :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Απο τι καταλαβα σε ολη την Ελλαδα επεσε.. μην μας λενε παπαντζες ;) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Για κάποιους που δεν βλέπουν ακόμα vowifi κάντε μια επανεκκίνηση την συσκευή σας. Σε αρκετές περιπτώσεις χρειάζεται από ανθρώπους που μίλησα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Έκανα αλλά δεν έφτιαξε κάτι. Ούτε τα άλλα κινητά που έχω εδώ έχουν. Μόνο volte παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 (edited) Έπεσε σχεδόν παντού ακόμα και μέσα στην Αθήνα. Κατά τα άλλα ήταν μεμονωμένες περιπτώσεις :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Και μάλλον δεν είχαν πρόβλημα μόνο τα data... Εμένα ανέβηκε Αθήνα μια θεία μου για το Σ/Κ και χθες στις 20:30, προσπαθούσε πολλές φορές να βγάλει κλήση με Cosmote, για να πάρει εμένα να μου πει να βρεθούμε (εγώ με Vodafone). Τελικά μου είπε ότι μετά από πολλές προσπάθειες, κατάφερε να με πάρει. :wacko: Εγώ υπέθεσα ότι θα έφταιγε που στο κέντρο εκείνη την ώρα, γινόταν "πόλεμος" από κόσμο που βγήκε βόλτα, αλλά ίσως να ήταν και η βλάβη... Edited December 15, 2019 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Έπεσε σχεδόν παντού ακόμα και μέσα στην Αθήνα. Κατά τα άλλα ήταν μεμονωμένες περιπτώσεις :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Τώρα διάβασα μια ανακοίνωση της CosmOTE στο facebook για το πρόβλημα. Δηλαδή μας ανακοινώνουν στο FB οτι δεν έχουμε δεδομένα όταν χρειάζονται δεδομένα για να δούμε την ανακοίνωση χωρίς να στείλουν ένα ενημερωτικό sms. Πολύ έξυπνο! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Έκανα αλλά δεν έφτιαξε κάτι. Ούτε τα άλλα κινητά που έχω εδώ έχουν. Μόνο volte παιζει Οπότε ακόμα έχεις θέμα στην περιοχή που είσαι. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μάλλον δεν είχαν πρόβλημα μόνο τα data... Εμένα ανέβηκε Αθήνα μια θεία μου για το Σ/Κ και χθες στις 20:30, προσπαθούσε πολλές φορές να βγάλει κλήση με Cosmote, για να πάρει εμένα να μου πει να βρεθούμε (εγώ με Vodafone). Τελικά μου είπε ότι μετά από πολλές προσπάθειες, κατάφερε να με πάρει. :wacko: Δεν έβγαιναν κλήσεις καθόλου για κάποια ώρα. Εισερχόμενες τηλεφωνούσε κόσμος και δεν χτυπούσε καθόλου. Εξερχόμενες μετά από αρκετές φόρες έκανες μετά από κάποιες ώρες που ξεκίνησε το πρόβλημα. Δεν ήταν μόνο τα Data η βλάβη ήταν και στην τηλεφωνία. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Και σε κάποιες περιπτώσεις ήμασταν και εντελώς εκτός δικτύου για κάποια ώρα.. Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Και σε κάποιες περιπτώσεις ήμασταν και εντελώς εκτός δικτύου για κάποια ώρα.. Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα είχε 2G όλη την ώρα. Αν του έκανες βέβαια επανεκίνηση μπορεί να αργούσε περίεργα να σε βάλει σε δίκτυο (ούτε 2G). Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Τα τελευταία speedtest δεν τα χρεωσε μεχρι τωρα ...αντε να δουμε..θα επανελθω σε αυτο για νομιζω ειναι συμαντικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Σε εμένα εξακολουθεί να καταναλώνει δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ....Παλι κατω ειναι ??? Μόλις βγηκα απο Θεσσαλονικη κολλημένο σε umts παλι χωρις data ...η κατασταση ειναι.για ΓΕΛΙΑ...Ελπιζω να ειναι μονο η Σερρες και οχι ολη η ελλαδα παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ....Παλι κατω ειναι ??? Μόλις βγηκα απο Θεσσαλονικη κολλημένο σε umts παλι χωρις data ...η κατασταση ειναι.για ΓΕΛΙΑ...Ελπιζω να ειναι μονο η Σερρες και οχι ολη η ελλαδα παλι Χθες είχε πρόβλημα και στην Κατερίνη. Καλά που έχω δεύτερη σιμ στη Vodafone. Ελπίζω να αντέξει από αύριο που θα δοθούν τα απεριόριστα της προσφοράς. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 πάλι δεν έχω δεδομένα σε καμία απο τις 2 κάρτες μου φυσικά ουτε volte ούτε vowifi ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΚΟΣΜΟΤΕ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Έχω 4g χωρίς volte / vowifi ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 πάλι δεν έχω δεδομένα σε καμία απο τις 2 κάρτες μου φυσικά ουτε volte ούτε vowifi ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΚΟΣΜΟΤΕ? Ποια περιοχη φιλε ?? Με εχει πιασει σπαστικο γελιο δεν ειναι δυνατον να έπεσε ΠΑΛΙ .... Ολος ο νομος Σερρων απο λαγκαδα και πανω χωρις ντατα... Παλι καλα ανοιξαν την κεραια Στρυμονικου μετα απο 2 μηνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Μου έχασε το σήμα και τώρα ούτε εμένα έχει δεδομένα. Τηλέφωνο παίρνει, βέβαια καθυστερεί υπερβολικά επειδή παίρνει με 2g........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Πρόβλημα με το 4G και στην Κατερίνη. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Ποια περιοχη φιλε ?? Με εχει πιασει σπαστικο γελιο δεν ειναι δυνατον να έπεσε ΠΑΛΙ .... Ολος ο νομος Σερρων απο λαγκαδα και πανω χωρις ντατα... Παλι καλα ανοιξαν την κεραια Στρυμονικου μετα απο 2 μηνες Ανατολικη Θεσσαλονίκη ειμαι και έχω κολλησει σε 3G χωρίς δεδομένα ενω το πρωι ήταν ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 (edited) Παμε παλι .. Ωραιο βραδακι θα εχουμε και σημερα ...Σερρες κεντρο παλι τελειως down το δικτυο... Edited December 15, 2019 by georgebad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 προς εκπληξη μου, ενα συμβολαιο φίλου, δουλευει καλα το volte/vowifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts