Zaxos7 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Ποιο update??? Το xbox Music είναι η "Μουσική"??? Υπάρχει κάποιο update που αξίζει??? Ναι Καπου πηρε το ματι μου αυτο The Developer Preview for WP8.1 was released on Monday April 14th, and with it the Xbox Music build 2.5.1330 for Windows Phone 8.1. Information on this Phone Developer Preview OS can be found @ https://dev.windowsphone.com/en-us/develop/devpreview Today the first Store update for the 8.1 Developer Preview Music App went live in the Store. Users once they update their Music App from the store will start to get version 2.5.2842 . This is part of the continuous releases you can expect with the WP8.1 Music client for the coming year. Ιn release v2.5.2842 you will find: Numerous stability fixes, including many of the reported black screens Full Cortana integration including playing Playlists by name UI Polish to improve animations and transitions between UI views Improved messaging for encountered errors, such as unplayable content in collections Some of what is targeted for the series of coming releases: Continued focus on Stability and Performance improvements Background initial sync of local and cloud content (Note: This had been targeted for the last store update, but we pushed it out one more release to do some additional testing) Fast Forward/Rewind by sliding progress bar in a song UX layouts on buttons and metadata in now playing to better utilize space and make for better interaction Support for large play queue(including playlist) greater than 100 songs Improved load times for long lists through better list virtualization Swipe Gesture to Advance on Now Playing Live Tile and Transparent Tile support Design & Layout improvements to get you to your content faster Kids Corner support UX improvements (Search result grouping, creating new Radio Stations, improved Network status messages, Blue UI language alignment, and more) The next Store release of the Music App is coming within the next 2 weeks. We will continue to update this site with coming features and releases, and if you haven’t, be sure to visit http://xboxmusic.uservoice.com/forums/209733-xbox-music-suggestion-box/category/67365-windows-phone and enter and vote for the features you want to see next. Thanks, The Xbox Music Team Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Κατάλαβα... Αδυνατώ βέβαια να βρω το λόγο που τα updates είναι μόνο για USA... Τεσπα.. Εμένα μου φαίνεται πιο αργή η εφαρμογή σε σχέση με τα WP8.... Αργεί δηλ να φορτώσει κτλ... Επίσης όταν στην καρτέλα της εφαρμογής λέει "Με live tile" τι εννοεί??? Το πράσινο εικονίδιο που δεν αλλάζει τίποτα?? :lol: :lol: :lol: Πρέπει να το αναβαθμίσουν ώστε να ελέγχουμε τη Μουσική από το tile... Πολύ χρήσιμο... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Κατάλαβα... Αδυνατώ βέβαια να βρω το λόγο που τα updates είναι μόνο για USA... Τεσπα.. Εμένα μου φαίνεται πιο αργή η εφαρμογή σε σχέση με τα WP8.... Αργεί δηλ να φορτώσει κτλ... Επίσης όταν στην καρτέλα της εφαρμογής λέει "Με live tile" τι εννοεί??? Το πράσινο εικονίδιο που δεν αλλάζει τίποτα?? :lol: :lol: :lol: Πρέπει να το αναβαθμίσουν ώστε να ελέγχουμε τη Μουσική από το tile... Πολύ χρήσιμο... Δεν φαινεται μονο σε εσενα,σε παραπολους.γιαυτο θα εχει συχνα update.παντως οποτε βλεπεις και εχει (τσεκαρε αν το λενε εδω ή αν το βγαζει το sysapp pusher) αλλαζε τις ρυθμισεις και κανε τα update ,μην περιμενεις ποτε θα ειναι διαθεσιμα για εμας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Ναι όντως... Θα δοκιμάσω πάντως τώρα να το κάνω με "Download and install manually" από το PC μήπως εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση, γιατί πραγματικά βαριέμαι να κάνω αυτή τη διαδικασία κάθε φορά... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Ναι αλλα καποια tiles οπως το maps,το drive,το store(νομιζω),το xbox music κτλ. που δεν ειναι live δεν εχουν διαφανα πλακιδια. Όλα είναι θέμα προσωπικού γούστου αλλά με εμένα μου αρέσει πολύ που κάποια δεν είναι διάφανα. Βέβαια δεν πολυασχολουμε με αυτό και συγκεκριμένα έβαλα την πρώτη ημέρα μια φωτογραφία για background και δεν το ξαναλλαξα. Μάλιστα σκέφτομαι να αφήσω τα αρχικά tiles που μου άρεσαν πολύ. Σε εξάδες βέβαια Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 (edited) Προσωπικά χρησιμοποιώ το Nokia mix radio και είμαι πολύ ευχαριστημένος, ειδικά όταν αρχίσει να μαθαίνει τα γούστα σου αφού περάσεις αγαπημένους καλλιτέχνες, γίνεται πολύ καλό. Χρειάζεται όμως για να το κατεβάσεις να αλλάξεις χώρα πχ Αγγλία και στο λογαριασμό Nokia να δηλώσεις επίσης την ίδια χώρα, μετά και να γυρίσεις πάλι στην Ελλάδα δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Δλδ αλλάζω χώρα χωρίς να αλλάξω γλώσσα τηλεφώνου; και στον λογαριασμό πως αλλάζω; μετά αφού εγκαταστήσω , ξαναγυρνάω σε όλα στα ελληνικα; και την γλώσσα του λογαριασμού; και θα μπορώ να κατεβαζω τραγούδια και να κάνω offline lists; Τελικα το δοκιμασα.... δεν αλλαξα ακομα την γλωσσα του τηλεφωνου... πολυ καλο, αλλα.... δεν μπορω να καταλαβω πως δουλευει με τις λιστες. Απο οτι καταλαβαινω πρεπει να παιζεις ετοιμες λιστες που προτεινει το προγραμμα.. εσυ δεν μπορεις να δημιουργησεις δικιες σου με τραγουδια απο το ιντερνετ. μαλλον πρεπει ν ατα αγορασεις.. Εκτος αν δεν καταλαβα καλα.. Μπορεις να μου εξηγησεις??? Το xbox music είναι κάτι παρόμοιο; ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι όντως... Θα δοκιμάσω πάντως τώρα να το κάνω με "Download and install manually" από το PC μήπως εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση, γιατί πραγματικά βαριέμαι να κάνω αυτή τη διαδικασία κάθε φορά... Αυτο πως γίνεται; δουλεύει; Edited April 27, 2014 by emm_stra Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 (edited) Δλδ αλλάζω χώρα χωρίς να αλλάξω γλώσσα τηλεφώνου; και στον λογαριασμό πως αλλάζω; μετά αφού εγκαταστήσω , ξαναγυρνάω σε όλα στα ελληνικα; και την γλώσσα του λογαριασμού; και θα μπορώ να κατεβαζω τραγούδια και να κάνω offline lists; Τελικα το δοκιμασα.... δεν αλλαξα ακομα την γλωσσα του τηλεφωνου... πολυ καλο, αλλα.... δεν μπορω να καταλαβω πως δουλευει με τις λιστες. Απο οτι καταλαβαινω πρεπει να παιζεις ετοιμες λιστες που προτεινει το προγραμμα.. εσυ δεν μπορεις να δημιουργησεις δικιες σου με τραγουδια απο το ιντερνετ. μαλλον πρεπει ν ατα αγορασεις.. Εκτος αν δεν καταλαβα καλα.. Μπορεις να μου εξηγησεις??? Το xbox music είναι κάτι παρόμοιο; ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτο πως γίνεται; δουλεύει; Δε σε πρόλαβα, αλλά αφού το κατέβασες μια χαρά, απλά μην ξεχάσεις να μπεις από το site της nokia για να αλλάξεις τη χώρα και εκεί γιατί αν το γυρίσεις μάλλον θα σταματήσει να λειτουργεί: https://account.nokia.com/acct/account/index.html Ναι στην ουσία παίζει έτοιμες λίστες αλλά το ελέγχεις κατα κάποιο τρόπο όταν βάζεις favorite artist, μπορείς να επιλέξεις όσους θέλεις. Επίσης όταν ακούς τη μουσική μπορείς να κάνεις like το τραγούδι ή να το προσπερνάς ώστε να μαθαίνει από αυτά που σου αρέσουν. Στη δωρεάν έκδοση μπορείς να προσπερνάς μέχρι 6 τραδούδια σε κάθε playlist και μπορείς να κατεβάσεις 4 playlists για να τις ακούς και offline. Ωστόσο κάθε φορά που αλλάζεις playlist έχεις πάλι 6 προσπάθειες να προσπεράσεις τραγούδια. Επίσης εκτός από την αυτόματη λίστα που είναι το ροζ play, μπορείς να ψάχνεις για ένα καλλιτέχνη και ακόμη και αν δεν τον βάλεις στη λίστα με τους αγαπημένους μπορείς να πατήσεις για να ακούσεις mix με τραγούδια από τον ίδιο και άλλους ίδιου τύπου. Τέλος μπορείς να ακούσεις και έτοιμες λίστες που έχουν. To xbox music είναι υπηρεσία της microsoft και λειτουργεί σε λίγες χώρες, μπορείς να αγοράσεις μια συνδρομή και να ακούσεις όσα τραγούδια θες, σαν το google play music ένα πράγμα που άνοιξε πρόσφατα και για την Ελλάδα. Στα 8.1 η εφαρμογή της μουσικής αντικαταστάθηκε από το xbox music, αλλά ενώ στην Ελλάδα σου δείχνει μόνο τη μουσική σου, στις ΗΠΑ αν έχεις αγοράσει συνδρομή xbox music pass μπορείς να ακούσεις ότι θες και να συγχρονίσεις τη μουσική και με τον υπολογιστή σου αυτόματα. Edited April 27, 2014 by atlantian Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Πόσο κοστίζει η συνδρομή xbox; το google music υπάρχει για το κινητό μας; Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Πόσο κοστίζει η συνδρομή xbox; το google music υπάρχει για το κινητό μας; Στην Ελλάδα δεν μπορείς να αγοράσεις ακόμη συνδρομή για το xbox music, δε γνωρίζω βέβαια μήπως υπάρχει κανα κόλπο, αλλά απ'οτι ξέρω ελληνικές πιστωτικές κάρτες δε δέχεται. Εφαρμογή για google music επίσημη για την ώρα μόνο για iphone, android και pc, και είναι κρίμα γιατί την δοκιμάζω αυτή την περίοδο στο S3 της αδελφής μου και είναι πολύ καλή, έχω ανεβάσει και περίπου 4000 τραγούδια και μπορείς να κατεβάσεις και όποιο κομμάτι θες και για offline ακρόαση. Πάντως θα ρίξω μια ματιά γιατί μου φαίνεται υπάρχουν μερικές ανεπίσημες. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Στην Ελλάδα δεν μπορείς να αγοράσεις ακόμη συνδρομή για το xbox music, δε γνωρίζω βέβαια μήπως υπάρχει κανα κόλπο, αλλά απ'οτι ξέρω ελληνικές πιστωτικές κάρτες δε δέχεται. Εφαρμογή για google music επίσημη για την ώρα μόνο για iphone, android και pc, και είναι κρίμα γιατί την δοκιμάζω αυτή την περίοδο στο S3 της αδελφής μου και είναι πολύ καλή, έχω ανεβάσει και περίπου 4000 τραγούδια και μπορείς να κατεβάσεις και όποιο κομμάτι θες και για offline ακρόαση. Πάντως θα ρίξω μια ματιά γιατί μου φαίνεται υπάρχουν μερικές ανεπίσημες. Ευχαριστώ για την απάντηση. Αν βρεις κάτι πες μου. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Το καλύτερο σε προβλέψεις μακράν είναι το πρώτο απλό weather της Microsoft το amazing weather πολύ καλό και ολοκληρωμένο.. Ο καιρός της Microsoft μέτρια πραγματα Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 To Amazing Weather HD λες ή κάποιο άλλο??? Το Amazing Weather HD πως τα πάει από προβλέψεις? Προς το παρόν τσεκάρω το "Καιρός-to-go" που έχει και ωραίο διάφανο tile να δω πως πάει από προβλέψεις... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Το καλύτερο σε προβλέψεις μακράν είναι το πρώτο απλό weather της Microsoft το amazing weather πολύ καλό και ολοκληρωμένο.. Ο καιρός της Microsoft μέτρια πραγματα συμφωνώ και επαυξάνω , το παλιο απλό weather της Microsoft εχει τις πιο έγκυρες προβλέψεις κα το tile πάντα δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Δε λετε για αυτο? http://www.windowsphone.com/s?appid=63c2a117-8604-44e7-8cef-df10be3a57c8 Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 συμφωνώ και επαυξάνω , το παλιο απλό weather της Microsoft εχει τις πιο έγκυρες προβλέψεις κα το tile πάντα δουλεύει Thanks εδω το λινκ γιατι δεν είναι εύκολο να το εντοπίσεις πια http://www.windowsphone.com/s?appid=ace44e54-1dd8-df11-a844-00237de2db9e Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bostonian Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Κι εγω στο παλιο Καιρο καταλήγω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Δειτε και το Vieather Ειναι αρκετα καλο στις προβλεψεις (οσο γινεται με τον καιρο που εχουμε μπλεξει..) και αρκετα ωραιο interface. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_Z Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Το Amazing Weather HD πως τα πάει από προβλέψεις? Καταπληκτικα. Το κοιτας μεσημερι και σου λεει αυριο 80% πιθανοτητες για βροχη. Λες "θα βρεξει". Το κοιτας το απογευμα και σου λεει αυριο συννεφα με 0% πιθανοτητα βροχης. Σκεφτεσαι "ενταξει πεσαμε στην περιπτωση του 20%, συμβαινουν αυτα". Το βραδυ θα δειξει ομως 60% για βροχη. Και σου λεω για αυριο. Οχι για την αλλη βδομαδα. Μηπως θες να σου πω τι πετυχαινει και για το διαστημα 2-7 μερες; Μονο εφε ειναι. Τιποτα αλλο. Το ειχα για 4-5 μηνες (για να μην πει καποιος "ε ο καιρος τωρα ειναι περιεργος") και το κρατουσα ως τωρα μονο για τα 2 ευρω που εδωσα. Αυτο το weather της Microsoft ειναι (δοκιμασμενο) καλο; Τωρα χρησιμοποιω το Accuweather και το Καιρος μεχρι να διαλεξω ενα απο τα 2.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Τωρα χρησιμοποιω το Accuweather και το Καιρος μεχρι να διαλεξω ενα απο τα 2.. στην ιδια φαση ειμαστε... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 (edited) όσοι χρησιμοποιείτε Flickr και μιας και η yahoo παράτησε την δικιά της εφαρμογή 2 χρόνια τώρα και δεν έχει σκοπό να την ενημερώσει τσεκάρετε το flickr booth . Είναι δωρεάν και είναι καλύτερο και από την android και ios εφαρμογή για μένα σημερινό update Change log v2.4.0: - Updated app section names and elements to be in line with Flickr naming conventions - Added pull down to refresh - Load more items is now easier to user (loads automatically at the end of the list, you no longer have to pull up again) - Added map view for single photo (from photo viewer details). - Replaced the location tooltip with a location indicator + localtion label in photo viewer details - Only show the map in photo viewer details if there is a location set - Fixed contacts loading - Optimized OneDrive file loading. Load the images for upload on demand instead of automatically - Ask for run under lockscreen when uploading photos from OneDrive(failure rate is 100% if run under lock is off) - Added option for my stream to show only photos that are not in any albums - Added tooltip to the booth tab about the ability to pin most tiles - Added ability to pin searches to the start screen - Hide the search and where to search fields to allow the user to see more photos when searching. Tap on the search summary brings the fields back - Added ability to follow/unfollow users by API http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2014/03/QR_2Flicka_0.jpg?itok=9ECE8OpX http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/flickr-booth/3ec30a84-2f6b-46ff-8b86-a09d70f4ee4e Edited April 30, 2014 by ignus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Αυτο το weather της Microsoft ειναι (δοκιμασμενο) καλο; Τωρα χρησιμοποιω το Accuweather και το Καιρος μεχρι να διαλεξω ενα απο τα 2.. Το weather το παλαιό είναι παρατημένο είναι απλό πολύ.. Η Microsoft δεν το έχει πουθενά μόνο από το λινκ πιο πάνω το βρίσκεις.. Αλλά οι προβλέψεις είναι απίστευτα εύστοχες Παίρνει από ότι έχω δει τις προβλέψεις από ένα site foreca υπάρχει εφαρμογή και από αυτο το site αλλά και αυτή παρατημένη Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Καταπληκτικα. Το κοιτας μεσημερι και σου λεει αυριο 80% πιθανοτητες για βροχη. Λες "θα βρεξει". Το κοιτας το απογευμα και σου λεει αυριο συννεφα με 0% πιθανοτητα βροχης. Σκεφτεσαι "ενταξει πεσαμε στην περιπτωση του 20%, συμβαινουν αυτα". Το βραδυ θα δειξει ομως 60% για βροχη. Και σου λεω για αυριο. Οχι για την αλλη βδομαδα. Μηπως θες να σου πω τι πετυχαινει και για το διαστημα 2-7 μερες; Μονο εφε ειναι. Τιποτα αλλο. Το ειχα για 4-5 μηνες (για να μην πει καποιος "ε ο καιρος τωρα ειναι περιεργος") και το κρατουσα ως τωρα μονο για τα 2 ευρω που εδωσα. Αυτο το weather της Microsoft ειναι (δοκιμασμενο) καλο; Τωρα χρησιμοποιω το Accuweather και το Καιρος μεχρι να διαλεξω ενα απο τα 2.. Χα χα χα χα.... Κ κατέβασα το trial σήμερα να το τσεκάρω.... Αυτο που μου αρέσει στο Amazing Weather HD όμως ειναι η επιλογή στο tile να δείχνει την πρόβλεψη για τις ώρες... Κάτι που δεν έχω βρει σε κανένα.... Βέβαια και σε αυτό με ξενέρωσε γιατί είναι η μόνη επιλογή που δεν γίνεται διαφανές (ότι πιο άκυρο μπορούσαν να κάνουν).... Όσο για το άλλο ο Καιρός είναι καλύτερη νομίζω αλλά μέχρι να διορθωθεί το θεματακι στα 8.1 θα λειτουργώ με το Καιρος-to-go.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Χα χα χα χα.... Κ κατέβασα το trial σήμερα να το τσεκάρω.... Αυτο που μου αρέσει στο Amazing Weather HD όμως ειναι η επιλογή στο tile να δείχνει την πρόβλεψη για τις ώρες... Κάτι που δεν έχω βρει σε κανένα.... Βέβαια και σε αυτό με ξενέρωσε γιατί είναι η μόνη επιλογή που δεν γίνεται διαφανές (ότι πιο άκυρο μπορούσαν να κάνουν).... Όσο για το άλλο ο Καιρός είναι καλύτερη νομίζω αλλά μέχρι να διορθωθεί το θεματακι στα 8.1 θα λειτουργώ με το Καιρος-to-go.... Δοκίμασε το Weather Flow. Αρκετά αξιόπιστο στις προβλέψεις του και μπορείς στο tile να επιλέξεις αν θέλεις να φαίνεται και ωριαία πρόβλεψη αλλά και πρόβλεψη 5 ημερών! Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι ότι το tile δεν μπορεί να γίνει διαφανές για να φαίνεται κάποια εικόνα φόντου αλλά μικρό το κακό! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Thanks.... Λέω βέβαια να δώσω μια ευκαιρία στην trial version του Amazing Weather HD... Αν το έχει χρησιμοποιήσει και κάποιος άλλος ας πει την άποψη του... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Το TasteKid είναι μια εφαρμογή στην οποία ο χρήστης εισάγει αγαπημένα βιβλία / σειρές / ταινίες / μουσική / συγγραφείς και αυτό του προτείνει παρόμοια αντικείμενα. http://www.windowsphone.com/en-in/store/app/tastekid/1c032e4c-5b6b-4b0b-8123-a032ff7a1e43 http://cdn.marketplaceimages.windowsphone.com/v8/images/64259ed8-826d-450f-a5e2-fcdfd0cd85b9?imageType=ws_screenshot_large&rotation=0http://cdn.marketplaceimages.windowsphone.com/v8/images/9a77a18f-85ee-47ec-bfc7-f4e75a5ef626?imageType=ws_screenshot_large&rotation=0http://cdn.marketplaceimages.windowsphone.com/v8/images/e3e9118c-66dc-4319-8e40-362edf9012c6?imageType=ws_screenshot_large&rotation=0 Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts