montoya_42 Δημ. February 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Το πρόβλημα μου δεν ειναι στο ΦΒ για να αλλάξω εφαρμογή. Είναι στο τσατ του ΦΒ. Οσες εφαρμογές έχω δοκιμάσει για να κάνω τσατ μέσω FB έχουν lag όταν δέχομαι μήνυμα. Παρότι όταν στέλνω, σε ένα δευτερόλεπτο ο αποδέκτης έχει παρει το μήνυμα, όταν στέλνει εκείνος μήνυμα κάνω 15 δευτερόλεπτα χρονομετρημένα να το πάρω. Δοκίμασε να λάβεις απο pc Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Δοκίμασε να λάβεις απο pc Δοκίμασα. Ο χρόνος πέφτει στα 8 δευτερόλεπτα όταν το τηλέφωνο μου είναι εντελώς idle, και στα 7 δευτερόλεπτα όταν είμαι ήδη μεσα στο τσατ. Καλύτερα μεν, αλλά πάλι υπάρχει θέμα. Εσενα δεν σου έχει αυτη την καθυστέρηση; Ρε μπας και φταίει το οτι έχω μοντελάκι με λιτά χαρακτηριστικά; Ας πει κανας αλλος με λουμια 520 τι χρόνους ανταπόκρισης έχει στο τσατ του fb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Να σου πω δεν το έχω τσεκάρει. Θα σου πω αύριο Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Επανέρχομαι στο θέμα. Πέρασα το fb μέσω μηνυμάτων, έβαλα και το φίλτρο και καθίσαμε απέναντι με την γυναίκα μου, εγώ με το WP και αυτή με android για τεστ τσατ. -Στέλνω μήνυμα-> πηγαίνει στο android σε 1 δευτερόλεπτο -Στέλνει η γυναίκα μήνυμα-> έρχεται σε 10-15 δευτερόλεπτα και οι δύο συνδεδεμένοι στο wifi δίκτυο. Το ίδιο πάνω κάτω με τον messenger, το ίδιο και χειρότερο με το FB beta. Λύσεις; υπάρχει και το αλλο ενδεχόμενο βεβαια. Να αργεί να τα στείλει το android και να τα στέλνει πολύ γρήγορα το WP, ;) Εμένα πάντως, και συνδεδεμένος να ειμαι στο PC, τα μηνύματα μου έρχονται και στο chat. Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 υπάρχει και το αλλο ενδεχόμενο βεβαια. Να αργεί να τα στείλει το android και να τα στέλνει πολύ γρήγορα το WP, ;) Εμένα πάντως, και συνδεδεμένος να ειμαι στο PC, τα μηνύματα μου έρχονται και στο chat. Όταν είμαι και στο PC συνδεμένος έρχονται κανονικά στο pc σε 1 δευτερόλεπτο και στο κινητό με την καθυστέρηση που λέμε. Αυτό που λες ότι μπορεί να τα στέλνει το android αργά, δεν παίζει, επειδή δοκίμασα να στείλω και από το pc. Μικρότερη καθυστέρηση μεν, αισθητή δε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 υπάρχει και το αλλο ενδεχόμενο βεβαια. Να αργεί να τα στείλει το android και να τα στέλνει πολύ γρήγορα το WP, ;) Εμένα πάντως, και συνδεδεμένος να ειμαι στο PC, τα μηνύματα μου έρχονται και στο chat. Γι αυτο του είπα να τσεκάρει απο pc αλλα δεν.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Update για το Bing Translator http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/translator/2cb7cda1-17d8-df11-a844-00237de2db9e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Όταν είμαι και στο PC συνδεμένος έρχονται κανονικά στο pc σε 1 δευτερόλεπτο και στο κινητό με την καθυστέρηση που λέμε. Αυτό που λες ότι μπορεί να τα στέλνει το android αργά, δεν παίζει, επειδή δοκίμασα να στείλω και από το pc. Μικρότερη καθυστέρηση μεν, αισθητή δε. Παντως τωρα που εκανα δοκιμη με 2 wp ενα 520 και το 925 μου απο τα μυνηματα (σμς) και οφ απο ΦΒ ερχονται σε 2-3 δευτερα απο και προς .. Android δεν εχω οποτε δεν μπορω να σου πω ...!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 (edited) Bing Translator http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/translator/2cb7cda1-17d8-df11-a844-00237de2db9e New in 2.9: - Camera translation for Czech, Greek, Hungarian, Polish and Turkish - Offline translation for Polish and Turkish - Online translation for Maltese and Welsh :shock: άραγε τι εννοεί ο ποιητής γενικά και ειδικά;... Edited February 21, 2014 by mobiuser Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Όταν είμαι και στο PC συνδεμένος έρχονται κανονικά στο pc σε 1 δευτερόλεπτο και στο κινητό με την καθυστέρηση που λέμε. Αυτό που λες ότι μπορεί να τα στέλνει το android αργά, δεν παίζει, επειδή δοκίμασα να στείλω και από το pc. Μικρότερη καθυστέρηση μεν, αισθητή δε. Το τσέκαρα σήμερα με ένα s3 στο ίδιο ρουτερ. Όντως είχα καθυστέρηση 5-6" ενώ το s3 τα έπαιρνε αστραπιαία. Το fb beta τα έπαιρνε ένα κλικ γρηγορότερα απο τα μηνύματα (sms). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Το τσέκαρα σήμερα με ένα s3 στο ίδιο ρουτερ. Όντως είχα καθυστέρηση 5-6" ενώ το s3 τα έπαιρνε αστραπιαία. Το fb beta τα έπαιρνε ένα κλικ γρηγορότερα απο τα μηνύματα (sms). Λογικό όταν το 925 έχει 6'' καθυστέρηση, το 520 να έχει 8''-9''. Αρα μάλλον είναι γενικότερο πρόβλημα της εφαρμογής του FB για WP. Συμπεραίνω πάντως οτι κανείς δεν το είχε διαπιστώσει ως τώρα, άρα μάλλον δεν σας ενοχλεί. Για να πω την αλήθεια, προσωπικά με αφήνει κι εμένα αδιάφορο, αλλά έφαγα χυλόπιτα από την γυναίκα μου που προσπαθώ να την τραβήξω στα WP από το android. Είναι power user στο κινητό, ειδικά στα social network και με την δοκιμή που έκανε με το lumia μου απογοητεύτηκε πλήρως. Lag σε ότι αφορά ειδοποιήσεις και τσατ από social networks και έλλειψη επιλογών πληκτρολογίου (swype) την κάνουν να μην σκέφτεται καν για την ώρα να αλλάξει. Το κακό είναι οτι πάει για αλλαγή κινητού σύντομα και πρέπει να ψάχνω τι android είναι καλύτερο να πάρει!:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Λογικό όταν το 925 έχει 6'' καθυστέρηση, το 520 να έχει 8''-9''. Αρα μάλλον είναι γενικότερο πρόβλημα της εφαρμογής του FB για WP. Συμπεραίνω πάντως οτι κανείς δεν το είχε διαπιστώσει ως τώρα, άρα μάλλον δεν σας ενοχλεί. Για να πω την αλήθεια, προσωπικά με αφήνει κι εμένα αδιάφορο, αλλά έφαγα χυλόπιτα από την γυναίκα μου που προσπαθώ να την τραβήξω στα WP από το android. Είναι power user στο κινητό, ειδικά στα social network και με την δοκιμή που έκανε με το lumia μου απογοητεύτηκε πλήρως. Lag σε ότι αφορά ειδοποιήσεις και τσατ από social networks και έλλειψη επιλογών πληκτρολογίου (swype) την κάνουν να μην σκέφτεται καν για την ώρα να αλλάξει. Το κακό είναι οτι πάει για αλλαγή κινητού σύντομα και πρέπει να ψάχνω τι android είναι καλύτερο να πάρει!:X Απείλησέ τη με χωρισμό.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Απείλησέ τη με χωρισμό.... Για ένα λειτουργικό σύστημα; They don't pay me enough, bro!:p Πέρα από την πλάκα δεν υπάρχει και λόγος να αλλάξει. Για τις δικές της ανάγκες είναι καλύτερο το android προφανώς, μιας και την ενοχλεί το lag στα μηνύματα του FB που έχει το WP, περισσότερο απο ότι την ενοχλεί το lag στον dialer που έχει το android της. Ευτυχώς υπάρχουν επιλογές για όλους.;) Αυτήν την φορά πάντως δεν της παίρνω κινητό από επώνυμη εταιρία. Βλέπω κάτι Κινεζάκια android στα review του myphone που ειναι αξιολογότατα και σε καλές τιμές. Δεν την ενδιαφέρουν οι αναβαθμίσεις ιδιαίτερα, οπότε μάλλον την βλέπω με κάνα xiaomi, oppo, inew3 ή κάτι τελοσπαντων από εκείνη την γειτονιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Για ένα λειτουργικό σύστημα; They don't pay me enough, bro!:p Πέρα από την πλάκα δεν υπάρχει και λόγος να αλλάξει. Για τις δικές της ανάγκες είναι καλύτερο το android προφανώς, μιας και την ενοχλεί το lag στα μηνύματα του FB που έχει το WP, περισσότερο απο ότι την ενοχλεί το lag στον dialer που έχει το android της. Ευτυχώς υπάρχουν επιλογές για όλους.;) Αυτήν την φορά πάντως δεν της παίρνω κινητό από επώνυμη εταιρία. Βλέπω κάτι Κινεζάκια android στα review του myphone που ειναι αξιολογότατα και σε καλές τιμές. Δεν την ενδιαφέρουν οι αναβαθμίσεις ιδιαίτερα, οπότε μάλλον την βλέπω με κάνα xiaomi, oppo, inew3 ή κάτι τελοσπαντων από εκείνη την γειτονιά! Κι εμένα δεν άντεξε με το 920 (2 μήνες το έχει) και πάει πάλι σε android. Είναι μικρές λεπτομέρειες που της τη δίνουν και στο τέλος την κουράζουν, ιδίως όταν ξέρει πως λειτουργούν όλα αυτά στην αντίπερα όχθη :lol: Για να μην έχει χασούρα, 99% θα πάει σε Moto G προσωρινά και όταν πέσουν λίγο ακόμη οι τιμές μάλλον σε LG G2 (μεγάλο θετικό τη μπαταρία) ή nexus 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Καλά,δεν είναι το πρόβλημα μόνο με το Facebook chat. Παρόμοιο πρόβλημα είχα με το whatsapp και έχασα σημαντικά μηνύματα ,πρόσφατα δε και με το viber. Τα ξηλωσα όλα και τα εβαλα πίσω στο android μου,όπου δουλευουν μια χαρά. Πάντως παίζει ειδικά με το Facebook να γινεται κάτι τις τελευταίες μέρες με την εφαρμογή. Γιατι είχα κάτι κουλά και στο android ,που δεν είχα ποτέ. Δυστυχως και στα δυο λειτουργικά είναι μέτρια η εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 εγω χρησιμοποιώ το built in facebook messenger και από amber και μετά δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα , όλα τα μηνύματα έρχονται την ίδια στιγμή με το browser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 εγω χρησιμοποιώ το built in facebook messenger και από amber και μετά δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα , όλα τα μηνύματα έρχονται την ίδια στιγμή με το browser Άντε, ας το ξαναδοκιμάσω και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Άντε, ας το ξαναδοκιμάσω και αυτό. αν δεν σε ενοχλεί να μπερδεύονται τα μηνύματα του fb με τα sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Παιδια ασφαλέστερη και γρηγορότερη εφαρμογή από την native τόσο για chat όσο και για αυτό καθεαυτό το fb δεν υπάρχει. People hub για να βλέπετε τι δημοσιεύουν οι φίλοι σας και ενεργοποίηση των μηνυμάτων συνομιλίας μέσα από το κέντρο μηνυμάτων. Εγώ έτσι τα λειτουργώ και είναι ΑΨΟΓΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Παιδια ασφαλέστερη και γρηγορότερη εφαρμογή από την native τόσο για chat όσο και για αυτό καθεαυτό το fb δεν υπάρχει. People hub για να βλέπετε τι δημοσιεύουν οι φίλοι σας και ενεργοποίηση των μηνυμάτων συνομιλίας μέσα από το κέντρο μηνυμάτων. Εγώ έτσι τα λειτουργώ και είναι ΑΨΟΓΑ Συμφωνώ. κι εγώ ξηλωσα facebook app κλπ και δουλεύω μονο people hub. Φυσικά δεν έχω notifications, πέραν των μηνυμάτων, αλλά δεν με πολύ απασχολούν τα likes και τα comments όσο είμαι on the go. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Συμφωνώ. κι εγώ ξηλωσα facebook app κλπ και δουλεύω μονο people hub. Φυσικά δεν έχω notifications, πέραν των μηνυμάτων, αλλά δεν με πολύ απασχολούν τα likes και τα comments όσο είμαι on the go. Και όπως υπάρχουν και likes και comments. Μέσα από το people hub όταν πας στο σημείο που κανεις check in ή γράφεις κάποιο comment στο κάτω μέρος έχει πινέζα. Καρφίτσωσέ το σε live tile και θα δεις ότι θα σου ανάβει κανονικά μέσα στο tile ειδοποίηση για comments Kai likes. Προσοχή όμως. Δεν ξχνάμε ότι τα tiles ανανεώνονται κάθε μισάωρο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baskon Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 (edited) Στο 820 η μανα μου την εχει καταβρει με το My talking tom. Μετα την τελευταια αναβαθμιση το παιχνιδι ειναι εγκατεστημενο αλλα εξαφανιστηκε η συντομευση για να ξεκινησει (από τα παιχνίδια) . Μιας και εξαφανιστηκε η συντομευση ουτε uninstall και ξανα install γινεται. Επισης απο οτι βλεπω + διαβάζω προκαλεί και πρόβλημα στην εφαρμογή που ελέγχει το χωρο αποθήκευσης. Χαχα στο 820 δε δειχνει σχεδον καμια εφαρμογη και λεει οτι οι ρυθμισεις καταλαμβανουν 2.1 Gb :) Περιεργο προβλημα και το εχουν και αλλοι. Ελεος με τις αναβαθμισεις πάντως :) Ακομα και αυτα που δουλευουν τα χαλανε.. Edit: 23-2-14: Τελικά βρέθηκε προσωρινή λύση (αν κάποιον τον ενδιαφερει) .Γυρναμε το τηλεφωνο στα αγγλικα και ολα δουλευουν κανονικα (τοσο το storage check Οσο και το παιχνιδι). Edited February 23, 2014 by baskon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 (edited) Μusic downloader Pro Free για λιγο .Δεν το ξερω αλλα απο αξιολογήσεις καλα παει. Υπαρχει καποια εφαρμογη για rss feed κυριως αθλητικα?Απο sport fm πχ? Αλλα να ειναι και σε μορφη live tile και να μην χρειαζετε να μπεις μεσα στην εφαρμογη συνεχεια. Edited February 23, 2014 by Fredometrios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Και όπως υπάρχουν και likes και comments. Μέσα από το people hub όταν πας στο σημείο που κανεις check in ή γράφεις κάποιο comment στο κάτω μέρος έχει πινέζα. Καρφίτσωσέ το σε live tile και θα δεις ότι θα σου ανάβει κανονικά μέσα στο tile ειδοποίηση για comments Kai likes. Προσοχή όμως. Δεν ξχνάμε ότι τα tiles ανανεώνονται κάθε μισάωρο.... εμ ...όχι τα tiles ανανεώνονται συνέχεια όποτε υπάρχει καινούργιο feed . Το live tile της μπαταρίας ανανεώνεται ανα μισή ωρα για να μην τρωει μπαταρία , αν πατήσεις πάνω του όμως ανανεώνεται επι τόπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Μια και το συζητούσατε πιο πάνω, να σας πω ότι μόλις ανακοίνωσαν Facebook messenger σαν χωριστή εφαρμογή. Έρχεται τις επόμενες βδομάδες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts