Dimos_Vav Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Στο σπίτι μου πάντως μια χαρά πιάνει η Cosmote! Μέτρηση με 3CA στο μπαλκόνι του σπιτιού και οπτική επαφή με την κεραία. https://www.speedtest.net/my-result/a/7005889677 Και στο σαλόνι του σπιτιού πάλι με 3CA. https://www.speedtest.net/my-result/a/7006333490 Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Εγώ πρεπεινα βγω απο τ σπίτι για να βρω γραμμή.τοσο καλά!Μεσα σπιτι δυστυχως αρκετα συχνα edge..τρώει φλασιές να δω αν θα βαλουν καμμια κεραια τοσα παραπονα εχω κανει... Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Εγώ πρεπεινα βγω απο τ σπίτι για να βρω γραμμή.τοσο καλά!Μεσα σπιτι δυστυχως αρκετα συχνα edge..τρώει φλασιές να δω αν θα βαλουν καμμια κεραια τοσα παραπονα εχω κανει. Μέσαστο σπίτι τώρα 4g plus Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Σίγουρα με την αναβάθμιση θα έχεις σήμα σπίτι. Μπορεί η κεραία να έχει θέμα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Σίγουρα με την αναβάθμιση θα έχεις σήμα σπίτι. Μπορεί η κεραία να έχει θέμα. Εδω και χρόνια περιμένω...για να δούμε... Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Εγώ πρεπεινα βγω απο τ σπίτι για να βρω γραμμή.τοσο καλά!Μεσα σπιτι δυστυχως αρκετα συχνα edge..τρώει φλασιές να δω αν θα βαλουν καμμια κεραια τοσα παραπονα εχω κανει... Οι άλλες δύο πιάνουν 4G στο σπίτι σου; Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Όλες ποιάνουν.Απλά η cosmote είναι ο κύριος αριθμός μου ,και ειναι λυπηρό γιατί μεσα στο σπίτι εχει μία εως καθόλου γραμμή.Εξωτερικά είναι καλύτερα τα πράγματα κανένα πρόβλημα.Μέσα στο σπίτι όχι όμως.Με τις άλλες 2 κανένα προβλημα από κάλυψη.Εχω και τις 3 κάρτες καί συγκρίνω. Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Wifi δεν έχεις στο σπίτι; Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 (edited) Wifi δεν έχεις στο σπίτι; Sent from my Galaxy S10e Πλέον όχι δυστυχώς..Ηταν καλή λύση γιά ομιλία το wifi calling..τώρα μας βγαίνει η πίστη..Ευτυχώς που χω και τήν κό...νη και βολευομαι και γιά ομιλία καί γιά data. Edited February 6, 2021 by Nickchris36 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 6, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Πλέον όχι δυστυχώς..Ηταν καλή λύση γιά ομιλία το wifi calling..τώρα μας βγαίνει η πίστη..Ευτυχώς που χω και τήν κό...νη και βολευομαι και γιά ομιλία καί γιά data. Κάνε hotspot από άλλο πάροχο για να έχεις wifi calling με Cosmote, αν σε καίει να έχεις αυτόν τον αριθμό ως κύριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Κάνε hotspot από άλλο πάροχο για να έχεις wifi calling με Cosmote, αν σε καίει να έχεις αυτόν τον αριθμό ως κύριο Tο εχω κανει hot spot αλλα volte εχω πανω δεν εμφανιζεται τοwifi calling.Tι δε κανω σωστα?? Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Βάλε το σε flight mode και άνοιξε το wifi. Α, και εννοείται το hot spot πρέπει να γίνεται από άλλη συσκευή. Αν έχεις και τις δύο sim στην ίδια, δεν κάνεις δουλειά. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Βάλε το σε flight mode και άνοιξε το wifi. Α, και εννοείται το hot spot πρέπει να γίνεται από άλλη συσκευή. Αν έχεις και τις δύο sim στην ίδια, δεν κάνεις δουλειά. Sent from my Galaxy S10e Μά δεν εχω wifi σταθερο στο σπίτι...οπότε πώς θα έχω wifi calling απο δικτυο κινητής ως hot spot; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βάλε το σε flight mode και άνοιξε το wifi. Α, και εννοείται το hot spot πρέπει να γίνεται από άλλη συσκευή. Αν έχεις και τις δύο sim στην ίδια, δεν κάνεις δουλειά. Sent from my Galaxy S10e Δε γινεται παιδια..ιδια συσκευη είναι..Πάπαλα..οπότε θα παραμείνω στη κατασταση αυτη αναγκαστικα εως οτου φιλότημηθουν να καλυψουν σωστα τη περιοχή..Εως τότε θα βολευτω ως εχει..Σας ευχαριστω πολύ για τη βοήθεια.Να είστε καλά! Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Κυριακές στο μπαλκόνι πάμε καλά απο ταχύτητα,το σήμα εξω 4/5 μπαίνεις μέσα βλέπεις το cosmote wifi. https://www.speedtest.net/my-result/i/4411481646 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Κυριακές στο μπαλκόνι πάμε καλά απο ταχύτητα,το σήμα εξω 4/5 μπαίνεις μέσα βλέπεις το cosmote wifi. https://www.speedtest.net/my-result/i/4411481646 Αυτα ειναι τα μόνιμα θέματα της cosmote ..μπορει ναι ναι super σε εξωτερικους χώρους και σε 5g,σε εσωτερικους όμως χωρίς wifi calling σε καίει.Ζωντανο παραδειγμα εδώ.. Ειχε μια γραμμη ,μπηκα και με γυρνα σε edge...επικο δίκτυο δε λέω... Εβαλα κοκκινη ευτυχως και μπηκα Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Γήπεδο Αγίου Δημητρίου σκοτώνει με τα 200αρια του, αλλά Ζωγράφου, Λεωφόρο Παπάγου και Ουλωφ Πάλμε δεν είδα τπτ το σπουδαίο δυστυχώς.. Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Έχω μοα απορεία που δεν μπορώ να λύσω εδώ και χρόνια ... Πταν περνάω από την 1099 βρες μετά τις 10 το πρωί έως και πριν τις 6 7 τπ βράδυ η 1099 είναι πάντα ΠΑΝΤΑ down ..Τι σκατα μόνο νυχτερινό ρεύμα πληρώνουν ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Έχω μοα απορεία που δεν μπορώ να λύσω εδώ και χρόνια ... Πταν περνάω από την 1099 βρες μετά τις 10 το πρωί έως και πριν τις 6 7 τπ βράδυ η 1099 είναι πάντα ΠΑΝΤΑ down ..Τι σκατα μόνο νυχτερινό ρεύμα πληρώνουν ; Το έχεις αναφέρει; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Το έχεις αναφέρει; Παρα πολλές φορές με διαβεβαίωσαν ότι με την έλευση του 5G τον Δεκέμβριο θα βάζαν ξαι νέο σταθμό αλλά δεν ακόμα τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Το αφήνω εδώ.. Βουαλά! Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Υπό αυτές τις συνθήκες είναι λογικό. Το πρόβλημα είναι η έλλειψη σταθμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Έχω μοα απορεία που δεν μπορώ να λύσω εδώ και χρόνια ... Πταν περνάω από την 1099 βρες μετά τις 10 το πρωί έως και πριν τις 6 7 τπ βράδυ η 1099 είναι πάντα ΠΑΝΤΑ down ..Τι σκατα μόνο νυχτερινό ρεύμα πληρώνουν ; Και λογικά ΣΚ και αργίες παίζει κανονικά όλη την ημέρα και όχι αυτο το ωράριο!Έτσι και εδώ Κατερίνη έχει κανα χρόνο μια κεραία έχει ακριβώς το ίδιο, και πιο παλιά με άλλη!Θεώρησα ότι επειδή δεν έχει άδεια και την κλείνουν, αλλά η 1099 βλέπω της έχει δοθεί! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Και λογικά ΣΚ και αργίες παίζει κανονικά όλη την ημέρα και όχι αυτο το ωράριο!Έτσι και εδώ Κατερίνη έχει κανα χρόνο μια κεραία έχει ακριβώς το ίδιο, και πιο παλιά με άλλη!Θεώρησα ότι επειδή δεν έχει άδεια και την κλείνουν, αλλά η 1099 βλέπω της έχει δοθεί! Αυτό σκεφτόμουν και εγώ , και δίπλα έχει η wind κεραία ....δεν ξέρω πολύ περίεργη περιοχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Την περίπτωση να παίρνουν ρεύμα από τον ιδιοκτήτη και ο ιδιοκτήτης να κάνει χαζομάρες την έχετε σκεφτεί; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Την περίπτωση να παίρνουν ρεύμα από τον ιδιοκτήτη και ο ιδιοκτήτης να κάνει χαζομάρες την έχετε σκεφτεί; Τους το έχω αναφέρει χίλιες φορές και εγώ και αλλά άτομα , δεν θα το περνάν χαμπάρι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts