Jump to content

4G LTE

georgemv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο cellmapper τι σημαίνει ο χρωματικός κώδικας στους δρόμους ; Από πράσινο έως κόκκινο. Μπορώ να συνεισφέρω και εγώ με κάποιες πληροφορίες ; 

• Απαντήσεις 14,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• mixtri

1510

• georgemv

739

• cmvr

1014

• georgebad

1099

Just now, GiannisSo said:

Στο cellmapper τι σημαίνει ο χρωματικός κώδικας στους δρόμους ; Από πράσινο έως κόκκινο. Μπορώ να συνεισφέρω και εγώ με κάποιες πληροφορίες ; 

Το πράσινο δυνατό σήμα μέτριο σήμα το πράσινο σκούρο και κόκκινο χαμηλό 1-0 γραμμές.

Αν και τα περισσότερα είναι κόκκινα όπως τα κατέγραψα, αντί να με πάει Β20 με κρατάει Β3 -130dBm.

Μπορείς να κάνεις καταγραφές και να τις ανεβάζεις εάν θες φυσικά. Υπάρχουν και έτοιμες.

Μετά το Market IN Ερέτρια 

Screenshot_20250126_155539_NetMonster.jpg.63041c3e31b27dc7b5c1a632303bfe99.thumb.jpg.c8e330fb622a7b2ee239bd550993275b.jpg

https://www.speedtest.net/my-result/a/10833781314

24 minutes ago, elkons said:

Το πράσινο δυνατό σήμα μέτριο σήμα το πράσινο σκούρο και κόκκινο χαμηλό 1-0 γραμμές.

Αν και τα περισσότερα είναι κόκκινα όπως τα κατέγραψα, αντί να με πάει Β20 με κρατάει Β3 -130dBm.

Μπορείς να κάνεις καταγραφές και να τις ανεβάζεις εάν θες φυσικά. Υπάρχουν και έτοιμες.

Μετά το Market IN Ερέτρια 

Screenshot_20250126_155539_NetMonster.jpg.63041c3e31b27dc7b5c1a632303bfe99.thumb.jpg.c8e330fb622a7b2ee239bd550993275b.jpg

https://www.speedtest.net/my-result/a/10833781314

Σαν να φευγουν σιγα σιγα. Ποσο επιανε τις μερες με φουλ κοσμο; 

Riviera restobar Ερέτρια, 4G+ vs 5G από ERETRIA TOP εναλλαγές με Συκάμινο.

4G+

https://www.speedtest.net/my-result/a/10833815150

5G

https://www.speedtest.net/my-result/a/10833812685

6 minutes ago, GiannisSo said:

Σαν να φευγουν σιγα σιγα. Ποσο επιανε τις μερες με φουλ κοσμο; 

Μπα όχι απλά αυτή η κεραία καλύπτει κόμβο μέχρι Δημαρχείο είναι απο το παλιό OTE Shop μικρή κεραία. Δεν καλύπτει τη παραλιακή μεριά ,αυτή καλύπτεται από βουνό ή Συκάμινο απέναντι. Πάντα έτσι είναι σχεδόν είναι τύπου omni. Με φουλ κοσμο να χει γεμίσει πχ και η ταβέρνα Δίπορτο απέναντι περίπου 40-50 πιάνει.

Edited by elkons

Πηγαινω συχνα Κάτω Καμπιά και γεμιζω νερο, ειμαι με οριακο σημα 4G εκει, θα δω την επομενη φορα απο ποιο σταθμο πιανει. Τωρα το κοιταζω και δεν δειχνει καποια κυψελη απο το σταθμο της Στενής να πιανει το σημειο αυτο. Πως ενημερωνεται το ποια κυψελη καλυπτει ενα σημειο;

Πχ βλεπω και τη μιση Κάτω Στενή ακαλυπτη

Edited by GiannisSo

Ναι είναι οριακό μόνο από Στενή πιάνει δεν υπάρχει άλλη κεραία στη περιοχή. Στη διαδρομή κιόλας οριακό είναι από Φύλλα μέχρι τους Καθενούς. Λείπουν κεραίες από Φύλλα εώς Πισσώνα πιάνει από Ερέτρια το βουνό το μεγάλο και μετά πιο πάνω Στενή.  Οι άλλες 2 μέχρι το Αφράτι από Φύλλα πιάνουν μιας και έχουν κεραία και μετά μέχρι Πισσώνα πάλι από Ερέτρια και Στενή αντίστοιχα.

Χωρίς 5G συσκευή εδώ δε κάνεις τη δουλειά σου με αυτή τη κάλυψη που έχουν κάνει. 

Μετά από καταγραφές ενημερώνεται. Τελευταία φορά ήταν πριν κάνα μήνα πέρασα Χαλκίδα- Σέτα.

Στο χωριό μου με 50 κατοίκους έχω κεραίες cosmote στα 2 χλμ σε ανοιχτή θέα (Β3 20 ,Β3 15 ,Β7 20, Β7 10)και κλειδώνω στο κινητό 470Mbps σταθερά. 

On 22/4/2025 at 9:11 ΜΜ, elkons said:

Ναι είναι οριακό μόνο από Στενή πιάνει δεν υπάρχει άλλη κεραία στη περιοχή. Στη διαδρομή κιόλας οριακό είναι από Φύλλα μέχρι τους Καθενούς. Λείπουν κεραίες από Φύλλα εώς Πισσώνα πιάνει από Ερέτρια το βουνό το μεγάλο και μετά πιο πάνω Στενή.  Οι άλλες 2 μέχρι το Αφράτι από Φύλλα πιάνουν μιας και έχουν κεραία και μετά μέχρι Πισσώνα πάλι από Ερέτρια και Στενή αντίστοιχα.

Χωρίς 5G συσκευή εδώ δε κάνεις τη δουλειά σου με αυτή τη κάλυψη που έχουν κάνει. 

Μετά από καταγραφές ενημερώνεται. Τελευταία φορά ήταν πριν κάνα μήνα πέρασα Χαλκίδα- Σέτα.

Την έχω κάνει αυτή τη διαδρομή. Τεράστια αποτυχία. Ήμουν με roaming και κολλούσαν τα δεδομένα συνεχώς. 

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

1 ώρα πριν, mixtri said:

Την έχω κάνει αυτή τη διαδρομή. Τεράστια αποτυχία. Ήμουν με roaming και κολλούσαν τα δεδομένα συνεχώς. 

Το ίδιο είναι Χαλκίδα-Ερέτρια για 5 λεπτά βέβαια 

Λείπουν κεραίες 

Edited by elkons

1 hour ago, elkons said:

Το ίδιο είναι Χαλκίδα-Ερέτρια για 5 λεπτά βέβαια 

Λείπουν κεραίες 

Ναι το θυμάμαι. Πρώτη φορά είδα gsm σε αυτή τη διαδρομή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

10 minutes ago, mixtri said:

Ναι το θυμάμαι. Πρώτη φορά είδα gsm σε αυτή τη διαδρομή.

Τι εννοείς και σε ποια από όλες.

Το χειρότερο σημείο είναι μετά το Αφράτι κοντά στον Πισσώνα σε πετάει εκτός δικτύου μόνο NOVA GSM. Μετά κάπως παλεύεται μέχρι Στενή αλλά ναι γενικά είναι ανεπαρκής σε πολλά σημεία και οι 3 τους δηλαδή άμα είσαι με roaming θα γυρνάει τους παρόχους συνέχεια. 

2 ώρες πριν, elkons said:

Τι εννοείς και σε ποια από όλες.

Το χειρότερο σημείο είναι μετά το Αφράτι κοντά στον Πισσώνα σε πετάει εκτός δικτύου μόνο NOVA GSM. Μετά κάπως παλεύεται μέχρι Στενή αλλά ναι γενικά είναι ανεπαρκής σε πολλά σημεία και οι 3 τους δηλαδή άμα είσαι με roaming θα γυρνάει τους παρόχους συνέχεια. 

Καλά δε ξέρω γενικά τα μέρη, βράδυ είχαμε φτάσει. Αυτό που θυμάμαι ήταν ότι ούτε Spotify δεν έπαιζε. Η κοσμοτε standard είχε θέμα, για τις άλλες δε ξέρω…

[sIGPIC][/sIGPIC]

On 25/4/2025 at 4:27 ΜΜ, mixtri said:

Καλά δε ξέρω γενικά τα μέρη, βράδυ είχαμε φτάσει. Αυτό που θυμάμαι ήταν ότι ούτε Spotify δεν έπαιζε. Η κοσμοτε standard είχε θέμα, για τις άλλες δε ξέρω…

Η Cosmote από το τέλος Βασιλικού μέχρι το Ε. & Δ. ΚΟΝΤΟΣ Α.Ε. είναι χάλια μετά στρώνει Μαλακώντα έχει θηρίο 4 sector N78 τεράστιο πυλώνα δίπλα συνεγκατασταση vf Nova χωρίς Ν78. Βέβαια εμένα δε με ρίχνει GSM μένει 5G πάει και έρχεται Disconnected/Connected. Το iPhone 13 είχε E για δευτερόλεπτα. Το Samsung αρνείται το E δε ξέρω τι παίζει. 

Χρόνια είναι έτσι αλλά σε μικρότερο κομμάτι στις βιομηχανίες ιδίως από SABO μέχρι Κόντο. Τέλος Βασιλικού μέχρι SABO έπιανε κάτι από τη LEFKANTI OUT στο παλιό εργοστάσιο Shellman αλλά απο τοτε που έκλεισε καπούτ οι κεραίες δε ξανά ασχολήθηκε η Cosmote. Ενώ παίζει φουλ N78 γενικά γύρω γύρω έχει δε φτάνουν οι κεραίες έχει τρύπες αλλά αυτή έχει τις περισσότερες και αυτό συνεπάγεται με τις ταχύτητες. 

Η Nova πιάνει πρέπει να χει και micro με Vodafone μέσα στη Tempo έχουν και κεραία στο τέλος Βασιλικού στον Βράχο στο βάθος είναι φαίνεται και χτυπάει εκεί, μέγα μείον της κοτε.

Edited by elkons