Jump to content

dielatin

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dielatin

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

dielatin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. dielatin

    Jiayu G4

    pournaras σε παρακαλώ όταν το πάρεις πες μας πως τα πάει το gps. Δεν με χαλάει να το δουλέψω με την αρχική rom στα Αγγλικά αρκεί να παίζει σωστά το GPS.
  2. dielatin

    Jiayu G4

    stergiosvolos όπως είπε και ο pan82 έρχεται κανονικά με ελληνικότατο μενού αρκεί να το ζητήσεις κατά την παραγγελία. Από minideal το πήρα και εγώ. tomcat_ το πρωί βρήκα και κάπου αλλού αυτό που προτείνεις. Μόνο που πρέπει να σβήσεις το mtkgps.dat αλλά και το epo.dat από το φάκελλο /data/misc/. Επίσης λένε ότι πρέπει να σβήσεις και απο τον φάκελλο /system/etc/ το αρχείο gps.conf και reboot την συσκευή. Αλλά αυτό το ριμάδι το αρχείο δεν με αφήνει να το σβήσω γιατί είναι read only. Τέσπα σβήνοντας μόνο τα άλλα 2 και μετά απο επανεκκίνηση όντως και επιτέλους κλείδωσε το gps με το gps test σε 30'' και το sygic που έχω στημένο δούλεψε κανονικά. Μετά από 2 ώρες που το ξαναδοκίμασα πάλι άρχισε τα ίδια. Τι να πώ....
  3. dielatin

    Jiayu G4

    VIetaCreatoR, GAVEL & akaloith σας ευχαριστώ πολύ. Με τον ήχο όλα οκ. Με το GPS το πρόβλημα συνεχίζει. Η αλήθεια είναι ότι πριν τις αλλαγές που προτείνατε στο gps test έβλεπα στο ίδιο σημείο λιγότερες μπάρες από ότι τώρα. Αλλά και πάλι 10 λεπτά εκεί στημένος, οι μπάρες παίζουν πάνω κάτω και μένουν γκρι. Πάνω αριστερά το σήμα gps μένει κίτρινο δεν πρασινίζει δεν κλειδώνει. Αυτές τις ρυθμίσεις τις έχετε κάνει στο ίδιο τηλέφωνο και σας έπαιξαν ή σε άλλο MT6589 smartphone; Και πάλι σας ευχαριστώ....
  4. dielatin

    Jiayu G4

    IVIetaCreatoR ευχαριστώ. Το κινητό μου είναι ήδη root. έβαλα το faster gps και έκανα τις επιλογές εκεί. Τώρα τις άλλες ρυθμίσεις που λέει για AGPS και epogps δεν μπορώ να βρώ που είναι στην έκδοση 4.2.1 του android που έχω. Θα το δοκιμάσω το πρωί το gps και θα σας ενημερώσω. Όσο για την ένταση του ήχου αν δώσω *#*#3646633#*#* προσπαθεί να πάρει τηλέφωνο δεν βγάζει κανένα μενού (τι δεν κάνω σωστά??).
  5. dielatin

    Jiayu G4

    Καλησπέρα και από εμένα. Εγώ πήρα πριν 20 μέρες αυτό με τον MT6589 και 3000 mha μπαταρία σε μαύρο. Εντυπώσεις: Η οθόνη του τα σπάει και από ευκρίνεια και από φωτεινότητα και από τα πάντα. Το πλάτος του, λόγω του πολύ λεπτού bezel γύρω γύρω, είναι μικρότερο από πολλά άλλα κινητά με μικρότερη διαγώνιο. Άνετα γράφω με το 1 χέρι. Είναι πολύ ελαφρύ για την μπαταρία που έχει. Η ποιότητα κατασκευής του δεν περίμενα οτί θα είναι τόσο καλή. Αλλά είναι πολύ καλή. Το wifi του είναι αρκετά δυνατό και πολύ γρήγορο. Η κάμερα αρκετά καλή. Πολύ καλύτερη από πολλά επώνυμα εδώ. Το φλάς του λίγο αδύναμο. Η μπαταρία του super. Το κινητό δεν το κλέινω και έχω μόνιμα ανοιχτό wifi και 3g και ας είμαι και home. Πολύ χρήση ίντερνετ, εμαίλ, εφαρμογές, λίγο game, λίγες φωτό - βίντεο και αρκετή έως πολύ χρήση ως τηλέφωνο στην δουλειά. Μου βγάζει 2 μέρες και κάτι. Για τον ήχο δεν μπορώ να πώ οτί τα πάει πολύ καλά. Αν έχει φασαρία δύσκολα το ακούς το κινητό. Μόνο από την δόνηση στην τσέπι το παίρνεις χαμπάρι. Στο αυτί όταν μιλάς ακούς χωρίς πρόβλημα αλλά Θα ήθελα λίγο ένταση παραπάνω και εκεί. Από προβήματα τωρα: Όπως διάβασα και από άλλους έχω και εγώ το πρόβλημα με τα 3 κουμπιά κάτω από την οθόνη, τα οποία δουλεύουν κανονικά αλλά δεν φωτίζονται για να τα βλέπεις. Συνήθισα και δεν έχω πρόβλημα. Με το touch δεν έχω θέμα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που εγώ αντιμετωπίζω και δυστυχώς δεν βλέπω να αναφέρει κανείς είναι με το GPS. Δεν λέει να κλειδώσει με τίποτα δορυφόρους. Και μια δυο φορές που μετά από 15 λεπτά μπόρεσε να κλειδώσει με το που οδηγείς λίγο χάνει το σήμα και ψάχνει πάλι δορυφόρους. Πολύ κρίμα τέτοιο κινητό που το κατα ευχαριστήθηκα να μην μπορώ να το δουλέψω και για πλοήγηση. Ότι άλλο θέλετε να σας πώ για το κινητό ρωτήστε. Αν κανείς έχει βρεί fix για το gps ή κάποιά άλλη λύση, παρακαλώ ας στείλει κανά pm ή κανά εμαίλ.
×
×
  • Create New...