scream Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 (edited) .... Λάθος τοπικ ας σβηστεί. Edited December 28, 2019 by scream Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Μα αυτές είναι οι ταχύτητες.Οι άλλες με 0 , κατι δεν υπάρχουν. Τι εννοείς με το "δεν υπάρχουν"; Πόσα άτομα έχουν ανεβάσει εδώ speedtests με την Cosmote να σέρνεται; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Δεν υπάρχουν είναι ψέμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Μεσα στην τοση γκρινια ας πω και κατι θετικο.. Στην ειδη υπαρχουσα κεραια στην κοιλαδα σερρων προσθεσαν 1 cell b3 που δινει πολυ καλη καλυψη σε περιοχες που ηταν με ορικη b20 (οπου το καλοκαιρι σβιζουν απο κοσμο) παραλλληλα συμπληρωσαν και b20 και πραγματικα πλεαον εχει 4G και σε σημεια οπου παλια ειχε οριακο 2G ...μπραβο γιατι πλεον κανεις την δουλεια σου μεσα στα βουνα κανονικα ...οι αλλες καθονται ακομα στο edge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Το κομμάτι Ροδόπολη-Πορόια έχει καλή κάλυψη 4G εκεί; Θα είμαι σε συγγενείς παραμονή Πρωτοχρονιάς και θα χρειαστώ τα απεριόριστα Data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Το κομμάτι Ροδόπολη-Πορόια έχει καλή κάλυψη 4G εκεί; Θα είμαι σε συγγενείς παραμονή Πρωτοχρονιάς και θα χρειαστώ τα απεριόριστα Data. Μια χαρα κάλυψη εχει !! Τωρα σε εσωτερικους χωρους δεν ξερω αλλα βαι γενικά μια χαρα ειναι ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Ηταν κανεις Εξωτερικο προσφατα με τα απεριόριστα?...Δεν βλεπω να με χρεωνει μεχρι στιγμης απο τα αλλα ...Ξερει κανεις τι ισχυει(γιατι λεει οτι τα απεριοριστα δεν ισχύουν για roaming) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Ηταν κανεις Εξωτερικο προσφατα με τα απεριόριστα?...Δεν βλεπω να με χρεωνει μεχρι στιγμης απο τα αλλα ...Ξερει κανεις τι ισχυει(γιατι λεει οτι τα απεριοριστα δεν ισχύουν για roaming)Κανονικά δεν ισχύουν για εξωτερικό. Αλλά είπαμε πολλές φορές αλλά λένε και άλλα κάνουν. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Μα αυτές είναι οι ταχύτητες.Οι άλλες με 0 , κατι δεν υπάρχουν. Δεν υπάρχουν 0,κάτι δηλαδή κάτω από 1.Αυτό λέω Δεν υπάρχουν είναι ψέμματα Εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Φίλε δεν εκτίθεμαι γιατί πολύ απλά δεν περνάνε αυτά που λες.Δεν μπορείς τα 100 να βγάζεις το 1 και να λες 0.Απλά.Αυτά κάντα αλλού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Μου κάνει εντύπωση ο τρόπος σου γιατί είσαι και σχετικά παλιό μέλος, βέβαια δεν καταλαβαίνω γιατί προσπαθείς να μας αποδείξεις ότι οι φίλοι λένε ψέματα. Όντως ούτε εγώ είδα σχεδόν μηδέν στις ταχύτητες αλλά βλέπω πως σε αρκετά σημεία έχουν πέσει αισθητά. Σε περιοχές που υπήρχε θέμα και πριν το θεωρώ φυσιολογικο οι ταχύτητες να έχουν φτάσει πολύ χαμηλά (5mbps και κάτω). Δεν είναι λόγος να προσπαθείτε να φαγωθειτε μέρες που είναι, εδώ είμαστε για να ανταλλάσσουμε απόψεις και να βοηθάει ο ένας τον άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Υπήρξε φίλος που παρουσίασε ταχύτητα κάτω από 1 όταν ξέρουμε οτι οι ταχύτητες είναι άλλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Σε μερικά σημεία μπορεί όντως οι ταχύτητες να είναι 1mbps, γιατί το αποκλείεις; Ξαναλέω, δεν υπάρχει λόγος "δυσφήμισης" κλπ την ώρα που η cosmote έχει το μεγαλύτερο δίκτυο και αυτό είναι γνωστό γενικοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Μπορει οντως φιλε στην περιοχη να στέκεται το δικτυο ετσι...Σε εμας παντως πανω το δικτυο δεν βασταει και εχω ποσταρει πολλες φορες που νε εξερετικο σημα ειχα ταχυητες κατω απο 1 ...Η περιοχη απο παλια ειχε θεμα ( κατω απο 7 mbps ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Επιβεβαίωνω σε πολλά σημεία στην επαρχεία μιλάμε για ταχυτητες στα 5mbps. Αυτό δεν σημαίνει ότι το δίκτυο είναι άχρηστο απλά ότι δεν έχει παντού την ίδια χωρητικότητα. Υπάρχουν και σημεία που οι άλλοι σέρνονται περισσότερο από την Cosmote. Πάντως βόρεια με όσους μιλάω έχει πτώση με αυτές τις ταχύτητες. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 (edited) Φίλε δεν εκτίθεμαι γιατί πολύ απλά δεν περνάνε αυτά που λες.Δεν μπορείς τα 100 να βγάζεις το 1 και να λες 0.Απλά.Αυτά κάντα αλλού Όταν σου ποστάρουν λινκ από speed test (όχι screenshot, αλλά κανονικό λινκ που σε πάει κατευθείαν στο αποτέλεσμα της μέτρησης), κι εσύ βλέπεις θεωρίες συνωμοσίας, ε τότε δεν περιγράφω άλλο. Μείνε με τις αυταπάτες σου, ή ακόμα πιο σωστά με τη σκοπιμότητα που μπορεί να κρύβεται πίσω απ' τα γραφόμενά σου. Εκτός κι αν προσπαθείς να δημιουργήσεις ίντριγκα ώστε να ανεβάσεις το post count σου. Edited December 30, 2019 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. January 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2020 Μια χαρα κάλυψη εχει !! Τωρα σε εσωτερικους χωρους δεν ξερω αλλα βαι γενικά μια χαρα ειναι ! Είμαι Ροδόπολη από χθές,το 4G πάει σφαίρα YouTube 1080p χωρίς buffering μέσω tethering σε τηλεόραση.Αψογα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2020 Και εγώ που ενεργοποίησα τα απεριόριστα χθες πάει αρκετά καλύτερα, ίσως όλοι να πήραν την προσφορά στην περιοχή μου στην αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2020 Και εγώ για αυτό την άφησα για το τέλος για να αδειάσει το δίκτυο. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. January 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2020 Ακριβώς με βόλεψε να βάλω απεριόριστα από χθες αφού θα μείνω μέχρι αύριο εκεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Ακριβώς με βόλεψε να βάλω απεριόριστα από χθες αφού θα μείνω μέχρι αύριο εκεί! Εκει πανω παντα άδειο δικτυο θα εχει , γιατι πραγματικα δεν εχει σχεδον ποτέ πολυ κινηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 To δίκτυο πάντως πλην ελαχίστων εξαιρέσεων αποκρίθηκε άψογα όλο αυτό το διάστημα των απεριοριστων και το κυριότερο δεν κατάρρευσε πανελλαδικά. Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Εκει πανω παντα άδειο δικτυο θα εχει , γιατι πραγματικα δεν εχει σχεδον ποτέ πολυ κινηση Ναι σφαίρα το δίκτυο! Πριν λίγο γύρισα σπίτι κατέβασα μεγάλο αρχείο που είχα ξεχάσει νωρίτερα, πάλι με H σχεδόν 30Mpbs,4G το πολύ 10! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Πάντως επαρχεία όπου πιάνει από 800αρα που είναι πίτα έχει θέματα. Μόλις μου τις έστειλαν. Μόλις την ενεργοποίησα και εγώ αύριο θα δω στα σημεία ενδιαφέροντος μου τι παίζει. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Και εγω αυριο γιριζω Σερρες ...Για να δουμε πως ανταποκρινεται ...οταν εφυγα ουτε spotify μπορουσα να ακουσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts