Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάποια εφαρμογή μπαταρίας που να ενημερώνεται έστω και κάθε 30 λεπτά υπάρχει?

όσες έχω δοκιμάσει ως τώρα καμιά δεν ενημερώνεται στο 30λεπτο.

Μήπως θέλουν όλες σύνδεση με δεδομένα για να ενημερώσουν....την μπαταρία??

Μήπως κάποια εφαρμογή επι πληρωμή κάνει καλύτερη δουλειά όπως προτεινουν σε κάτι site του εξωτερικού?

Edited by argiris77

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εφαρμογη για οσους θελουν να βλεπουν τα στοιχεια των φωτογραφιων. Προσωπικα με βολεψε αρκετα:

Picture Info:http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/picture-info/04e3caac-2a94-4488-9e8a-86c856aa637f

Εγω χρησιμοποιω αυτη και ανανεωνεται κανονικα καθε 30λεπτο. Εχω τα δεδομενα ανοιχτα αλλα δεν πιστευω πως παιζει ρολο:

Battery Status: http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/battery-status/e02e3a68-beba-493f-b000-e6e95281b444

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Στις κριτικες λένε οτι δεν ανανεώνεται χωρίς δεδομένα, άρα μάλλον θέλουν σύνδεση γενικώς.

Μια εφαρμογή που είχα βάλει ανανέωνε κανονικά, μετά σταμάτησε

Μήπως κάποια εφαρμογή επι πληρωμή κάνει καλύτερη δουλειά όπως προτεινουν σε κάτι site του εξωτερικού?

http://www.wpcentral.com/powered-nokia-battery-pro-app-keeps-you-aware

Αυτή την δοκίμασες;

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

To Battery Sense που χρησιμοποιώ είναι αρκετά καλό http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/battery-sense/d4818006-d50c-4cdd-aef2-b5c9290d6fd3

Νομίζω πως ανανεώνει κάθε μισή ώρα την ένδειξή του, δεν το έχω τσεκάρει 100%, αλλά συνήθως όποτε το κοιτάζω μου δείχνει διαφορετική ένδειξη...

To Battery Sense που χρησιμοποιώ είναι αρκετά καλό http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/battery-sense/d4818006-d50c-4cdd-aef2-b5c9290d6fd3

Νομίζω πως ανανεώνει κάθε μισή ώρα την ένδειξή του, δεν το έχω τσεκάρει 100%, αλλά συνήθως όποτε το κοιτάζω μου δείχνει διαφορετική ένδειξη...

ενημερωνετε συνεχεια και εχει και αλλα καλουδια .εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/quick-settings/2a2cbaa7-6d75-420c-ae14-2339618da43e

Aπο ολα τα apps για μπαταρια που εχω δοκιμασει κατεληξα να χρησιμοποιω το Insider

Eιναι ολα σε ενα .. Μπαταρια ΒΤ Wifi κλπ StopMusic FlashLigth World Clock και πολλα αλλα

Το πιο σημαντικο ειναι οτι ειναι σε μια πολυ ομορφα σχεδιασμενη εφαρμογη ευκολη στην χρηση και εχει και δωρεαν εκδοση

http://cdn.marketplaceimages.windowsphone.com/v8/images/019725cf-6b14-4bb0-ad64-5c15a5c43f2a?imageType=ws_screenshot_large&rotation=0

Απο ΕΔΩ

Παίδες τις πιο πολλές που έχετε ποστάρει τις έχω χρησιμοποιήσει και δεν ανανεώνονται, τι να πω.

Όλο αύτο δημιουργήθηκε μετά την αναβάθμιση σε amper, πριν την αναβάθμιση κανα δυο εφαρμογές που είχα ανανεώνονταν κανονικά

Παίδες τις πιο πολλές που έχετε ποστάρει τις έχω χρησιμοποιήσει και δεν ανανεώνονται, τι να πω.

Όλο αύτο δημιουργήθηκε μετά την αναβάθμιση σε amper, πριν την αναβάθμιση κανα δυο εφαρμογές που είχα ανανεώνονταν κανονικά

Περιεργο ... δοκιμασες και αυτην που εβαλα και δεν ανανεωνεται καθε 30 λεπτα ??

Μηπως εχεις πολλες εφαρμογες να τρεχουν στο background ???

Aπο ολα τα apps για μπαταρια που εχω δοκιμασει κατεληξα να χρησιμοποιω το Insider

Eιναι ολα σε ενα .. Μπαταρια ΒΤ Wifi κλπ StopMusic FlashLigth World Clock και πολλα αλλα

Το πιο σημαντικο ειναι οτι ειναι σε μια πολυ ομορφα σχεδιασμενη εφαρμογη ευκολη στην χρηση και εχει και δωρεαν εκδοση

http://cdn.marketplaceimages.windowsphone.com/v8/images/019725cf-6b14-4bb0-ad64-5c15a5c43f2a?imageType=ws_screenshot_large&rotation=0

Απο ΕΔΩ

Πολύ δυνατό πρόγραμμα!!!! Ευχαριστώ :D

Περιεργο ... δοκιμασες και αυτην που εβαλα και δεν ανανεωνεται καθε 30 λεπτα ??

Μηπως εχεις πολλες εφαρμογες να τρεχουν στο background ???

την εχω δοκιμάσει και αυτήν αλλά δεν ανανεώνεται, όλα αυτά μετά amper εποχή.

Στο παρασκήνιο 2-3 εφαρμογές τρέχουν

Θα δοκιμάσω την battery sense που λέει ο φίλος παραπάνω

την εχω δοκιμάσει και αυτήν αλλά δεν ανανεώνεται, όλα αυτά μετά amper εποχή.

Στο παρασκήνιο 2-3 εφαρμογές τρέχουν

Θα δοκιμάσω την battery sense που λέει ο φίλος παραπάνω

Εγώ πάντως δεν έχω το amber, ακόμα δεν έχει βγει για εγκατάσταση ΟΤΑ για το 520 που έχω. Το λέω για να το ξέρεις...

Εγώ πάντως με όλες αυτές τις εφαρμογές για την μπαταρία παρατήρησα αυξημένη κατανάλωση της. Από όταν τις έβγαλα αυτές τις εφαρμογές δεν έχω θέμα με την μπαταρία.
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Εγώ πάντως με όλες αυτές τις εφαρμογές για την μπαταρία παρατήρησα αυξημένη κατανάλωση της. Από όταν τις έβγαλα αυτές τις εφαρμογές δεν έχω θέμα με την μπαταρία.

Δεν πρεπει ομως γιατι το μονο που τρεχει καθε 30λ ειναι ενας agent ... τιποτε αλλο

Σαν οποιαδηποτε αλλη εφαρμογή

Μηπως ηταν ιδεα σου ... δεν το εχω ελεγξει αλλα δεν ειδα κατι μεχρι τωρα

Δεν πρεπει ομως γιατι το μονο που τρεχει καθε 30λ ειναι ενας agent ... τιποτε αλλο

Σαν οποιαδηποτε αλλη εφαρμογή

Μηπως ηταν ιδεα σου ... δεν το εχω ελεγξει αλλα δεν ειδα κατι μεχρι τωρα

Είχα διαβάσει σε διάφορα fora του εξωτερικού ότι και άλλοι είχαν παρατήρησει αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας εξαιτίας τέτοιων εφαρμογών.Πάντως τις τελευταίες 4-5 μέρες χρησιμοποιώ το Battery pro+ της nokia και δεν έχω κάποιο battery drain πρόβλημα!

Δεν ξέρω, μπορεί και να έτυχε!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Θα συμφωνησω, δοκιμασα το insider και το battery και παρατηρησα το ιδιο.

Μια εφαρμογη για οσους ενδιαφερονται για γρηγορο resizing των φωτο τους. Το interface ισως θα μπορουσε να δουλευτει σε πιο "metro look", αλλα δινει αρκετες επιλογες για resizing με βαση την αναλυση ή το μεγεθος του αρχειου ή απλα % σε σχεση με την αρχικη φωτο.

http://cdn.marketplaceimages.windowsphone.com/v8/images/96791a62-c538-4d54-aa71-3a3ee1faf914?imageType=ws_screenshot_large&rotation=0

Shrinkit: http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/shrinkit/cec62649-7d4f-44ba-b2b1-abe3d4643b0b

Υ.Γ Αν υπαρχει καποια αλλη αξιολογη που να κανει την συγκεκριμενη δουλεια δωστε link :) (μου εκανε εντυπωση που δεν εχει βγαλει κατι σχετικο η Νοκια με τα τοσα apps γυρω απο την φωτογραφια)

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

τελικά καμία εφαρμογή μπαταρίας δεν μου ανανεώνει στο 30λεπτο, ούτε και περισσότερο, μόνο με ενεργοποιημενα τα δεδομενα γίνεται ανανέωση.

τελικά καμία εφαρμογή μπαταρίας δεν μου ανανεώνει στο 30λεπτο, ούτε και περισσότερο, μόνο με ενεργοποιημενα τα δεδομενα γίνεται ανανέωση.

Ξαναπερναω το battery να το δοκιμασω. Αλλα θυμαμαι για καμια εβδομαδα που το ειχα ανανεωνε κανονικα.

Τα αλλα live tiles δουλευουν;

Καλησπερα παιδια.

Υπαρχει καμια καλη εφαρμογη για πλοηγηση αλλα στα ελληνικα?

Εχω εδω και λιγες μερες ενα nokia lumia 925 32gb και δεν εχω βρει καμια.

Δεν ξερω φυσικα και τιποτα απο windows fone.

Καλησπερα παιδια.

Υπαρχει καμια καλη εφαρμογη για πλοηγηση αλλα στα ελληνικα?

Εχω εδω και λιγες μερες ενα nokia lumia 925 32gb και δεν εχω βρει καμια.

Δεν ξερω φυσικα και τιποτα απο windows fone.

Το here drive, μεσα απο την εφαρμογη κατεβασε ελληνικα φωνητικα.

@argiris Δουλεύει κανονικά το battery που δοκιμασα.

Edited by haigoeo

Μπορεις να μου πεις πως θα το κατεβασω?

Συγνωμη αλλα δεν ξερω και πολλα..........(σχεδον τιποτα) αν δεν βαριεσε.

Μπορεις να μου πεις πως θα το κατεβασω?

Συγνωμη αλλα δεν ξερω και πολλα..........(σχεδον τιποτα) αν δεν βαριεσε.

Θα συνδεθείς αρχικά σε κάποιο WiFi.Θα πας στη λιστα με τις εφαρμογές και θα βρείς εκεί που λέει store. Αφού μπεις εκεί θα δείς πάνω από το κεντρικό πλήκτρο των windows έναν μεγενθυντικό φακό. Θα τον πατήσεις και στο πεδίο που θα σου βγάλει θα γράψεις Here Drive. Θα σου έχει επιλογή εγκατάσταση την οποία και θα πατήσεις και θα περιμένεις να γίνει η εγκατάσταση!