Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δωρεάν το proshot μέχρι αύριο

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/proshot/3d6a3d7e-5aca-4aee-b059-590b9f53cc13

καλή χρονιά

Τι είπες τώρα... Καλή χρονια..

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ειναι η ιδεα μου ή το pro shot πλεον ειναι πολυ καλυτερο απο τη lumia camera? εχει και να αποθηκευσεις ρυθμισεις δικες σου, και με το που το ανοιγω, για καποιο λογο η οθονη δειχνει καλυτερα αποτι με λουμια καμερα... για πειτε γνωμες

Έχω στείλει εδω και πολύ καιρό.. No answer.

Δεν σου στείλαν απάντηση ότι προώθησαν το αίτημα σου και ότι θα το λάβουν υπόψιν σε επόμενη αναβαθμίση;Δεν λέω ότι εισακούστηκα αλλά αν μαζευτούνε πολλά αιτήματα ίσως και να ασχοληθούνε μετά

Edited by hatzisnik

Που μπορούμε να στείλουμε για την τράπεζα Πειραιώς;

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

ειναι η ιδεα μου ή το pro shot πλεον ειναι πολυ καλυτερο απο τη lumia camera? εχει και να αποθηκευσεις ρυθμισεις δικες σου, και με το που το ανοιγω, για καποιο λογο η οθονη δειχνει καλυτερα αποτι με λουμια καμερα... για πειτε γνωμες

Παιδιά thanks για το Proshot!

Οφειλω να ομολογήσω πως μου φαίνεται καλύτερο από την Lumia Camera.

Μην χάσετε κ το δεύτερο μέρος του αφιερώματος των εφαρμογών:

Οι καλύτερες εφαρμογές για Windows Phone smartphones (Μέρος 2ο)

Powerd by OnePlus 7 Pro

Στείλτε κανένα μήνυμα!!!Εγώ έστειλα...

Αν μαζευτούμε πολύ ίσως να συγκινηθεί

Είχα στείλει πριν ένα χρόνο και με γείωσαν.

Δεν σου στείλαν απάντηση ότι προώθησαν το αίτημα σου και ότι θα το λάβουν υπόψιν σε επόμενη αναβαθμίση;Δεν λέω ότι εισακούστηκα αλλά αν μαζευτούνε πολλά αιτήματα ίσως και να ασχοληθούνε μετά

Όχι. Βέβαια η επικοινωνία στην cosmote γίνεται ανοίγοντας "αίτημα". Αλλά αφού το αίτημα μου δεν απαιτεί προφανώς support δεν μπαίνουν σε κόπο να απαντήσουν.

Σε άλλα αιτήματα που είχα στείλει για τα υπολοιπόμενα mb και spotify με είχανε καλέσει.

http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png

Καλησπερα και καλη χρονια.Ηρθε στα χερια μας ενα lumia530.Με ποια εφαρμογη μπορω να περασω τις ςπαφες μου απο το παλιο!! zte kis pro.Ευχαριστω

Δωρεάν η εφαρμογή ProShot μόνο για σήμερα: https://www.windowsphone.com/en-us/store/app/proshot/3d6a3d7e-5aca-4aee-b059-590b9f53cc13

Καλή Χρονιά!

Δυστυχως δεν συνεργαζονται !!!

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά

Δοκίμασε με bluetooth

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Δυστυχως δεν γινεται τιποτα.Εχω σωσει τα αρχεια αλλα δεν ξερω σε ποιον φακελο του Νοκια να τα μεταφερω ετσι ωστε να τα δει.Καποια ιδεα??

δωρεάν για 24 ώρες το Cloudmesh pro

CloudMesh is an app where you can manage all your cloud accounts and local files enabling you to copy them between services.

Right now the app supports:

- Dropbox

- Box

- GoogleDrive

- MeoCloud

- Facebook

- Phone files

- SD Card

- Onedrive

- Mega

- Copy.com

- 4Shared

- 4Sync

http://www.windowscentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2014/05/QR_CloudMesh_Pro.jpg?itok=sk3jDs7U

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/cloudmesh-pro/806d7e8b-e7d3-47ac-9d36-38e88cc42ccc?signin=true

Όχι. Βέβαια η επικοινωνία στην cosmote γίνεται ανοίγοντας "αίτημα". Αλλά αφού το αίτημα μου δεν απαιτεί προφανώς support δεν μπαίνουν σε κόπο να απαντήσουν.

Σε άλλα αιτήματα που είχα στείλει για τα υπολοιπόμενα mb και spotify με είχανε καλέσει.

Ναι το γνωρίζω αυτό!!Στο δικό μου αίτημα μου απαντήσαν με mail κανονικά

Καλησπερα και καλη χρονια.Ηρθε στα χερια μας ενα lumia530.Με ποια εφαρμογη μπορω να περασω τις ςπαφες μου απο το παλιο!! zte kis pro.Ευχαριστω

Σεταρισε στα email σου το Gmail και θα έρθουν και όλες οι επαφές σου...

Άλλη επιλογή είναι να κάνεις εξαγωγή τις επαφές από το web Gmail και να τις εισάγεις στο outlook ...

Για αυτή την διαδικασια αυτή ψαξε στο Google είναι σχετικά απλή.

Παιδιά παλιότερα η στοκ εφαρμογή που είχαν για τον καιρό τα σύμπιαν διάβαζε τη θέση και άλλαζε το γουιτζετ με πληροφορίες για τη θέση που είσαι. Υπάρχει τίποτα αντίστοιχο με live title;
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Παιδιά παλιότερα η στοκ εφαρμογή που είχαν για τον καιρό τα σύμπιαν διάβαζε τη θέση και άλλαζε το γουιτζετ με πληροφορίες για τη θέση που είσαι. Υπάρχει τίποτα αντίστοιχο με live title;

Και η στοκ εφαρμογή που έχει τώρα το ίδιο κάνει. Με δεδομένα ανοιχτά και τοποθεσία είσαι all set.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Και η στοκ εφαρμογή που έχει τώρα το ίδιο κάνει. Με δεδομένα ανοιχτά και τοποθεσία είσαι all set.

Παιδιά μιας και λέτε για καιρό να προσθέσω την εφαρμογή Weather to Go . Tην έχω 1-2 εβδομάδες από τότε που έφαγε φλασιά το Prognoza, και ειμαι φουλ ευχαριστημένος. Ακριβείς προβλέψεις, όμορφο UI, άμεση εενημέρωση live tile με αλλαγή τοποθεσίας.

Edited by mandoctor

Με την σειρά μου να προτείνω κι εγώ μια καταπληκτική εφαρμογή που βρήκα μόλις χθες και αγόρασα φυσικά, το PhotoTag είναι τρομερή εφαρμογή δοκιμάστε την.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Είσαι σίγουρος; το title δηλαδή ανανεώνει τη τοποθεσία;; Στο λέω γιατί το χρησιμοποιούσα καιρό και το έσβησα για αυτό το λόγο, μέσα στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας το ραντάρ βρίσκει τη θέση αλλά το title παραμένει το ίδιο εκτός και αν προσθέσεις εκ νέου τη νέα τοοθεσια σα title.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Είσαι σίγουρος; το title δηλαδή ανανεώνει τη τοποθεσία;; Στο λέω γιατί το χρησιμοποιούσα καιρό και το έσβησα για αυτό το λόγο, μέσα στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας το ραντάρ βρίσκει τη θέση αλλά το title παραμένει το ίδιο εκτός και αν προσθέσεις εκ νέου τη νέα τοοθεσια σα title.

Έχει δίκιο ο vastegial_74,ανανεώνεται το πλακίδιο μόνο του αυτόματα.

Έχω ένα θέμα με το viber, όταν ειμαι εκτός εφαρμογής με δείχνει συνέχεια εκτός σύνδεσης, πρέπει να είναι ανοιχτή η εφαρμογή συνεχώς για να με δείχνει εντός; Να ενημερώσω ότι έχω δεδομένα ανοιχτά συνέχεια.

Edited by duc

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Είμαι σίγουρος. Παλιότερα δεν ανανέωνε πάντα. Τον τελευταίο καιρό όμως μου ανανεώνει κανονικά χωρίς να χρειαστεί να ανοίξω την εφαρμογή.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ