protsimer Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 υπαρχει καποιος player για ταινιες που να υποστηριζει υποτιτλους; ηξερα οτι θα ειχα θεμα με τους υποτιτλους και γι'αυτο τους ενσωματωσα στην ταινια, αλλα και παλι ο player του κινητου δεν τους παιζει.. http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/moliplayer-pro/19ea6d3e-e3d9-401d-b30a-f6471811fe08 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Υπάρχει και ο Best Player από Έλληνα developer. Πριν μερικές μέρες ήταν δωρεάν για Ελλάδα. Ελέγξτε αν συνεχίζει να ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_Z Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/moliplayer-pro/19ea6d3e-e3d9-401d-b30a-f6471811fe08 Υπάρχει και ο Best Player από Έλληνα developer. Πριν μερικές μέρες ήταν δωρεάν για Ελλάδα. Ελέγξτε αν συνεχίζει να ισχύει. Ξεχασα να αναφερω το free.. Ή μαλλον το θεωρησα αυτονοητο.. :P Αλλα αφου ειναι απο Ελληνα χαλαλι του.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 (edited) Ξανα εγκατεστησα την εφαρμογη και ολα καλα τελικα. Λοιπόν έκανα το τεστ που ήθελα με αποκορύφωμα το φόρτισα πλήρως, το κλείδωσα απ την εφαρμογή και το άφησα 7 ώρες το βράδυ χωρίς να το αγγίξω. Για πιο σιγουριά είχα τα πάντα κλειστά εκτός απ τη glance screen. Αποτέλεσμα? 100% το άφησα και....100% το βρήκα!!!!!!! Κάτι καλό έχουν κάνει οι τύποι με τη Black καθώς και μόνο η glance τραβάει αλλά πλέον για μένα το tile με το λουκετάκι θα υπάρχει στα WP μου αφού πέρασε αυτό που ήθελα. Ήμουν διατεθειμένος να το κρατήσω και με 5-10% απώλειες να είχε σε 1 νύχτα (καθώς η πρακτικοτητας που σου δίνει είναι μεγάλο πράμα για μένα) αλλά αυτό δεν έχασε καθόλου κάτι που μάλλον οφείλεται στη Black. Θα το δω και σήμερα αν και από μένα έχει συν 1. Το μόνο που δε ξέρω είναι μήπως δείχνει για πολύ ώρα η μπαταρία καρφωμένη στο 100% όπως έκανε στο G2 που είχα πριν λίγο καιρό και μετά πέφτει γρήγορα αλλά και έτσι να ναι πόσο να είχε χάσει, καθώς είχα και τη glance screen on. Και τέλος όποια παιδιά έχουν μεγάλη κατανάλωση σε αδράνεια της συσκευής(αναμονή)μάλλον πρέπει να κοιτάξουν τι συγχρονισμούς έχουν αφήσει και τρέχουν από πίσω, ή μήπως κάποια εφαρμογή τους κάνει τη ζημιά καθώς η Black έχει σαφή βελτίωση σε μπαταρία απ ότι είδα τουλάχιστον σε αναμονή. Θα συνεχίσω να το τσεκάρω Και συνεχίζω στο 100% ώρα 1 κ 10 μεσημέρι. Δε το έχω πειράξει καθόλου, μόνο με τη glance screen και κλείσιμο απ το tile όπως είπαμε Edited January 15, 2014 by manan69t Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 ρε παιδια το flipboard τελικα εχει βγει για τα wp8? δεν μπορω να καταλαβω απο αυτα που διαβαζω δεξια και αριστερα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 ρε παιδια το flipboard τελικα εχει βγει για τα wp8? δεν μπορω να καταλαβω απο αυτα που διαβαζω δεξια και αριστερα θα βγεί συντομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 ρε παιδια το flipboard τελικα εχει βγει για τα wp8? δεν μπορω να καταλαβω απο αυτα που διαβαζω δεξια και αριστερα Όχι, δεν έχει βγει. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Λοιπόν έκανα το τεστ που ήθελα με αποκορύφωμα το φόρτισα πλήρως, το κλείδωσα απ την εφαρμογή και το άφησα 7 ώρες το βράδυ χωρίς να το αγγίξω. Για πιο σιγουριά είχα τα πάντα κλειστά εκτός απ τη glance screen. Αποτέλεσμα? 100% το άφησα και....100% το βρήκα!!!!!!! Κάτι καλό έχουν κάνει οι τύποι με τη Black καθώς και μόνο η glance τραβάει αλλά πλέον για μένα το tile με το λουκετάκι θα υπάρχει στα WP μου αφού πέρασε αυτό που ήθελα. ...... Μανο, πραγματι, κατι καλο εχουν κανει στο θεμα μπαταρια, αρκει βεβαια να ειναι ολοι οι συγχρονισμοι κλειστοι. απο το μεσημερι, με την black και παρατηρησα οτι ....αργουσε χαρακτηριστικα να πεσει η μπαταρια. και το tile με το λουκετο δουλευε ρολοι..... λεω δουλευε, γιατι μετα απο 6-8 φορες που το εκλεισα-ανοιξα κατα την διαρκεια της μερας, τσοοοουυυπ, την 9η φορα, κολλησε και εριξε την μπαταρια 25% το app ειναι λιγο hit and miss. σιγουρα θα συμβει και σε σενα. πρεπει να στειλουμε ολοι Mail στον δημιουργό, γιατι ειναι πραγματι χρησιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Μανο, πραγματι, κατι καλο εχουν κανει στο θεμα μπαταρια, αρκει βεβαια να ειναι ολοι οι συγχρονισμοι κλειστοι. απο το μεσημερι, με την black και παρατηρησα οτι ....αργουσε χαρακτηριστικα να πεσει η μπαταρια. και το tile με το λουκετο δουλευε ρολοι..... λεω δουλευε, γιατι μετα απο 6-8 φορες που το εκλεισα-ανοιξα κατα την διαρκεια της μερας, τσοοοουυυπ, την 9η φορα, κολλησε και εριξε την μπαταρια 25% το app ειναι λιγο hit and miss. σιγουρα θα συμβει και σε σενα. πρεπει να στειλουμε ολοι Mail στον δημιουργό, γιατι ειναι πραγματι χρησιμο Νίκο όντως η Black έχει βοηθήσει τη μπαταρια τουλάχιστον όπως είπες και εσύ όταν δεν είναι οι συγχρονισμοί ανοικτοί καθώς σήμερα το είχα από χθες το βράδυ στο flight Mode μόνο με glance screen και δεν έπεφτε με τίποτα, μετά το χρησιμοποιήσα να βγάλω καμιά 30 άρια φωτογραφίες και 4-5 βίντεο του λεπτού, επίσης μπήκα στο μάρκετ περίπου 15' και κατέβασα διάφορα, αλλά και πάλι αρνιόταν να κατέβει η μπαταρία κάτω απ το 92%!!!!!!! Και το έκλεινα πάντα απ το tile. Μόλις το εβγαλα απ το flight Mode άρχισε και έπεφτε ποιο φυσιολογικά καθώς πριν νόμιζα έχει κολλήσει!! :) Οι συγχρονισμοί του κάνουν ζημιά(όσοι πιο πολύ και πιο συχνά, τόσο χειρότερα), και επίσης διάφορες καλογραμμένες εφαρμογές που ίσως κολλάνε στο background. Όσο για το tile εμένα προς το παρόν δε μου έχει κάνει κάτι αλλά δε χρησιμοποιώ και το 925 γιατί θα το πουλήσω μόλις μου έρθει το 1020 οπότε εκεί θα παιχτούν τα καλά τεστς! Είμαι μέσα όμως για mail καθώς είναι super πρακτική εφαρμογή που βοηθά πολύ ειδικά σε κοντά με μεγάλες οθόνες! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Καλησπέρα Είναι λογικό κάποιες εφαρμογές που τις βλέπω στο store να μην μπορώ να τις βρω για να τις εισαγω στο sysapp; Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_Z Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Καλησπέρα Είναι λογικό κάποιες εφαρμογές που τις βλέπω στο store να μην μπορώ να τις βρω για να τις εισαγω στο sysapp; Ειναι ενημερωμενο το sysapp σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 (edited) Ειναι ενημερωμενο το sysapp σου; ετσι φαινεται, δεν μου ζηταει ενημερωση... θα το ελεγξω χειροκίνητα... Τελικά είναι ενημερωμένο. Δεν ξέρω τι φταίει. Edited January 16, 2014 by emm_stra Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Λοιπόν παιδιά επειδή έχω 40€ δώρο επιταγή πείτε ποιες εφαρμογές προτείνεται για αγορά εκτός από παιχνίδια, μουσική, GPS(Nokia is the best). Θέλω εφαρμογή για notes κυρίως να υπάρχει η δυνατότητα να ρυθμίζω το μέγεθος της γραματοσειρας και να μπορώ να γράφω γρήγορα μόλις ανοίγω την εφαρμογή. Έχω βρει μερικές αλλά ακόμα ψάχνω. Επίσης καμιά καλή για Facebook, αν και δε πολύ ασχολούμαι με αυτά. Και για wallet το ίδιο, έχω αλλά αν ξέρετε κάτι καλό πείτε. Για επεξεργασία φωτογραφιών βίντεο Και ίσως και κάνα app για hide pictures. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadower Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Θέλω να αγοράσω εφαρμογή HDR για την κάμερα. Έχουμε καμιά καλή πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Θέλω να αγοράσω εφαρμογή HDR για την κάμερα. Έχουμε καμιά καλή πρόταση; Εγώ έχω αγοράσει την HDR photo camera Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Εγώ έχω αγοράσει την HDR photo camera Για μένα έχεις καμιά πρόταση ως προς αυτά που έγραψα παραπάνω? (Αν έχεις το χρόνο βέβαια να γράψεις) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 (edited) Λοιπόν παιδιά επειδή έχω 40€ δώρο επιταγή πείτε ποιες εφαρμογές προτείνεται για αγορά εκτός από παιχνίδια, μουσική, GPS(Nokia is the best). Θέλω εφαρμογή για notes κυρίως να υπάρχει η δυνατότητα να ρυθμίζω το μέγεθος της γραματοσειρας και να μπορώ να γράφω γρήγορα μόλις ανοίγω την εφαρμογή. Έχω βρει μερικές αλλά ακόμα ψάχνω. Επίσης καμιά καλή για Facebook, αν και δε πολύ ασχολούμαι με αυτά. Και για wallet το ίδιο, έχω αλλά αν ξέρετε κάτι καλό πείτε. Για επεξεργασία φωτογραφιών βίντεο Και ίσως και κάνα app για hide pictures. Όσον αφορά το facebook πιστεύω κάνει καλά τη δουλειά της, εμένα μου έρχονται και τα notifications και όλα, βέβαια δεν κάνω και την τρελή χρήση. Για επεξεργασία photo αυτή που χρησιμοποιώ και για μένα είναι η καλύτερη είναι το fantasia painter. Για file manager o pocket file manager. Για ebooks χρησιμοποιώ fiction book reader. Για σημειώσεις τσέκαρες το innote; Προσωπικά πάντως χρησιμοποιώ το onenote. Α ξέχασα από video player πιστεύω ο moli player είναι πολύ καλός, μπορείς να ρίχνεις τις ταινίες μέσω usb στο camera roll και τις διαβάζει κανονικά, αν δε σε ενδιαφέρει mkv καλός και ο best player που είναι και έλληνα. Edited January 17, 2014 by atlantian Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 υπαρχει καποια εφαρμογη για να βαλω ενα tile που να μπορω να ανοιγω και να κλεινω τα data και το wifi; Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 υπαρχει καποια εφαρμογη για να βαλω ενα tile που να μπορω να ανοιγω και να κλεινω τα data και το wifi; Πολλές, όπως οι: connection tiles Connectivity Shortcuts κ.α. Όσον αφορά... Σ ευχαριστώ φίλε μου για τη βοήθεια, έχω πολλές και εγώ αλλά δεν έχω κατασταλάξει και ψάχνω για τα Must have τώρα που έχω τις δώρο επιταγές να τις αγοράσω να τις έχω όταν θα ξανά γυρίσω στα wp όταν με το καλό βελτιωθούν εκεί που τα θέλω. Έχω χαλάσει μόνο 8€ απ τα 40(σήμερα που πήρα και το 1020 δε μου έδωσαν κάρτα)οπότε η αναζήτηση συνεχίζετε. :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 υπαρχει καποια εφαρμογη για να βαλω ενα tile που να μπορω να ανοιγω και να κλεινω τα data και το wifi; Εδω και 9 μηνες τις εχω περασει σχεδον ολες μια δοκιμη .... και κατεληξα σε αυτη: http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/quick-settings/2a2cbaa7-6d75-420c-ae14-2339618da43e Χρησιμοποιω και το μικρο tile για την ενδειξη της μπαταριας, γιατι δεν ανανεωνεται αυτοματα αλλα μονο οταν το κλικαρεις και ετσι δεν εχει καθολου drain οπως οι αλλες εφαρμογες για σταθμη μπαταριας. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Για μένα έχεις καμιά πρόταση ως προς αυτά που έγραψα παραπάνω? (Αν έχεις το χρόνο βέβαια να γράψεις) Φίλε Μάνο για Facebook δεν έχω να σου προτείνω κάποια μιας και χρησιμοποιώ μόνο το facebook beta και αυτό μόνο και μόνο για να στέλνω χρόνια πολλά! :lol: Για σημειώσεις προτείνω το Οnenote και το Papyrus. Για φωτογραφίες το Pro Shot και το HDR photo camera που είπα στον φίλο παραπάνω. Handyscan για να scannαρεις και να τα μετατρέπεις σε pdf και να τα ανεβάζεις στο skydrive. Weather Flow για τον καιρό. Pictures Lab για επεξεργασία φωτογραφίας. Για wallet δεν έχω κάτι υπόψιν μου όπως επίσης και για hide pictures. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 (edited) LQUOTE] System tile κορυφή έχει και lock screen tile μπορείς να αλλάζεις και τα χρώματα στο tile . Edited January 17, 2014 by lokigr Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Φορτίζω το κινητό το βράδυ στο 100%, το βάζω σε airplane mode με το connectivity tiles pro+ και το πρωί (μετά από 7-8 ώρες) η μπαταρία έχει φτάσει στο 84-85 %. 1. Είναι λογικό να πέφτει η μπαταρία τόσο πολύ σε airplane mode; 2. Υπάρχει περίπτωση να μου τρώει μπαταρία το connectivity tiles pro+ ; Το έχει παρατηρήσει και κανένας άλλος αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_Z Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Να τολμήσω να προτείνω το παρόν thread να χρησιμοποιείται αυστηρά και μόνο για υπόδειξη χρήσιμων apps όπως αναφέρει και ο τίτλος του; Εντελώς καλοπροαίρετα, μπήκα να διαβάσω 5 πράγματα και εκτός από τις πρώτες σελίδες μετά έχασα τη μπάλα.. Παιδιά είναι που είναι πολύ το υλικό και οι συσκευές, ας μην το κάνουμε πιο δύσκολο από μόνοι μας. Υπάρχει άλλο thread για απορίες/διευκρινίσεις καθώς και ξεχωριστό thread για κάθε συσκευή και τις ιδιαιτερότητες της. Ευχαριστώ ναι φιλε συμφωνω απολυτα.. καποιος υπευθυνος ας το κοιταξει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Φορτίζω το κινητό το βράδυ στο 100%, το βάζω σε airplane mode με το connectivity tiles pro+ και το πρωί (μετά από 7-8 ώρες) η μπαταρία έχει φτάσει στο 84-85 %. 1. Είναι λογικό να πέφτει η μπαταρία τόσο πολύ σε airplane mode; 2. Υπάρχει περίπτωση να μου τρώει μπαταρία το connectivity tiles pro+ ; Το έχει παρατηρήσει και κανένας άλλος αυτό; OXI δεν ειναι λογικο. καποια εφαρμογη στο κανει. υπαρχει περιπτωση να κολλαει και το connectivity tiles pro+ βαλτο σε airplane mode απο το συστημα, και τσεκαρε αν παλι χανει τοσο πολυ. ειδικα με την black, εγω ολο το βραδυ και μεχρι τις 11,00 το πρωι απο 100% εγινε.......100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts