Jump to content

Κινητό για το στρατό

KostasMD
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια τι προτεινετε;

ενα απλο κινητο στη μοναδα και μετα την ορκομωσια το καλο smartphone;

ή απευθειας απλο κιντηο και μετριο smart(για νετ πιο πολυ και καμια σειρα)

• Απαντήσεις 356
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια τι προτεινετε;

ενα απλο κινητο στη μοναδα και μετα την ορκομωσια το καλο smartphone;

ή απευθειας απλο κιντηο και μετριο smart(για νετ πιο πολυ και καμια σειρα)

Στην αρχή ένα απλό χωρίς κάμερα.

Μετά, ανάλογα τα άτομα και τις περιστάσεις που θα βρεις μέσα.

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Ηντα θα το καμεις μπρε το κινητό στο στρατό; Το νου σου να χεις στην σκοπιά να μην μας φανε λάχανο οι οχτροί

Αυτο ακριβως :lol:

Για νοκια 101 παω δηλαδη ε?

Ένα φτηνό Νοκια, με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και ραδιόφωνο!

Ότι πρέπει για τις πρώτες μέρες...

Σε ολα αυτα τα κινητα που αναφερετε μηπως ξερετε αν υπαρχει τροπος να αλλαξουμε ηχο κλησης? Δεδομενου οτι τα περισσοτερα δεν εχουν και bluetooth .. ψαχνω να βρω εναν τροπο αλλα νομιζω δεν γινεται και αναγκαστικα μενουμε με αυτα που προσφερει η εκαστοτε εταιρια..Ευχαριστω πολυ

Κοίτα ένα με bt.

Π.χ. Νοκια 113 'η το 206.

Αν και στον στρατό 9 στις 10 φορές θα το έχεις στο αθόρυβο χωρίς καν δόνηση.

Είχε τύχει κάποια παιδιά να καρφωθουν επειδή σε αναφορά εντός θαλάμου που δεν άκουγες το παραμικρό, ξαφνικά άκουγες ένα "βζζζζ βζ βζζζζ" από κάποια τσέπη. Δεν τους τα έπαιρναν, απλά τους ζητούσαν (για να το πω όσο πιο ευγενικά γίνεται :lol: ) να το απενεργοποιήσουν και να τους δείξουν ότι δεν έχει κάμερα.

Όλα αυτά τον πρώτο καιρό στο κέντρο εκπαίδευσης. Μετά στη μονάδα είναι πιο χαλαρά...

Ένα φτηνό Νοκια, με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και ραδιόφωνο!

Ότι πρέπει για τις πρώτες μέρες...

Nokia 101 η x1-01?

Και γιατι?

Εγω με νοκια 101 την εβγαλα τελεια στο κεντρο.. και καρτα μνημης με μουσικη, και καλη μπαταρια και φακος και ραδιο..
phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

το χ1 ομως εχει καλυτερη μπαταρια...

μαλλον στο 101 θα καταληξω και γω, καθως το χ1 δε το βρισκω(skroutz)

το χ1 ομως εχει καλυτερη μπαταρια...

μαλλον στο 101 θα καταληξω και γω, καθως το χ1 δε το βρισκω(skroutz)

Και εγω χ1 ηθελα αλλα δεν υπαρχει πουθενα πλεον

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Ως παλιός πλέον έχω να σας πω αυτό: Nokia 101 για το κέντρο, πάλι Nokia 101 στην μονάδα και όταν δείτε πως είναι εκεί τα πράγματα ξεφουρνίζετε από το λουκάνικο το smartphone σας με ένα καλό data pack για την συνέχεια ;)
Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X

• 4 weeks later...
Ο κυριότερος λόγος που δεν πρόκειται να μπω με ακριβό κινητό είναι οι ελαφροχέρηδες...

Οπότε πάω σίγουρα για ένα φθηνό "dump" phone!

Αν συμβεί κάτι να κλαίω τα 50ε και όχι στα ~140 του Desire!

Καλη θυτεια καταρχας, μετα το κεντρο θα παρακαλας για smartphone δεν περναει η ωρα λεμε...

μακαρι να ειχα και εγω οταν εκανα 3ωρες σκοπιες :lol:

Καλη θυτεια καταρχας, μετα το κεντρο θα παρακαλας για smartphone δεν περναει η ωρα λεμε...

μακαρι να ειχα και εγω οταν εκανα 3ωρες σκοπιες :lol:

Ρε σεις χαλαρώστε λίγο. Και μεις πήγαμε φαντάροι και σε περιόδους που η θητεία ήταν 18μηνη και όχι 12 (ή ακόμα λιγότερο). Και τη βγάλαμε μια χαρά μόνο με ένα απλό μικρό ραδιοφωνάκι με μικρή μπαταρία.

Και γερμανικά νούμερα βαρέσαμε και στη σκοπιά μας ξεχνούσαν τα πρωινά που η μονάδα πήγαινε για εκπαίδευση και όλα.

Και κινητό πήρα όταν είχα σχεδόν κλεισει ήδη τους 9 μήνες φαντάρος και αυτό ήταν ένα απλό Ζήμενς και το άνοιγα μια ώρα την ημέρα να με πάρουν οι δικοί μου.

Αν πήγαινα τώρα και δεν είχαν κάποιο πρόβλημα στο σπίτι (και εννοώ υγείας) θα έπερνα μόνο μια τηλεκάρτα!!!

Η γη γύριζε και πριν τα σμάρτφον, μην τρελαίνεστε.

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

καλησπερα,δεν βλεπω τον λογο να μην παρετε το κανονικο σας κινητο(ενταξει μη φερετε κανενα note 3) στο στρατο εγω ειμαι σειρα 329 και ειμαι ακομα αυλωνα που θεωρειται κεντρο,δεν θα σας κανουν σωματικο ελεγχο απλα μην το εμφανιζεται μπροστα σε αξιωματικους.λοχιες κτλ κλαιν.παρτε τα φθηνα νοκια αν φοβαστε μη σας το κλεψουν αλλα αν προσεχετε δεν τρεχει μια.α!και μεγαλο προγραμμα ιντερνετ θα το χρειαστειτε στο κετθ. :p:p

καλησπερα,δεν βλεπω τον λογο να μην παρετε το κανονικο σας κινητο(ενταξει μη φερετε κανενα note 3) στο στρατο εγω ειμαι σειρα 329 και ειμαι ακομα αυλωνα που θεωρειται κεντρο,δεν θα σας κανουν σωματικο ελεγχο απλα μην το εμφανιζεται μπροστα σε αξιωματικους.λοχιες κτλ κλαιν.παρτε τα φθηνα νοκια αν φοβαστε μη σας το κλεψουν αλλα αν προσεχετε δεν τρεχει μια.α!και μεγαλο προγραμμα ιντερνετ θα το χρειαστειτε στο κετθ. :p:p

329 κετθ κ εγω! Κλιμακιο ελδυκ!

• 2 weeks later...
Αυτό που θες για το στρατό είναι μεγάλη οθόνη και καλό επεξεργαστή για να χαζευεις στο ιντερνετ και στο facebook και να είναι και γυρω στα 150 ευρω οχι παραπάνω για να μην στο κλέψουν.....xperia sp είναι διπύρηνο και έχει και 4,7 ίντσες οθόνη α και μπαταρία καλή χρειάζεσαι που την έχει

Οντως το xperia sp είναι το ιδανικό για τον στρατό......και μουσικούλα και facebook πολύ άνετα και με μεγάλη οθόνη και μπαταρία που σε βγάζει ενα τριημερο γιατι συνήθως στο στρατο με την φορτιση υπάρχει ενα θεματάκι....

Να φορτίζεις κινητό με Android και με >4,5 ίντσες οθόνης κάθε τρεις μέρες για 9 μήνες, ούτε ανέκδοτο δεν είναι ...

Ας προσγειωθούμε ...

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Άραγε, όσοι από μας δεν πρόλαβαν την κινητή τηλεφωνία στο στρατό, είμασταν τυχεροί ή άτυχοι? Αναρωτιέμαι...:confused:

Άραγε, όσοι από μας δεν πρόλαβαν την κινητή τηλεφωνία στο στρατό, είμασταν τυχεροί ή άτυχοι? Αναρωτιέμαι...:confused:

Το σίγουρο είναι πως είχες μια έγνοια λιγότερη στο μυαλό σου!

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Να φορτίζεις κινητό με Android και με >4,5 ίντσες οθόνης κάθε τρεις μέρες για 9 μήνες, ούτε ανέκδοτο δεν είναι ...

Ας προσγειωθούμε ...

Στον στρατό δεν το έχεις όλη μέρα ανοιχτό το κινητό και όταν ακους μουσική η οθόνη είναι κλειστή οπότε το βγάζεις το τριημερο...αν το είχες όλη μερα ανοιχτό τότε δεν θα το έβγαζες....

Στον στρατό δεν το έχεις όλη μέρα ανοιχτό το κινητό και όταν ακους μουσική η οθόνη είναι κλειστή οπότε το βγάζεις το τριημερο...αν το είχες όλη μερα ανοιχτό τότε δεν θα το έβγαζες....

Αν είναι να ακούς μουσική πάρε ένα X1 και την βγάζεις μια βδομάδα σερί ...

Τώρα, το πόσο το παίζεις το κινητό, αναλόγως που είσαι .. Στα περισσότερα μέρη που έχω ακούσει από φίλους, το κινητό θα σου κάνει παρέα μέσο όρο ένα δίωρο, αν έχεις ανοιχτά τα data και σερφάρεις (που είναι ο κύριος λόγος για smartphone) δεν σου βγάζει 2 μέρες ..

Έτσι το βλέπω εγώ .. Αν είναι να ακούς μόνο μουσική, υπάρχουν πολύ καλύτερες συσκευές που σπάζεσαι και λιγότερο αν στις βουτήξουν ...

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Για συμβατο ,με bluetooth ακουστικο ,τετοιο απλο κινητο ποιο να κοιταξω? Νοκια 105,112,113 η οποιοδηποτε αλλο...??διαβασα πως το 108 εχει bluetooth μονο για ανταλαγη αρχειων..

Edit : Θα κανω σημερα την παραγγελια καποιας τετοιας συσκευης οποτε αν καποιος εχει δοκιμασει αυτο που ρωταω η ξερει ας μου πει να μην τα κλαιω μετα..ευχαριστω. :)

Edited by tablet