elkons Δημ. Κυριακή στις 05:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:23 μμ 1 minute ago, johnny_htc said: B20 ονλυ, καλά φαντάστηκα. 😏 Τουλάχιστον @George6633, πήγαινε σε μια ενδιάμεση απόσταση από αυτήν που είσαι, να δούμε πώς παίζει, κάτω από την κεραία δεν έχει νόημα και να τραβιέσαι χωρίς λόγο κιόλας τόσο δρόμο, λογικά θα τερματίζει από κάτω, εκτός και αν έχει τόσο προβληματαρα πια και δεν δουλεύουν κάποιες μπάντες, παίζει και αυτό 😏 Ναι να τη 3 minutes ago, johnny_htc said: B20 ονλυ, καλά φαντάστηκα. 😏 Τουλάχιστον @George6633, πήγαινε σε μια ενδιάμεση απόσταση από αυτήν που είσαι, να δούμε πώς παίζει, κάτω από την κεραία δεν έχει νόημα και να τραβιέσαι χωρίς λόγο κιόλας τόσο δρόμο, λογικά θα τερματίζει από κάτω, εκτός και αν έχει τόσο προβληματαρα πια και δεν δουλεύουν κάποιες μπάντες, παίζει και αυτό 😏 Οι μπάντες μια χαρά φαίνονται άμα δεις τη φωτογραφία πόσο παίζει Β20 πετάει σε πολλά χωριά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Κυριακή στις 05:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:27 μμ (edited) Θα πάω στην είσοδο του χωριού που είναι και το εκκοκιστηριο βαμβακος και έχει και εκεί κίνηση και μετά πιο μέσα στην πλατεία που είναι στα 500 μέτρα από εκεί.. Γενικώς μέσα στην εβδομάδα θα φύγω λίγο από το σπίτι να κάνω και άλλες μετρήσεις. Edited Κυριακή στις 05:27 μμ by George6633 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 05:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:27 μμ 4 Β20 γύρω γύρω η NOVA/VF. Δεν έχουν περάσει ακόμα η Victus και λογικά θα αργήσει για να μη δίνουν σημασία. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Κυριακή στις 05:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:28 μμ Just now, elkons said: 4 Β20 γύρω γύρω η NOVA/VF. Δεν έχουν περάσει ακόμα η Victus και λογικά θα αργήσει για να μη δίνουν σημασία. Το πιστεύω ότι θα αργήσει.. Δεν είμαστε στα πλάνα μάλλον για καμιά εταιρία. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 05:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:29 μμ Just now, George6633 said: Θα πάω στην είσοδο του χωριού που είναι και το εκκοκιστηριο βαμβακος και έχει και εκεί κίνηση και μετά πιο μέσα στην κεντρική πλατεία που είναι στα 500 μέτρα από εκεί.. Γενικώς μέσα στην εβδομάδα θα φύγω λίγο από το σπίτι να κάνω και άλλες μετρήσεις. πας στο netmonster στον χάρτη επιλέγεις την κεραία πατάς Directions ανοίγει το Google maps και την βρίσκεις στον χάρτη ή street view. Άμα ανεβάσουν τα όρια εκπομπής θα φτάσει η B3 της Cosmote από κάνα δυο κεραίες εκεί, η άλλη θέλει αναβάθμιση. Το ιδανικό είναι να βάλουν κεραία στον οικισμό αλλά τεσπα 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Κυριακή στις 05:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:33 μμ 4 minutes ago, elkons said: πας στο netmonster στον χάρτη επιλέγεις την κεραία πατάς Directions ανοίγει το Google maps και την βρίσκεις στον χάρτη ή street view. Άμα ανεβάσουν τα όρια εκπομπής θα φτάσει η B3 της Cosmote από κάνα δυο κεραίες εκεί, η άλλη θέλει αναβάθμιση. Το ιδανικό είναι να βάλουν κεραία στον οικισμό αλλά τεσπα Η κεραία θα μου δείχνει από ποια εταιρία είναι στην εφαρμογή με κάποιο τρόπο; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 05:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:41 μμ 5 minutes ago, George6633 said: Η κεραία θα μου δείχνει από ποια εταιρία είναι στην εφαρμογή με κάποιο τρόπο; Ο χάρτης του NetMonster δείχνει τις κεραίες που έχεις καταγράψει οι πράσινες Cosmote οι κόκκινες Vodafone και οι πορτοκαλί Nova. όταν πατήσεις να δείς ποια επέλεξες γράφει όνομα και eNb πχ TRIKALA-TOP 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Κυριακή στις 05:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:43 μμ Τέλεια,θα κάνω κάποιες δοκιμές τις επόμενες μέρες που θα είμαι ξανά εκεί. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Κύμη https://www.speedtest.net/my-result/a/10830750626 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Elkons όπως έβγαλες τη διαφήμιση πάνω δεξιά σε εμένα δε βγαίνει με τίποτα. Δεν έχω εγγραφή 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 1 minute ago, hercoulis said: Elkons όπως έβγαλες τη διαφήμιση πάνω δεξιά σε εμένα δε βγαίνει με τίποτα. Δεν έχω εγγραφή Αν είσαι μέσω υπολογιστή εγώ έβαλα επέκταση στο chrome, το ad blocker 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Σωστός το έχω βάλει στο κινητό κ ησύχασα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Λιμάνι Κύμης 4G+ https://www.speedtest.net/my-result/a/10831017272 Φτιάξτε τους δρόμους...μόνο τα τρώνε. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSo Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν https://www.speedtest.net/my-result/a/10831719537 Speedtest Μαγούλα Ερέτριας . Από μεγάλη Παρασκευή που ήρθε ο κόσμος έως και τώρα είναι ότι δείχνει το speedtest. Τις ώρες 3 am - 10 am είναι κάπως φυσιολογικά με 50-60 mbps 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν (edited) Διασταυρωθήκαμε στον δρόμο σήμερα, ίσως.. Έχει μπουκώσει πολύ η κεραία στη Βουδόχη Ν78 100κατι-200 μόνο είχα (5G), Μαλακώντα πετάει έχουν έναν τεράστιο ιστό. Ντόπιος ή διακοπές; Edited 14 ώρες πριν by elkons 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSo Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 20 minutes ago, elkons said: Διασταυρωθήκαμε στον δρόμο σήμερα, ίσως.. Έχει μπουκώσει πολύ η κεραία στη Βουδόχη Ν78 100κατι-200 μόνο είχα (5G), Μαλακώντα πετάει έχουν έναν τεράστιο ιστό. Ντόπιος ή διακοπές; Εξοχικό , είμαι συχνά εδώ. Καλοκαίρι για πολλες μέρες και γιορτες δεν γίνεται να δουλέψεις απομακρυσμένα. Και είναι και οι άλλες δύο εταιρίες ακριβώς το ίδιο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Με συσκευή 5G κάνεις τη δουλειά σου χτυπάει Ν78 από τη Βουδόχη κορυφή Γέροντα Ερέτριας. Πάω πολύ συχνά είναι κοντά μου είχα ανεβάσει γενικά μερικές μετρήσεις εάν τσεκάρεις. Το καλοκαίρι εάν δεν έχεις 5G το 4G+ σέρνεται όντως μια κεραία στη κορυφή καλύπτει 10 περιοχές τουλάχιστον θέλει κεραία ακόμα και στη Κακιά Σκάλα κάλα αυτή πιάνει εάν γνωρίζεις από Νότια. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSo Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Με 5G συσκευή πιάνω εξαιρετικά μόνο σε εξωτερικό χώρο. Ταχύτητες επιπέδου 400 mbps. Σε εσωτερικο χωρο συμπεριφέρεται ακριβώς σαν 4G. Η περιοχή στη Μαγούλα από ποιες κεραίες καλύπτεται σε 5G και 4G; Να φανταστώ είναι και αυτές στη κορυφή του βουνου Ολύμπου που βλέπω ; Άμα ανοίξεις google μένω πολύ κοντά στο εκκλησάκι του Αγιου Ραφαήλ. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 8 minutes ago, GiannisSo said: Με 5G συσκευή πιάνω εξαιρετικά μόνο σε εξωτερικό χώρο. Ταχύτητες επιπέδου 400 mbps. Σε εσωτερικο χωρο συμπεριφέρεται ακριβώς σαν 4G. Η περιοχή στη Μαγούλα από ποιες κεραίες καλύπτεται σε 5G και 4G; Να φανταστώ είναι και αυτές στη κορυφή του βουνου Ολύμπου που βλέπω ; Άμα ανοίξεις google μένω πολύ κοντά στο εκκλησάκι του Αγιου Ραφαήλ. Από τον Γέροντα πιάνεις έχει 2,3 κεραίες στη κορυφή (1 Cosmote,1Vf/NOVA,1 για ραδιοτηλεοπτική κάλυψη)το βράδυ ανάβει κόκκινο φωτάκι. Ίσως σου θυμίζει κάτι αυτό το βουνό όλη η Ερέτρια το βλέπει Εάν χρησιμοποιείς 5G βάλε κοντά σε παράθυρο να κοιτάει σε αυτές τις κεραίες, καμία άλλη δεν καλύπτει από αλλού και οι 3 από εκεί. Εάν έχεις 4G+ χαρά στο κουράγιο σου έχει τεράστιο φόρτο η συγκεκριμένη. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSo Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Πολύ σωστά ,πιάνω και από τη 202286 αλλά και band 3 102286. Αυτός ο χάρτης ποιος είναι ; Να τσεκαρω τη περιοχή . 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Just now, GiannisSo said: Πολύ σωστά ,πιάνω και από τη 202286 αλλά και band 3 102286. Αυτός ο χάρτης ποιος είναι ; Να τσεκαρω τη περιοχή . 102286 και 202286 ο ίδιος σταθμός είναι στο ίδιο σημείο απλά η Cosmote στους μεγάλους ιστούς χωρίζει έτσι τις συχνότητες Β1 και Β3 στον 10eNb..και Β7 Β20 στο 20..eNb. Cellmapper, εγώ τα έχω καταγράψει τα πιο πολλά και σήμερα έκανα καταγραφή Δε θυμάμαι άμα οι άλλες έχουν Ν78 για γρήγορο 5G,η Cosmote σίγουρα. 100% από κει μόνο καλύπτεσαι. Έχω ιστορικό από σήμερα Μαλακώντα εώς Αμάρυνθο με ώρες. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSo Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Ευχαριστω για τις πληροφορίες ,είχα ξανά ψάξει στο παρελθόν για το θέμα στη περιοχή αλλά δεν έβγαλα καμία άκρη. Απορώ πως έχουν αφήσει τη περιοχή σε τέτοιο χάλι , είναι αρκετά χρόνια ετσι. Άραγε υπάρχει σχέδιο αναβάθμισης ; Και ο χάρτης φοβερός , να φανταστώ απλοί χρήστες τον εξελίσσουν ; Βρήκα σε 2 σημεία που με ενδιέφεραν ποιοι σταθμοί με " σερβίρουν ". 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 2 minutes ago, GiannisSo said: Ευχαριστω για τις πληροφορίες ,είχα ξανά ψάξει στο παρελθόν για το θέμα στη περιοχή αλλά δεν έβγαλα καμία άκρη. Απορώ πως έχουν αφήσει τη περιοχή σε τέτοιο χάλι , είναι αρκετά χρόνια ετσι. Άραγε υπάρχει σχέδιο αναβάθμισης ; Και ο χάρτης φοβερός , να φανταστώ απλοί χρήστες τον εξελίσσουν ; Βρήκα σε 2 σημεία που με ενδιέφεραν ποιοι σταθμοί με " σερβίρουν ". Δε νομίζω αφού όλοι οι γύρω σταθμοί είναι με Ν78. Σε κάλυψη δεν είναι καλή αλλά περνάει σε ταχύτητες τις άλλες. Γενικά έχω γκρινιάξει και στις 3 εταίρες εδώ μένω στις γύρω περιοχές γυρνάω συνέχεια Ερέτρια κάθε εβδομάδα. Πύκνωση δικτύου οπωσδήποτε ευτυχώς αντέχει το καλοκαίρι 5G. Άμα δεν έχεις 5G εδώ δεν κάνεις σωστή δουλειά, Ν1 πιάνει σαν 4G ταχύτητες απλά μέσα η Ν78 δε φτάνει εάν βάλεις τη συσκευή σου κοντά σε παράθυρο θα πιάνει μια χαρά. 4G+ εδώ πλέον είναι χάλια γύρω γύρω όλοι πίτα εδώ και 3 4 χρόνια. Κεραίεςςςς Τι να πω λες να έχουν προβλήματα με τον Δήμο Χαλκιδέων και Δήμο Ερέτριας; μπα δε νομίζω. Έχει μια τρύπα η Cosmote και στην Eviop tempo εάν γνωρίζεις πριν τον Μαλακώντα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSo Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 2 ώρες πριν, elkons said: Από τον Γέροντα πιάνεις έχει 2,3 κεραίες στη κορυφή (1 Cosmote,1Vf/NOVA,1 για ραδιοτηλεοπτική κάλυψη)το βράδυ ανάβει κόκκινο φωτάκι. Ίσως σου θυμίζει κάτι αυτό το βουνό όλη η Ερέτρια το βλέπει Εάν χρησιμοποιείς 5G βάλε κοντά σε παράθυρο να κοιτάει σε αυτές τις κεραίες, καμία άλλη δεν καλύπτει από αλλού και οι 3 από εκεί. Εάν έχεις 4G+ χαρά στο κουράγιο σου έχει τεράστιο φόρτο η συγκεκριμένη. Ναι φυσικά το βουνό αυτό εννοώ , είναι στο πίσω μέρος του σπιτιού μου ,το βορινο που λέμε. Δυστηχως δεν έχω συσκευή 5G ακόμη. Ότι δοκιμές κάνω με 5G το κάνω με κινητά άλλων. Στο σπίτι επίσης έχω ένα 4G router το 6400 της TP-Link σαν κάτι πιο μόνιμο για τα PC /laptop, καμερες, γιατί και από σταθερό vdsl είναι χάλι η περιοχή . Δεν βλέπω να έχει κανένα 5G router η cosmote για το internet on the go πακέτο να το έβαζα . 1 minute ago, elkons said: Δε νομίζω αφού όλοι οι γύρω σταθμοί είναι με Ν78. Σε κάλυψη δεν είναι καλή αλλά περνάει σε ταχύτητες τις άλλες. Γενικά έχω γκρινιάξει και στις 3 εταίρες εδώ μένω στις γύρω περιοχές γυρνάω συνέχεια Ερέτρια κάθε εβδομάδα. Πύκνωση δικτύου οπωσδήποτε ευτυχώς αντέχει το καλοκαίρι 5G. Άμα δεν έχεις 5G εδώ δεν κάνεις σωστή δουλειά, Ν1 πιάνει σαν 4G ταχύτητες απλά μέσα η Ν78 δε φτάνει εάν βάλεις τη συσκευή σου κοντά σε παράθυρο θα πιάνει μια χαρά. 4G+ εδώ πλέον είναι χάλια γύρω γύρω όλοι πίτα εδώ και 3 4 χρόνια. Κεραίεςςςς Τι να πω λες να έχουν προβλήματα με τον Δήμο Χαλκιδέων και Δήμο Ερέτριας; μπα δε νομίζω. Έχει μια τρύπα η Cosmote και στην Eviop tempo εάν γνωρίζεις πριν τον Μαλακώντα. Ναι στο tempo έχω πάντα drop call ενώ περνάω και μιλάω. Και η κλήση μου γίνεται μέσω GSM γιατί δεν έχω ούτε συσκευή να υποστηρίζει volte 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 3 minutes ago, GiannisSo said: Ναι φυσικά το βουνό αυτό εννοώ , είναι στο πίσω μέρος του σπιτιού μου ,το βορινο που λέμε. Δυστηχως δεν έχω συσκευή 5G ακόμη. Ότι δοκιμές κάνω με 5G το κάνω με κινητά άλλων. Στο σπίτι επίσης έχω ένα 4G router το 6400 της TP-Link σαν κάτι πιο μόνιμο για τα PC /laptop, καμερες, γιατί και από σταθερό vdsl είναι χάλι η περιοχή . Δεν βλέπω να έχει κανένα 5G router η cosmote για το internet on the go πακέτο να το έβαζα . Ναι στο tempo έχω πάντα drop call ενώ περνάω και μιλάω. Και η κλήση μου γίνεται μέσω GSM γιατί δεν έχω ούτε συσκευή να υποστηρίζει volte Ευκαιρία για αναβάθμιση συσκευής λοιπόν όταν μπορέσεις φυσικά. Το 4G+ είναι χάλια συνέχεια σέρνεται, αφού σε μια κεραία κουβαλάνε τόσες περιοχές.. Το γνωρίζω και Μαλακώντα τα ίδια είναι είχα ανεβάσει,adsl 24 only. Έφεραν οπτική είδα τώρα δε ξέρω τι είναι και αν είναι για FFTH ή για κεραία. Το ξέρω εγώ έχω LTE -139dBm. Τους έκραξα τίποτα. Οι άλλες τέμπο πιάνουν κάτι έχει κεραία στο τέλος του Βασιλικού σε έναν Βράχο στο βάθος κοντά στα φύλλα στο αρχαίο φρούριο. Αλλά αφού έχει Ν78 η πράσινη δεν υπάρχει άλλη λύση ή κάλυψη ή ταχύτητες είναι εδώ. Θέλει καλύτερο σχεδιασμό. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts