vasileios13 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 (edited) Σήμερα πήρα αναβαθμίσεις στα: Runstatic PRO Blur It Up Shazam Skype Messenger Jack of Tools Pro SonicXbeat Pro Edited June 25, 2015 by vasileios13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Μπήκαμε στο καλοκαίρι και τα βίντεο θα έχουν τη τιμητική τους. Για την επεξεργασία τους, χρησιμοποιώ 3 (μάλλον θα γίνουν 2) Movie Moments κόβεις κομάτια από ένα βίντεο του προσθέτεις μουσική και ατάκες εύκολα και γρήγορα. Βέβαια το τελικό πρέπει να είναι 1 λεπτό όλο κι όλο, αλλά είναι για δουλειά στο φτερό και κοινοποίηση περισσότερο. Video Tuner, ένας πολύ καλός editor, με φίλτρα, επεξεργασία ήχου, προσθήκη μουσικής, κόψιμο - ράψιμο, ρύθμιση ταχύτητας... τον οποίο μάλλον θα αντικαταστήσω με... το 165 (!!!) Mb Movie Creator Beta, που κάνει όλα τα παραπάνω, συν ότι μπορείς να ενώσεις περισσότερα βίντεο και φωτογραφίες, να προσθέσεις θέματα, τίτλους κλπ κλπ. Ένας πλήρης editor που αν και beta δεν μου έχει κάνει νερά μια βδομάδα τώρα. Κάτι άλλο έχετε υπ' όψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Περιμένω action camera για την μηχανή και αυτές οι προτάσεις θα είναι χρήσιμες! Στο android πλέον το onedrive υποστηρίζει το chromecast. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 πολυ καλη ποιοτητα ηχου και κλησης!δοκιμασα εγω κληση αλλα σε αποσταση 2 μετρων απο το ρουτερ με φουλ σημα wifi Τελικά έκανα κλήση με WhatsApp και βιντεοκλήση με Skype στη Γερμανία μετά την αναβάθμιση και των δυο και ήταν άψογες, με καλό σήμα Wi-Fi!!!! Απο Lumia 830 σε iPhone 4s!!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Skype κλήση μόνο ήχου, είτε από 3g είτε από Wifi δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Στη videoκλήση η ποιότητα δεν είναι τόσο καλή αλλά το θεωρώ αναμενόμενο Με το viber δεν μπορώ να πω ότι έχω την ίδια ποιότητα κλήσης. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Σήμερα δωρεάν το Picture Perfect for Instagram. :) Είναι κι από Έλληνα dev. Από το MyAppFree. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Telegram Messenger Beta Last updated 27/6/2015 New in version 1.12: - Dedicated tabs for each one of your custom sticker sets in the sticker panel. Add custom stickers like https://telegram.me/addstickers/Animals - New bot API, free for everyone. If you're an engineer, create your own bots for games, services or integrations. Learn more at https://telegram.org/blog/bot-revolution - Perfect Forward Secrecy support in Secret Chats - Send files of any type in Secret Chats http://cdn.marketplaceimages.windowsphone.com/v8/images/2ce029eb-f05b-48a4-87aa-10da3ca18bfd?imageType=ws_icon_large Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Το telegram ήρθε για να μείνει. Επιτέλους μια εφαρμογή που δουλεύει σε δυο συσκευές και όταν βλέπεις το μήνυμα στο WP, σβήνει η ειδοποίηση από το android. Περιμένω καλά στιγμή να γίνεται και το αντίθετο. Πλέον μένει σαν η βασική εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων μαζί με το. Skype δεν δεύτερο, λόγω της βίντεο κλήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Calls+ Call Extras is a settings app that will enable you to set your call waiting and call forwarding preferences for your network. http://www.windowscentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2015/06/qr-calls%2B.jpg?itok=FG8R7VZC http://cdn.marketplaceimages.windowsphone.com/v8/images/fbb474c8-937f-44bd-9b42-0207f444a531?imageType=ws_screenshot_large&rotation=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Update για το Viber, 21MB. Επιφανειακά δε φαίνεται κάποια διαφορά, πέραν της καλύτερης ανταπόκρισης στο touch. Λίγο πιο γρήγορο, πρακτικά. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 (edited) Update για το Viber, 21MB. Επιφανειακά δε φαίνεται κάποια διαφορά, πέραν της καλύτερης ανταπόκρισης στο touch. Λίγο πιο γρήγορο, πρακτικά. Εμένα δεν μου ήρθε ακόμα!!!! Edit: Τελικά μου ήρθε το update του viber! Μαζί ήρθαν και τα update για WhatsApp και YouTube Downloader! Edited June 30, 2015 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Κι εμένα μου ήρθε για viber αλλά καμία αλλαγή. Το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις που δεν έρχονται κατευθείαν, συνεχίζει να υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 MapFactor GPS Navigation MapFactor Navigator is a free turn-by-turn GPS navigation app for Windows phones using OpenStreetMaps data. Maps are installed so there is no need for an Internet connection when traveling. Map updates are FREE every month. The app is free, with no ads & no in-app purchases. Main benefits * unlimited number of waypoints on the route * speed cameras and overspeed warning * new maps every month, for free * a large collection of points of interest * map color themes, many customization options * navigation profiles for bus, truck, bicycle and pedestrians http://cdn.marketplaceimages.windowsphone.com/v8/images/fcda47ac-70a1-4c5a-9496-0fc9a19400ff?imageType=ws_icon_large Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Ενδιαφέρουσα εναλλακτική των υπηρεσιών HERE. Ευχαριστούμε για την πρόταση! :) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 MapFactor GPS Navigation MapFactor Navigator is a free turn-by-turn GPS navigation app for Windows phones using OpenStreetMaps data. Maps are installed so there is no need for an Internet connection when traveling. Map updates are FREE every month. The app is free, with no ads & no in-app purchases. Main benefits * unlimited number of waypoints on the route * speed cameras and overspeed warning * new maps every month, for free * a large collection of points of interest * map color themes, many customization options * navigation profiles for bus, truck, bicycle and pedestrians http://cdn.marketplaceimages.windowsphone.com/v8/images/fcda47ac-70a1-4c5a-9496-0fc9a19400ff?imageType=ws_icon_large Δεν έχει όμως ελληνικά!!! Πριν 20' περίπου ενημερώθηκαν OneDrive και WhatsApp!!!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Δεν έχει όμως ελληνικά!!! Πριν 20' περίπου ενημερώθηκαν OneDrive και WhatsApp!!!!! Το whatsApp έχει πάρει αρκετές ενημερώσεις τις τελευταίες μέρες. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Ενδιαφέρουσα εναλλακτική των υπηρεσιών HERE. Ευχαριστούμε για την πρόταση! :) :) Δεν έχει όμως ελληνικά!!! Δεν χρησιμοποιώ εφαρμογές με Ελληνικά,με μπερδεύουν! Έχει Ελληνική φωνή πάντως,να κατεβάσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Δεν χρησιμοποιώ εφαρμογές με Ελληνικά,με μπερδεύουν! Έχει Ελληνική φωνή πάντως,να κατεβάσεις! Θα προτιμούσα το Sygic τότε που νομίζω έχει και ελληνικά παντού! Εγώ πάλι δεν ξέρω καλά αγγλικά! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Ενημέρωση για την Lumia Camera 5 η οποία φέρνει διορθώσεις στο video recording (προφανώς το "πάγωμα" που έχει αναφερθεί από πολλούς). http://chart.apis.google.com/chart?chs=200x200&cht=qr&chld=%7C1&chl=https%3A%2F%2Fwww.windowsphone.com%2Fel-gr%2Fstore%2Fapp%2Flumia-camera%2F2d7e7fd6-2942-4d77-9842-389c3f62b14d Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabriel66 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 για HERE DRIVE+, HERE MAPS,HERE TRANSIT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 για HERE DRIVE+, HERE MAPS,HERE TRANSIT Δεν μου ήρθε καμία... πέραν της Lumia camera5!!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Δεν μου ήρθε καμία... πέραν της Lumia camera5!!!! Ούτε εμένα, και στο εξαναγκασμένο update που το έβαλα δεν βρήκε τίποτα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Δεν μου ήρθε καμία... πέραν της Lumia camera5!!!! Ούτε εμένα, και στο εξαναγκασμένο update που το έβαλα δεν βρήκε τίποτα. Εμένα έρχονται μετά απο μια μέρα (απο όταν γράφετε εδώ) γιατί έχω βρετανική rom. Σε όλες τις update έτσι είναι απο όταν πήρα το κινητό. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Εμένα έρχονται μετά απο μια μέρα (απο όταν γράφετε εδώ) γιατί έχω βρετανική rom. Σε όλες τις update έτσι είναι απο όταν πήρα το κινητό. Εγώ που έχω ελληνική θα αργήσει πολύ; Στις εφαρμογές έρχονται αμέσως οι ενημερώσεις σε μένα πάντως! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Εγώ που έχω ελληνική θα αργήσει πολύ; Στις εφαρμογές έρχονται αμέσως οι ενημερώσεις σε μένα πάντως! Ελληνική συσκευή έχω (640ds) και πήρα τα updates. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts