niotheros Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 όχι αλλα νομίζω πως θα υπάρχει η επιλογή στο update που θα πάρουμε....;) δεν την έχει αυτη την επιλογή, σε αυτο το update τουλάχιστον. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Εφαρμογή για κατέβασμα τραγουδιών υπαρχει παιδιά; Που να τα περνάει κ στην μουσική εννοω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Εφαρμογή για κατέβασμα τραγουδιών υπαρχει παιδιά; Που να τα περνάει κ στην μουσική εννοω Ο UC browser. Βρισκεις απο το youtube οποιο τραγουδι θες, ανοιγεις με τον UC το λινκ αυτο http://www.youtube-mp3.org/gr και κανεις paste το λινκ του youtube. Λογικα δουλευει και με αλλα sites, δεν το εχω δοκιμασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakart Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Εφαρμογή για κατέβασμα τραγουδιών υπαρχει παιδιά; Που να τα περνάει κ στην μουσική εννοω Το μοναδικο που εχω βρει να κανει αυτη την δουλεια ειναι το Audiocloud. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Bing News,Bing Sports,Bing Weather & Bing Finance! http://www.bing.com/blogs/site_blogs/b/search/archive/2013/08/07/bing-apps-released-for-windows-phone-8.aspx Ειδικα τα news & weather θα τιμηθουν, φαινονται πολυ καλες εφαρμογες. Το θεμα ειναι ποτε θα εμφανιστουν στο ελληνικο store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Bing News,Bing Sports,Bing Weather & Bing Finance! http://www.bing.com/blogs/site_blogs/b/search/archive/2013/08/07/bing-apps-released-for-windows-phone-8.aspx Ειδικα τα news & weather θα τιμηθουν, φαινονται πολυ καλες εφαρμογες. Το θεμα ειναι ποτε θα εμφανιστουν στο ελληνικο store. Μαλλον ειναι πολυ φρεσκα και δεν εμφανιζονται ακομα στην αναζητηση του store μεσα απο την συσκευη (τουλαχιστον στο δικο μου 820). Μπορουν να κατεβουν απο υπολογιστη: Bing Sports Bing Weather Bing News Bing Finance Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Μαλλον ειναι πολυ φρεσκα και δεν εμφανιζονται ακομα στην αναζητηση του store μεσα απο την συσκευη (τουλαχιστον στο δικο μου 820). Μπορουν να κατεβουν απο υπολογιστη: Bing Sports Bing Weather Bing News Bing Finance Ωραιος! Στο weather δουλευει το live tile (δεν εχει ομως wide), στο news δεν μου δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Ωραιος! Στο weather δουλευει το live tile (δεν εχει ομως wide), στο news δεν μου δουλευει. Ναι και σε μενα τα ιδια. Το Weather ειναι μια χαρα και για την ωρα θα το εχω σαν την βασικη εφαρμογη για τον καιρο. Προσωπικα δεν με ενοχλει που δεν εχει το πολυ μεγαλο tile γιατι παντα μεσαιο χρησιμοποιουσα στον καιρο. Καλο ειναι ομως να το προσθεσουν και το μεγαλο καποια στιγμη. Στο News και εμενα δεν μου δουλευει το tile οποτε μεχρι να το φτιαξουν τρωει ακυρο. Στα θετικα της εφαρμογης οτι εχει αρκετες πηγες ενημερωσης απο Ελλαδα, οποτε αν/οταν φτιαξουν το live tile θα παρει θεση στην homescreen. Τελος το sports επισης εφαγε ακυρο αφου δεν μου αρεσε καθολου, ενω το finance δεν το τσεκαρα αφου δεν με απασχολει. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 όχι αλλα νομίζω πως θα υπάρχει η επιλογή στο update που θα πάρουμε....;) δεν την έχει αυτη την επιλογή, σε αυτο το update τουλάχιστον. Θα υπαρχει σε αυτο το update ..... http://www.wpcentral.com/nokia-adds-call-and-sms-filters-lumia-1020-lumia-925 .... Τελος το sports επισης εφαγε ακυρο αφου δεν μου αρεσε καθολου, ενω το finance δεν το τσεκαρα αφου δεν με απασχολει. Για αυτο λεμε ο καθενας το χαβα του ... Εγω μονο το σπορτ κρατησα ...χαχαχαχαχαχαχα !!!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Οχι δν κανει αυτο το αππ..καμια αλλη προταση? Δεν μου ερχετε καποια αλλη γιατι εγω με τα 8αρια κανω την οργανωση σε φακελους απο το pc ... Eιναι πολυ πιο ευκολο και γρηγορο ..!!!!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Θα υπαρχει σε αυτο το update ..... http://www.wpcentral.com/nokia-adds-call-and-sms-filters-lumia-1020-lumia-925 Ήρθε σαν update εφαρμογής! Ο κάθε κατασκευαστής θα το διαθέσει (αν θέλει να ασχοληθεί με αυτό το λειτουργικό) σαν ξεχωριστή "εφαρμογή"! Έγραψα της εντυπώσεις μου στο θέμα για το 920 για τη συγκεκριμένη λειτουργία! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 αμα το κατεβασουμε το xap πως το περναμε στο κινητο? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 (edited) http://m.wpcentral.com/windows-phone-9-testing-nokia-htc-and-qualcomm-hardware Ηδη αρχισαν οι φημες για τα 9!! Ναι ειναι η εκδοση που ονομαζαμε 8.1 ή blue. Το site οπως βλεπετε ειναι αξιοπιστο. Edit: επειδή είναι σε λάθος τόπικ αν θέλει κάποιος mod να το σβήσει το παρόν ποστ. Το έχω γράψει ξανά στο σωστό. Edited August 9, 2013 by aliengoa Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Ήρθε σαν update εφαρμογής! Ο κάθε κατασκευαστής θα το διαθέσει (αν θέλει να ασχοληθεί με αυτό το λειτουργικό) σαν ξεχωριστή "εφαρμογή"! Έγραψα της εντυπώσεις μου στο θέμα για το 920 για τη συγκεκριμένη λειτουργία! Δεν καταλαβαινω τι λες .. το εχεις βαλει ηδη ??? Και γιατι ειπες δεν ειναι σε αυτο το update ??? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 αμα το κατεβασουμε το xap πως το περναμε στο κινητο? Αν ειναι απο το μαρκετ "απειραχτο" και εχεις sd card στο κινητο το περνας εκει ... Αλλιως μην παιδευεσαι ..δεν τρεχει με τιποτα Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Δεν καταλαβαινω τι λες .. το εχεις βαλει ηδη ??? Και γιατι ειπες δεν ειναι σε αυτο το update ??? Τη amber την εβαλα πριν 3-4 μερες. Οταν απαντησα στον φιλο montoya στις 6 αυγουστου δεν υπηρχε πουθενα επιλογη στις ρυθμισεις για να μπλοκαρεις τις κλησεις και τα sms. Χθες, 8/8 εβγαλε update η νοκια για το προσθετα+πληροφοριες και εχει πλεον σαν επιλογη για οσους εχουν αναβαθμιστει σε amber να μπλοκαρουν κλησεις κ sms. Απλα μεσα σε 2 μερες που ειχε γραφτει εκεινο το ποστ προλαβε η νοκια και εβγαλε την εφαρμογη της για μπλοκαρισμα κλησεων! Μεχρι τοτε ουσιαστικα δεν ηταν σε αυτο το update, ακουγαμε οτι θα υπαρξει σαν λειτουργια αλλα κανεις δεν περιμενε να το διαθεσει τοσο γρηγορα η νοκια! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Αν ειναι απο το μαρκετ "απειραχτο" και εχεις sd card στο κινητο το περνας εκει ... Αλλιως μην παιδευεσαι ..δεν τρεχει με τιποτα ευχαριστω τι εννοεις? εχει κατεβει απο το Market στο δισκο μου,...το περναω στην sd και το τρεχω? αν ειναι πειραγμενο δεν υπαρχει λυση? γενικα hacking δεν παιζει με τιποτα στα νεα windows ε? thanks Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Αυτοι που εχουνε αγορασει το tapatalk τι γνωμη εχουνε σχηματισει; Αξιζει η αγορα τωρα η να αναμενουμε; Τελικα το myphone το βρισκει; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Αυτοι που εχουνε αγορασει το tapatalk τι γνωμη εχουνε σχηματισει; Αξιζει η αγορα τωρα η να αναμενουμε; Τελικα το myphone το βρισκει; Καλύτερα να περιμενετε. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 ευχαριστω τι εννοεις? εχει κατεβει απο το Market στο δισκο μου,...το περναω στην sd και το τρεχω? αν ειναι πειραγμενο δεν υπαρχει λυση? γενικα hacking δεν παιζει με τιποτα στα νεα windows ε? thanks Προς το παρον οχι ..αλλα κατι μαγειρευεται απο οτι ξερω Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Αυτοι που εχουνε αγορασει το tapatalk τι γνωμη εχουνε σχηματισει; Αξιζει η αγορα τωρα η να αναμενουμε; Τελικα το myphone το βρισκει; Καλύτερα να περιμενετε. Σημερα πηρε update, δεν το εχω για να δω αν δουλευει καλα αλλα συντομα θα γινει δωρεαν οποτε οντως καλυτερα να περιμενουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Σημερα πηρε update, δεν το εχω για να δω αν δουλευει καλα αλλα συντομα θα γινει δωρεαν οποτε οντως καλυτερα να περιμενουμε. Με την αναβάθμιση βελτιώθηκε. Το myphone δουλεύει καλά τώρα Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Έχει προσφορά το Rayman jungle run προσφορά 99 λεπτά. Πολύ ωραίο παιχνιδάκι, αξίζει με το παραπάνω Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Προς το παρον οχι ..αλλα κατι μαγειρευεται απο οτι ξερω Πες μας λεπτομέρειες..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Με την αναβάθμιση βελτιώθηκε. Το myphone δουλεύει καλά τώρα Πολύ ωραία.Ευχαριστώ. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts