Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Sicher

Άλλη μια secure messaging εφαρμογή στο store και μάλιστα την ίδια στιγμή και σε ios και android .

End to end encryption με file transfers κιόλας

από την ομάδα του IM+

http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2014/06/QR_sicher.jpg?itok=cvd7_s4Q

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/sicher/db533299-e7b1-4ac7-80ee-972225d49050

βλέποντας όλα αυτά τα messengers και την εξέλιξη τους πραγματικά εύχομαι το ανανεωμένο Skype που μας υποσχέθηκε ο Belfiore να είναι κοντά και να υποστηρίζει file transfers :rolleyes:

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για ποιο λόγο να χρησιμοποιήσεις το sysapp pusher στα 8.1? Πας στο store -> Ρυθμίσεις -> Έλεγχο για ενημερώσεις και στις κάνει όλες... Από περιέργεια ρωτάω...

Επιπρόσθετα, κι εγώ έχω περιέργεια πάντως γιατί να τρωτε άγχος και να κάνετε έστω κι αυτό. Αφού με το που βγαίνουν στον άερα έρχεται αυτόματη ειδοποίηση ότι υπάρχουν ενημερώσεις...

Επιπρόσθετα, κι εγώ έχω περιέργεια πάντως γιατί να τρωτε άγχος και να κάνετε έστω κι αυτό. Αφού με το που βγαίνουν στον άερα έρχεται αυτόματη ειδοποίηση ότι υπάρχουν ενημερώσεις...

Συμφωνώ, εμένα μέχρι στιγμής πάντα μου έρχονται έστω και καθυστερημένα για λίγες ώρες. Έχω το sysapp αλλά ουσιαστικά δε το χρησιμοποιώ.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Μάλλον από συνήθεια!

EDIT: Σου κάνει αναβάθμιση και ta system apps? Δε νομίζω...

Ναι και αυτα κανονικα ..το sysapp δεν εχει λογο υπαρξης πια ...

Υπήρχε και από πρίν το κέντρο συσκευών! Αλλά για κάποιον παράδοξο λόγο δεν μου έβγαλε ότι έχει update αυτό από το store -> Ρυθμίσεις -> Έλεγχο για ενημερώσεις παρά μόνο με το SysApp Pusher! :wacko:

Ισως αν το ξαναεκανες θα στα εβγαζε ...

Εμενα στα προσθετα και πληροφορίες μου βγάζει κωδικό σφάλματος 80004004 και δεν το ενημερώνει, ξέρει κανείς τι είναι;

Εμενα στα προσθετα και πληροφορίες μου βγάζει κωδικό σφάλματος 80004004 και δεν το ενημερώνει, ξέρει κανείς τι είναι;

κάνε reboot και ξαναδοκίμασε

Μπορει να εχει αναφερθει πιο πριν αλλα ειναι ενα προγραμμα που το θελαμε πολλα ατομα στο παρελθον...

Folder Play

Μπορει να εχει αναφερθει πιο πριν αλλα ειναι ενα προγραμμα που το θελαμε πολλα ατομα στο παρελθον...

Folder Play

Υποκλίνομαι......;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Folder Play

Δεν μπορώ να το κατεβάσω,

Δεν είναι διαθέσιμο για το L920!!!

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

Εγώ το κατέβασα μια χαρά στο δικό μου!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Εγώ το κατέβασα μια χαρά στο δικό μου!

τι χώρα έχεις επιλογή στο store ;;

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

τι χώρα έχεις επιλογή στο store ;;

Έλλάδα έχω! Έγραψα στην αναζήτηση στο store folder play και μου το έβγαλε πρώτο πρώτο!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Έχεις 8.1?

Καλησπέρα παιδιά.....θα ήθελα να ρωτησω αν υπάρχει καποια εφαρμογή για να βλέπω αγώνες σε live streaming

Ευχαριστώ!!!

Με την εφαρμογή flashVideo

Edited by niotheros
συνένωση μηνυμάτων

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Με την εφαρμογή flashVideo

@Montoya_42 Αυτή για κάποιο λόγο την έβγαλαν από το store! Ας ελπίσουμε να την ξαναβάλουν!

Την έχουν κατεβάσει από το store... Κατέβασε το flash sports, το οποίο είναι πολύ καλό (δες 2-3 σελίδες πίσω σχόλια)
Powerd by OnePlus 7 Pro

πιστεύω ότι έχει πολλές φορές να κάνει και με την περιοχή αν η εκάστοτε εφαρμογή καιρού δίνει σωστές προβλέψεις ή όχι . Στις Η.Π.Α. το bing weather δουλεύει άψογα απ' ότι έχω καταλάβει , ενώ Κερατσίνι πχ την μια μέρα δείχνει σωστά και την άλλη ότι ναναι . Πάντως και οι προβλέψεις της ΕΜΥ είναι αρκετές φορές άστοχες :p

η μοναδική εφαρμογή που δεν έχει πέσει έξω πότε απ' όλες όσες έχω δοκιμάσει και πάντα κάνει σωστά update τον καιρό είναι περιέργως το εξαιρετικά απλό weather της Microsoft

Ρε συ και εγώ το weather έχω. κακώς είπα bing. Νομίζω παλιά το λέγανε bing weather. Anyway, σαν εφαρμογή την λατρεύω. Αλλά οι προβλέψεις τις πλέον έχουν καταντήσει αστείες. Θα δοκιμάσω καμιά amazing weather hd αλλά από photos που έχω δει δεν μου αρέσει το interface.

http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png

Ειναι δωρεαν??

Είναι με συνδορμή!