Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορει να εχει αναφερθει πιο πριν αλλα ειναι ενα προγραμμα που το θελαμε πολλα ατομα στο παρελθον...

Folder Play

Επιτελους!!!!

Ομως . . . δε δουλευει . . . :(

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Επιτελους!!!!

Ομως . . . δε δουλευει . . . :(

Πάτησε το μενού (τρεις τελίτσες κάτω δεξιά), πάτησε το + και μετά επέλεξε τον φακελο που επιθυμείς. Μια χαρά δουλεύει.

----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@Montoya_42 Αυτή για κάποιο λόγο την έβγαλαν από το store! Ας ελπίσουμε να την ξαναβάλουν!

Έχεις δίκιο. Έψαξα αλλα δε την βρήκα.......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

καλημερα!

στο syssapp pusher πρεπει να περασω μια-μια τις εφαρμογες μου για να τσεκαρει για αναβαθμισεις????

εχω 100εφαρμογες.....αλίμονο!!! δεν υπαρχει πιο αυτόματος τροπος??

καλημερα!

στο syssapp pusher πρεπει να περασω μια-μια τις εφαρμογες μου για να τσεκαρει για αναβαθμισεις????

εχω 100εφαρμογες.....αλίμονο!!! δεν υπαρχει πιο αυτόματος τροπος??

Στα 8.1 δεν έχει νόημα το sysapp pusher.

Πας store - ρυθίσεις - έλεγχος ενημερώσεων.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Ρε συ και εγώ το weather έχω. κακώς είπα bing. Νομίζω παλιά το λέγανε bing weather. Anyway, σαν εφαρμογή την λατρεύω. Αλλά οι προβλέψεις τις πλέον έχουν καταντήσει αστείες. Θα δοκιμάσω καμιά amazing weather hd αλλά από photos που έχω δει δεν μου αρέσει το interface.

Το amazing weather HD έχω και είμαι αρκετά ευχαριστημένος με τις προβλέψεις του. Και για σήμερα έχει πέσει μέσα για τις βροχές. Θυμάμαι τις προάλες, είχε λιακάδα κι έλεγε θα ρίξει μπόρα. Μετά από λίγες ώρες έγινε χαλασμός :). Βέβαια δεν πέφτει πάντα μέσα, έχει κι αυτό κάποιες αστοχίες.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Καμία δεν είναι δυνατόν να πέφτει πάντα μέσα... Πάντως το Amazing Weather HD νομίζω ότι είναι το καλύτερο (αυτό προτείνουν και στο WPC)...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Καμία δεν είναι δυνατόν να πέφτει πάντα μέσα... Πάντως το Amazing Weather HD νομίζω ότι είναι το καλύτερο (αυτό προτείνουν και στο WPC)...

Νομίζω πως είχε αναφερθεί ως μπαταριοφαγος στο παρελθόν. Ισχύει?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Εγώ για καιρό περιμένω ένα με transparent live tile...

Το weather flow έχει transparent live tile και είναι και αρκετά ακριβές στις προβλέψεις του!

http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2013/04/QR%20Weather%20Flow.jpg?itok=lanoBB_E

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Και το Amazing weather HD έχει transparent tile κ μάλιστα στα σχεδιακια κ τις επιλογές δεν παίζεται.... Και το accuweather... Βασικά σχεδόν όλα έχουν...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Όχι Montoya... Για κανένα λόγο... Ισα ισα το αντίθετο.... Ελάχιστη μπαταρία... Τσέκαρε κ σκρινσοτ:
Powerd by OnePlus 7 Pro

Στα 8.1 δεν έχει νόημα το sysapp pusher.

Πας store - ρυθίσεις - έλεγχος ενημερώσεων.

οκ, αλλα εγω ειμαι στην 8.

εκει τι γινεται ? ενα-ενα?

Στο Sysapp μία μία παιρνιούνται.

Amazing Weather (εκτός από το προσωρινό για μισή μέρα πολικό (τι πολικό δηλαδη :lol:) ψύχος στη Λάρισα, είναι αρκετά σωστό στις προβλέψεις. Παίρνει τις πληροφορίες από το Weather Underground

Επίσης καλό στις προβλέψεις και το Καιρός Tο Go (δεν γράφει από παίρνει προγνώσεις, αν θυμάμαι καλά κι αυτό από το Underground παίρνει).

Ο Καιρός είναι λίγο πιο απαισιόδοξος από το Amazing, δηλαδή την ίδια στιγμή ο Καιρός μπορεί να λέει ασθενής βροχή, το Amazing λέει πιθανότητα βροχής κάπως έτσι.

Από μπαταρία είναι και τα 2 με ελάχιστη κατανάλωση, με τον Καιρό να έχει την ελαχιστότερη ( :) )

Και δε ρουφάνε και πολλά δεδομένα (καλύτερος ο Καιρός κι εδώ, έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή σ' αυτό)

Από γραφικά είναι και τα 2 από τα πιο όμορφα (δεν ξέρω με τα 8.1)

Στα συν του Καιρός Το Go ότι έχει ελληνικά.

Στα συν του ΗD ότι μπορείς να έχεις 2 ή και παραπάνω διαφορετικές πόλεις Live στην αρχική, ενώ με τον Καιρο μία.

Για μένα είναι τα 2 καλύτερα προγράμματα καιρού για τα wp8 και πριν καταλήξω σ' αυτά δοκίμασα πάρα πολλά.

Και εγώ τα δοκίμασα σχεδόν όλα του καιρού και κατέληξα στο amazing από μπαταρία δεν έχω παρατηρήσει μεγάλη κατανάλωση και από γραφικά το πιο εντυπωσιακό και έχει και διάφανο tile.
:respect:

Εναλλακτικά στο amazing weather ,

έβαλα δωρεάν το 4castr

το οποίο έχει διάφανο live tile επίσης

και επίσης λαμβάνει δεδομένα από το weather underground.

Δεν ξέρω ποιο είναι το πιο αξιόπιστο όμως.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Το Gta San Andreas προτείνω εγώ.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Επιτέλους στην καινούργια αναβάθμιση tapatalk έβαλαν dark theme...

αχά !!! ώρα για reinstall :p

edit : Φαίνεται ότι κάτι χαλάσανε στο update αυτό γιατί σχεδόν σε κάθε βήμα μου βγάζει error

Edited by ignus

Το παιχνίδι δουλεύει και στο 8X ή μόνο στο 8XT?

Δεν ξέρω με σιγουριά τσέκαρε το μέσω μάρκετ.

Επιτέλους στην καινούργια αναβάθμιση tapatalk έβαλαν dark theme...

Ανάσταση!! Πολύ θετικό αυτό μπράβο.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Πολύ ωραίο το σκούρο tapatalk... Επίσης πρόσθεσαν την επιλογή αλλαγής φόρουμ από την στήλη του μενού αριστερά....
Powerd by OnePlus 7 Pro