Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θελω να ρωτησω επειδη ειναι σημαντικοτατο για την επιλογη η οχι windows phone ή android

Εμαθα οτι δεν παιζει ο browser flash δηλαδη live streaming.. Ουτε πχ απο το σαιτ της δτ δεν παιζει?

Επισης αυτη η εφαρμογη http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/flashvideo/ff811366-4d1b-42be-9254-d9f6f3dd3e8e

Δουλευει για σαιτ με αγωνες? Oπως πχ sportlemon..

Για μενα ειναι πολυ σημαντικο να βλεπω ματσακια ειδικα στη δουλεια:lol::p

Αλλιως να παω παλι σε android....

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θελω να ρωτησω επειδη ειναι σημαντικοτατο για την επιλογη η οχι windows phone ή android

Εμαθα οτι δεν παιζει ο browser flash δηλαδη live streaming.. Ουτε πχ απο το σαιτ της δτ δεν παιζει?

Επισης αυτη η εφαρμογη http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/flashvideo/ff811366-4d1b-42be-9254-d9f6f3dd3e8e

Δουλευει για σαιτ με αγωνες? Oπως πχ sportlemon..

Για μενα ειναι πολυ σημαντικο να βλεπω ματσακια ειδικα στη δουλεια:lol::p

Αλλιως να παω παλι σε android....

Ναι η συγκεκριμενη εφαρμογη παιζει τους αγωνες κανονικα. Κατεβασε την δοκιμαστικη εκδοση και θα δεις

Εχει λιστα με τα σαιτ και εχει και το συγκεκριμενο που λες.

Για εφαρμογή καιρού τα δοκίμασα σχεδόν όλα και κατέληξα σε αυτό http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/amazing-weather-hd/c7ac43c5-5d99-4e65-913d-e92e253e9e99. Έχει και επιλογή για gps που θες και έχει μακράν το πιο εντυπωσιακό μενού. Δεν είναι free όμως δυστυχώς εγώ την αγόρασα από το κουπόνι. Έχει και trial 3 μέρες κανε μια δοκιμή και αν σου κάνει αγόρασε το.

Είμαι στη φάση της δοκιμής και δεν λειτουργεί το live tile. Μήπως επειδή δεν το έχω αγοράσει ακόμα;

Ναι η συγκεκριμενη εφαρμογη παιζει τους αγωνες κανονικα. Κατεβασε την δοκιμαστικη εκδοση και θα δεις

Εχει λιστα με τα σαιτ και εχει και το συγκεκριμενο που λες.

Αυτά τα site μόνο με τον flash θα παίζουν? Δηλ υπάρχει κάποιος browser που αν παίζουν ή απαραίτητα σε όλους πρέπει αν κατεβάσουμε το flash?

Ακόμα το Flash Player μπορεί να κάνει τη δουλειά του MoliPlayer ή αντίστροφα ώστε να αγοράσω ένα από τα 2??

Επίσης ποιο προτείνετε: MoliPlayer ή VLC (αν και τείνω προς το πρώτο)

Powerd by OnePlus 7 Pro

Είμαι στη φάση της δοκιμής και δεν λειτουργεί το live tile. Μήπως επειδή δεν το έχω αγοράσει ακόμα;

Εμένα λειτουργούσε κανονικά και στην δοκιμαστική περίοδο. Το έχω βάλει να ανανεώνετε χειροκίνητα και έχει και metro tile και με animation.

:respect:

Αυτά τα site μόνο με τον flash θα παίζουν? Δηλ υπάρχει κάποιος browser που αν παίζουν ή απαραίτητα σε όλους πρέπει αν κατεβάσουμε το flash?

Ακόμα το Flash Player μπορεί να κάνει τη δουλειά του MoliPlayer ή αντίστροφα ώστε να αγοράσω ένα από τα 2??

Επίσης ποιο προτείνετε: MoliPlayer ή VLC (αν και τείνω προς το πρώτο)

δεν εχουμε vlc Νομιζω!

Βγήκε ενημέρωση του euronews αλλά δεν ανοίγει με τίποτα μόλις πάει να φορτώσει με πετά έξω συμβαίνει και σε άλλον??

spacer.png

Βγήκε ενημέρωση του euronews αλλά δεν ανοίγει με τίποτα μόλις πάει να φορτώσει με πετά έξω συμβαίνει και σε άλλον??

εμένα μου ανοίγει κανονικά . Δοκίμασε uninstall- reinstall

Καλημέρα. Το έχω 3 περίπου μήνες,στο 925 και τώρα στο 1020, και δεν έχω κάνενα πρόβλημα :) Έχω την paid έκδοση.

edit: ο καιρός του βέβαια για την πόλη μου (Δράμα) δείχνει ότι θέλει, αλλά εγώ από την αρχή το ήθελα για το ημερολόγιο του στην lock screen.

Νεκταρια μου, σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση!

Ομως παρατήρησα, οτι οταν φορτιζω το κινητο, η ενδειξη του ποσοστου της μπαταριας, απο εκει που μπορει πχ να ειναι στο 60%, δεν αλλαζει, δεν παει πχ στο 100% οταν φορτιζεται πληρως . . .

Μονο αν μπω στις ρυθμισεις της μπαταριας και μετα, γινεται η ανανεωση . . .

Χρησιμοποιω το συγκεκριμενο app μονο γι'αυτο το σκοπο....μηπως τελικα ειναι αχρηστο???

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Νεκταρια μου, σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση!

Ομως παρατήρησα, οτι οταν φορτιζω το κινητο, η ενδειξη του ποσοστου της μπαταριας, απο εκει που μπορει πχ να ειναι στο 60%, δεν αλλαζει, δεν παει πχ στο 100% οταν φορτιζεται πληρως . . .

Μονο αν μπω στις ρυθμισεις της μπαταριας και μετα, γινεται η ανανεωση . . .

Χρησιμοποιω το συγκεκριμενο app μονο γι'αυτο το σκοπο....μηπως τελικα ειναι αχρηστο???

Βλακείες της MS, πρέπει να είσαι συνδεμένος στο ιντερνετ για να γίνεται ανανέωση των tiles εκτός και αν μπαίνεις στην εφαρμογή και ξαναβγαίνεις.. και όλα αυτά γιατί δεν μπορούν να βάλουν μια επιλογή να δείχνει και ποσοστό η μπαταρία..

Παιδιά αυτές τις εφαρμογές ξηλώστε τες δεν έχουν νόημα, το live tile ανανεώνεται κάθε μισή ώρα.. Εξασκηθείτε να διαβάζεται τη μπαταριούλα των windows phone

Μας έχουν βάλει στο τρυπάκι με το % της μπαταρίας..Και έπεσε 3% και ξανά άλλα 2%..Πολύ αγχωτικό. Παλιά με τις 7 γραμμούλες μια χαρά ξέραμε την μπαταρία και ήμασταν και χαλαροί.
Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Και με 4 γραμμές στην εποχή του nokia 3210. :)

Εγώ έχω το tile από την εφαρμογή Quick Settings και όταν θέλω να δω το ποσοστό απλά ανοίγω την εφαρμογή.

Υπάρχει καμιά εφαρμογή που να μετατρέπει φώτο σε pdf;

Και η κορυφαία ερώτηση: Εφαρμογή που να μετατρέπει pdf σε text;

Ναι, καλά καταλάβατε. Εχω κάποιες σημειώσεις και βαριέμαι να τις δακτυλογραφήσω!:p

Υπάρχει καμιά εφαρμογή που να μετατρέπει φώτο σε pdf;

Και η κορυφαία ερώτηση: Εφαρμογή που να μετατρέπει pdf σε text;

Ναι, καλά καταλάβατε. Εχω κάποιες σημειώσεις και βαριέμαι να τις δακτυλογραφήσω!:p

Για το πρώτο υπάρχει δωρεάν το CamScanner στο κατάστημα, για το δεύτερο δε ξέρω.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Παιδιά επειδή μόλις πήρα το 920 μου μπορείτε να μου πείτε ποιες είναι οι καλύτερες εφαρμογές για facebook,facebook messenger και youtube

Για το πρώτο υπάρχει δωρεάν το CamScanner στο κατάστημα, για το δεύτερο δε ξέρω.

Χμ, το δοκίμασα μετα την πρόταση σου, αλλά μου ψιλοέσπασε τα νευρα. Δεν έχει πολλές ρυθμίσεις μορφοποίησης της φωτογραφίας. Παρόλα αυτά, από το ολότελα καλά που υπάρχει και αυτό.;)

Χμ, το δοκίμασα μετα την πρόταση σου, αλλά μου ψιλοέσπασε τα νευρα. Δεν έχει πολλές ρυθμίσεις μορφοποίησης της φωτογραφίας. Παρόλα αυτά, από το ολότελα καλά που υπάρχει και αυτό.;)

Η αλήθεια είναι ότι ενώ το έχω περάσει στο κινητό δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα..

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Δοκίμασε και το scan2pdf.

Αυτό είναι καλύτερο μάλλον. Εχει κοντραστ και sharpness που βοηθάει να σωθεί καλύτερα η φώτο, με υψηλότερη ευκρίνεια. Thanks.;)

Φοβερό το CamScanner! Το OCR δεν δουλεύει βέβαια αλλά για scan αποδείξεων είναι απίστευτο.
http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png

Το ποστάρω και εδώ μήπως ξέρει κανείς κάποια εφαρμογή...

Ξέρει κανείς κάποιον τρόπο ή εφαρμογή για να ταξινομήσουμε αρχεία PDF..?

Πχ σε έναν φάκελο "Ονομα1" με 5-6 σχετικά pdf αρχεία φάκελο Β κτλ κτλ...

Αν γίνεται να είναι και στην αρχική ακόμα καλύτερα...

Στο Adobe πχ δεν γίνεται να ταξινομήσεις σε φακέλους..

Powerd by OnePlus 7 Pro

Παιδιά επειδή μόλις πήρα το 920 μου μπορείτε να μου πείτε ποιες είναι οι καλύτερες εφαρμογές για facebook,facebook messenger και youtube

Για facebook η επίσημη είναι πλέον πολύ καλή, με άμεσες ειδοποιήσεις. Για messenger, εκτός από την εφαρμογή μπορείς να χρησιμοποιείς και τα μηνύματα που έχουν ενσωματωμένο fb chat. Για youtube, αν δεν έχεις πρόβλημα να δώσεις 1 ευρώ, το mytube είναι μακράν η καλύτερη εφαρμογή που έχω δει ανεξαρτήτως πλατφόρμας.