Metaladis Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Δε νομίζω να είναι ρε παίδες ειδική μεταχείριση αυτή η (αυτονόητη) επιλογή. Την είχε σχεδόν σε όλα τα symbian που ξέρω. Μάλλον σε εμπειρία οφείλεται. Ευχάριστο πάντως γιατί το είχα στη λίστα με τα αρνητικά των wp. Άρα δεν είναι έτσι, είναι στα αρνητικά κάποιων εταιριών. Δύσκολη η υπόθεση, γιατί σε 2 symbian που ξέρω να απαντήσω σίγουρα (το ένα είναι το Ν70 που έχω σαν δεύτερο) μπορείς να πειράξεις το ζουμ κατά τη διάρκεια εγγραφής. Αυτό που πάντα δεν υπήρχε, ήταν και είναι η δυνατότητα να ανοιγοκλείνεις το φλας! Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Νεα εφαρμογή Nokia sWipe Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλα θυμίζει έντονα meego και δείχνει πως πρέπει να γίνουν (περίπου) τα 8ρια..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tinaleei Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Καλησπερα σας, εχω το lumia 520 και θελω να μαθω αν απτο ενσωματομενο η απο καποιο αpp γινεται να οργανωσω τις φωτο να εμφανιζονται σε λιστα μονο με γραμματα διοτι ειναι παρα πολλες.. ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raidensub Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Καλυτερα να ρωτησεις εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357969 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Καλησπερα σας, εχω το lumia 520 και θελω να μαθω αν απτο ενσωματομενο η απο καποιο αpp γινεται να οργανωσω τις φωτο να εμφανιζονται σε λιστα μονο με γραμματα διοτι ειναι παρα πολλες.. ευχαριστω! Για δες αυτο Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 (edited) Κατι τετοια βλεπω και μετα λεω πως ειναι πολυ δυσκολο να ανταγωνιστουνε τα wph τα αλλα δυο λειτουργικα. Δεν μπορεις να αγαγκασεις τον αλλον να παρει μονο νοκια.(γενικα το λεω) Πρεπει να υπαρχουνε επιλογες και στο εκαστοτε λειτουργικο. Μια πιο επιθετικη πολιτικη δεν θα εβλαπτε απο μερια της microsoft. Απο κατι τετοια δλδ (αμελειες της htc & Sammy) εσυ βγαζεις συμπερασμα οτι τα wp ειναι δυσκολο να ανταγωνιστουν τα αλλα 2 ? Δεν νοιμιζεις οτι εισαι λιγο υπερβολικος ? Τι ακριβως επιθετικη πολιτικη θελεις να κανει δλδ η MS? Απο τη στιγμη που η htc και η samsung εχουνε συσκευες και στο αλλο λειτουργικο που κανονικα μπορεις να στειλεις μηνυμα με 160 χαρακτηρες,αρα ειναι θεμα λειτουργικου wph. Φυσικα και καλα επραξε η νοκια. Και συνεχιζεις με αυθαιρετο συμπερασμα .. Αν ηταν θεμα wp δεν τα το ειχε λυσει η Νοκια Ας εβρισκαν την λυση και οι αλλες 2 οπως η Νοκια .. Αδιαφορια των αλλων 2 εταιριων για χωρες οπως η Ελλαδα ειναι και τιποτε αλλο... Ενταξει εχουν αρκετα προβληματα τα WP αλλα δεν φταιει για ολα η MS και τα WP ...ΕΛΕΟΣ !!!!! Edited August 3, 2013 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 (edited) Απο κατι τετοια δλδ (αμελειες της htc & Sammy) εσυ βγαζεις συμπερασμα οτι τα wp ειναι δυσκολο να ανταγωνιστουν τα αλλα 2 ? Δεν νοιμιζεις οτι εισαι λιγο υπερβολικος ? Τι ακριβως επιθετικη πολιτικη θελεις να κανει δλδ η MS? Και συνεχιζεις με αυθαιρετο συμπερασμα .. Αν ηταν θεμα wp δεν τα το ειχε λυσει η Νοκια Ας εβρισκαν την λυση και οι αλλες 2 οπως η Νοκια .. Αδιαφορια των αλλων 2 εταιριων για χωρες οπως η Ελλαδα ειναι και τιποτε αλλο... Ενταξει εχουν αρκετα προβληματα τα WP αλλα δεν φταιει για ολα η MS και τα WP ...ΕΛΕΟΣ !!!!! Η θα πορευθεί αποκλειστικά με την νόκια η θα δώσει όλα τα καλούδια και στους άλλους για να γίνει πιο ανταγωνιστικό. Άλλο να είσαι με έναν και άλλο με πολλούς. Στο android υπάρχει δυνατότητα με 160 στις ίδιες εταιρείες; Ποίος μου το λέει εμένα ότι είναι θέμα αμέλειας ή λειτουργικού; Μιλάμε για ένα θέμα που μπορεί να αντιμετωπιστεί με μια εφαρμογή. Υπάρχουν πιο ουσιώδεις ελλείψεις. Δεν είμαι υπερβολικός. Μάλλον εσύ είσαι πάρα πολυ ελαστικος. Παγκοσμίως μιλάνε για την ms και την αργοπορία της, και συ μου λες δε φέρει ευθύνη; Μην αρπάζεσαι,συζητάμε. Edited August 4, 2013 by left_ace Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Η θα πορευθεί αποκλειστικά με την νόκια η θα δώσει όλα τα καλούδια και στους άλλους για να γίνει πιο ανταγωνιστικό. Άλλο να είσαι με έναν και άλλο με πολλούς. Στο android υπάρχει δυνατότητα με 160 στις ίδιες εταιρείες; Ποίος μου το λέει εμένα ότι είναι θέμα αμέλειας ή λειτουργικού; Μιλάμε για ένα θέμα που μπορεί να αντιμετωπιστεί με μια εφαρμογή. Υπάρχουν πιο ουσιώδεις ελλείψεις. Δεν είμαι υπερβολικός. Μάλλον εσύ είσαι πάρα πολυ ελαστικος. Παγκοσμίως μιλάνε για την ms και την αργοπορία της, και συ μου λες δε φέρει ευθύνη; Μην αρπάζεσαι,συζητάμε. ΟΚ, ήταν λίγο απότομος αλλα αυτο που θέλει να σου πει ειναι πως εφόσον έλυσε το θέμα η Nokia σημαίνει πως οι άλλοι (που έχουν ρίξει το βάρος τους αλλου) δεν έχουν την ίδια ικανότητα. Αρα μπορεί να έχει την οποία ευθύνη η ms αλλα έχουν και οι εταιρείες που δεν ρίχνουν το απαραίτητο βάρος στην απαραιτητη βελτίωση. Αν έφταιγε μόνο η ms να είσαι σίγουρος πως οι υπόλοιποι θα την είχαν κάνει...... Αλλα δες ποιος πήρε πρώτος το τελευταίο update...;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asamoa1 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Και ενώ όλη η Windows Phone 8 κοινότητα αναμένει με εξαιρετική ανυπομονησία την επίσημη εφαρμοφή του Instagram, το Hipstamatic έκανε την κίνηση ματ καθώς πλέον προσφέρει την εφαρμογή Oggl και για τα Windows Phone 8. Όπως αναφέρουν τα διάφορα blogs του εξωτερικού το Oggl είναι διαθέσιμο, λογικά για κάποιο περιορισμένο χρονικό διάστημα, μόνο για τις high end Lumia Windows Phone 8 συσκευές. Από προσωπική εμπειρία όμως μπορώ να πω με απόλυτη σιγουριά πως η εφαρμογή λειτουργεί ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και στο προσωπικό μου HTC 8X εντελώς απροβλημάτιστα! Για όσους δεν γνωρίζουν, το Hipstamatic αποτελεί ένα πιο “professional” instagram για την πλατφόρμα iOS! Η εφαρμφογή Oggl είναι η προσπάθεια της Hipstamatic να πιάσει ακριβώς το κοινό που ασχολείται με το instagram. Ο χρήστης μέσω του Oggl αφού τραβήξει μία φωτογραφία μπορεί να επιλέξει μέσα από πία τεράστια αποθήκη φίλτρων και αφού δώσει την τελική μορφή στην φωτογραφία του να την κάνει upload στα κοινωνικά δίκτυα της επιλογής του, συμπεριλαμβανομένου ΚΑΙ του instagram. Η δωρεάν έκδοση του Oggl διαθέτει 5 φίλτρα αλλά ως μέρος της προώθησης στην Windows Phone 8 πλατφόρμα δίνει πρόσβαση σε όλα τα φίλτρα για κάποιο χρονικό διάστημα! Το Oggl είναι διαθέσιμο από το Windows Phone 8 store της γειτονιάς σας! Source: gadgeta.me Μιας και μιλαμε για φωτογραφικο app το fantasia painter free ειναι παρα πολυ καλη εφαρμογη για επεξεργασια φωτογραφιας και free εγω απο τοτε που την χρεισιμοποιω δεν μου εχει λιψει τιποτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 ΟΚ, ήταν λίγο απότομος αλλα αυτο που θέλει να σου πει ειναι πως εφόσον έλυσε το θέμα η Nokia σημαίνει πως οι άλλοι (που έχουν ρίξει το βάρος τους αλλου) δεν έχουν την ίδια ικανότητα. Αρα μπορεί να έχει την οποία ευθύνη η ms αλλα έχουν και οι εταιρείες που δεν ρίχνουν το απαραίτητο βάρος στην απαραιτητη βελτίωση. Αν έφταιγε μόνο η ms να είσαι σίγουρος πως οι υπόλοιποι θα την είχαν κάνει...... Αλλα δες ποιος πήρε πρώτος το τελευταίο update...;) Δέχομαι ότι μπορεί να είναι αμέλεια δική τους. Θα το πάρω όπως το θετεις. Το ότι δε δίνουν βάρος εσένα όμως δε σε προβληματίζει; Το οτι είναι δυσαρεστημένοι οι πάντες για την εξέλιξη του λειτουργικού είναι γνωστό,τα διαβάζουμε. Αν δε μπορεί η ms ας αφήσει τη νόκια να απογειώσει τα wph, αλλά έλα που δε πρόκειται να γίνει αυτό λόγω χρέους. Συνοψίζοντας, για να κλείσουμε, αν θέλετε να το συνεχίσουμε και να μη chatαρουμε, υπάρχει το τοπικ του λειτουργικού. Ειρήνη ημίν παιδιά. Ο καθένας εκθέτει τις απόψεις του με αυτά που βλέπει. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Δέχομαι ότι μπορεί να είναι αμέλεια δική τους. Θα το πάρω όπως το θετεις. Το ότι δε δίνουν βάρος εσένα όμως δε σε προβληματίζει;. Δεν δινουν βάρος γιατι πρόκειται για το 3%.... Ειδικά η Sammy θα έχει ζημιά απο μια πιθανή αύξηση των wp. Κατά τα αλλα, δεν είπε κανεις ότι δεν υπάρχουν καθυστερήσεις ή ελλείψεις. Απλα htc, Sammy κλπ δεν ασχολούνται. Γι αυτο λέμε πως όποιος θέλει wp τα lumia είναι ΜΑΛΛΟΝ μονόδρομος. Πάντως, μάλλον έχουν όλοι τις ίδιες ευκαιρίες και όπως σου είπα, το τελευταίο update δεν το πήραμε όλοι μαζί. Ίσως και λόγω της οικονομικής κατάστασης της htc, η ms θέλει να την κερδίσει...... Κατά τα άλλα, μια χαρά ειρήνη έχουμε....χαχαχα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Δεν δινουν βάρος γιατι πρόκειται για το 3%.... Ειδικά η Sammy θα έχει ζημιά απο μια πιθανή αύξηση των wp. Κατά τα αλλα, δεν είπε κανεις ότι δεν υπάρχουν καθυστερήσεις ή ελλείψεις. Απλα htc, Sammy κλπ δεν ασχολούνται. Γι αυτο λέμε πως όποιος θέλει wp τα lumia είναι ΜΑΛΛΟΝ μονόδρομος. Πάντως, μάλλον έχουν όλοι τις ίδιες ευκαιρίες και όπως σου είπα, το τελευταίο update δεν το πήραμε όλοι μαζί. Ίσως και λόγω της οικονομικής κατάστασης της htc, η ms θέλει να την κερδίσει...... Κατά τα άλλα, μια χαρά ειρήνη έχουμε....χαχαχα Το εχω αναφερει ξανα. Η σχεση της ms με τη νοκια ειναι συζυγικη. Η htc ειναι η ερωμενη της ms. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Το εχω αναφερει ξανα. Η σχεση της ms με τη νοκια ειναι συζυγικη. Η htc ειναι η ερωμενη της ms.Γεια σου ρε Λευτερη με τα νοκια σου αλλα εκεινο το Samsung Galaxy Ace που εχεις στην υπογραφη σου τι το ηθελες αμαρτια κινητο :lol::lol::lol: off topic ετσι σορρυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Η θα πορευθεί αποκλειστικά με την νόκια η θα δώσει όλα τα καλούδια και στους άλλους για να γίνει πιο ανταγωνιστικό. Άλλο να είσαι με έναν και άλλο με πολλούς. Στο android υπάρχει δυνατότητα με 160 στις ίδιες εταιρείες; Ποίος μου το λέει εμένα ότι είναι θέμα αμέλειας ή λειτουργικού; Μιλάμε για ένα θέμα που μπορεί να αντιμετωπιστεί με μια εφαρμογή. Υπάρχουν πιο ουσιώδεις ελλείψεις. Δεν είμαι υπερβολικός. Μάλλον εσύ είσαι πάρα πολυ ελαστικος. Παγκοσμίως μιλάνε για την ms και την αργοπορία της, και συ μου λες δε φέρει ευθύνη; Μην αρπάζεσαι,συζητάμε. Σου εχω ξαναπει οτι δεν αρπαζομαι ...οχι για τετοια θεματα ... Απλα δες τα 50 τελευταια ποστ σου και θα δεις μια επαναλαμβανομενη μομφη για την Νοκια και την ΜΣ ... Το "ελεος" και το υπερβολικος ηταν για ολα αυτα που συνηθως γραφεις και οχι μονο για το τελευταιο ... Ισως αν ειχες Νοκια και δεν ειχες αυτα τα θεματα να μην σε ενοχλουσε τοσο (αυτο το καταλαβαινω αλλα ηταν επιλογη σου) Το οτι καποια μεγαλα μπλογκ του εξωτερικου που οι οικονομικες σχεσεις τους με την apple ειναι γνωστες σε ολους κατηγορουν την ΜΣ για ολα τα κακα που συμβαινουν δεν ειναι λογος να τους ακολουθεις ... Αργοπορια το λες εσυ ... σε αναλογια τα 3 πρωτα χρονια το ios & το android ηταν αστεια μπροστα σε αυτο που ειναι τωρα τα wp ... Δεν ειμαι καθολου ελαστικος πιστεψε με ... εχω γραψει εδω και πολυ καιρο και σε ολους τους τονους για τα θεματα που πρπει να λυσει η ΜΣ ...αλλα οχι και οτι η HTC & Samsung δεν εχουν μεριμνησει να εχουν στις συσκευες τους το πιο απλο πραγμα να φταει για αυτο το λειτουργικο ...Η Νοκια που ηθελε το ελυσε ... Αυτα τα η Νοκια ειναι γυναικα τα ακουω λιγο φλου ...Θυμισου μονο οτι η παρουσιαση των τηλ της HTC εγινε απο την ιδια την ΜΣ και τον Μπαλμερ αυτοπροσωπως ...με τον τιτλο "Windows Phones" για τα τηλ της. Το θεμα ειναι απλο .. Η Νοκια εχει μονο WP και εκει τα δινει ολα σε αυτο ..ενω οι αλλοι εχουν σαν πρωτη επιλογη το Android .. Την επιλογη την εχεις αλλα οταν επιλεγεις μη Νοκια θα πρεπει να το ξερεις αυτο...και να ζησεις με αυτο !!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 (edited) Το ,iOS του 2010 ηταν αστειο μπροστα σε αυτο που ειναι σημερα τα wp8. Θα ηθελα πολυ να μαθω για ποιους λογους το θεωρεις αυτο αλλα οχι στο τοπικ. Αν θελεις στειλε μου πμ. Για την Νοκια που ειπε ο φιλος left_ace συμφωνω μαζι του οπως και με τον Κωστα αν και ο ορος κερδισε δεν αρμοζει. Πιο πολυ κερδισε η ms με την τρομερη εμπλοκη της νοκια που ειναι και αποκλειστικη. Ολα μα ολα τα killer apps προερχονται απο την Νοκια και ειδικα η τεχνολογια στο θεμα των καμερων. Ολες οι καλες εφαρμογες προερχονται απο την νοκια ακομα και οι χαρτες! Που εβαλε το χερακι της η ms? Ακομα και τα νεα features της GDR ειναι ολα σχεδον εφαρμογες της νοκια. Αρα πως να πιστεψω οτι τα σαιτ λενε ψεματα επειδη πληρωνονται απο την απλ ( γιατι οχι απο την σαμυ ή την γουγλη)? ναι κωλυσιεργει η μεγαλη και τρανη ms γιατι δεν μπορει η μικρη νοκια να παρουσιαζει την μια λυση+/ εφαρμογη μετα την αλλη. Δες και εδω για να μην νομιζεις πως μονο εμεις και τα πληρωμενα σαιτ τσ σκεφτομαστε. Edit: Για κάποιο λόγο δεν μπήκε το λινκ απο το tapatalk. ορίστε: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=369943 Edited August 5, 2013 by aliengoa Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Το ,iOS του 2010 ηταν αστειο μπροστα σε αυτο που ειναι σημερα τα wp8. Θα ηθελα πολυ να μαθω για ποιους λογους το θεωρεις αυτο αλλα οχι στο τοπικ. Αν θελεις στειλε μου πμ. Για την Νοκια που ειπε ο φιλος left_ace συμφωνω μαζι του οπως και με τον Κωστα αν και ο ορος κερδισε δεν αρμοζει. Πιο πολυ κερδισε η ms με την τρομερη εμπλοκη της νοκια που ειναι και αποκλειστικη. Ολα μα ολα τα killer apps προερχονται απο την Νοκια και ειδικα η τεχνολογια στο θεμα των καμερων. Ολες οι καλες εφαρμογες προερχονται απο την νοκια ακομα και οι χαρτες! Που εβαλε το χερακι της η ms? Ακομα και τα νεα features της GDR ειναι ολα σχεδον εφαρμογες της νοκια. Αρα πως να πιστεψω οτι τα σαιτ λενε ψεματα επειδη πληρωνονται απο την απλ ( γιατι οχι απο την σαμυ ή την γουγλη)? ναι κωλυσιεργει η μεγαλη και τρανη ms γιατι δεν μπορει η μικρη νοκια να παρουσιαζει την μια λυση+/ εφαρμογη μετα την αλλη. Δες και εδω για να μην νομιζεις πως μονο εμεις και τα πληρωμενα σαιτ τσ σκεφτομαστε. Μάλλον έχεις μπερδέψει το Amber update που θα δώσει η Nokia με το GDR2 που θα δώσει η Microsoft. Στα Lumia το update που θα βγει ( αυτό που ονομάζουμε και Amber) θα έχει και την GDR2 ενώ στις άλλες WP8 συσκευές το update που θα βγει (GDR2) δεν θα περιέχει το Amber update της nokia. Το Glance Screen, το Tap to unlock, το Flip to silence και τα λοιπά που υπήρχαν στα κινητά της nokia στην προ WP εποχή θα είναι αποκλειστικότητες των Lumia και δεν έχουν καμία σχέση με το update που δίνει η MS που περιέχει το FM radio, το Data sense, καλύτερη ενσωμάτωση του skype κλπ. Αυτός είναι και ο λόγος που καθυστερεί η αναβάθμιση στα Lumia ενώ στα HTC 8X και Ativ S έχει δωθεί ήδη η GDR2. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Σου εχω ξαναπει οτι δεν αρπαζομαι ...οχι για τετοια θεματα ... Απλα δες τα 50 τελευταια ποστ σου και θα δεις μια επαναλαμβανομενη μομφη για την Νοκια και την ΜΣ ... Το "ελεος" και το υπερβολικος ηταν για ολα αυτα που συνηθως γραφεις και οχι μονο για το τελευταιο ... Ισως αν ειχες Νοκια και δεν ειχες αυτα τα θεματα να μην σε ενοχλουσε τοσο (αυτο το καταλαβαινω αλλα ηταν επιλογη σου) Το οτι καποια μεγαλα μπλογκ του εξωτερικου που οι οικονομικες σχεσεις τους με την apple ειναι γνωστες σε ολους κατηγορουν την ΜΣ για ολα τα κακα που συμβαινουν δεν ειναι λογος να τους ακολουθεις ... Αργοπορια το λες εσυ ... σε αναλογια τα 3 πρωτα χρονια το ios & το android ηταν αστεια μπροστα σε αυτο που ειναι τωρα τα wp ... Δεν ειμαι καθολου ελαστικος πιστεψε με ... εχω γραψει εδω και πολυ καιρο και σε ολους τους τονους για τα θεματα που πρπει να λυσει η ΜΣ ...αλλα οχι και οτι η HTC & Samsung δεν εχουν μεριμνησει να εχουν στις συσκευες τους το πιο απλο πραγμα να φταει για αυτο το λειτουργικο ...Η Νοκια που ηθελε το ελυσε ... Αυτα τα η Νοκια ειναι γυναικα τα ακουω λιγο φλου ...Θυμισου μονο οτι η παρουσιαση των τηλ της HTC εγινε απο την ιδια την ΜΣ και τον Μπαλμερ αυτοπροσωπως ...με τον τιτλο "Windows Phones" για τα τηλ της. Το θεμα ειναι απλο .. Η Νοκια εχει μονο WP και εκει τα δινει ολα σε αυτο ..ενω οι αλλοι εχουν σαν πρωτη επιλογη το Android .. Την επιλογη την εχεις αλλα οταν επιλεγεις μη Νοκια θα πρεπει να το ξερεις αυτο...και να ζησεις με αυτο !!! Τα 50 που λέω είναι αυτά που βλέπω. Αν σε θίγουν βάλε με σε λίστα αγνόησης. Νόκια δεν έχω για άλλους λόγους που έχω αναφέρει. Ζω χωρίς τα καλουδια της νόκια μη σε ανησυχεί αυτό. Την αργοπορία την έχουνε καταλάβει και οι πέτρες. Αν έχεις αλλη γνώμη δικαίωμα σου. Αν ξέρεις περισσότερα απο τους μετόχους, τοτε πάω πάσο. Το froyo ήτανε πιο πλήρες απο τα σημερινά wph.Η εμπειρία χρήσης έλλειπε. Μη μιλήσω για το ios.....ΑΣΕ! Σαν επαγγελματίας επέτρεψέ μου να έχω βγάλει κάποια συμπεράσματα στα 3 λειτουργικά. Δεν είσαι υποχρεωμένος να συμφωνεις. Εφόσον βλέπεις τα μηνύματα μου θα δεις οτι δεν έχω αποτρέψει κανέναν να πάρει συσκευή με wph. Το καθένα έχει τα συν και τα πλην. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Μάλλον έχεις μπερδέψει το Amber update που θα δώσει η Nokia με το GDR2 που θα δώσει η Microsoft. Στα Lumia το update που θα βγει ( αυτό που ονομάζουμε και Amber) θα έχει και την GDR2 ενώ στις άλλες WP8 συσκευές το update που θα βγει (GDR2) δεν θα περιέχει το Amber update της nokia. Το Glance Screen, το Tap to unlock, το Flip to silence και τα λοιπά που υπήρχαν στα κινητά της nokia στην προ WP εποχή θα είναι αποκλειστικότητες των Lumia και δεν έχουν καμία σχέση με το update που δίνει η MS που περιέχει το FM radio, το Data sense, καλύτερη ενσωμάτωση του skype κλπ. Αυτός είναι και ο λόγος που καθυστερεί η αναβάθμιση στα Lumia ενώ στα HTC 8X και Ativ S έχει δωθεί ήδη η GDR2. Ακριβώς! Αν και είπαν/τε οτι αρκετά απο αυτά τα χαρακτηριστικά θα είναι γενικά στο GDR2. Αλλά έστω, το Amber update θα έχει μέσα και την GDR2. Πες μου τώρα ποια είναι τα διαφημισμένα χαρακτηριστικά και ποια είναι αυτα που περιμένει ο κόσμος; Αυτά στο Amber ή αυτά στο GDR2; Και έχεις την απάντηση σου. Μην παραβλέτε το μεγάλο έργο που έκανε και κάνει η Νοκια όχι μόνο στο hw αλλά και στο sw της MS. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tinaleei Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Οχι δν κανει αυτο το αππ..καμια αλλη προταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Για να ελαφρύνει λίγο το κλίμα θα κάνω μια μικρή ερώτηση σχετικά με το update που περιμένουμε.. :) Τι ακριβώς είναι το Glance Screen και το Data sense; Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 (edited) Ακριβώς! Αν και είπαν/τε οτι αρκετά απο αυτά τα χαρακτηριστικά θα είναι γενικά στο GDR2. Αλλά έστω, το Amber update θα έχει μέσα και την GDR2. Πες μου τώρα ποια είναι τα διαφημισμένα χαρακτηριστικά και ποια είναι αυτα που περιμένει ο κόσμος; Αυτά στο Amber ή αυτά στο GDR2; Και έχεις την απάντηση σου. Μην παραβλέτε το μεγάλο έργο που έκανε και κάνει η Νοκια όχι μόνο στο hw αλλά και στο sw της MS. Πιστεύω ότι τα διαφημισμένα χαρακτηριστικά είναι και αυτά που περιμένει ο κόσμος. Θεωρώ ότι οι περισσότεροι περιμένουν πότε θα πάρουν το tap to unlock , το ρολόι ενώ είναι κλειδωμένη η συσκευή και το flip to silence παρά για παράδειγμα την καλύτερη υποστήριξη HTML5 και την καλύτερη ενσωμάτωση του skype. Αυτά πιστεύω ότι είναι και τα πιο διαφημισμένα χαρακτηριστικά, συν την ενεργοποίηση του ραδιοφώνου που θα είναι κοινή σε όλα τα WP8 και όχι προνόμιο των Lumia όπως τα παραπάνω που ανέφερα. Θέλω να καταλήξω στο ότι η Nokia δουλεύει για την πάρτη της και όχι τόσο για την MS. Είτε αυτό είναι η υποστήριξη 160 χαρακτήρων στα μηνύματα -απ'όπου ξεκίνησε η όλη κουβέντα- είτε είναι το tap to unlock, είτε το Glance Screen κλπ. Απλά όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενα ποστ η nokia έχει μόνο τα wp και εκεί τα δίνει όλα, ενώ η HTC και η Samsung παρόλο που πήραν πρώτες την αναβάθμιση από την MS δεν ασχολούνται τόσο με το συγκεκριμένο λειτουργικό. Ωραία έβγαλε η Samsung μια εφαρμογή για τα ativ s το App Folder. Βάζεις ένα tile στην οθόνη σου που όταν το πατάς σε βγάζει σε μια οθόνη που μέσα έχεις βάλει άλλα...... tiles για να μην τα έχεις στην αρχική σου οθόνη!!!!Το tap to unlock ή το flip to silence τα θεωρώ πιο χρήσιμα από αυτή την εφαρμογή της Samsung. Και δεν το λέω αυτό για να εκθειάσω τις εφαρμογές της nokia -θα ήθελα πχ να έχω το ρολόι που έχουν σε tile τα HTC- απλά είναι η μόνη που ασχολείται πραγματικά με αυτό το λειτουργικό! Πάντως απ'οτι κατάλαβα πάνω κάτω όλοι τα ίδια λέμε! Συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα και φίλε aliengoa δεν απαντώ προσωπικά απλά με την ευκαιρία της ερώτησης σου με τα διαφημισμένα χαρακτηριστικά και αυτά που περιμένει ο κόσμος είπα και εγώ την αποψή μου για το θέμα! Φιλικά Θωμάς Edited August 5, 2013 by niotheros Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Θωμα τα εγραψες πολυ καλα. Προσωπικα δεν το βλεπω ετσι. Θεωρω οτι η ενασχοληση της Νοκια εχει σχεση με την συμφωνια που εκανε με την ms. Ουτε η HTC, ουτε η σαμμη εκανε συμφωνια με την ms. Και αυτο τα λεει ολα. Αυτο ομως δεν ακυρωνει με τιποτα την δουλεια που εκανε η νοκια για χαρη της ms. Ουτε φυσικα το γεγονος πως καθυστερει η αναπτυξη των wp. Εξελιξη θα ειναι η υποστηριξη full HD και οχι οι διορθωσεις των bug. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Οσον αφορα την κουβεντουλα που εχετε ... νομιζω πως το γεγονος πως η samsung τελευταια εβγαλε 3-4 δικες της εφαρμογες μονο θετικο σημαδι μπορει να ειναι .. μακαρι να υπαρχει και η αναλογη συνεχεια. Παμε στην ωρα του παιδιου τωρα :) Ενα πολυ καλο free παιχνιδακι για να περναει η ωρα ειναι το Aces of the Luftwaffe. .. αλλα κυριως θα ηθελα να ρωτησω αν εχει παιξει/αγορασει κανεις το Armed! (turn based strategy) http://cdn.marketplaceimages.windowsphone.com/v8/images/5220f761-71bf-4b1c-8c74-a944b33c5bb8?imageType=ws_icon_large http://www.armedgame.com/ http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/armed/bd765dda-ef5b-4c54-9e70-a02f4558a13e Αν και αγοραζω εφαρμογες που με ενδιαφερουν, δεν εχω αγορασει ποτε καποιο παιχνιδι (συνηθως τα βαριεμαι γρηγορα). Το demo που δοκιμασα φανηκε αρκετα ενδιαφερον και σκεφτομουν να το αγορασω οποτε οποιοδηποτε σχετικο feedback ειναι καλοδεχουμενο :D Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 υπάρχει καμία εφαρμογή που όταν σε πέρνουν με απόκρυψει να το κλινει κατευθείαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 6, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 υπάρχει καμία εφαρμογή που όταν σε πέρνουν με απόκρυψει να το κλινει κατευθείαν? όχι αλλα νομίζω πως θα υπάρχει η επιλογή στο update που θα πάρουμε....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts