fatsionas Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 καλημερα..το περιμενω και εγω το κινητο το g4 basic σε μαυρο.τους ρωτησα τουλαχιστον τρεις φορες τρεις δαιφορετικους απο το μαγαζι απο το minideal αν αναβουν τα κουμπια και αν εχει otg,και μου ειπαν και στα δυο ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Το πιθανοτερο ειναι να σας απαντησαν για το LED Notification το οποίο πραγματικά ανάβει (κόκινο-πράσινο) και για το οποίο υπήρχε θέμα όπως και σε πολλά κινητά με 6589. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 εσυ το εχεις το κινητο?το εχεις παραγγειλη απο minideal?αν ναι ειχες θεμα με το touch?και τι εκανες αν επιτρεπετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 το έχω εδώ και 20 μέρες περίπου, δεν είχα ευτυχώς κανένα πρόβλημα με τίποτα. Ναι απο minideal με SG post. Εκανε 21 μέρες να παραδοθει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Το πιθανοτερο ειναι να σας απαντησαν για το LED Notification το οποίο πραγματικά ανάβει (κόκινο-πράσινο) και για το οποίο υπήρχε θέμα όπως και σε πολλά κινητά με 6589. Γιατί έχει και άλλα led εκτός από αυτό για χαμένες κλήσεις-μηνύματα-mail κτλ; Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomcat_ Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Γιατί έχει και άλλα led εκτός από αυτό για χαμένες κλήσεις-μηνύματα-mail κτλ; Τα άλλα led εννοεί τα τρία κουμπιά κάτω από την οθόνη τα οποία δεν ανάβουν Παράθεση --------------------------------------------- Jiayu G4T thick, Rom Oficial G4H-20131021-172551 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Γιατί έχει και άλλα led εκτός από αυτό για χαμένες κλήσεις-μηνύματα-mail κτλ; εννοει αν αναβουν (με led) τα 3 "κουμπια" κατω στην βαση της οθονης (το σπιτακι, το βελακι και το συρταρι) το μονο αλλο led (για ενδειξη) ειναι το πανω απο την οθονη, που αλλαζει 3 χρωματα (μπλε=μήνυμα, πρασινο=φορτισμένο, κόκκινο=φορτιζει) και αναβει συνεχως ή αναβοσβήνει, αναλογα με το τι θελει να σε ειδοποιησει στα πρωτα G4, τα 3 "κουμπια" ΔΕΝ αναβουν και ειναι προβλημα software-ικο, δλδ υπάρχει η δυνατότητα να φωτισθουν, αλλα η ΡΟΜ δεν το ενεργοποιεί ακομα ...... ειναι μια απο τις παιδικες ασθενειες, που λεγαμε πιο πισω !!! ...... (αλλα θα μου πεις, ποιος καθεται να διαβασει λιγο πιο πισω :wacko:) γι αυτο, κάποιοι απο εμας, περιμενουμε να παρετε "οι βιαστικοι" τη πρωτη σκαρταδουρα, και μετα θα το παραγγειλουμε, καπου στον Σεπτεμβριο ;):D:shifty: Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkgti Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Λοιπον παιδες....μολις τωρα μου εστειλαν link απο το minideal και κατεβαζω recovery και rom με Ελληνικα......μολις τα κατεβασω και δω οτι ειναι οκ θα τα ανεβασω αμεσως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomcat_ Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 (edited) μήπως γνωρίζει κάποιος τι παίζει με αυτό? http://www.minideal.net/new-jiayu-g4-mtk6589t-1-5ghz-android-4-2-quad-core-4-7-ogs-ips.html είναι $10 πιο φτηνό, δείχνει στη φώτο ότι έχει 2GB ram αλλά στα specs παρακάτω λέει 1gb, και η μπαταρία στα specs λέει 1850 αλλά στη φώτο είναι το 3000...:confused: *edit*λάθος η φώτο δείχνει 1gb ram *edit* και από ότι καταλαβαίνω μάλλον είναι η 1800 μπαταρία και απλά δεν έχουν αλλάξει τις φώτο. Κρίμα και ετοιμαζόμουν να το παραγγείλω αν είχε την 3000 μπαταρία... Edited July 24, 2013 by tomcat_ Παράθεση --------------------------------------------- Jiayu G4T thick, Rom Oficial G4H-20131021-172551 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 (edited) Λοιπον παιδες....μολις τωρα μου εστειλαν link απο το minideal και κατεβαζω recovery και rom με Ελληνικα......μολις τα κατεβασω και δω οτι ειναι οκ θα τα ανεβασω αμεσως! Περιμένουμε ενημέρωση φίλε μου αλλά το θέμα είναι ποια ρομ στέλνουν φαντάζομαι τη παλιά που είχε ήδη μέσα οπότε πάλι θα χρειάζεται αναβάθμιση για το touch όπως είπες κι εσύ Edited July 24, 2013 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Βλεπω εφερε το minideal το λεπτο g4. Το εχει παραγγειλει κανεις? ξερουμε αν φοραει τις ιδιες ρομ με το χοντρο g4 ? επισης παιζει κουπονακι για ακομα καλυτερη τιμη, αν οντως ειναι διαθεσιμο κλπ? μιλησε κανεις αμεσα με Minideal για το τι παιζει? ειμαι απο κινητο και δεν ειναι ευκολο να επικοινωνησω με minideal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Σήμερα έβαλα και εγώ την ρομ του minideal με τα ελληνικά. Η φωτογραφίες βγαίνουν με f2.2 όπως είχα πει, από όλες της υπόλοιπες ρομ που έχουν f2.4 Τώρα η ρομ που χρησιμοποιούσα με βάσει το S4 με τα ελληνικά έχει στον λογαριασμό του google, να συγχρονισμό τους σελιδοδείκτες από το pc στο κινητό. Όπου σε καμία άλλη ρομ δεν το έχει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pournaras Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Καλησπερα κι απο μενα. Διαβασα αρκετα ολες τις σελιδες (σε πολλα μπερδευτηκα :) ) αλλα, τελικα λογω βιασυνης διοτι πουλησα το w3+ πρεπει να παρω καποιο. Κατεληξα στο basic με την 1,2 cpu λογω του οτι το turbo εχει μικρη μπαταρια. Απο καταστημα ειδα οτι το minideal ειναι το πιο φτηνο. Η ερωτηση μου τωρα. Επειδη τα ελληνικα στο μενου δεν με ενδιαφερουν και πολυ, να αφησω την original ρομ (γιατι καπου διαβασα οτι η ρομ του minideal ειχε προβλημα στο touch), ή εχει βγει καποια νεα ρομ απο το Minideal πιο σωστη, οποτε συμφερει να τους πω να τη βαλουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dielatin Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Καλησπέρα και από εμένα. Εγώ πήρα πριν 20 μέρες αυτό με τον MT6589 και 3000 mha μπαταρία σε μαύρο. Εντυπώσεις: Η οθόνη του τα σπάει και από ευκρίνεια και από φωτεινότητα και από τα πάντα. Το πλάτος του, λόγω του πολύ λεπτού bezel γύρω γύρω, είναι μικρότερο από πολλά άλλα κινητά με μικρότερη διαγώνιο. Άνετα γράφω με το 1 χέρι. Είναι πολύ ελαφρύ για την μπαταρία που έχει. Η ποιότητα κατασκευής του δεν περίμενα οτί θα είναι τόσο καλή. Αλλά είναι πολύ καλή. Το wifi του είναι αρκετά δυνατό και πολύ γρήγορο. Η κάμερα αρκετά καλή. Πολύ καλύτερη από πολλά επώνυμα εδώ. Το φλάς του λίγο αδύναμο. Η μπαταρία του super. Το κινητό δεν το κλέινω και έχω μόνιμα ανοιχτό wifi και 3g και ας είμαι και home. Πολύ χρήση ίντερνετ, εμαίλ, εφαρμογές, λίγο game, λίγες φωτό - βίντεο και αρκετή έως πολύ χρήση ως τηλέφωνο στην δουλειά. Μου βγάζει 2 μέρες και κάτι. Για τον ήχο δεν μπορώ να πώ οτί τα πάει πολύ καλά. Αν έχει φασαρία δύσκολα το ακούς το κινητό. Μόνο από την δόνηση στην τσέπι το παίρνεις χαμπάρι. Στο αυτί όταν μιλάς ακούς χωρίς πρόβλημα αλλά Θα ήθελα λίγο ένταση παραπάνω και εκεί. Από προβήματα τωρα: Όπως διάβασα και από άλλους έχω και εγώ το πρόβλημα με τα 3 κουμπιά κάτω από την οθόνη, τα οποία δουλεύουν κανονικά αλλά δεν φωτίζονται για να τα βλέπεις. Συνήθισα και δεν έχω πρόβλημα. Με το touch δεν έχω θέμα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που εγώ αντιμετωπίζω και δυστυχώς δεν βλέπω να αναφέρει κανείς είναι με το GPS. Δεν λέει να κλειδώσει με τίποτα δορυφόρους. Και μια δυο φορές που μετά από 15 λεπτά μπόρεσε να κλειδώσει με το που οδηγείς λίγο χάνει το σήμα και ψάχνει πάλι δορυφόρους. Πολύ κρίμα τέτοιο κινητό που το κατα ευχαριστήθηκα να μην μπορώ να το δουλέψω και για πλοήγηση. Ότι άλλο θέλετε να σας πώ για το κινητό ρωτήστε. Αν κανείς έχει βρεί fix για το gps ή κάποιά άλλη λύση, παρακαλώ ας στείλει κανά pm ή κανά εμαίλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 fix για το GPS fix για το ringtone Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dielatin Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 IVIetaCreatoR ευχαριστώ. Το κινητό μου είναι ήδη root. έβαλα το faster gps και έκανα τις επιλογές εκεί. Τώρα τις άλλες ρυθμίσεις που λέει για AGPS και epogps δεν μπορώ να βρώ που είναι στην έκδοση 4.2.1 του android που έχω. Θα το δοκιμάσω το πρωί το gps και θα σας ενημερώσω. Όσο για την ένταση του ήχου αν δώσω *#*#3646633#*#* προσπαθεί να πάρει τηλέφωνο δεν βγάζει κανένα μενού (τι δεν κάνω σωστά??). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobileuncle.toolbox Για δοκίμασε απο εδώ. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Όσο για την ένταση του ήχου αν δώσω *#*#3646633#*#* προσπαθεί να πάρει τηλέφωνο δεν βγάζει κανένα μενού (τι δεν κάνω σωστά??). κατεβασε το MobileUncle Tools και κανε τις αλλαγές απο εκει Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. July 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 (edited) καλο καλοκαιρι να εχουμε παιδια, πολλα μπανια η οτι αλλο γουσταρετε ειμαι σε sort of διακοπες βλεπω τα νεα σας οταν μπορω. χαιρομαι ιδιαιτερως για τα παιδια που το εμπιστευτηκαν παρολες τις κασανδρες - καταστροφολογες να το χαρουν ευχαριστηθουν και να κανουν τους αλλους να ζηλευουν ή ακομα καλυτερα να το παρουν dkgti να ανεβασεις τη ρομ που σου στειλαν να τη παρει ο κοσμος :) και να περιγραψεις ακριβως ποιο μοντελο εχεις μην εχουμε δραματα με μπλεξιμο συσκευων ρομ οσο για το gps https://play.google.com/store/apps/details?id=org.fastergps https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chartcross.gpstest και αφου τα κανετε αυτα παρακαλω οποιος μπορει ας δοκιμασει να καταγραψει εστω και με το car του μια διαδρομη με αυτο το προγραμμα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stt.android να μας πει αν τη γραφει απροβληματιστα η κανει διακοπες το αποτελεσμα θα ειναι κατι τετοιο http://www.sports-tracker.com/#/workout/akaloith/cvedqraje1enje4e απλα αυτο προφανως ειναι με ποδηλατο και εκει το χρειαζομαι Edited July 25, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dielatin Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 VIetaCreatoR, GAVEL & akaloith σας ευχαριστώ πολύ. Με τον ήχο όλα οκ. Με το GPS το πρόβλημα συνεχίζει. Η αλήθεια είναι ότι πριν τις αλλαγές που προτείνατε στο gps test έβλεπα στο ίδιο σημείο λιγότερες μπάρες από ότι τώρα. Αλλά και πάλι 10 λεπτά εκεί στημένος, οι μπάρες παίζουν πάνω κάτω και μένουν γκρι. Πάνω αριστερά το σήμα gps μένει κίτρινο δεν πρασινίζει δεν κλειδώνει. Αυτές τις ρυθμίσεις τις έχετε κάνει στο ίδιο τηλέφωνο και σας έπαιξαν ή σε άλλο MT6589 smartphone; Και πάλι σας ευχαριστώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ochocinco Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Παιδες δεν αντεξα και το παρηγγειλα κι εγω χτες μεσημερι!Σε μενα βεβαια δεν εχει γινει ακομα dispatch.Δεν ξερω γιατι!Αντε καλο Αυγουστο τωρα για να σας πω κι εγω εντυπωσεις!!! Παράθεση 85.....ochocinco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergiosvolos Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 (edited) ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ? -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζετε. Edited July 25, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Αυτές τις ρυθμίσεις τις έχετε κάνει στο ίδιο τηλέφωνο και σας έπαιξαν ή σε άλλο MT6589 smartphone; εγω τα εχω κανει και σε ενα Jiayu G3 (το απλο 2-πιρινο) και σε τρια Jiayu G2S ;) ολα λειτουργουν σαφως καλλίτερα απο τις αρχικες "κινεζικες" ρυθμισεις, οπου οταν ερχονται εδω, εχουν στο αρχειο gps.conf κινεζικους δορυφορους Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ? Αν παραγγείλεις από minideal το ζητάς. Και σου προσθέτουν αυτοί τα ελληνικά γιατί από τη μαμά δεν έχουν τα ελληνικά στις γλώσσες Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 MobileUncle Tools ειναι και στα αγγλικα η μονο κινεζικα?με το προγραμμα αυτο τι μπορω να πειραξω γιατι δεν καταλαβα τι λεγατε παραπανω?στο gps γιατι δεν βαζεις κανα sygic η κανα igo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts