Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Update για την Glance Screen (για οσες συσκευες υποστηριζουν το χαρακτηριστικο φυσικα), με δυνατοτητα εμφανισης του καιρου στην Glance. Κατι τετοια κανει η MS και δεν με αφηνει να αποχωριστω το 925 :)

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Update για την Glance Screen (για οσες συσκευες υποστηριζουν το χαρακτηριστικο φυσικα), με δυνατοτητα εμφανισης του καιρου στην Glance. Κατι τετοια κανει η MS και δεν με αφηνει να αποχωριστω το 925 :)

Δε φτάνει που μας εγκατέλειψες, μας φέρνεις και μπαγιάτικα νέα........:D:p

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δε φτάνει που μας εγκατέλειψες, μας φέρνεις και μπαγιάτικα νέα........:D:p

Υπερβολες ... οχι και μπαγιατικο με μια μερα καθυστερηση :lol: Σορρυ παιδες αλλα τωρα ειδα πως ειχε αναφερθει :(

Η ουσια παντως ειναι πως οσον αφορα απο βελτιωσεις μας εχει καλομαθει η MS. Και το 925 αλλα και το παλιο μου 820 (που πλεον χρησιμοποιει ο αδερφος μου και που ειναι συσκευη 2 ετων) δειχνουν πιο "φρεσκα" απο ποτε χωρις να εχουν χασει το αρχικο smoothness. Ολα αυτα τα καλουδια σιγουρα εχουν μια επιπτωση στην μπαταρια, αλλα μικρο το κοστος μπροστα στα οφελη.

Απο την μια θελω να παω σε μεγαλη οθονη απο την αλλη δεν θελω να αποχωριστω τα WP κι ας μην υπαρχουν επιλογες σε μεγεθος/τιμη που ψαχνω. Με βλεπω να κραταω και το 925 και να φορτωνομαι και καποιο μεγαλυτερο ανδροειδες. :)

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Νομίζω πως η μόνη εφαρμογή καιρού που υποστηρίζεται είναι ο Καιρός της Microsoft... Δεν έχει ούτε μιση μέρα που βγήκε η αναβάθμιση... Τις επόμενες μέρες λογικά θα βγάλουν update και οι περισσότερες εφαρμογές καιρού που θα έχουν την υποστήριξη της Glance Screen...

Υποστηρίζει και το Υγεία και Άσκηση.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Νομίζω πως η μόνη εφαρμογή καιρού που υποστηρίζεται είναι ο Καιρός της Microsoft... Δεν έχει ούτε μιση μέρα που βγήκε η αναβάθμιση...

Για εφαρμογή καιρού μιλάω ρε συ :)

Powerd by OnePlus 7 Pro

παιδια θελω να ηχογραφησω μια συναυλια με το νοκια 1020 (που εχει καταπληκτικο μικροφωνο). η συναυλια θαναι κανα διωρο. βασικα με νοιαζει ο ηχος. και θελω να γραφτει σε wav οχι σε μπ3. εχετε να προτεινετε καποια καλη εφαρμογη? να γραψει τη συναυλια και μετα να μπορω να κανω εξτρακτ το wav στον υπολογιστη μου. ευχαριστω.

αν πιστευετε οτι θα ηταν καλυτερα να τραβαω βιντεο (και ας μη γραφει τιποτα η καμερα, απλα να τραβαω τον ηχο με το βιντεο πειτε. θενξ

To Slowly κάνει σχετικά καλή δουλειά για να δημιουργήσεις slow motion video και μαζί με το video trimmer κάνει ό,τι θες.

Έχουμε όμως καμιά εφαρμογή για image stabilization? Που να επεξεργάζεται το video αφότου τραβηχτεί και να περιορίζει το κούνημα?

Επίσης,ποιός browser σας καταναλώνει τη λιγότερη μπαταρία?

Edited by Raptor1

Καλησπερα. Ξερει κανεις καποια εφαρμογη για το lumia 920 που να αναβοσβηνει το φλας οταν καλει καποιος η οταν εχω ενα νεο μηνυμα? Κατι αντιστοιχο με αυτο που εχουν τα iPhone

Καλησπερα. Ξερει κανεις καποια εφαρμογη για το lumia 920 που να αναβοσβηνει το φλας οταν καλει καποιος η οταν εχω ενα νεο μηνυμα? Κατι αντιστοιχο με αυτο που εχουν τα iPhone

Δυστηχώς δεν ειπάρχει τετοια εφαρμογη και είναι πολύ αρνητικό κατα την γνώμη μου. Απλα πραγματα τα οποια τα ειχαμε απο νο ν8 ακόμα.

:respect:

H MS μόλις ανακοίνωσε το ΧΙΜ. Έναν νέο τρόπο να διαμοιράζει κανείς τις φωτογραφίες του με τους φίλους του χωρίς να χρειάζεται να τους δίνει τη συσκευή του και άσχετα με το λειτουργικό που τρέχει στις συσκευές τους καθώς το ΧΙΜ είναι συμβατό -εκτός των WP- και με iOS και με android συσκευές.

[ame=

]
[/ame]

http://www.getxim.com/

http://chart.apis.google.com/chart?chs=180x180&cht=qr&chld=%7C1&chl=http%3A%2F%2Fwww.windowsphone.com%2Fel-gr%2Fstore%2Fapp%2Fmicrosoft-xim%2F3627bc99-5f9d-4bbd-bb87-69eead70e28d

Edited by niotheros
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

H MS μόλις ανακοίνωσε το ΧΙΜ. Έναν νέο τρόπο να διαμοιράζει κανείς τις φωτογραφίες του με τους φίλους του χωρίς να χρειάζεται να τους δίνει τη συσκευή του και άσχετα με το λειτουργικό που τρέχει στις συσκευές τους καθώς το ΧΙΜ είναι συμβατό -εκτός των WP- και με iOS και με android συσκευές.

http://www.getxim.com/

http://chart.apis.google.com/chart?chs=180x180&cht=qr&chld=%7C1&chl=http%3A%2F%2Fwww.windowsphone.com%2Fel-gr%2Fstore%2Fapp%2Fmicrosoft-xim%2F3627bc99-5f9d-4bbd-bb87-69eead70e28d

Δεν είναι διαθέσιμη για την συσκευή μου..........

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δεν είναι διαθέσιμη για την συσκευή μου..........

Λογικά θα γίνει διαθέσιμη για όλες τις συσκευές μέσα στις επόμενες ώρες καθώς μόλις πριν λίγο ανέβηκε το link.

EDIT:

Προς το παρόν είναι US only!

Edited by niotheros
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

O διαμοιρασμος πως γινεται ομως; Μεσω δεδομενων, BT ή wifi?

Δεν διευκρινιζεται στο site.

Αφου στο βιντεο λεει add people with email or phone number μαλλον με δεδομενα ε;

Δεν βαριεσαι, θα δινω την συσκευη μου τελικα, αν ειναι ετσι. :)

LG G8s Black

Νικόλας

Ενημέρωση για το Filpboard.

http://chart.apis.google.com/chart?chs=180x180&cht=qr&chld=%7C1&chl=http%3A%2F%2Fwww.windowsphone.com%2Fel-gr%2Fstore%2Fapp%2Fflipboard%2Fe5723a43-42c8-4e25-b322-115f07bd44f1

Εχω δοκιμασει αρκετες αλλα για πειτε μου και εσεις καμια αξιοπιστη εφαρμογή για αποθηκευση κωδικων(καρτων,φορουμ κ.α.)

Θελω απαραίτητα όταν κανω φορματ τη συσκευη και ξαναπερναω την εφαρμογή να εχει δυνατοτητα επαναφορας των αρχειων χωρις όμως μεσολαβηση από PC όπως το handy safe.

Ποια προτεινετε?

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Πώς τον εμφανίζει τον καιρό; Μάλλον δε το έψαξα σωστό γιατί δε μου έβφανίζει πουθενά σαν επιλογή τον "Καιρό"

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Εχω δοκιμασει αρκετες αλλα για πειτε μου και εσεις καμια αξιοπιστη εφαρμογή για αποθηκευση κωδικων(καρτων,φορουμ κ.α.)

Θελω απαραίτητα όταν κανω φορματ τη συσκευη και ξαναπερναω την εφαρμογή να εχει δυνατοτητα επαναφορας των αρχειων χωρις όμως μεσολαβηση από PC όπως το handy safe.

Ποια προτεινετε?

Νομίζω το ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ πρέπει να κάνει τη δουλειά.

Εγώ έχω το MY NOTES που έβαλα κωδικό και ανοίγει με pin και σώζονται όλα τα δεδομένα στο onedrive οπότε όποτε κάνω format το κινητό ή αλλάζω τα κατεβάζω κατευθείαν από εκεί.

huawei mate 10 lite

lumia 1020 yellow

Για να την κατεβάσεις πρέπει να αλλάξεις την περιοχή σου σε USA (και στο κινητό και στο λογαριασμό). Αφού την κατεβάσεις, πρέπει να δώσεις τον αριθμό του κινητού σου και δέχεται μόνο αριθμούς ΗΠΑ. Τζίφος!

Πώς τον εμφανίζει τον καιρό;

Πηγαίνεις στις ρυθμίσεις οθόνης γρηγορης ματιάς και πατάς εκεί που λέει ρυθμίσεις οθόνης κλειδώματος. Επιλεγεις για οθόνη κλειδώματος τον καιρό και τον έχεις και στη glance.

Βαρετό μου φαίνεται προσωπικά να έχω 2 σχεδόν ίδιες οθόνες, μια την glance και μια την lock.

Για να την κατεβάσεις πρέπει να αλλάξεις την περιοχή σου σε USA (και στο κινητό και στο λογαριασμό). Αφού την κατεβάσεις, πρέπει να δώσεις τον αριθμό του κινητού σου και δέχεται μόνο αριθμούς ΗΠΑ. Τζίφος!

Αν δώσεις τον αριθμό με την μορφή +3069XXXXXXXX διάβασα στο WPcentral τον δέχεται!

Πηγαίνεις στις ρυθμίσεις οθόνης γρηγορης ματιάς και πατάς εκεί που λέει ρυθμίσεις οθόνης κλειδώματος. Επιλεγεις για οθόνη κλειδώματος τον καιρό και τον έχεις και στη glance.

Βαρετό μου φαίνεται προσωπικά να έχω 2 σχεδόν ίδιες οθόνες, μια την glance και μια την lock.

Αυτό έκανα αλλά στη glance μου βγάζει τις φωτο που έχω βάλει με την εφαρμογή glance backround. Μήπως φταίει αυτό; Βασικά, αν δε γίνεται να βάλεις τον καιρό μονο στη glance τότε είναι όντως βαρετό, να τον βλέπεις και εκεί και στην οθόνη κλειδώματος..

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Υπάρχει στα windows phone 8.1 δωρεάν εφαρμογή καταγραφής των κλήσεων?

Δεν υπαρχει εφαρμογη καταγραφης κλησεων στα 8.1.

Counters φοβερό, το έψαχνα καιρό. Μέρες από.. Μέρες ως.. Με πολλα live tile και διαφορετικό χρωμα, πολύ χρήσιμο και δισκεδαστικο..

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Καμιά εφαρμογή για λεξικό αγγλοελληνικό υπάρχει;
Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: