stefanos1999 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 (edited) Η γραμμη ειναι ενεργοποιημενη για αυτη την υπηρεσια και απο το iPhone δουλευει. Στο λογισμικο ειναι ενεργοποιημενοι οι διακοπτες απλως λογικα πρεπει αν γινεται να μπουν οι ρυθμισεις χειροκινητα. Αλλα ουτε χειροκινητα δεν μπαινουν; :( Η leEco δεν υποστηριζει (ακόμα τουλάχιστον) την ευρωπαικη αγορά. Αν εννοείς αυτούς τους διακόπτες αυτό δεν λέει τιποτα. http://i.imgur.com/TP0R57F.jpghttp://i.imgur.com/XkRQsSu.jpg Για χειροκίνητα δεν γνωρίζω. Edited May 28, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Εδω και λιγο καιρο απο τοτε δηλαδη που ο οτε εκανε καποιες αλλαγες στις κεραιες του εχω προβλημα με το κλειδωμα του σηματος των δεδομενων και συγκεκριμενα μονο στο 4G. To εψαξα και ειδα οτι χανει την internal ip, το alpha που εχω ειναι εγγλεζικο BTU με το αντιστοιχο μαμα firmware, μηπως ξερει κανενας αν το προβλημα εχει δημιουργηθει απο τις καινουριες κεραιες του οτε και την sim η φταιει το μοντεμ της συσκευης και θα πρεπει να γυρισω σε EUR.;;Το κινητο φοραει μαμισια lollipop 5.02.BTU ευχαριστω.Περιοχη θεσσαλονικη αναληψη εως ντεπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 29, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Σας δουλεύει το http://myinternet.cosmote.gr? Εμένα κολλάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 (edited) Σας δουλεύει το http://myinternet.cosmote.gr? Εμένα κολλάει. Πιο my internet έχει εδώ και ένα μήνα ώρες αιχμής από 200 που πιάνει το βράδυ μετά τις 2 το ξημέρωμα πέφτει στα παρακάτω χάλια. Πήρα τηλέφωνο και δεν είναι βλάβη. Μπούκωμα μπούκωμα :lol: Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Edited May 29, 2017 by XP130TD off topic Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 (edited) Σας δουλεύει το http://myinternet.cosmote.gr? Εμένα κολλάει. αναβαθμιζοταν ολο το σ/κ η κεντρικη ιστοσελίδα, οποτε ισως και οι σερβερ. πριν 2' που κοιταξα μου δούλεψε. Edited May 29, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 29, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Σκαλίζω λιγάκι το firmware image του Nexus 6P για να καταλάβω γιατί πάει τόσο αργά το LTE modem. Φαίνεται ότι το configuration έρχεται από την Qualcomm και είναι μέσα στο radio image. Βρήκα αρκετά profile configs, η Cosmote δεν έχει δικό της (Ούτε και κάποια άλλη Ελληνική). To Android όταν συνδέεται στο APN παίρνει αναφορά από το modem τις μέγιστες ταχύτητες και στην περίπτωσή μου είναι UL:51200kbps και DL:102400kbps. Ακριβώς αυτό που βλέπω, δεν χτυπάει 100mbps για κανέναν λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Φαίνεται ότι το configuration έρχεται από την Qualcomm και είναι μέσα στο radio image. Βρήκα αρκετά profile configs, η Cosmote δεν έχει δικό της (Ούτε και κάποια άλλη Ελληνική). Να σου στείλω και το δικό μου να σκαλισεις; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 30, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Να σου στείλω και το δικό μου να σκαλισεις; :p Sure! Dropbox me! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Να σου στείλω και το δικό μου να σκαλισεις; :p θα σου το κλέψει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 30, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 θα σου το κλέψει :p Μακάρι να δούλευαν έτσι τα modem images! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 30, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Στέφανε, επιβεβαιώνω και εγώ ότι 2CA φαίνεται να γίνεται μόνο 3+7 και όχι 3+20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Στέφανε, επιβεβαιώνω και εγώ ότι 2CA φαίνεται να γίνεται μόνο 3+7 και όχι 3+20 Αυτοί στη ΛεΕκο είναι εντελώς "έλα αΛέΕκο". Μια φορά μίλησα μαζί τους στο support και κόντεψα να πάθω καρδιακό επεισόδειο. Για αυτό το κλείνουν το μαγαζάκι. Τα ίδια κάνει και στο Χ820. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 (edited) Στέφανε, επιβεβαιώνω και εγώ ότι 2CA φαίνεται να γίνεται μόνο 3+7 και όχι 3+20 ε μα κόντεψα να πετάξω στο τοίχο την κινεζοσαβουροπαντόφλα επειδή στο 2CA έβλεπα μόνο 3+7... οπότε το configuration της cosmote μάλλον προορίζει την b20 να "μπαίνει" μόνο στο 3CA, που εκει την βλέπω και εγω αν τύχει η b20 να ειναι στους πρώτους 2 απο τους 3 carrier που εμφανίζονται στο guru. Edited May 30, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Αυτοί στη ΛεΕκο είναι εντελώς "έλα αΛέΕκο". Μια φορά μίλησα μαζί τους στο support και κόντεψα να πάθω καρδιακό επεισόδειο. Για αυτό το κλείνουν το μαγαζάκι. Τα ίδια κάνει και στο Χ820. Κανονικά θα έπρεπε να κάνει ; δηλαδή είναι θέμα δικτύου και όχι παρόχου; γιατί για να σου πω την αλήθεια και με το iPhone ίδια συμπεριφορά βλέπω (κρίνοντας από Speedtest) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 (edited) Κανονικά θα έπρεπε να κάνει ; δηλαδή είναι θέμα δικτύου και όχι παρόχου; γιατί για να σου πω την αλήθεια και με το iPhone ίδια συμπεριφορά βλέπω (κρίνοντας από Speedtest) Το pro3 x720 πάντως κάνει CA confirmed. Edited May 30, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Το pro3 x720 πάντως κάνει CA confirmed. μιλαω για 3+20 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 30, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 ε μα κόντεψα να πετάξω στο τοίχο την κινεζοσαβουροπαντόφλα επειδή έκανα μόνο 3+7... οπότε το configuration της cosmote μάλλον προορίζει την b20 να "μπαίνει" μόνο στο 3CA, που εκει την βλέπω και εγω αν τύχει η b20 να ειναι στους πρώτους 2 απο τους 3 carrier που εμφανίζονται στο guru. Έτσι φαίνεται, άγνωστο το γιατί. Ίσως είναι και λάθος από πλευράς τους, ίσως και να προστατεύουν την πολύτιμη band20 χωρίς να χαλάνε τα demo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 (edited) Έτσι φαίνεται, άγνωστο το γιατί. Ίσως είναι και λάθος από πλευράς τους, ίσως και να προστατεύουν την πολύτιμη band20 χωρίς να χαλάνε τα demo. Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου... Ισως π.χ. την "προστατεύει" ελέω volte. Ποιός ξέρει... Πάντως χωρίς 3+20 οι μη-αστικες περιοχες θα αργήσουν να δουν aggregation. Π.χ στην ανατολική Πελοπόννησο με τις τελευταίες rural προσθήκες του Ιανουαρίου 2017 έβαλε b3 και b20. μιλαω για 3+20 7+20 και 3+20 εννοείς, ναι φαίνεται ότι μάλλον η Cosmote δεν την (b20) χρησιμοποιεί στο 2CA. Edited May 30, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Έτσι φαίνεται, άγνωστο το γιατί. Ίσως είναι και λάθος από πλευράς τους, ίσως και να προστατεύουν την πολύτιμη band20 χωρίς να χαλάνε τα demo. Μισό λεπτάκι: σε περιοχές που έχει 7+3+20 δε κάνει την 20 aggregation? Σωστό ακούγεται. Προς το παρόν είναι στατικό το configuration για aggregation στα περισσότερα δίκτυα. Είναι και εύκολο και αποδοτικό. Πάντως πρόβλημα δε θεωρείται. ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κανονικά θα έπρεπε να κάνει ; δηλαδή είναι θέμα δικτύου και όχι παρόχου; γιατί για να σου πω την αλήθεια και με το iPhone ίδια συμπεριφορά βλέπω (κρίνοντας από Speedtest) Αν υπάρχει μόνο 3+20 ή 7+20 ναι. Αν υπάρχει 3+7 δε βλέπω γιατί να κάνει την 20 στο 2CA. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Αν υπάρχει μόνο 3+20 ή 7+20 ναι. Αν υπάρχει 3+7 δε βλέπω γιατί να κάνει την 20 στο 2CA. γιατι να μην την κανει αφου υπαρχει; :p Μεγαλυτερες ταχυτητες ισως; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 (edited) γιατι να μην την κανει αφου υπαρχει; :p Μεγαλυτερες ταχυτητες ισως; Ιδιως στις ταχυτητες τι νόημα θα είχε? στο 2CA ποιο "γρηγορος" συνδιασμος απο 3+7 δεν υπαρχει φιλε μου. Η b20 εχει μόνο 10mhz. Edited May 30, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 γιατι να μην την κανει αφου υπαρχει; :p Μεγαλυτερες ταχυτητες ισως; Δεν έχει νόημα στην περίπτωση που έχει 7+3. Το εξήγησα παραπάνω. η 7 με την 3 έχουν περίπου την ίδια εμβέλεια ενώ η 20 πολύ παραπάνω. Καλύτερα να ενώνεις carriers με γειτονική συχνότητα, αν όχι στην ίδια. Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 30, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Δεν έχει νόημα στην περίπτωση που έχει 7+3. Το εξήγησα παραπάνω. η 7 με την 3 έχουν περίπου την ίδια εμβέλεια ενώ η 20 πολύ παραπάνω. Καλύτερα να ενώνεις carriers με γειτονική συχνότητα, αν όχι στην ίδια. Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Το θέμα είναι ότι δεν κάνει και όταν έχει μόνο 3+20. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 (edited) Το θέμα είναι ότι δεν κάνει και όταν έχει μόνο 3+20. Να μην εχει ο 20+3σταθμος ενεργοποιημενο aggregation δεν παιζει; Edited May 30, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 30, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Με μια γρήγορη ματιά στο radio image του τηλεφώνου του Στέφανου φαίνονται 2-2 βασικά πράγματα: 1) Είναι generic image με ένα σχετικά αδύναμο δέσιμο με τον bootloader (αρκεί να του αναφέρει ο bootloader μάρκα και μοντέλο που περιμένει) 2) Φαίνεται να είναι development version (!!!), έχει αρκετά test profiles μέσα, πιθανόν για εσωτερικό testing της QCOMM ή της LeEco 3) Έχει ρυθμίσεις για όλους τους κινέζους operators, για vodafone DE και vodafone UK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts