MitsosDaBest13 Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Νοσοκομειο Σερρων 7 +3 +20 O cosmote server μου εδινε 140...απο δω και περα wingo https://www.speedtest.net/my-result/a/6358069300 Όντως, αλλά μου εμένα έφαγε όλα τα MB... :p O σέρβερ της Cosmote κάνει κάτι περίεργα, πχ στην αρχή ξεκινά με 170 και μετά πέφτει απότομα στα 30. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Όντως, αλλά μου εμένα έφαγε όλα τα MB... :p O σέρβερ της Cosmote κάνει κάτι περίεργα, πχ στην αρχή ξεκινά με 170 και μετά πέφτει απότομα στα 30. :p Οπτικός έχει πολύ ησυχία εδώ! Σαν στην εξοχή περίπου... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Όντως, αλλά μου εμένα έφαγε όλα τα MB... :p O σέρβερ της Cosmote κάνει κάτι περίεργα, πχ στην αρχή ξεκινά με 170 και μετά πέφτει απότομα στα 30. :p Να δω τωρα που θα κατεβω Νοτια που θα βρω δεδομενα να κανω με wingo :lol: . Γιατι αν εχουμε 200 300 και 400 αρια τηβ βαψαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Να δω τωρα που θα κατεβω Νοτια που θα βρω δεδομενα να κανω με wingo :lol: . Γιατι αν εχουμε 200 300 και 400 αρια τηβ βαψαμε Ο σέρβερ της κοσμοτέ δεν χρεώνει; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Ο σέρβερ της κοσμοτέ δεν χρεώνει; Οχι , κανενας ουτε ο OTE SA , ουτε ο COSMOTE thessaloniki , athens Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Διαχρονικά δεν χρέωνε. Σε κάποια φάση είχε αρχίσει και τα χρέωνε κανονικά, αλλά μερικούς μήνες τώρα πάλι σταμάτησε, και προς το παρόν είναι "δωρεάν". Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Οπότε γιατί να επιλεχθεί κάποιος άλλος; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Γιατί μπορεί να είναι φορτωμένος και να μην δίνει φουλ ταχύτητα. Ενώ σαν πάροχος σαφώς και δίνει παραπάνω, αφού σε τεστ με εξωτερικό "γαζώνει". Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Οπότε γιατί να επιλεχθεί κάποιος άλλος; Γιατι νε τους αλλους θα δεις και πανω απο 160 mbps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 (edited) Όντως, αλλά μου εμένα έφαγε όλα τα MB... :p O σέρβερ της Cosmote κάνει κάτι περίεργα, πχ στην αρχή ξεκινά με 170 και μετά πέφτει απότομα στα 30. :p Και έλεγα ότι το κάνει μόνο σε εμένα αυτό και ψαχνόμουν! Μόλις δοκίμασα server ΟΤΕ και μου κατανάλωσε κανονικά mb Edited August 5, 2020 by cuibono Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Χανιά / Αστυνομικό μέγαρο απο έξω. https://www.speedtest.net/my-result/i/4057618468 Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 (edited) Από Αθήνα ως την Θεσσαλονίκη πάνω στην εθνική οδό μακράν η καλύτερη. Μετά από εκεί αλλάζει η εικόνα. Το δίκτυο Βόρεια Ελλάδα είναι πίτα. Όπως έγραψα και στον θέμα του καλύτερου δικτύου είδα από Θεσσαλονίκη και μετά πάνω στην Εγνατία πολλά μονοψήφια πανω και στην Ξάνθη σε γνώριμο μέρος σερνόταν με κάτω των 3 Mbps. Στις 6.30 το χάραμα είχε 100αρες τώρα που μιλάμε έπεσε τα 12 Mbps. Πίτα το δίκτυο. Αύριο θα πάω και στις άλλες πόλεις και θα σας πω τι παίζει. Πρέπει άμεσα να αναβαθμίσει. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 6, 2020 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Σιδάρι Κέρκυρα Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Ωραίο το Σιδάρι!! Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 (edited) Ωραίο το Σιδάρι!!Αλίμονο τους εάν δεν είχε στην Κέρκυρα τέτοια ταχύτητα... Σε χωριά λαγκάδια βουνά.... Μέσα στην πόλη Edited August 6, 2020 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Στο θέατρο Δελφινάριο και μετά στην οδό Τζαβέλλα στον Πειραιά (το τεστ στην Τζαβέλλα). Μια B3 για όλη την περιοχή είδα και μάλιστα με 6ψηφιο eNB. Αυτή τώρα είναι 5G ready; :wacko: Και πέρσι που για 6 μήνες γυρνούσα στην ίδια περιοχή όποτε είχα μάθημα, θυμάμαι η Cosmote δεν είχε 4G+... Με άλλη συσκευή τότε. Οπότε δεν παίζει να φταίει το Xiaomi και να στέλνει βλακειες στον σταθμό. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Σιδάρι Κέρκυρα Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Στο Σιδαρι περυσι τον Απριλιο μου ειχε τερματησει το modem στα 291 mbps με 7 + 3 (max το κινητο μου ειχε 300) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Στο θέατρο Δελφινάριο και μετά στην οδό Τζαβέλλα στον Πειραιά (το τεστ στην Τζαβέλλα). Μια B3 για όλη την περιοχή είδα και μάλιστα με 6ψηφιο eNB. Αυτή τώρα είναι 5G ready; :wacko: Και πέρσι που για 6 μήνες γυρνούσα στην ίδια περιοχή όποτε είχα μάθημα, θυμάμαι η Cosmote δεν είχε 4G+... Με άλλη συσκευή τότε. Οπότε δεν παίζει να φταίει το Xiaomi και να στέλνει βλακειες στον σταθμό. :p Όλα τα νέα /// που είδα ήταν 4CC/MIMO στην περιοχή της Αττικής. Πολύ περίεργο αυτό που βλέπεις. Μπορεί να είναι νέος ο σταθμός και να μην έχει ρυθμιστεί με carrier aggregation για κάποιο λόγο?!? Πέραν των άλλων με τέτοιο RSRQ δεν πας παραπάνω. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Μέγα απογοήτευση η Ξάνθη....... Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Όλα τα νέα /// που είδα ήταν 4CC/MIMO στην περιοχή της Αττικής. Πολύ περίεργο αυτό που βλέπεις. Μπορεί να είναι νέος ο σταθμός και να μην έχει ρυθμιστεί με carrier aggregation για κάποιο λόγο?!? Πέραν των άλλων με τέτοιο RSRQ δεν πας παραπάνω. Όντως είναι περίεργο. Η κεραία φαίνεται να είναι η πρώην 502, δίπλα στο ΣΕΦ, η οποία στο Cellmapper δείχνει 3CA. Εγώ στην περιοχή εκεί δεν είδα +, τουλάχιστον μέχρι να βγούμε στην Ποσειδώνος. Το συγκεκριμένο screenshot είναι μέσα στο Δελφινάριο στις 21:30. Έπιανε πάλι 5 Mbps, αλλά έκοψα το τεστ γιατί έλεγα ότι θα έχει απλά κόσμο. Αλλά και μετά το σχόλασμα της παράστασης, τα ίδια έπιανε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Όντως είναι περίεργο. Η κεραία φαίνεται να είναι η πρώην 502, δίπλα στο ΣΕΦ, η οποία στο Cellmapper δείχνει 3CA. Εγώ στην περιοχή εκεί δεν είδα +, τουλάχιστον μέχρι να βγούμε στην Ποσειδώνος. Το συγκεκριμένο screenshot είναι μέσα στο Δελφινάριο στις 21:30. Έπιανε πάλι 5 Mbps, αλλά έκοψα το τεστ γιατί έλεγα ότι θα έχει απλά κόσμο. Αλλά και μετά το σχόλασμα της παράστασης, τα ίδια έπιανε... Γιατι σου δινει μονο 10mhz bandwith? η οτι νανε λεει το ζιαομι η η cosmote κανει μαγκιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 https://www.speedtest.net/my-result/a/6361593772 Καλλιθέα μέρα μεσημέρι, 3CA 7+20+3 Λογικα με νεότερη συσκευή από το S8 θα ξεπερνούσαμε τα 200 Μαλλον έχουν αναβαθμίσει και Καλλιθέα σε κάποια σημεία γιατί είναι από νέο σταθμο https://drive.google.com/file/d/1uLUQMmo67kNZB62T_bLPMiCBaZL6Gk3r/view?usp=drivesdk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Γιατι σου δινει μονο 10mhz bandwith? η οτι νανε λεει το ζιαομι η η cosmote κανει μαγκιες To Netmonster θα έδειχνε βλακείες. Πιο πάνω στο άλλo screenshot, έδειχνε 20 MHz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 To Netmonster θα έδειχνε βλακείες. Πιο πάνω στο άλλo screenshot, έδειχνε 20 MHz. Μπορεί όντως να δοκίμασαν κάτι στην περιοχή. Εκτός αν υποστηρίζει cloud RAN ο σταθμός και το Xiaomi δεν έχει το capability. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Cosmote Καλλιθέα Πηλίου. Καλό σχετικά σήμα. Κυρίως Β20 σε εσωτερικούς χώρους. Οι άλλες έχουν οριακό Β20. Sent from my H9436 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts