teitzis Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Φράγκο! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 λυστε μου μια απορια...πως ειναι δυνατον καποιοι να ξοδευουν τοσα λεφτα για συσκευη και μετα δεν εχουν cents για applications? ..δινουν 500ευρω+ για τηλεφωνο και μετα 10 ευρω για συνολικα ολες πραγματικα χρησιμες εφαρμογες ειναι πολλες και δεν εχουν να δωσουν...μου θυμιζει κατασταση παιρνω porsche αλλα δε βαζω βενζινη γιατι καιει. ειναι κλασσικη νοοτροπια στη χωρα... σε αυτό έχεις δίκιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Xρειάζομαι λίγες εφαρμογές, τις οποίες πολλές βρίσκω και δωρεάν. Λίγες είναι οι χακαρισμενες που έχω, ενώ στο S60v3 δεν αξίζει πλέον γενικότερα να πληρώνεις εφαρμογές... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 μονο αν καποια τη θελω πολυ και δε μπορω να τη βρω... Αν ειναι ακριβη βεβαια αστο.. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeass Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Εχω ξοδεψει 0,8€ σε ενα παιχνιδι. Ειναι τα πρωτα χρηματα που ξοδευω σε software στα 15 χρονια χρησης η/υ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Μέχρι στιγμής 0€ . Περιμένω όμως μήνες τώρα την jb στο Galaxy Note και όταν την λάβω φυσιολογικά θα αγοράσω 2-3 χρήσιμες εφαρμογές. Αλλά έως 5€ με βλέπω και εμένα. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 (edited) Αγοράζω και εφαρμογές και παιχνίδια με όριο που έχω θέσει στον εαυτό μου το 1-1,5€. Συνήθως κάνω και λίγη υπομονή γιατί συχνά κάνει και προσφορές το play store και τις δίνει πολύ φτηνότερα. Πιστεύω ότι δε θα έπρεπε να είναι ακριβότερες οι εφαρμογές γιατί αν είναι της προκοπής θα έχει αρκετές χιλιάδες πωλήσεις και συνεπώς κέρδος. Το ποσό αυτό νομίζω είναι λογικό και αξίζει να το δώσεις σε κάποιον που έχει κοπιάσει για μια, ξαναλέω, εφαρμογή της προκοπής. Γιατί κυκλοφορούν και σκουπίδια... Υπάρχουν βέβαια και πολλές δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις. Οι διαφημίσεις μου τη σπάνε και προτιμώ να πληρώσω κάτι ψιλά για να μη τις έχω στα μούτρα μου. Για ένα φραπέ στη τελική σου πιάνουν το κ#λ* και τον πληρώνεις περισσότερο. Η εφαρμογή τουλάχιστον σου μένει... Να ρωτήσω και κάτι σε μερικούς που τις κατεβάζουν σπασμένες και γουστάρουν και καμαρώνουν κιόλας που γλύτωσαν μισό ή ένα ευρώ: Αν κλέβατε μια τσίχλα από ένα περίπτερο, θα καμαρώνατε γι' αυτό ή θα σας κράζαν οι κολλητοί σας και θα σας λέγαν γύφτους??? Edited January 18, 2013 by SkyHi Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xristos_45 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Δεν αγοράζω apps γιατί έχω Symbian!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saintantonios Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 αποτι βλεπω ο τζαμπας ζει τελικα,κατα τ'αλλα παρεξηγιομαστε για την γερμανικη διαφιμησει τους. μια χαρα μας ταιριαζει σα λαος να κλεβουμε ακομα κ το ρυζι που πετανε στους νεονυμφους. εν ολιγεις,αγοραζω αυτες που ειναι χρησημες,game αρκετα,το να μπω στην διαδικασια να την παρω σπασμενη για να κλεψω ενα ευρο του δημιουργου με κανει να νιωθω σαν αποτυχημενος κλεφτοκοτας. δηλαδη ποσο ακυρος μπορει να εισαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 σιγά μην νιώσεις και τύψεις κι από πάνω...φαντάζομαι έχεις αυθεντικά Windows, MS Office, Photoshop κ.λπ. έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Για να καταλαβω, το topic ειναι για να κατηγορησουμε τη σταση των αλλων ή να πουμε την αποψη μας... Δεν μαζευεστε λεω εγω να κρινετε ο καθενας την καμπουρα σας? Αποψεις λεμε. Αν δεν σας αρεσει η αποψη καποιου, μην κρινετε το ατομο, συζητηστε την δικη σας αποψη ή καντε διαλογο. Αντε! Γεμισαμε καλους σαμαρειτες λες και εκτος των εφαρμογων στα smartphones, εχετε πληρωσει ολοι 200αρες για λειτουργικα και office... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palawiaris Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Δεν χρειάζεται να δίνουμε 100άρικα για windows ή εφαρμογές,αλλά στα τόσα χρόνια πειρατές χρήστες σαν ένα ευχαριστώ τουλάχιστον θα πρέπει να αγοράσουμε και εμείς κάτι. Έστω και κάτι φτηνό. Όλοι στο τζάμπα.Κατά τα άλλα είμαστε πολιτισμένος λαός.Φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Υπαρχουν φορες που δινω πανω απο 10 ευρω αλλα τις περισσοτερες κοντα στο ταλιρακι...Αν μια εφαρμογη ομως αξιζει και με βοηθαει να κανω την δουλεια μου οπως θελω/πρεπει ε τοτε θα την πληρωσω κι ας κανει και 20 ευρω... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Έχω αγοράσει μόνο το Gravity στο symbian. Στο σύντομο πέρασμα απο android δεν αγόρασα τίποτα. Άρα 0,000001 ευρώ τον μήνα για τα χρόνια που χρησιμοποιώ smartphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Δεν έχω πιστωτική κάρτα γιατί δεν μ'αρέσει το πλαστικό χρήμα! :p με galaxy note 10.1 είμαι αρκετά καλυμμένος άντε να κατεβάσεις Skype, shazam, dolphin, fb, Adobe reader, mx player free! Όλα τα άλλα τα άλλα έχει... π.χ. office, Photoshop! η βασικές δουλειές καλύπτονται από εντελώς free εφαρμογές. κάτι εξειδικευμένο είναι στα γούστα του καθενός και άμα είναι λείπεις η συσκευή του!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Όλοι στο τζάμπα.Κατά τα άλλα είμαστε πολιτισμένος λαός.Φαίνεται. για μια στιγμή..το αν είναι κάποιος πολιτισμένος εξαρτάται αν θα έχει ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saintantonios Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 σας φαινετε τοσο απιστευτο να εχει καποιος αυθεντικα;;;;;; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0miStiS Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Για να γίνει μια εφαρμογή μπορεί να πάρει και 1 ολόκληρο χρόνο. Ο Developer που την κάνει περιμένει συνήθως να ζήσει από αυτό. Δεν λέω ότι δεν θα κατεβάσω και free εφαρμογές αλλά προσπαθώ να βοηθάω τους developer. 0,90 ευρώ έχοντας ξοδέψει 500+ ευρώ για ένα κινητό δεν είναι και τίποτα. Δεν λέω ότι μου περισσεύουν αλλά όπως εμένα δεν μου αρέσει να μου κλέβει κάποιος την δουλειά έτσι και εγώ πρέπει να σεβαστώ την δουλειά του άλλου. Ακόμα και στις δωρεάν εφαρμογές μπορούμε να κάνουμε donate έστω και 0.50 λεπτά στον developer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 (edited) Παίζει να έχω δώσει κανά 60€ σε εφαρμογές σε iTunes. Στα 2 χρόνια. Και φυσικά είχα πληρώσει την πρώτη εφαρμογή στο αείμνηστο Symbian επί N82. Με αυτή δονούνταν το κινητό μέχρι να το σηκώσει ο άλλος. Μετά σταματούσε και τότε έβαζα το κινητό στο αυτί. Απίστευτα βολικό. http://store.ovi.com/content/14306?clickSource=search&pos=1VibrateCall Πλέον με τις απίστευτες εφαρμογές αναζήτησης που υπάρχουν, έχω γλυτώσει κανά 20ρικό. Τόσο αυτοματοποιημένα που γίνονται, απλά περιμένω να γίνουν οι προσφορές και φυσικά για εφαρμογές που είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα χρειαστού. Από παιχνίδια, είμαι πολύ πιο προσεκτικός. Τουλάχιστον 4 αστέρια. Εκτός και αν είναι Batman-related!!! Έχουμε και τις αδυναμίες μας... Edited January 18, 2013 by mpempoulinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 σας φαινετε τοσο απιστευτο να εχει καποιος αυθεντικα;;;;;; :wacko: αν εξαιρέσω τις εταιρείες που υποχρεώνονται να τα έχουν όλα αυθεντικά, για ιδιώτη είναι κομματάκι δύσκολο...εσύ δεν είπες..τα έχεις όλα αυθεντικά? επίσης το να μπω στην διαδικασια να την παρω σπασμενη για να κλεψω ενα ευρο του δημιουργου με κανει να νιωθω σαν αποτυχημενος κλεφτοκοτας καταλαβαίνεις ότι αποκαλείς έτσι 9/10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Δεν έχω δώσει ούτε ένα ευρώ. Χρησιμοποιώ μόνο free εφαρμογές και ας τα βγάλουν από τις διαφημίσεις που πετάγονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palawiaris Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 για μια στιγμή..το αν είναι κάποιος πολιτισμένος εξαρτάται αν θα έχει ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ? Ο πολιτισμός ενός ξεκινάει από το πόσο σέβεται τον διπλανό του,και την δουλειά που προσφέρει σε ένα σύνολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efo Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Θα αρχίσω να αγοράζω εφαρμογές μόνο όταν μου αφαιρούν το ποσό της πνευματικής ιδιοκτησίας από μια εφαρμογή αν ήδη την έχω αγοράσει σε άλλη πλατφόρμα. Ας πούμε για παράδειγμα το asphalt 7 αν εγώ το αγοράσω πχ 5 ευρώ σε ios και θέλω να το αγοράσω και σε android δεν θα πρέπει να χρεωθώ όλο το ποσό στο android γιατί πνευματικά δικαιώματα έχω ήδη πληρώσει. Το ίδιο συμβαίνει και τη μουσική αν αγοράσω ένα δίσκο από itunes θα πρέπει να μπορώ να πάρω και το δίσκο σε υλική μορφή πολύ πιο φθηνά, να πληρώσω ουσιαστικά το κόστος κατασκευής. Μέχρι να γίνουν αυτά εγώ πολύ απλά δεν ξανααγοράζω τίποτα. Οι μεγαλύτεροι κλέφτες είναι αυτοί και όχι εμείς. Σκεφτείτε αυτό που λέω , δεν έχω άδικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anothersunnyday Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Νομίζω οτι υπάρχουν εφαρμογές που όντως αξίζουν τα λεφτά τους. Εγώ έχω αγοράσει κάποιες τις οποίες τις θεωρώ απαραίτητες. Παιχνίδια σχεδόν καθόλου. Οπότε με έναν πρόχειρο υππολογισμό... στα 2 χρόνια που χρησιμοποιώ android μου βγαίνει λιγότερο απο 0,50€ το μήνα Παράθεση Φιλικά : Κωστής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Ο πολιτισμός ενός ξεκινάει από το πόσο σέβεται τον διπλανό του,και την δουλειά που προσφέρει σε ένα σύνολο. δεν μιλάμε για γενικευμένες φιλοσοφίες ούτε για διπλωματικές απαντήσεις, αλλά πάρα πολύ συγκεκριμένα ξαναρωτάω λοιπόν "το αν είναι κάποιος πολιτισμένος εξαρτάται αν θα έχει ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ? " ένα ναι ή ένα όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts