argiris77 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 (edited) Κάποια εφαρμογή μπαταρίας που να ενημερώνεται έστω και κάθε 30 λεπτά υπάρχει? όσες έχω δοκιμάσει ως τώρα καμιά δεν ενημερώνεται στο 30λεπτο. Μήπως θέλουν όλες σύνδεση με δεδομένα για να ενημερώσουν....την μπαταρία?? Μήπως κάποια εφαρμογή επι πληρωμή κάνει καλύτερη δουλειά όπως προτεινουν σε κάτι site του εξωτερικού? Edited August 23, 2013 by argiris77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Εφαρμογη για οσους θελουν να βλεπουν τα στοιχεια των φωτογραφιων. Προσωπικα με βολεψε αρκετα: Picture Info:http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/picture-info/04e3caac-2a94-4488-9e8a-86c856aa637f Κάποια εφαρμογή μπαταρίας που να ενημερώνεται έστω και κάθε 30 λεπτά υπάρχει? όσες έχω δοκιμάσει ως τώρα καμιά δεν ενημερώνεται στο 30λεπτο. Μήπως θέλουν όλες σύνδεση με δεδομένα για να ενημερώσουν....την μπαταρία?? Εγω χρησιμοποιω αυτη και ανανεωνεται κανονικα καθε 30λεπτο. Εχω τα δεδομενα ανοιχτα αλλα δεν πιστευω πως παιζει ρολο: Battery Status: http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/battery-status/e02e3a68-beba-493f-b000-e6e95281b444 Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Στις κριτικες λένε οτι δεν ανανεώνεται χωρίς δεδομένα, άρα μάλλον θέλουν σύνδεση γενικώς. Μια εφαρμογή που είχα βάλει ανανέωνε κανονικά, μετά σταμάτησε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 (edited) delete please Edited August 23, 2013 by nikosnt74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Κάποια εφαρμογή μπαταρίας που να ενημερώνεται έστω και κάθε 30 λεπτά υπάρχει? όσες έχω δοκιμάσει ως τώρα καμιά δεν ενημερώνεται στο 30λεπτο. Μήπως θέλουν όλες σύνδεση με δεδομένα για να ενημερώσουν....την μπαταρία?? Μήπως κάποια εφαρμογή επι πληρωμή κάνει καλύτερη δουλειά όπως προτεινουν σε κάτι site του εξωτερικού? http://www.wpcentral.com/powered-nokia-battery-pro-app-keeps-you-aware Αυτή την δοκίμασες; Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Κάποια εφαρμογή μπαταρίας που να ενημερώνεται έστω και κάθε 30 λεπτά υπάρχει? όσες έχω δοκιμάσει ως τώρα καμιά δεν ενημερώνεται στο 30λεπτο. Μήπως θέλουν όλες σύνδεση με δεδομένα για να ενημερώσουν....την μπαταρία?? Μήπως κάποια εφαρμογή επι πληρωμή κάνει καλύτερη δουλειά όπως προτεινουν σε κάτι site του εξωτερικού? To Battery Sense που χρησιμοποιώ είναι αρκετά καλό http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/battery-sense/d4818006-d50c-4cdd-aef2-b5c9290d6fd3 Νομίζω πως ανανεώνει κάθε μισή ώρα την ένδειξή του, δεν το έχω τσεκάρει 100%, αλλά συνήθως όποτε το κοιτάζω μου δείχνει διαφορετική ένδειξη... Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 To Battery Sense που χρησιμοποιώ είναι αρκετά καλό http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/battery-sense/d4818006-d50c-4cdd-aef2-b5c9290d6fd3 Νομίζω πως ανανεώνει κάθε μισή ώρα την ένδειξή του, δεν το έχω τσεκάρει 100%, αλλά συνήθως όποτε το κοιτάζω μου δείχνει διαφορετική ένδειξη... ενημερωνετε συνεχεια και εχει και αλλα καλουδια .εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/quick-settings/2a2cbaa7-6d75-420c-ae14-2339618da43e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Aπο ολα τα apps για μπαταρια που εχω δοκιμασει κατεληξα να χρησιμοποιω το Insider Eιναι ολα σε ενα .. Μπαταρια ΒΤ Wifi κλπ StopMusic FlashLigth World Clock και πολλα αλλα Το πιο σημαντικο ειναι οτι ειναι σε μια πολυ ομορφα σχεδιασμενη εφαρμογη ευκολη στην χρηση και εχει και δωρεαν εκδοση http://cdn.marketplaceimages.windowsphone.com/v8/images/019725cf-6b14-4bb0-ad64-5c15a5c43f2a?imageType=ws_screenshot_large&rotation=0 Απο ΕΔΩ Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Παίδες τις πιο πολλές που έχετε ποστάρει τις έχω χρησιμοποιήσει και δεν ανανεώνονται, τι να πω. Όλο αύτο δημιουργήθηκε μετά την αναβάθμιση σε amper, πριν την αναβάθμιση κανα δυο εφαρμογές που είχα ανανεώνονταν κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Παίδες τις πιο πολλές που έχετε ποστάρει τις έχω χρησιμοποιήσει και δεν ανανεώνονται, τι να πω. Όλο αύτο δημιουργήθηκε μετά την αναβάθμιση σε amper, πριν την αναβάθμιση κανα δυο εφαρμογές που είχα ανανεώνονταν κανονικά Περιεργο ... δοκιμασες και αυτην που εβαλα και δεν ανανεωνεται καθε 30 λεπτα ?? Μηπως εχεις πολλες εφαρμογες να τρεχουν στο background ??? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Aπο ολα τα apps για μπαταρια που εχω δοκιμασει κατεληξα να χρησιμοποιω το Insider Eιναι ολα σε ενα .. Μπαταρια ΒΤ Wifi κλπ StopMusic FlashLigth World Clock και πολλα αλλα Το πιο σημαντικο ειναι οτι ειναι σε μια πολυ ομορφα σχεδιασμενη εφαρμογη ευκολη στην χρηση και εχει και δωρεαν εκδοση http://cdn.marketplaceimages.windowsphone.com/v8/images/019725cf-6b14-4bb0-ad64-5c15a5c43f2a?imageType=ws_screenshot_large&rotation=0 Απο ΕΔΩ Πολύ δυνατό πρόγραμμα!!!! Ευχαριστώ :D Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Περιεργο ... δοκιμασες και αυτην που εβαλα και δεν ανανεωνεται καθε 30 λεπτα ?? Μηπως εχεις πολλες εφαρμογες να τρεχουν στο background ??? την εχω δοκιμάσει και αυτήν αλλά δεν ανανεώνεται, όλα αυτά μετά amper εποχή. Στο παρασκήνιο 2-3 εφαρμογές τρέχουν Θα δοκιμάσω την battery sense που λέει ο φίλος παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 την εχω δοκιμάσει και αυτήν αλλά δεν ανανεώνεται, όλα αυτά μετά amper εποχή. Στο παρασκήνιο 2-3 εφαρμογές τρέχουν Θα δοκιμάσω την battery sense που λέει ο φίλος παραπάνω Εγώ πάντως δεν έχω το amber, ακόμα δεν έχει βγει για εγκατάσταση ΟΤΑ για το 520 που έχω. Το λέω για να το ξέρεις... Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Εγώ πάντως με όλες αυτές τις εφαρμογές για την μπαταρία παρατήρησα αυξημένη κατανάλωση της. Από όταν τις έβγαλα αυτές τις εφαρμογές δεν έχω θέμα με την μπαταρία. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Εγώ πάντως με όλες αυτές τις εφαρμογές για την μπαταρία παρατήρησα αυξημένη κατανάλωση της. Από όταν τις έβγαλα αυτές τις εφαρμογές δεν έχω θέμα με την μπαταρία. Δεν πρεπει ομως γιατι το μονο που τρεχει καθε 30λ ειναι ενας agent ... τιποτε αλλο Σαν οποιαδηποτε αλλη εφαρμογή Μηπως ηταν ιδεα σου ... δεν το εχω ελεγξει αλλα δεν ειδα κατι μεχρι τωρα Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Δεν πρεπει ομως γιατι το μονο που τρεχει καθε 30λ ειναι ενας agent ... τιποτε αλλο Σαν οποιαδηποτε αλλη εφαρμογή Μηπως ηταν ιδεα σου ... δεν το εχω ελεγξει αλλα δεν ειδα κατι μεχρι τωρα Είχα διαβάσει σε διάφορα fora του εξωτερικού ότι και άλλοι είχαν παρατήρησει αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας εξαιτίας τέτοιων εφαρμογών.Πάντως τις τελευταίες 4-5 μέρες χρησιμοποιώ το Battery pro+ της nokia και δεν έχω κάποιο battery drain πρόβλημα! Δεν ξέρω, μπορεί και να έτυχε! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Εγώ πάντως με όλες αυτές τις εφαρμογές για την μπαταρία παρατήρησα αυξημένη κατανάλωση της. Από όταν τις έβγαλα αυτές τις εφαρμογές δεν έχω θέμα με την μπαταρία. Θα συμφωνησω, δοκιμασα το insider και το battery και παρατηρησα το ιδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Μια εφαρμογη για οσους ενδιαφερονται για γρηγορο resizing των φωτο τους. Το interface ισως θα μπορουσε να δουλευτει σε πιο "metro look", αλλα δινει αρκετες επιλογες για resizing με βαση την αναλυση ή το μεγεθος του αρχειου ή απλα % σε σχεση με την αρχικη φωτο. http://cdn.marketplaceimages.windowsphone.com/v8/images/96791a62-c538-4d54-aa71-3a3ee1faf914?imageType=ws_screenshot_large&rotation=0 Shrinkit: http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/shrinkit/cec62649-7d4f-44ba-b2b1-abe3d4643b0b Υ.Γ Αν υπαρχει καποια αλλη αξιολογη που να κανει την συγκεκριμενη δουλεια δωστε link :) (μου εκανε εντυπωση που δεν εχει βγαλει κατι σχετικο η Νοκια με τα τοσα apps γυρω απο την φωτογραφια) Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 τελικά καμία εφαρμογή μπαταρίας δεν μου ανανεώνει στο 30λεπτο, ούτε και περισσότερο, μόνο με ενεργοποιημενα τα δεδομενα γίνεται ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 τελικά καμία εφαρμογή μπαταρίας δεν μου ανανεώνει στο 30λεπτο, ούτε και περισσότερο, μόνο με ενεργοποιημενα τα δεδομενα γίνεται ανανέωση. Ξαναπερναω το battery να το δοκιμασω. Αλλα θυμαμαι για καμια εβδομαδα που το ειχα ανανεωνε κανονικα. Τα αλλα live tiles δουλευουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotosF Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Καλησπερα παιδια. Υπαρχει καμια καλη εφαρμογη για πλοηγηση αλλα στα ελληνικα? Εχω εδω και λιγες μερες ενα nokia lumia 925 32gb και δεν εχω βρει καμια. Δεν ξερω φυσικα και τιποτα απο windows fone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 (edited) Καλησπερα παιδια. Υπαρχει καμια καλη εφαρμογη για πλοηγηση αλλα στα ελληνικα? Εχω εδω και λιγες μερες ενα nokia lumia 925 32gb και δεν εχω βρει καμια. Δεν ξερω φυσικα και τιποτα απο windows fone. Το here drive, μεσα απο την εφαρμογη κατεβασε ελληνικα φωνητικα. @argiris Δουλεύει κανονικά το battery που δοκιμασα. Edited August 23, 2013 by haigoeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotosF Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Μπορεις να μου πεις πως θα το κατεβασω? Συγνωμη αλλα δεν ξερω και πολλα..........(σχεδον τιποτα) αν δεν βαριεσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Μπορεις να μου πεις πως θα το κατεβασω? Συγνωμη αλλα δεν ξερω και πολλα..........(σχεδον τιποτα) αν δεν βαριεσε. Θα συνδεθείς αρχικά σε κάποιο WiFi.Θα πας στη λιστα με τις εφαρμογές και θα βρείς εκεί που λέει store. Αφού μπεις εκεί θα δείς πάνω από το κεντρικό πλήκτρο των windows έναν μεγενθυντικό φακό. Θα τον πατήσεις και στο πεδίο που θα σου βγάλει θα γράψεις Here Drive. Θα σου έχει επιλογή εγκατάσταση την οποία και θα πατήσεις και θα περιμένεις να γίνει η εγκατάσταση! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotosF Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 οταν τα κανω αυτα και κανω εγκατασταση θα ειναι στα ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts