jasonpap Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Η θηκη και το screen protector του minideal που τα δινει δωρο, λενε τιποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdoman76 Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 (edited) http://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-G4-1850mAh-version-Cover-100-Original-Fashion-TPU-Phone-Case-For-Jiayu-G4-Android/1212981982.html Ανακάλυψα αυτή τη θήκη για το thin. Εγώ το παρήγγειλα και ότι κάτσει. Edited August 19, 2013 by Sdoman76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 http://http://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-G4-1850mAh-version-Cover-100-Original-Fashion-TPU-Phone-Case-For-Jiayu-G4-Android/1212981982.html Ανακάλυψα αυτή τη θήκη για το thin. Εγώ το παρήγγειλα και ότι κάτσει. Το link δεν δουλευει. Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdoman76 Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Sorry το διόρθωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 http://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-G4-1850mAh-version-Cover-100-Original-Fashion-TPU-Phone-Case-For-Jiayu-G4-Android/1212981982.html Ανακάλυψα αυτή τη θήκη για το thin. Εγώ το παρήγγειλα και ότι κάτσει. φαινεται σαν να ειναι το χοντρο με την 3000 μπαταρια. αυτη τη θηκη δεν τη δινει το minideal με την αγορα? το περιμενω και οταν το παραγγειλα ελεγε case+screen protector gift Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mindrinos Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Παιδια βαλτε αυτο το gps.conf και θα δειτε τρελή διαφορά. Καντε και τα υπολοιπα που λενε για το gps και εχω δορυφόρους ακομα και μεσα στο σπιτι. Μην βάλετε το fasterfix γιατι χαλάει αυτο gps.conf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Η θηκη και το screen protector του minideal που τα δινει δωρο, λενε τιποτα; Μια χαρά και τα δύο. Η θήκη λεπτή και αγκαλιάζει το κινητό και το screen protector μια χαρά ποιότητα. Τελικά έγω κατέληξα να μη το χρησιμοποιώ χωρίς τη θήκη γιατι γλιστράει Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsbirk Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Παιδια βαλτε αυτο το gps.conf και θα δειτε τρελή διαφορά. Καντε και τα υπολοιπα που λενε για το gps και εχω δορυφόρους ακομα και μεσα στο σπιτι. Μην βάλετε το fasterfix γιατι χαλάει αυτο gps.conf πως το κανουμε αυτο ??? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 πως το κανουμε αυτο ??? :wacko: Το κανεις επικοληση στο /system/etc αφου το αποσυμπιεσεις πρωτα βεβαιως. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Σε ερωτηση που εκανες βλεπω οτι εδωσε Link για το τουρμπο υποθετω!! Η οποια τωρα που την κατεβαζω βλεπω οτι ειναι βασισμενη στην τελευταια official Rom Oficial Jiayu.es 20130811-000001 Δεν κατάλαβα τί έγραψες. Ποιός έδωσε link για το Turbo ? Μπορείς να το παραθέσεις; Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidask Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Καλημέρα εχω κανει παραγγελία το turbo thin απο minideal 15/8. Εχω track number από την πρώτη μέρα. Στο singpost μου γραφει despatched to overseas αλλα στο elta courier τιποτα λαθος κωδικό ενω από οσο ξέρω θα επρεπε ηδη να γραφει κλεισιμο απο IPS.. Μηπως ξέρετε τι παιζει; Παράθεση Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidask Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 (edited) Μηπως δεν εχει φυγει ακόμα; Edited August 20, 2013 by lewnidask Παράθεση Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Καλημέρα εχω κανει παραγγελία το turbo thin απο minideal 15/8. Εχω track number από την πρώτη μέρα. Στο singpost μου γραφει despatched to overseas αλλα στο elta courier τιποτα λαθος κωδικό ενω από οσο ξέρω θα επρεπε ηδη να γραφει κλεισιμο απο IPS.. Μηπως ξέρετε τι παιζει; δεν εχει φτασει ακομα,οταν γραψει arrived to overseas τοτε θα το δεις και στο σαιτ των ελτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Κάτι τέτοιο θα χρειαζόταν/χρησίμευε και σε εμάς; Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 (edited) Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω το κινητάκι αρχικά με μια μόνο σιμ, οπότε, πρέπει να κόψω την ήδη υπάρχουσα (είναι κανονική..)? - μπορώ να το κάνω μόνος μ? Δεύτερον, υπάρχει περίπτωση να μην παίζει καλά η παρακάτω καρτούλα μνήμης με το κινητό μας? http://www.bestprice.gr/item/2152847592/sandisk-16gb-microsdhc-ultra-class-10-android-adapter (την βρήκα σαν πρόταση από άλλο νήμα του φόρουμ..) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:D από το page sto fb Hello, Can you tell me the SAR value of G4 phone? Thank you. 1Like · Comment · Share Jiayuofficial 1.2W/kg 20 July at 09:49 Edited August 20, 2013 by ntopas Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donmitsos Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Τελικα την καλυτερη τιμη για το turbo thin ποιο eshop το εχει ρε παιδια?... Παράθεση Χ10 mini 2.1 Iridium Rom Thanks to Dark_Dog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazanostra Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Παιδια βαλτε αυτο το gps.conf και θα δειτε τρελή διαφορά. Καντε και τα υπολοιπα που λενε για το gps και εχω δορυφόρους ακομα και μεσα στο σπιτι. Μην βάλετε το fasterfix γιατι χαλάει αυτο gps.conf Αλλάζοντας το αρχικό gps.conf με αυτό που δίνεις, καταφέρνεις να κλειδώσεις δορυφόρους χωρίς να βάλεις τα EPO κ να συνδέεσε στους servers ή απλά βοηθάει ακόμα περισσότερο το EPO; Γιατι αν ισχύει το πρώτο, τότε μπορεί, λογικά, να χρησιμοποιηθεί κ από άλλα κινητά της κατηγορίας του που έχουν το ίδιο επεξεργαστή της mediatek κ την ίδια κατάσταση στην κεραία gps. Παράθεση :respect: στον gkalen και τις rom του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω το κινητάκι αρχικά με μια μόνο σιμ, οπότε, πρέπει να κόψω την ήδη υπάρχουσα (είναι κανονική..)? - μπορώ να το κάνω μόνος μ? Δεύτερον, υπάρχει περίπτωση να μην παίζει καλά η παρακάτω καρτούλα μνήμης με το κινητό μας? http://www.bestprice.gr/item/2152847592/sandisk-16gb-microsdhc-ultra-class-10-android-adapter (την βρήκα σαν πρόταση από άλλο νήμα του φόρουμ..) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:D από το page sto fb Hello, Can you tell me the SAR value of G4 phone? Thank you. 1Like · Comment · Share Jiayuofficial 1.2W/kg 20 July at 09:49 Αφού θα χρησιμοποιησεις μόνο μια δε χρειάζεται να κόψεις τίποτα θα τη βάλεις στην κανονική υποδοχη και παίζουν όλα κομπλε δεν έχει μόνο η σιμ 1 το 3g όπως νόμιζα κι εγώ εσύ επέλεγεις. Κάρτα μνήμης κι εγώ έχω class 10 σε verbatim και μάλιστα 32gb και παίζει άψογα. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Αλλάζοντας το αρχικό gps.conf με αυτό που δίνεις, καταφέρνεις να κλειδώσεις δορυφόρους χωρίς να βάλεις τα EPO κ να συνδέεσε στους servers ή απλά βοηθάει ακόμα περισσότερο το EPO; Γιατι αν ισχύει το πρώτο, τότε μπορεί, λογικά, να χρησιμοποιηθεί κ από άλλα κινητά της κατηγορίας του που έχουν το ίδιο επεξεργαστή της mediatek κ την ίδια κατάσταση στην κεραία gps. Εγώ πάντως σαν απελπισμένος που είμαι κι ενώ έχω g3s,το πέρασα το αρχειακι. βέβαια από τη μέσα μεριά της μπαλκονοπορτας, δε βλέπει τπτ, αργότερα θα κοιτάξω στο δρομο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mindrinos Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Αλλάζοντας το αρχικό gps.conf με αυτό που δίνεις, καταφέρνεις να κλειδώσεις δορυφόρους χωρίς να βάλεις τα EPO κ να συνδέεσε στους servers ή απλά βοηθάει ακόμα περισσότερο το EPO; Γιατι αν ισχύει το πρώτο, τότε μπορεί, λογικά, να χρησιμοποιηθεί κ από άλλα κινητά της κατηγορίας του που έχουν το ίδιο επεξεργαστή της mediatek κ την ίδια κατάσταση στην κεραία gps. Μπορει να χρησιμοποιηθει και απο αλλα κινητα γενικα. Δεν το βρήκα συγκεκριμενα για το κινητο μας μονο. για περισσοτερα http://www.darkyrom.com/index.php?threads/guide-gps-quickest-fix-solution.2022/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspap79 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Αφου διαβαζα το thread 2 μερες τελικα αποφασισα και παρηγγειλα το λευκο τουρμπο με τη μεγαλη μπαταρια απο minideal + ακουστικα + 16αρα sd (270 δολλαρια = 210 ευρω) και απο bangood αφου νομιζω οτι τα εχει καπως φθηνοτερα καποια αξεσουαρ (θηκες, πισω καπακια) αλλα 30 ευρω. Αντε με το καλο να παραλαβουμε οσοι περιμενουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 (edited) Χαιρετώ. Επειδή με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο τηλ.έχω όμως μερικές απορίες. Αναφέρεστε για Turbo Thin,είναι το ίδιο τηλ.γιατί δεν είδα πουθενά να το αναφέρουν έτσι. Aλλού το αναφέρουν 1,2 και αλλού 1,5 με ερωτηματικό,τι ισχύει τελικά; Επίσης το βρίσκω μόνο σε λευκό,το μαύρο όπου το βρήκα λέει εξαντλημένο.Υπάρχει κάπου σε μαύρο,γιατί σε λευκό δεν ξέρω... Έχει Ελληνικά,γιατί διαβάζω ότι αυτά που βάζουν δεν είναι εντάξει; Με την 3000 μπαταρία το καπάκι είναι ίσιο ή έχει εξόγκωμα; Ευχαριστώ. Edited August 20, 2013 by captnemo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 (edited) Χαιρετώ. Επειδή με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο τηλ.έχω όμως 2 απορίες. Αναφέρεστε για Turbo Thin,είναι το ίδιο τηλ.γιατί δεν είδα πουθενά να το αναφέρουν έτσι.Δώστε μου κάποιο site για παραγγελία. Aλλού το αναφέρουν 1,2 και αλλού 1,5 με ερωτηματικό,τι ισχύει τελικά; Επίσης το βρίσκω μόνο σε λευκό,το μαύρο όπου το βρήκα λέει εξαντλημένο.Υπάρχει κάπου σε μαύρο,γιατί σε λευκό δεν ξέρω πως θα μου φανεί! έχουν εδω http://www.antelife.com/jiayu-g4-android-4-2-quad-core-3g-smart-phone-with-mtk6589t-1-5ghz-4-7-inch-hd-ips-retina-screen-1gb-thin-battery-black.html μαυρο, λεπτο, τουρμπο (δηλ το Τ μοντελο στα 1,5 εναντι του απλού στα 1,2) Το ξερω οτι το εχουν γιατι το παράγγειλα χτες και πήρα ηδη Tracking number Αν ομως αργήσεις να το παραγγείλεις, μπορει αυριο να εχει τελειωσει !! στην αγορά πουλανε όλους τούς συνδυασμούς των μοντέλων λεπτό, φαρδύ, τουρμπο, απλο, μπαταρια 1850 ή 3000, σε ασπρο ή μαυρο ....... βαλε ολους τους συνδυασμούς, να δεις ποσα ειναι ;) Edited August 20, 2013 by GAVEL Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 έχουν εδω http://www.antelife.com/jiayu-g4-android-4-2-quad-core-3g-smart-phone-with-mtk6589t-1-5ghz-4-7-inch-hd-ips-retina-screen-1gb-thin-battery-black.html μαυρο, λεπτο, τουρμπο (δηλ το Τ μοντελο στα 1,5 εναντι του απλού στα 1,2) Το ξερω οτι το εχουν γιατι το παράγγειλα χτες και πήρα ηδη Tracking number Αν ομως αργήσεις να το παραγγείλεις, μπορει αυριο να εχει τελειωσει !! στην αγορά πουλανε όλους τούς συνδυασμούς των μοντέλων λεπτό, φαρδύ, τουρμπο, απλο, μπαταρια 1850 ή 3000, σε ασπρο ή μαυρο ....... βαλε ολους τους συνδυασμούς, να δεις ποσα ειναι ;) Σε ευχαριστώ,ψάχνω με τα 2GB Ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 (edited) Σε ευχαριστώ,ψάχνω με τα 2GB Ram. γιαυτο δεν βρισκεις ...... το Τουρμπο σε 2/32GB μαυρο δεν εχει ακομα κυκλοφορήσει μονο σε ασπρο ισως να βρεις, αλλα ειναι σπανιο ακομα και ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ για αυτα που προσφερει, έναντι του 1/4-1850 Edited August 20, 2013 by GAVEL Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts