Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια μας τα εχετε ζαλισει με το μεταφερθηκαν κλπ,κλπ...καλυτερα ενα γενικο θεμα εφαρμογων ωστε να συζητουνται ολα....καθομαστε και σκεφτομαστε καθε φορα που θα κανουμε την ερωτηση....

Ο navi έχει δίκιο αλλά κλαίω με την διατύπωση.......:lol:

Χρόνια πολλά σε όλους

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πείτε μια καλή εφαρμογή email client που να μπορεί να διαχειριστεί παραπάνω από έναν λογαριασμούς email, θα με βόλευε αν ήταν free χωρίς διαφημίσεις μέχρι να περάσω την κάρτα μου στο store για να μπορώ να κάνω αγορές.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Πείτε μια καλή εφαρμογή email client που να μπορεί να διαχειριστεί παραπάνω από έναν λογαριασμούς email, θα με βόλευε αν ήταν free χωρίς διαφημίσεις μέχρι να περάσω την κάρτα μου στο store για να μπορώ να κάνω αγορές.

Μπορεις να δοκιμασεις το MetroMail. Διαβαζω καλα σχολια. Εγω παντως δεν χρησιμοποιω 3rd party mail εφαρμογη. Και δεν εχω κανενα παραπονο.

Δες αν μπορεις να κανεις κι εσυ τη δουλεια σου ετσι.

Πάντως, μπορείς να ενώσεις όλα τα γραμματοκιβώτια που έχεις και να τα βλέπεις όλα μαζί. Αγορές μπορείς να κάνεις και χρεώνοντας το λογαριασμό σου, αν έχεις καρτοκινητό vodafone.

Huawei Nova 5T

Μπορεις να δοκιμασεις το MetroMail. Διαβαζω καλα σχολια. Εγω παντως δεν χρησιμοποιω 3rd party mail εφαρμογη. Και δεν εχω κανενα παραπονο.

Δες αν μπορεις να κανεις κι εσυ τη δουλεια σου ετσι.

Να φανταστώ ότι ανοίγεις τα email σου με τον Explorer και έτσι ενημερώνεσαι, το ειχα σκεφτεί κι εγώ αλλά θέλω να με ειδοποιεί η εφαρμογή για την λήψη του κάθε email σε πραγματικό χρόνο, για αυτόν τον λόγο και μόνο ψάχνω να βρω κάτι καλό αντίστοιχο αυτού που έχει τώρα στο Android, το Google mail.

Πάντως, μπορείς να ενώσεις όλα τα γραμματοκιβώτια που έχεις και να τα βλέπεις όλα μαζί. Αγορές μπορείς να κάνεις και χρεώνοντας το λογαριασμό σου, αν έχεις καρτοκινητό vodafone.

Πως μπορώ να ενσωματώσω όλα τα γραμματοκιβώτια μαζί φίλε μου;

MetroMail δαγκωτό. Επίσης μπορείς να στείλεις φωτογραφίες χωρίς να χαλάσεις την ανάλυση

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Πως μπορώ να ενσωματώσω όλα τα γραμματοκιβώτια μαζί φίλε μου;

Πηγαίνεις σε όποιο από τα γραμματοκιβώτια θέλεις και επιλέγεις τις 3 τελείες κάτω δεξιά. Η 3η, από τις διαθέσιμες επιλογές, είναι το link inboxes. Το επιλέγεις και στην επόμενη σελίδα σου αναφέρει: "Όταν ενώνεις γραμματοκιβώτια, θα μπορείς να βλέπεις τα μηνύματα από αυτούς τους λογαριασμούς σε ένα γραμματοκιβώτιο". Από κάτω σου εμφανίζει το γραμματοκιβώτιο στο οποίο "είσαι" και πιο κάτω τα υπόλοιπα γραμματοκιβώτια που έχεις στη συσκευή σου, για να επιλέξεις. ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν το έχω κάνει (θέλω ξεχωριστά τα mails μου), οπότε δεν ξέρω αν είναι αναστρέψιμη η διαδικασία, που φαντάζομαι θα είναι.

Huawei Nova 5T

Πηγαίνεις σε όποιο από τα γραμματοκιβώτια θέλεις και επιλέγεις τις 3 τελείες κάτω δεξιά. Η 3η, από τις διαθέσιμες επιλογές, είναι το link inboxes. Το επιλέγεις και στην επόμενη σελίδα σου αναφέρει: "Όταν ενώνεις γραμματοκιβώτια, θα μπορείς να βλέπεις τα μηνύματα από αυτούς τους λογαριασμούς σε ένα γραμματοκιβώτιο". Από κάτω σου εμφανίζει το γραμματοκιβώτιο στο οποίο "είσαι" και πιο κάτω τα υπόλοιπα γραμματοκιβώτια που έχεις στη συσκευή σου, για να επιλέξεις. ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν το έχω κάνει (θέλω ξεχωριστά τα mails μου), οπότε δεν ξέρω αν είναι αναστρέψιμη η διαδικασία, που φαντάζομαι θα είναι.

Μιλάς για κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή που γίνεται αυτό; Και κάτι άλλο, τα Windows δεν έχουν κάποια stock εφαρμογή ξεχωριστή διαχείρισης των emai;

Μιλάς για κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή που γίνεται αυτό; Και κάτι άλλο, τα Windows δεν έχουν κάποια stock εφαρμογή ξεχωριστή διαχείρισης των emai;

Όλα αυτά που σου λέει γίνονται στο ενσωματωμένο email του λειτουργικού και ναι μετά μπορείς να τα έχεις ξεχωριστά αν δεν σε βολεύει.

:respect:

Όπως σου έγραψε και ο filkatsxlt, όλο αυτό που σου έγραψα γίνεται με την εφαρμογή mail, των WP. Ξεχωριστή εφαρμογή διαχείρισης των mails; Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι αυτό που βρίσκεις, πηγαίνοντας Μενού -> Ρυθμίσεις -> Emails+Λογαριασμοί.

Huawei Nova 5T

Ψάχνω εφαρμογή speech to text, παρόμοια με την εφαρμογή της MLS, για υπαγόρευση κειμένου στα Ελληνικά. Υπάρχει κάτι;

Κάτι παρόμοιο με το tapatalk υπάρχει ρε παιδιά;

Αφού υπάρχει tapatalk γιατί θες κάτι παρόμοιο;

Η σιωπή είναι χρυσός :X

Ψάχνετε κάποια εφαρμογή? Ρίξτε μια ματιά στο αφιέρωμα του myphone.gr για τις καλύτερες εφαρμογές των Windows Phone:

Οι καλύτερες εφαρμογές για Windows Phone smartphones (Μέρος 1ο)

Edited by alex_gate_7
Powerd by OnePlus 7 Pro

Καλημέρα παιδιά και χρονια πολλά.

Έχει κανένας υπόψιν του εφαρμογή για σημειώσεις με live tile? Το OneNote δεν ειμαι σίγουρος ότι έχει.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Καλημέρα παιδιά και χρονια πολλά.

Έχει κανένας υπόψιν του εφαρμογή για σημειώσεις με live tile? Το OneNote δεν ειμαι σίγουρος ότι έχει.

Evernote..

Εγώ έχω το sticky notes hd που εχει επιλογή για tile. Και για

διάφανο tile. Είναι και από Έλληνα developer.

Επίσης έστειλα μειλ στον developer του quizdom και μου είπε ότι φυσικά και

υπάρχει η σκέψη να κυκλοφορήσει και σε windows phone. Αν και δεν θα γίνει άμεσα (δεν

θα γίνει στον επόμενο μήνα δηλαδή). Υπάρχουν κάποιες τεχνικές δυσκολίες και

θέλουν να τελειοποιήσουν και την εφαρμογή για android και iOS πρώτα.

Τίμιο θα έλεγα, περιμένουμε λοιπόν!

Επίσης χρειαζόμαστε και εφαρμογή για ηλεκτρονικά εισιτήρια αλλά δεν έχω

κάποια νέα.

Επίσης χρειαζόμαστε και εφαρμογή για ηλεκτρονικά εισιτήρια αλλά δεν έχω

κάποια νέα.

Θυμάμαι όταν η Wind δεν είχε ακόμα εφαρμογή για Windows Phone,

τότε μαζευτήκαμε και στείλαμε mail

οπότε και τελικά οι διαμαρτυρίες μας έπιασαν τόπο.

Δυστυχώς συμβαίνει συχνά αρκετοί να είναι κλεισμένοι στο μικρομεγαλόκοσμο των iOS/Android.

Όταν όμως είσαι το κράτος το ίδιο (ΟΑΣΑ) και απευθύνεσαι σε όλους τους πολίτες/χρήστες (με την εφαρμογή για το ηλεκτρονικό εισιτήριο) ,

δε γίνεται να αγνοείς ένα σημαντικό μέρος του κοινού (χρήστες WP στην Ελλάδα) που είναι πελάτες σου και φορολογούμενοι που σε χρηματοδοτούν.

Στην τελική δε δικαιούσαι να δηλώνεις ότι απευθύνεσαι στους χρήστες smartphone γενικά,

γιατί στην πράξη αποκλείεις ένα σημαντικό μέρος χρηστών/πελατών.

Αν λοιπόν δε μαζευτούμε και πάλι,

να στείλουμε email διαμαρτυρίας στο

mobile@oasa.gr

που είναι το αρμόδιο τμήμα υποδοχής παραπόνων της smartphone εφαρμογής για το ηλεκτρονικό εισιτήριο,

ας μην ελπίζουμε να μεριμνήσουν στον ΟΑΣΑ από μόνοι τους.

ΥΓ: http://www.oasa.gr/news.php?id=funk883#1

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ MOBILE TICKETING “TFA TICKETS”

Εξελίσσουμε την εφαρμογή σε καθημερινή βάση και προσθέτουμε νέες λειτουργίες! Πείτε μας τη γνώμη σας στο: mobile@oasa.gr

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Evernote..

Εγώ έχω το sticky notes hd που εχει επιλογή για tile. Και για

διάφανο tile. Είναι και από Έλληνα developer.

Τα δοκίμασα και τα δύο αλλά δεν έχουν live tile, ωστέ να μπορώ να βλέπω τις σημειώσεις κατευθείαν (δεν ξέρω αν μπορώ να το βάλω στην οθόνη κλειδώματος βέβαια, δεν το κοίταξα αυτό). Τουλάχιστον HM για 1 ώρα που τα έβαλα το καθένα δεν μου έβγαζε κάτι. Θα δοκιμάσω και καμμιά άλλη απο το αμερικάνικο κατάστημα και θα γράψω αν βρω καμμιά καλή...!

Edit: Άλλο sticky notes χρησιμοποιούσα. Το hd είναι καλό αλλά δεν μπορώ να το αγοράσω. Ξέρει κανείς πως αλλάζω το billing address από united states? Πρέπει να αλλάξω το region του κινητού?

Edited by AgelosMo
SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Θα στείλω και στον οασα μήνυμα, θέλει κι από μας κινητοποιήση. Το στικι νοουτς εχει tile, φτιάχνεις μια σημείωση, την ανοίγεις κι εχει επιλογή για καρφίτσωμα.

Η Cosmote να δούμε πότε θα αξιωθεί να βγάλει καμιά εφαρμογή και για μας...

Στείλτε κανένα μήνυμα!!!Εγώ έστειλα...

Αν μαζευτούμε πολύ ίσως να συγκινηθεί

Στείλτε κανένα μήνυμα!!!Εγώ έστειλα...

Αν μαζευτούμε πολύ ίσως να συγκινηθεί

Έχω στείλει εδω και πολύ καιρό.. No answer.

http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png