colossus_r Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Μαλιασε η γλωσσα μου να λεω και να γραφω παντου τοσα χρονια οτι οι φιλοι που ερχονται απο αλλα λειτουργικα πρεπει να αφιερωσουν λιγο χρονο να μαθουν πως γινονται καποια πραγματα στα wp ... Οταν εχεις μαθει χρονια να κανεις καποια πραγματα με ενα συγκεκριμενο τροπο σε ξενιζει και σε χαλαει να βλεπεις οτι εδω δεν δουλευουν ετσι τα πραγματα και να λες διαφορα. Δεν ειναι ολα τελεια και ακομη υπαρχουν πραγματα που δεν γινονται αλλα για τα περισσοτερα "προβληματα" που διαβαζω υπαρχει λυση. Απλα ειναι διαφορετικη απο αυτο που ξεραμε ... Αυτο δε με την μουσικη και τις λιστες ειναι αστειο ... Φτιαξε μια λιστα στο Windows Media Player η οποια αλλη εφαρμογη θελεις και στειλε την στον τηλ ... Τοσο απλο ειναι ..!! Γενικα θα ηθελα να πω στους νεους χρηστες WP οτι το λειτουργικο δεν μοιαζει (στην καθημερινη του χρηση) με τα αλλα και θα πρεπει οπωσδηποτε να αφιερωσουν λιγο περισσοτερο χρονο στο να το μαθουν. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 +1 . Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Μαλιασε η γλωσσα μου να λεω και να γραφω παντου τοσα χρονια οτι οι φιλοι που ερχονται απο αλλα λειτουργικα πρεπει να αφιερωσουν λιγο χρονο να μαθουν πως γινονται καποια πραγματα στα wp ... Οταν εχεις μαθει χρονια να κανεις καποια πραγματα με ενα συγκεκριμενο τροπο σε ξενιζει και σε χαλαει να βλεπεις οτι εδω δεν δουλευουν ετσι τα πραγματα και να λες διαφορα. Δεν ειναι ολα τελεια και ακομη υπαρχουν πραγματα που δεν γινονται αλλα για τα περισσοτερα "προβληματα" που διαβαζω υπαρχει λυση. Απλα ειναι διαφορετικη απο αυτο που ξεραμε ... Αυτο δε με την μουσικη και τις λιστες ειναι αστειο ... Φτιαξε μια λιστα στο Windows Media Player η οποια αλλη εφαρμογη θελεις και στειλε την στον τηλ ... Τοσο απλο ειναι ..!! Γενικα θα ηθελα να πω στους νεους χρηστες WP οτι το λειτουργικο δεν μοιαζει (στην καθημερινη του χρηση) με τα αλλα και θα πρεπει οπωσδηποτε να αφιερωσουν λιγο περισσοτερο χρονο στο να το μαθουν. Συμφωνώ απόλυτα και θυμάμαι που είχα διαβάσει παρόμοιο σχόλιό σου όταν πρωτοήρθα στα WP. Κανένα 15μηνο που είμαι με WP συνειδητοποίησα αυτό που λες. Απλά στο θέμα της μουσικής υπάρχουν κάποια θέματα. Όπως η playlist που αναφέρθηκε. Το θέμα λύνεται μέσω PC (αυτό έκανα, απλά και γρήγορα) αλλά αντιπαθώ την εξάρτηση με το PC. Ήταν και ο βασικός λόγος που δεν κοίταξα τα wp7 (Zune) αλλά και τα iPhones. Το θέμα είναι πως κάποιοι ξεχειλώνουν τις οποίες αδυναμίες και άλλοι θέλουν όλες οι εργασίες να γίνονται όπως στο προηγούμενο λειτουργικό τους...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Καλημέρα, υπάρχει εφαρμογή που να μετρά την ένταση του σήματος του WiFi στο οποίο είμαστε συνδεδεμένοι; Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Καλημέρα, υπάρχει εφαρμογή που να μετρά την ένταση του σήματος του WiFi στο οποίο είμαστε συνδεδεμένοι; βρήκα αυτό http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/wifi-live-tile/8cc183cc-1c5b-46e3-8b39-cf7b59ce69ec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 βρήκα αυτό http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/wifi-live-tile/8cc183cc-1c5b-46e3-8b39-cf7b59ce69ec ευχαριστώ. Ξέρεις πως μετράει την ένταση; που το γράφει; δεν μπορώ να το βρω. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 (edited) http://blog.bittorrent.com/2014/03/25/bittorrent-sync-1-3-now-supporting-windows-phone/ BitTorrent Sync http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/bittorrent-sync/4209a613-5e49-4862-bfdd-3436412ccd80? Sync freely. Wherever you are. BitTorrent Sync 1.3 offers new mobile features, plus Windows Phone compatibility. BitTorrent Remote http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/bittorrent-remote/6f31af01-df25-4ba3-a1ca-47121cb5ec75 µTorrent Remote http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/µtorrent-remote/6f626785-a6f6-4913-ab0c-ae8b67ced086 Edited March 25, 2014 by mobiuser Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Συγνώμη εκ των προτέρων, για μια διαπίστωση που θα ήθελα να κάνω με αφορμή το music hub. Από όλα, δεν ξέρω τελικά δηλαδή αν πρέπει να σταθώ στο εξής Δεν έχει να κάνει προσωπικά με κανέναν σε καμία περίπτωση, αλλά και εγώ έχω διαβάσει σχόλια του τύπου 'πόσο τραγική είναι η εφαρμογή του music hub' 'δεν έχει τις στοιχειώδεις δυνατότητες' 'πρέπει να πετάξουν στα σκουπίδια το music hub με το επόμενο update' κτλ. Μπορεί όντως η εφαρμογή να είναι αλλόκοτη σε κάποια σημεία στη χρήση, μπορεί να μην είναι τέλεια και κάποιες δυνατότητες να λείπουν, και δεν αναφέρομαι μόνο σε codecs. Όμως, πραγματικά αυτό το "Το γραφατε" χτυπάει κάπως, όχι φίλε hexenlord επειδή το λες εσύ. Το έχω δει και εγώ να γράφεται. Απλά ποτέ δεν τα κατάλαβα όλα όσα λέγονται. Είπαμε δεν είναι και τέλειο το music hub, αλλά (με εξαίρεση τα codecs) δεν λείπουν οι περισσότερες βασικές δυνατότητες. Το συμπέρασμα για μια φορά ακόμα επιβεβαιώνει τη διαπίστωση: τα Windows Phone αξίζουν λίγο χρόνο παραπάνω για να τα μάθει κανείς. διαφωνω παρα πολύ,άλλο το να κάτσεις να ασχοληθείς και να μάθεις το λειτουργικό και άλλο να κρίνεις κάποιο πρόγραμμα ως δύσχρηστο.το music hub είναι πολύ μέτριο και το κακό είναι ότι δεν υπάρχει κάποια άλλη αξιόλογη εφαρμογή στο store ώστε να την κάλυψη.δες τον Poweramp στο android και θα καταλάβεις πόσο χαώδης είναι η διάφορα.ενω για βίντεο η διάφορα καλύπτεται παρα πολύ καλά με τον moli player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 τσεκάρετε όσοι έχετε λογαριασμό στο Flickr το Flickr Booth ( πρώην 2flicka ) και δεν θέλετε να χρησιμοποιείτε την προπολεμική official εφαρμογή της Yahoo μιας και δήλωσαν ότι δεν έχουν σκοπό να την υποστηρίξουν άλλο http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2014/03/QR_2Flicka_0.jpg?itok=9ECE8OpX είναι δωρεάν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 ΠΑΙΔΙΑ καλησπερα, υπαρχει κανενα αξιολογο ξυπνητηρι , γιατι αυτο που εχει δεν εχει καμια παραμετροποιηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 διαφωνω παρα πολύ,άλλο το να κάτσεις να ασχοληθείς και να μάθεις το λειτουργικό και άλλο να κρίνεις κάποιο πρόγραμμα ως δύσχρηστο.το music hub είναι πολύ μέτριο και το κακό είναι ότι δεν υπάρχει κάποια άλλη αξιόλογη εφαρμογή στο store ώστε να την κάλυψη.δες τον Poweramp στο android και θα καταλάβεις πόσο χαώδης είναι η διάφορα.ενω για βίντεο η διάφορα καλύπτεται παρα πολύ καλά με τον moli player. 1. Το σχόλιό μου αναφέρεται περισσότερο στη συνήθεια του να προτρέχει κανείς να κρίνει κάτι που δεν έχει προσπαθήσει να το μάθει. Το να λέει κάποιος ότι δεν υπάρχουν features γιατί ο ίδιος δε δοκίμασε να τα βρει έστω, είναι διαφορετικό από το να είναι όντως ελλείψεις. Και γενικότερα, συμφωνώ με τους προλαλήσαντες πως είναι σύνηθες και αποδεδειγμένο πολλάκις το φαινόμενο να ξεχνούν πολλοί χρήστες πως το κάθε λειτουργικό έχει μια καμπύλη εκμάθησης. 2. Το music hub θες είναι δύσχρηστο , θες ιδιότροπο, η ουσία είναι πως σε 5' αν μάθεις τη λογική του βρίσκεις άκρη. Αυτά τα απαραίτητα που δεν υπάρχουν στο music hub είναι το σύνολο των συχνότερων codecs και ίσως και lyrics-subs. Όμως να μου αρέσει το Poweramp επειδή έχει themes, όχι δε με ενδιαφέρει και δεν περιμένω να τα βρω στο WP hub. Ούτε με equalizer έχω πρόβλημα εγώ μια και εμπεριέχεται μαζί με dolby support στο Lumia update. 3. Το music hub θα καταργηθεί στα 8.1 και θα δώσει τη θέση του σε νέα apps καθώς και apps από τρίτους devs (σε συνδυασμό με νέα APIs και βελτιώσεις στο λειτουργικό). Και για να κλείνω, αυτό που είπαμε δεν έχει να κάνει με το ότι λέμε πως το λειτουργικό είναι ή δεν είναι βολικό, αλλά με το ότι καλό είναι να έχουμε και τη διάθεση να το γνωρίσουμε, κάτι που μάλλον δεν αποδεικνύεται πάντα από νέους ή περιστασιακούς χρήστες. Και εγώ μπορεί την πρώτη φορά να δυσκολεύτηκα να χρησιμοποιήσω το iTunes, δε βγήκα να πω ότι δε γίνεται να περάσω αρχεία στο iPhone! Τα πάντα έχουν μια καμπύλη εκμάθησης. ΠΑΙΔΙΑ καλησπερα, υπαρχει κανενα αξιολογο ξυπνητηρι , γιατι αυτο που εχει δεν εχει καμια παραμετροποιηση Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις το native ξυπνητήρι, τουλάχιστον προς το παρόν. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις το native ξυπνητήρι, τουλάχιστον προς το παρόν. πως ακριβως το γραφω? γιατι σκετο native δεν μου το βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 πως ακριβως το γραφω? γιατι σκετο native δεν μου το βγαζει Συγνώμη λάθος δικό μου. Εννοώ πιο αξιόπιστο είναι το ξυπνητήρι που έχει προεγκατεστημένο. Τουλάχιστον μέχρι την επόμενη αναβάθμιση, η γνώμη μου είναι ότι καλύτερο είναι να χρησιμοποιείς την ενσωματωμένη στο λειτουργικό εφαρμογή ξυπνητηριού. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 πως ακριβως το γραφω? γιατι σκετο native δεν μου το βγαζει Εννοεί το ξυπνητήρι που προανέφερες. Αθάνατη Ελληνική γλώσσα :O Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Συγνώμη λάθος δικό μου. Εννοώ πιο αξιόπιστο είναι το ξυπνητήρι που έχει προεγκατεστημένο. Τουλάχιστον μέχρι την επόμενη αναβάθμιση, η γνώμη μου είναι ότι καλύτερο είναι να χρησιμοποιείς την ενσωματωμένη στο λειτουργικό εφαρμογή ξυπνητηριού. α ενταξει, γιατι δεν το πιασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 2. Το music hub θες είναι δύσχρηστο , θες ιδιότροπο, η ουσία είναι πως σε 5' αν μάθεις τη λογική του βρίσκεις άκρη. Αυτά τα απαραίτητα που δεν υπάρχουν στο music hub είναι το σύνολο των συχνότερων codecs και ίσως και lyrics-subs. Όμως να μου αρέσει το Poweramp επειδή έχει themes, όχι δε με ενδιαφέρει και δεν περιμένω να τα βρω στο WP hub. Ούτε με equalizer έχω πρόβλημα εγώ μια και εμπεριέχεται μαζί με dolby support στο Lumia update. ειπα εγω για themes τιποτα?δεν καταλαβαινω ποιος ο λόγος να πασ να το παρουσιασεις οπως σε βολευει?δεν σου εθιξα το hub και την νοκια.ειπα απλα οτι οπως και να το κανουμε το poweramp ειναι πολυ πιο ευχρηστο για πολλους λογους, πχ για την δημιουργια playlist, για το eq ειναι ενσωματωμενο στην εφαρμογη και εχει καλυτερες επιλογες, την locksrceen,τα codecs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 ειπα εγω για themes τιποτα?δεν καταλαβαινω ποιος ο λόγος να πασ να το παρουσιασεις οπως σε βολευει?δεν σου εθιξα το hub και την νοκια.ειπα απλα οτι οπως και να το κανουμε το poweramp ειναι πολυ πιο ευχρηστο για πολλους λογους, πχ για την δημιουργια playlist, για το eq ειναι ενσωματωμενο στην εφαρμογη και εχει καλυτερες επιλογες, την locksrceen,τα codecs. Γιατί το κάνεις προσωπικό; Και πώς βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα για τον άλλον; Τέλος πάντων δε θα δώσω συνέχεια ούτε στο προηγούμενο μήντμά σου. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Πάντως φίλε MOBIUSER το να χρειάζεσαι κανονικό tutorial για να δημιουργήσεις μια απλή λίστα αναπαραγωγής στον ενσωματωμένο music player είναι κάπως. Έπρεπε να βρω βιντεάκι στο YouTube για να το καταφέρω, πριν το ποσταρει ένας συμφορουμιτης εδώ...Αλλο να αφιερώνεις χρόνο για να μάθεις ένα λειτουργικό και αλλο αυτο το μπλέξιμο και μάλιστα την στιγμή που τα wp8 φημίζονται για την ταχύτητα και την απλοτητα τους, κάτι που γενικα ισχύει. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) Πάντως φίλε MOBIUSER το να χρειάζεσαι κανονικό tutorial για να δημιουργήσεις μια απλή λίστα αναπαραγωγής στον ενσωματωμένο music player είναι κάπως. Έπρεπε να βρω βιντεάκι στο YouTube για να το καταφέρω, πριν το ποσταρει ένας συμφορουμιτης εδώ...Αλλο να αφιερώνεις χρόνο για να μάθεις ένα λειτουργικό και αλλο αυτο το μπλέξιμο και μάλιστα την στιγμή που τα wp8 φημίζονται για την ταχύτητα και την απλοτητα τους, κάτι που γενικα ισχύει. Έχοντας πει αυτό Και εγώ θα ήθελα ό,τι καλύτερο και ελπιζουμε (ειδικά τώρα που θα έρθει το xbox music/video) να έχουμε πολλές βελτιώσεις. Και νέες εφαρμογές multimedia επίσης πχ vlc. Εγώ αναφέρομαι σε άλλο θέμα παραπάνω όμως, μιλάω για την πανσπερμία απόψεων που από αυτές κάποιες δεν είναι βάσιμες. αυτό Μπορεί όντως η εφαρμογή να είναι αλλόκοτη σε κάποια σημεία στη χρήση, μπορεί να μην είναι τέλεια και κάποιες δυνατότητες να λείπουν, και δεν αναφέρομαι μόνο σε codecs .... Είπαμε δεν είναι και τέλειο το music hub, αλλά (με εξαίρεση τα codecs) δεν λείπουν οι περισσότερες βασικές δυνατότητες. Το συμπέρασμα για μια φορά ακόμα επιβεβαιώνει τη διαπίστωση: τα Windows Phone αξίζουν λίγο χρόνο παραπάνω για να τα μάθει κανείς. και αυτό αυτό που είπαμε δεν έχει να κάνει με το ότι λέμε πως το λειτουργικό είναι ή δεν είναι βολικό, αλλά με το ότι καλό είναι να έχουμε και τη διάθεση να το γνωρίσουμε, κάτι που μάλλον δεν αποδεικνύεται πάντα από νέους ή περιστασιακούς χρήστες. Και εγώ μπορεί την πρώτη φορά να δυσκολεύτηκα να χρησιμοποιήσω το iTunes, δε βγήκα να πω ότι δε γίνεται να περάσω αρχεία στο iPhone! Τα πάντα έχουν μια καμπύλη εκμάθησης. θα συμφωνήσω μ' αυτό Μαλιασε η γλωσσα μου να λεω και να γραφω παντου τοσα χρονια οτι οι φιλοι που ερχονται απο αλλα λειτουργικα πρεπει να αφιερωσουν λιγο χρονο να μαθουν πως γινονται καποια πραγματα στα wp ... Οταν εχεις μαθει χρονια να κανεις καποια πραγματα με ενα συγκεκριμενο τροπο σε ξενιζει και σε χαλαει να βλεπεις οτι εδω δεν δουλευουν ετσι τα πραγματα και να λες διαφορα. Δεν ειναι ολα τελεια και ακομη υπαρχουν πραγματα που δεν γινονται αλλα για τα περισσοτερα "προβληματα" που διαβαζω υπαρχει λυση. Απλα ειναι διαφορετικη απο αυτο που ξεραμε ... Αυτο δε με την μουσικη και τις λιστες ειναι αστειο ... Φτιαξε μια λιστα στο Windows Media Player η οποια αλλη εφαρμογη θελεις και στειλε την στον τηλ ... Τοσο απλο ειναι ..!! Γενικα θα ηθελα να πω στους νεους χρηστες WP οτι το λειτουργικο δεν μοιαζει (στην καθημερινη του χρηση) με τα αλλα και θα πρεπει οπωσδηποτε να αφιερωσουν λιγο περισσοτερο χρονο στο να το μαθουν. και μ' αυτό Το θέμα είναι πως κάποιοι ξεχειλώνουν τις οποίες αδυναμίες και άλλοι θέλουν όλες οι εργασίες να γίνονται όπως στο προηγούμενο λειτουργικό τους...... Edited March 28, 2014 by mobiuser Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Με τη δημιουργία playlists θα συμφωνήσω και εγώ, θέλει ολόκληρη διαδικασία για να καταφέρεις να φτιάξεις ένα, όμως φαντάζομαι με τη 8.1 θα αλλάξουν τα πράγματα. Για την ώρα πάντως έχω κατεβάσει το xbox music με το οποίο φτιάχνεις πανεύκολα playlists και μπορείς να αλλάζεις και τη σειρά των τραγουδιών, το μόνο κακό δε δείχνει τα album arts. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Εννοεί το ξυπνητήρι που προανέφερες. Αθάνατη Ελληνική γλώσσα :O ποσα "like" να σου κάνω????? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Υπάρχουν εδώ οδηγίες για δημιουργία playlist: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5246498#post5246498 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Υπάρχουν εδώ οδηγίες για δημιουργία playlist: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5246498#post5246498 Ναι το γνωρίζω και ευχαριστώ για την παρατήρηση απλά ανέφερα ότι μία τόσο βασική λειτουργία θα έπρεπε να γίνεται πολύ πιο απλά. Τουλάχιστον υπάρχει γιατί στην αρχή νόμιζα ότι δε γινόταν και τα είχα πάρει :p Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Επίσημη Εφαρμογή 9gag http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2014/03/qr_9gag.jpg?itok=cipPLfIX and....... θέλει 1 gb ram(lol) και είναι web wrapper υπάρχει και ο Rudy :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Επίσημη Εφαρμογή 9gag http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2014/03/qr_9gag.jpg?itok=cipPLfIX and....... θέλει 1 gb ram(lol) και είναι web wrapper υπάρχει και ο Rudy :P Είναι δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οπότε βιαστείτε :). Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts