Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

http://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-G4-1850mAh-version-Cover-100-Original-Fashion-TPU-Phone-Case-For-Jiayu-G4-Android/1212981982.html

Ανακάλυψα αυτή τη θήκη για το thin. Εγώ το παρήγγειλα και ότι κάτσει.

Edited by Sdoman76

http://http://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-G4-1850mAh-version-Cover-100-Original-Fashion-TPU-Phone-Case-For-Jiayu-G4-Android/1212981982.html

Το link δεν δουλευει.

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

http://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-G4-1850mAh-version-Cover-100-Original-Fashion-TPU-Phone-Case-For-Jiayu-G4-Android/1212981982.html

φαινεται σαν να ειναι το χοντρο με την 3000 μπαταρια.

αυτη τη θηκη δεν τη δινει το minideal με την αγορα? το περιμενω και οταν το παραγγειλα ελεγε case+screen protector gift

Παιδια βαλτε αυτο το gps.conf και θα δειτε τρελή διαφορά. Καντε και τα υπολοιπα που λενε για το gps και εχω δορυφόρους ακομα και μεσα στο σπιτι. Μην βάλετε το fasterfix γιατι χαλάει αυτο gps.conf

Η θηκη και το screen protector του minideal που τα δινει δωρο, λενε τιποτα;

Μια χαρά και τα δύο. Η θήκη λεπτή και αγκαλιάζει το κινητό και το screen protector μια χαρά ποιότητα. Τελικά έγω κατέληξα να μη το χρησιμοποιώ χωρίς τη θήκη γιατι γλιστράει

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Παιδια βαλτε αυτο το gps.conf και θα δειτε τρελή διαφορά. Καντε και τα υπολοιπα που λενε για το gps και εχω δορυφόρους ακομα και μεσα στο σπιτι. Μην βάλετε το fasterfix γιατι χαλάει αυτο gps.conf

πως το κανουμε αυτο ??? :wacko:

πως το κανουμε αυτο ??? :wacko:

Το κανεις επικοληση στο /system/etc αφου το αποσυμπιεσεις πρωτα βεβαιως.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε ερωτηση που εκανες βλεπω οτι εδωσε Link για το τουρμπο υποθετω!!

Η οποια τωρα που την κατεβαζω βλεπω οτι ειναι βασισμενη στην τελευταια official Rom Oficial Jiayu.es 20130811-000001

Δεν κατάλαβα τί έγραψες. Ποιός έδωσε link για το Turbo ?

Μπορείς να το παραθέσεις;

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

Καλημέρα εχω κανει παραγγελία το turbo thin απο minideal 15/8. Εχω track number από την πρώτη μέρα. Στο singpost μου γραφει despatched to overseas αλλα στο elta courier τιποτα λαθος κωδικό ενω από οσο ξέρω θα επρεπε ηδη να γραφει κλεισιμο απο IPS.. Μηπως ξέρετε τι παιζει;
Galaxy S10

Καλημέρα εχω κανει παραγγελία το turbo thin απο minideal 15/8. Εχω track number από την πρώτη μέρα. Στο singpost μου γραφει despatched to overseas αλλα στο elta courier τιποτα λαθος κωδικό ενω από οσο ξέρω θα επρεπε ηδη να γραφει κλεισιμο απο IPS.. Μηπως ξέρετε τι παιζει;

δεν εχει φτασει ακομα,οταν γραψει arrived to overseas τοτε θα το δεις και στο σαιτ των ελτα.

Κάτι τέτοιο θα χρειαζόταν/χρησίμευε και σε εμάς;

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω το κινητάκι αρχικά με μια μόνο σιμ, οπότε, πρέπει να κόψω την ήδη υπάρχουσα (είναι κανονική..)?

- μπορώ να το κάνω μόνος μ?

Δεύτερον, υπάρχει περίπτωση να μην παίζει καλά η παρακάτω καρτούλα μνήμης με το κινητό μας?

http://www.bestprice.gr/item/2152847592/sandisk-16gb-microsdhc-ultra-class-10-android-adapter

(την βρήκα σαν πρόταση από άλλο νήμα του φόρουμ..)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:D

από το page sto fb

Hello, Can you tell me the SAR value of G4 phone?

Thank you.

1Like · Comment · Share

Jiayuofficial 1.2W/kg

20 July at 09:49

Edited by ntopas

http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main

Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry:

Τελικα την καλυτερη τιμη για το turbo thin ποιο eshop το εχει ρε παιδια?...

Χ10 mini 2.1

Iridium Rom Thanks to Dark_Dog

Αλλάζοντας το αρχικό gps.conf με αυτό που δίνεις, καταφέρνεις να κλειδώσεις δορυφόρους χωρίς να βάλεις τα EPO κ να συνδέεσε στους servers ή απλά βοηθάει ακόμα περισσότερο το EPO; Γιατι αν ισχύει το πρώτο, τότε μπορεί, λογικά, να χρησιμοποιηθεί κ από άλλα κινητά της κατηγορίας του που έχουν το ίδιο επεξεργαστή της mediatek κ την ίδια κατάσταση στην κεραία gps.

:respect: στον gkalen και τις rom του!

Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω το κινητάκι αρχικά με μια μόνο σιμ, οπότε, πρέπει να κόψω την ήδη υπάρχουσα (είναι κανονική..)?

- μπορώ να το κάνω μόνος μ?

Δεύτερον, υπάρχει περίπτωση να μην παίζει καλά η παρακάτω καρτούλα μνήμης με το κινητό μας?

http://www.bestprice.gr/item/2152847592/sandisk-16gb-microsdhc-ultra-class-10-android-adapter

(την βρήκα σαν πρόταση από άλλο νήμα του φόρουμ..)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:D

από το page sto fb

Hello, Can you tell me the SAR value of G4 phone?

Thank you.

1Like · Comment · Share

Jiayuofficial 1.2W/kg

20 July at 09:49

Αφού θα χρησιμοποιησεις μόνο μια δε χρειάζεται να κόψεις τίποτα θα τη βάλεις στην κανονική υποδοχη και παίζουν όλα κομπλε δεν έχει μόνο η σιμ 1 το 3g όπως νόμιζα κι εγώ εσύ επέλεγεις.

Κάρτα μνήμης κι εγώ έχω class 10 σε verbatim και μάλιστα 32gb και παίζει άψογα.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Αλλάζοντας το αρχικό gps.conf με αυτό που δίνεις, καταφέρνεις να κλειδώσεις δορυφόρους χωρίς να βάλεις τα EPO κ να συνδέεσε στους servers ή απλά βοηθάει ακόμα περισσότερο το EPO; Γιατι αν ισχύει το πρώτο, τότε μπορεί, λογικά, να χρησιμοποιηθεί κ από άλλα κινητά της κατηγορίας του που έχουν το ίδιο επεξεργαστή της mediatek κ την ίδια κατάσταση στην κεραία gps.

Εγώ πάντως σαν απελπισμένος που είμαι κι ενώ έχω g3s,το πέρασα το αρχειακι. βέβαια από τη μέσα μεριά της μπαλκονοπορτας, δε βλέπει τπτ, αργότερα θα κοιτάξω στο δρομο.

Μπορει να χρησιμοποιηθει και απο αλλα κινητα γενικα. Δεν το βρήκα συγκεκριμενα για το κινητο μας μονο.

για περισσοτερα

http://www.darkyrom.com/index.php?threads/guide-gps-quickest-fix-solution.2022/

Αφου διαβαζα το thread 2 μερες τελικα αποφασισα και παρηγγειλα το λευκο τουρμπο με τη μεγαλη μπαταρια απο minideal + ακουστικα + 16αρα sd

(270 δολλαρια = 210 ευρω) και απο bangood αφου νομιζω οτι τα εχει καπως φθηνοτερα καποια αξεσουαρ (θηκες, πισω καπακια) αλλα 30 ευρω.

Αντε με το καλο να παραλαβουμε οσοι περιμενουμε.

Χαιρετώ.

Επειδή με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο τηλ.έχω όμως μερικές απορίες.

Αναφέρεστε για Turbo Thin,είναι το ίδιο τηλ.γιατί δεν είδα πουθενά να το αναφέρουν έτσι.

Aλλού το αναφέρουν 1,2 και αλλού 1,5 με ερωτηματικό,τι ισχύει τελικά;

Επίσης το βρίσκω μόνο σε λευκό,το μαύρο όπου το βρήκα λέει εξαντλημένο.Υπάρχει κάπου σε μαύρο,γιατί σε λευκό δεν ξέρω...

Έχει Ελληνικά,γιατί διαβάζω ότι αυτά που βάζουν δεν είναι εντάξει;

Με την 3000 μπαταρία το καπάκι είναι ίσιο ή έχει εξόγκωμα;

Ευχαριστώ.

Edited by captnemo

Χαιρετώ.

Επειδή με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο τηλ.έχω όμως 2 απορίες.

Αναφέρεστε για Turbo Thin,είναι το ίδιο τηλ.γιατί δεν είδα πουθενά να το αναφέρουν έτσι.Δώστε μου κάποιο site για παραγγελία.

Aλλού το αναφέρουν 1,2 και αλλού 1,5 με ερωτηματικό,τι ισχύει τελικά;

Επίσης το βρίσκω μόνο σε λευκό,το μαύρο όπου το βρήκα λέει εξαντλημένο.Υπάρχει κάπου σε μαύρο,γιατί σε λευκό δεν ξέρω πως θα μου φανεί!

έχουν εδω http://www.antelife.com/jiayu-g4-android-4-2-quad-core-3g-smart-phone-with-mtk6589t-1-5ghz-4-7-inch-hd-ips-retina-screen-1gb-thin-battery-black.html

μαυρο, λεπτο, τουρμπο (δηλ το Τ μοντελο στα 1,5 εναντι του απλού στα 1,2)

Το ξερω οτι το εχουν γιατι το παράγγειλα χτες και πήρα ηδη Tracking number

Αν ομως αργήσεις να το παραγγείλεις, μπορει αυριο να εχει τελειωσει !!

στην αγορά πουλανε όλους τούς συνδυασμούς των μοντέλων λεπτό, φαρδύ, τουρμπο, απλο, μπαταρια 1850 ή 3000, σε ασπρο ή μαυρο ....... βαλε ολους τους συνδυασμούς, να δεις ποσα ειναι ;)

Edited by GAVEL
JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

έχουν εδω http://www.antelife.com/jiayu-g4-android-4-2-quad-core-3g-smart-phone-with-mtk6589t-1-5ghz-4-7-inch-hd-ips-retina-screen-1gb-thin-battery-black.html

μαυρο, λεπτο, τουρμπο (δηλ το Τ μοντελο στα 1,5 εναντι του απλού στα 1,2)

Το ξερω οτι το εχουν γιατι το παράγγειλα χτες και πήρα ηδη Tracking number

Αν ομως αργήσεις να το παραγγείλεις, μπορει αυριο να εχει τελειωσει !!

στην αγορά πουλανε όλους τούς συνδυασμούς των μοντέλων λεπτό, φαρδύ, τουρμπο, απλο, μπαταρια 1850 ή 3000, σε ασπρο ή μαυρο ....... βαλε ολους τους συνδυασμούς, να δεις ποσα ειναι ;)

Σε ευχαριστώ,ψάχνω με τα 2GB Ram.

Σε ευχαριστώ,ψάχνω με τα 2GB Ram.

γιαυτο δεν βρισκεις ...... το Τουρμπο σε 2/32GB μαυρο δεν εχει ακομα κυκλοφορήσει

μονο σε ασπρο ισως να βρεις, αλλα ειναι σπανιο ακομα και ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ για αυτα που προσφερει, έναντι του 1/4-1850

Edited by GAVEL
JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045