kotsianis7 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 με OTE server παίρνω καλύτερες ταχύτητες στον Cosmote αριθμό μου. ΟΤΕ, οχι Cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Λίγα σχόλια για την κάλυψη. Το LTE της Cosmote έχει μια χαρά κάλυψη το τελευταίο δίμηνο.Ωστοσο η κάλυψη αυτη όταν θέλεις τα δεδομένα παει περίπατο.Μπορει δηλαδή να έχεις σήμα,να δέχεσαι κλήσεις κλπ αλλα μόλις πας να μπεις στο Ίντερνετ ή κάνεις κάποια εργασία που χρειάζεται δεδομένα,μένεις πολυ συχνά τωρα τελευταία να θαυμάζεις το 4G+ και να μην μπορείς να κατεβάσεις τιποτε.Εχω κοσμοτέ εδώ και 17 χρονια σαν κυρία γραμμή και ειμαι ευχαριστημένος γενικά αλλα εδώ εχω παράπονο πια .Μαλλον ειναι θεμα χωρητικότητας τελικά.Αναγκαστηκα σημερα να συνδεθώ κατα βούληση σε 3G H+ για να εχω Ίντερνετ.Γεμισε μαλλον συνδρομητές η Κοσμοτέ αλλα το σίγουρο ειναι ότι δεν μπορει να τους διαχειριστεί πια.Εγω ήμουν που είχα ποστάρει ενα speed test απο τη Λαμια με 300Mbps download πριν μέρες αλλα τι να το κανεις όταν περνάς κατα βούληση στο 3G για ναχεις Ίντερνετ στο κινητο? Τι Band3,Band7,Band20 ειναι γεμάτες με συνδρομητές... Εγω το γυρνάω μόνιμα στο 2G/3G απο εδώ και πέρα... Μπουχτησα αυτές τις μέρες! Σε αυτο συμφωνω...αυτο βλεπω στην Β.Ελλαδα οπου η κοσμοτε σε πολλους νομους εχει την καλυτερη καλυψη,ειδικα στα χωρια. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 με OTE server παίρνω καλύτερες ταχύτητες στον Cosmote αριθμό μου. ΟΤΕ, οχι Cosmote Είτε με ΟΤΕ, είτε με Cosmote, το ίδιο και το αυτό είναι, τουλάχιστον στο δικό μου φοιτητικό what's up. Εσύ τι είδους σύνδεση έχεις;(καρτοκινητό/συμβόλαιο) Μόλις δοκίμασα ξανά μέσα στο σπίτι μου. Το προτελευταίο αποτέλεσμα είναι με ΟΤΕ και το τελευταίο με hyperhosting : Στο ίδιο σημείο, αμέσως μετά το πρώτο έγινε το 2ο. Και η πλάκα είναι πως στο πρώτο έγινε αυτό που περιγράφω πιο πριν, δηλαδή ένα peak πολύ ψηλά και αμέσως άρχισε να πέφτει στα 20 και κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 (edited) Εχώ καμία 40 spedtest στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία μέσα σε βουνά,εκτός οδικού δικτύου και πολλά στην εθνικη..σε αυτά εχω 10mbbs με 3G ενα 27 αρι με 4G στο Παγγαίο και πολλά απο 60+ ..και απο Θεσσαλονίκη εως Δράμα που οι άλλοι την έχουν ξεχασμένη αλλά και η cote Δεν πάει καλά σε σχέση με.τους δίπλα νόμους γύρω στις 3/4 φορές κάνει μετάπτωση σε H+ το κινητό,αλλιώς μένει καρφωμένο σε LTE..και ξαναλέω δεν έχει ούτε μια 800 αρα..στην δουλειά μου είμαστε πίσω απο τον τυμβο καστα σε βουνό που δεν έχει κεραίες κοντά Και ενώ έχουμε εταιρικό wind όλοι ψάχνουν σημα να μιλήσουν,η πράσινη παίζει με lte στα περισσοτερα μέρη με ταχύτητες άνω των 50 και η κόκκινη έχει 3G μονο σε ένα σημείο που βλέπουμε θάλασσα...και στην Ασπροβάλτα σταυρο η κόκκινη παίζει με πολυ καλο σημα Η+..Ενώ η πράσινη παντού 4 G .στα μακεδονικά Τέμπη μιλάς μονο με cosmote,η άλλες δύο χάνουν το σημα Μόλις μπεις.το μόνο σημείο γενικά που έχει θεμα η cosmote και δεν έχει πέρα της μισής διαδρομής LΤΕ η πέφτει και σε Ε σε δύο σημεία είναι η παραλιακή οδός νέας Περάμου Καβάλας με οφρυνιο ..και μιλαμε γενικά ανετα Όχι απο πηγαδι.. Επίσης Και εγώ εχω πολύ χειρότερες ταχύτητες με τον σερβερ του οτε..Συνήθως επιλέγω σέρβερ Βουλγαρία για να τρώει λίγα ζόρια.. Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 2, 2016 by dimgeo Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Βγέθι Κερατέας, γεμάτο με κόσμο, έχει βέβαια μια κεραία εδώ πιο πάνω.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160703/2f428d753f2f86be58da1cc81ac8492a.jpg Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Βγέθι Κερατέας, γεμάτο με κόσμο, έχει βέβαια μια κεραία εδώ πιο πάνω.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160703/2f428d753f2f86be58da1cc81ac8492a.jpg Live to ride, ride to live Ναι πάει πολύ καλά αλλά οι κεραίες είναι κοντά....... πάντως wind ενώ έχει κεραία πιάνει χαμηλές ταχύτητες ...... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Βγέθι Κερατέας, γεμάτο με κόσμο, έχει βέβαια μια κεραία εδώ πιο πάνω.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160703/2f428d753f2f86be58da1cc81ac8492a.jpg Live to ride, ride to live Σφαίρα λέμε :) 20MHz (1800)+10MHz(800) I guess! Έχει κάνει φοβερή δουλειά η Cosmote! Παίζει να είναι από τα πιο γρήγορα δίκτυα στην Ευρώπη, αν όχι το πιο γρήγορο. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Να ρώτησω κάτι,στην παραπάνω περιοχή wind και κόσμοτε έχουν στο ίδιο σημείο κεραίες.Της κόσμοτε είναι τεράστια ενώ της wind λίγο πιο μικρή.Πως γίνεται ή κόσμοτε με 3G να πιάνει κοντά στα 20mbps ενώ ή wind κοντά στα 3? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Να ρώτησω κάτι,στην παραπάνω περιοχή wind και κόσμοτε έχουν στο ίδιο σημείο κεραίες.Της κόσμοτε είναι τεράστια ενώ της wind λίγο πιο μικρή.Πως γίνεται ή κόσμοτε με 3G να πιάνει κοντά στα 20mbps ενώ ή wind κοντά στα 3? Παιζει μαλλον μονο 1800 ή 800 οπου δεν δινουν καλες ταχυτητες. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Παιζει μαλλον μονο 1800 ή 800 οπου δεν δινουν καλες ταχυτητες. Και γιατί να το κάνει αυτό? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Σφαίρα λέμε :) 20MHz (1800)+10MHz(800) I guess! Έχει κάνει φοβερή δουλειά η Cosmote! Παίζει να είναι από τα πιο γρήγορα δίκτυα στην Ευρώπη, αν όχι το πιο γρήγορο. Δεν ειναι απαραίτητο το CA Με 1800 στα 20 τα πιάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Δεν ειναι απαραίτητο το CA Με 1800 στα 20 τα πιάνεις. Ναι, αλλα πρέπει να είναι και άδειο το δίκτυο και το σημα υπερβολικά καλο. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Κεντρική πλατεία Καλαμάτας 4G https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160703/bf4f82e92f5351401519e43a62a7f97b.jpg 3G https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160703/616ee021b963836b95e6feba72712898.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Εντυπωσιακό και το 3G της Cosmote. Δεδομένου του φόρτου του, αποδίδει άψογα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Δεν ειναι απαραίτητο το CA Με 1800 στα 20 τα πιάνεις. Είσαι σίγουρος; Γιατί στην επαρχία, με Band 3, χωρίς CA, δεν έχω πιάσει oύτε σε Cosmote ούτε σε Vodafone πάνω από 20 mbps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Όπως σου λέω στην προηγούμενη σελίδα, σε Cosmote ίσως είναι φυσιολογικό να μην βλέπεις παραπάνω από 20mbps αν ορίζεις σαν server αυτόν του ΟΤΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Κι εγώ στο ξαναλέω: ΜΟΝΟ με τον server του OTE παίρνω τις πιο υψηλές ταχύτητες, τόσο όταν κάνω speedtests με Cosmote, όσο και με Vodafone, όσο και με HOL κλπ,κλπ:p Όλοι οι άλλοι servers που δοκιμάζω μου δίνουν ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ χαμηλότερη ταχύτητα (όχι πολύ χαμηλότερη, αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ χαμηλότερη). Βασικά, και με άλλον server να δοκιμάσω, πάλι δεν παίρνω συνήθως σε επαρχία (Θεσσαλία κυρίως) πάνω από 20 mbps, σε όλους τους παρόχους. Με Band 3 αυτό. Με Band 20 πχ παίρνω συνήθως πάνω από 30 mbps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Συμβόλαιο έχεις; Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Εντυπωσιακό και το 3G της Cosmote. Δεδομένου του φόρτου του, αποδίδει άψογα. Τέτοια ποιότητα 3G, όχι μόνο απο ταχύτητα, αλλά και σε response στις εναλλαγές στα site και στα iMessage, δεν εχω δει στην Αθήνα Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Συμβόλαιο έχεις; Sent from my XT1562 Το έχω δοκιμάσει και με συμβόλαιο και με κάρτα. Το ίδιο και σε Vodafone, καθώς και σε σταθερά HOL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Δεν ξέρω γιατί, αλλά προφανώς υπάρχει κάποια διαφοροποίηση στα αποτελέσματα. Το δικό μου φοιτητικό what's up, με τα δωρεάν mb που μαζεύει, έτσι και δοκιμάσω με OTE/cosmote για server έχει κόφτη, και δεν θα γράψει με τίποτα πάνω από 20mbps. Ενδεχομένως να ξεκλειδώνει αν αγοραστεί πακέτο των 5€, αλλά δεν το έχω αγοράσει ποτέ μιας και δεν μου χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Κι εμένα η μία κάρτα φοιτητική είναι, αλλά υπάρχει αγορασμένο πακέτο όταν έκανα τις δοκιμές. Το ίδιο και σε Vodafone (όσον αφορά τα καρτοκινητά και των 2). Δεν παίρνω όμως διαφορετικό αποτέλεσμα απ'ότι στα συμβόλαια, σε καμία απ'τις 2. Μπορεί όπως λες να οφείλεται στην έλλειψη αγορασμένου πακέτου στο What's Up, δεν αντιλέγω:) Την προσωπική μου εμπειρία μεταφέρω απλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Mα ναι, απλά εμπειρίες παραθέτουμε. Ούτε διαφωνούμε για το ποιος server βγάζει γενικά το απόλυτα καλύτερο αποτέλεσμα. Μόνο ότι (στο δικό μου τουλάχιστον), με τις προϋποθέσεις που αναφέρω προηγουμένως, υπάρχει εμφανώς κόφτης. Αν στη δική σου χρήση υπάρχει κάποια διαφορετική προϋπόθεση(το πακέτο που είπες ότι αγοράζεις), τότε μιλάμε με άλλη βάση μιας και είναι σαφώς διαφορετικές περιπτώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 @Mark_k Έκανα ένα speedtest μόλις (Πλατανίδια Πηλίου, ας αναφέρονται και τα μέρη). Με server OTE, 20 Mbps. Με server Vodafone, 37 mbps:wacko: Θα συνεχίσω το τεστάρισμα. Μέχρι πρότινος, έπαιρνα τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα ΥΓ: σε LTE πάντα αυτά τα νούμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Αν θες, δοκίμασε να παρατηρήσεις κάτι. Όταν ξεκινάει το τεστ με ΟΤΕ, φτάνει στιγμιαία σχετικά ψηλά και μετά αρχίζει να πέφτει αμέσως; Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts