ignus Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Sicher Άλλη μια secure messaging εφαρμογή στο store και μάλιστα την ίδια στιγμή και σε ios και android . End to end encryption με file transfers κιόλας από την ομάδα του IM+ http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2014/06/QR_sicher.jpg?itok=cvd7_s4Q http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/sicher/db533299-e7b1-4ac7-80ee-972225d49050 βλέποντας όλα αυτά τα messengers και την εξέλιξη τους πραγματικά εύχομαι το ανανεωμένο Skype που μας υποσχέθηκε ο Belfiore να είναι κοντά και να υποστηρίζει file transfers :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Για ποιο λόγο να χρησιμοποιήσεις το sysapp pusher στα 8.1? Πας στο store -> Ρυθμίσεις -> Έλεγχο για ενημερώσεις και στις κάνει όλες... Από περιέργεια ρωτάω... Επιπρόσθετα, κι εγώ έχω περιέργεια πάντως γιατί να τρωτε άγχος και να κάνετε έστω κι αυτό. Αφού με το που βγαίνουν στον άερα έρχεται αυτόματη ειδοποίηση ότι υπάρχουν ενημερώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Επιπρόσθετα, κι εγώ έχω περιέργεια πάντως γιατί να τρωτε άγχος και να κάνετε έστω κι αυτό. Αφού με το που βγαίνουν στον άερα έρχεται αυτόματη ειδοποίηση ότι υπάρχουν ενημερώσεις... Συμφωνώ, εμένα μέχρι στιγμής πάντα μου έρχονται έστω και καθυστερημένα για λίγες ώρες. Έχω το sysapp αλλά ουσιαστικά δε το χρησιμοποιώ. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Μάλλον από συνήθεια! EDIT: Σου κάνει αναβάθμιση και ta system apps? Δε νομίζω... Ναι και αυτα κανονικα ..το sysapp δεν εχει λογο υπαρξης πια ... Υπήρχε και από πρίν το κέντρο συσκευών! Αλλά για κάποιον παράδοξο λόγο δεν μου έβγαλε ότι έχει update αυτό από το store -> Ρυθμίσεις -> Έλεγχο για ενημερώσεις παρά μόνο με το SysApp Pusher! :wacko: Ισως αν το ξαναεκανες θα στα εβγαζε ... Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Updates για Μουσική, Βίντεο αλλά κ OneFootball... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Εμενα στα προσθετα και πληροφορίες μου βγάζει κωδικό σφάλματος 80004004 και δεν το ενημερώνει, ξέρει κανείς τι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Εμενα στα προσθετα και πληροφορίες μου βγάζει κωδικό σφάλματος 80004004 και δεν το ενημερώνει, ξέρει κανείς τι είναι; κάνε reboot και ξαναδοκίμασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Έχω κάνει τρεις φορές αλλα δεν τα κατάφερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Μπορει να εχει αναφερθει πιο πριν αλλα ειναι ενα προγραμμα που το θελαμε πολλα ατομα στο παρελθον... Folder Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Μπορει να εχει αναφερθει πιο πριν αλλα ειναι ενα προγραμμα που το θελαμε πολλα ατομα στο παρελθον... Folder Play Υποκλίνομαι......;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Μπορει να εχει αναφερθει πιο πριν αλλα ειναι ενα προγραμμα που το θελαμε πολλα ατομα στο παρελθον... Folder Play Δεν μπορώ να το κατεβάσω, Δεν είναι διαθέσιμο για το L920!!! Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Δεν μπορώ να το κατεβάσω, Δεν είναι διαθέσιμο για το L920!!! Εγώ το κατέβασα μια χαρά στο δικό μου! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Εγώ το κατέβασα μια χαρά στο δικό μου! τι χώρα έχεις επιλογή στο store ;; Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Εγώ με Ελλάδα το κατέβασα... Μπες από το κινητό σου στο λινκ... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 τι χώρα έχεις επιλογή στο store ;; Έλλάδα έχω! Έγραψα στην αναζήτηση στο store folder play και μου το έβγαλε πρώτο πρώτο! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Καλησπέρα παιδιά.....θα ήθελα να ρωτησω αν υπάρχει καποια εφαρμογή για να βλέπω αγώνες σε live streaming Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 (edited) Δεν μπορώ να το κατεβάσω, Δεν είναι διαθέσιμο για το L920!!! Έχεις 8.1? Καλησπέρα παιδιά.....θα ήθελα να ρωτησω αν υπάρχει καποια εφαρμογή για να βλέπω αγώνες σε live streaming Ευχαριστώ!!! Με την εφαρμογή flashVideo Edited June 19, 2014 by niotheros συνένωση μηνυμάτων Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Με την εφαρμογή flashVideo Flash sports Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Με την εφαρμογή flashVideo @Montoya_42 Αυτή για κάποιο λόγο την έβγαλαν από το store! Ας ελπίσουμε να την ξαναβάλουν! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Υπαρχει η flash video?? Καπου διαβασα οτι την έχουν διαγραψει απο το store Συγνώμη αν σας κουράζω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Την έχουν κατεβάσει από το store... Κατέβασε το flash sports, το οποίο είναι πολύ καλό (δες 2-3 σελίδες πίσω σχόλια) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 πιστεύω ότι έχει πολλές φορές να κάνει και με την περιοχή αν η εκάστοτε εφαρμογή καιρού δίνει σωστές προβλέψεις ή όχι . Στις Η.Π.Α. το bing weather δουλεύει άψογα απ' ότι έχω καταλάβει , ενώ Κερατσίνι πχ την μια μέρα δείχνει σωστά και την άλλη ότι ναναι . Πάντως και οι προβλέψεις της ΕΜΥ είναι αρκετές φορές άστοχες :p η μοναδική εφαρμογή που δεν έχει πέσει έξω πότε απ' όλες όσες έχω δοκιμάσει και πάντα κάνει σωστά update τον καιρό είναι περιέργως το εξαιρετικά απλό weather της Microsoft Ρε συ και εγώ το weather έχω. κακώς είπα bing. Νομίζω παλιά το λέγανε bing weather. Anyway, σαν εφαρμογή την λατρεύω. Αλλά οι προβλέψεις τις πλέον έχουν καταντήσει αστείες. Θα δοκιμάσω καμιά amazing weather hd αλλά από photos που έχω δει δεν μου αρέσει το interface. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Την έχουν κατεβάσει από το store... Κατέβασε το flash sports, το οποίο είναι πολύ καλό (δες 2-3 σελίδες πίσω σχόλια) Ειναι δωρεαν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Ειναι δωρεαν?? Είναι με συνδορμή! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Δεν υπαρχει περίπτωση να επανέλθει το flash video?? Ξερω οτι μπορεί να ακούγεται χαζο το ερώτημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts