Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω το G4 Advanced με τα 2GB RAM και 32GB ROM (MTK6589T, Cortex A7 quad core, 1.5GHz, GPU: PowerVR SGX 544

Θα το αλλάζατε για το G4S με τα 2GB RAM και 16GB ROM (MTK6592, Cortex A7 octa core, 1.7GHz; GPU: Mali-450 MP4) ;;

Με κλειστά μάτια! Η διαφορά τους είναι χαοτική! Δεν ήθελα να το βλέπω το G4A! Είχε χάλια λήψη σε WiFi και σε GSM. Στο G4s αυτά έχουν λυθεί! Έχει τέλεια λήψη! Η οθόνη του G4s είναι κλάσεις ανώτερη όπως και η κάμερα, ιδίως στην νυχτερινή λήψη φωτογραφιών. Ασυζητητί. Εγώ το πήρα 200 ευρώ και το σκότωσα 120!!! Έδωσα άλλα 17 ευρώ περίπου και πήρα το G4s από το οποίο είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!

Ξέρεις τι είναι στο Antutu να βλέπεις από 17500 ξαφνικά 28500 στην απόδοση; :p

Hello moto....!

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχω το εξής προβληματάκι τις τελευταίες μέρες με το G4H (3000mAh).

Αν βγάλω την μπαταρία, έστω και για 1 δευτερόλεπτο, στην έναρξη του κινητού έχουν χαθεί οι ρυθμίσεις της ημερομηνίας και ώρας, έτσι αναγκάζομαι κάθε φορά να τις διορθώνω.

Επίσης, πάλι αν βγάλω την μπαταρία, χρειάζεται να πατήσω μερικά δευτερόλεπτα παραπάνω το κουμπί έναρξης για να ανοίξει το κινητό (σε σχέση με όταν δεν έχω βγάλει πριν την μπαταρία) και ενώ η μπαταρία ήταν πριν στο 100%, με το άνοιγμα θα δείξει 94-95%.

Κάποια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;

Η ROM είναι η G4H-20130816-180805

Edited by Aurumnus

Μετα απο 10 μηνες ευχαριστης και αξιοπιστης χρησης εχτες μετα απο update μεσω wifi καποιων εφαρμογων αρχισε τα προβληματα το G4A 3000mha 1/8 μου .. Βασικα μετα απο πολλα κολληματα επανηλθε καπως αλλα τωρα δν μου ανοιγει την καμερα (αδυνατη συνδεση με τηνφωτογραφικη μηχανη βγαζει) .. Τι μπορει να φταει ?? εχει την μαμισια rom με τα ελληνικα οπως το παρελαβα ..

Μετα απο 10 μηνες ευχαριστης και αξιοπιστης χρησης εχτες μετα απο update μεσω wifi καποιων εφαρμογων αρχισε τα προβληματα το G4A 3000mha 1/8 μου .. Βασικα μετα απο πολλα κολληματα επανηλθε καπως αλλα τωρα δν μου ανοιγει την καμερα (αδυνατη συνδεση με τηνφωτογραφικη μηχανη βγαζει) .. Τι μπορει να φταει ?? εχει την μαμισια rom με τα ελληνικα οπως το παρελαβα ..

Αν εχεις εγκατεστημενο το Skype...απεγκατέστησέ το

Ξέρει κανείς ποια είναι η σωστή διαδικασία για να περαστεί η ROM του Vredniiy στο G4T; Να επαναφέρω εργοστασιακές ρυθμίσεις πριν την φλασάρω με recovery στην ήδη υπάρχουσα ROM;
Hello moto....!

Thanks. Γιατί την είχα περάσει στο G4A πριν το ξαποστείλω, αλλά όταν την ξαναπέρασα για να το δώσω με Ελληνικά δεν τρέχαν οι εφαρμογές. Μάλλον έφταιγε που την πέρασα πάνω από την τελευταία επίσημη του Δεκεμβρίου για το G4Α.

Αυτό το G4T έχει την Ισπανική αλλά δεν μας τα λέει καλά, εδώ και κάναν μήνα άρχισε να λαγκάρει τρομακτικά και σπαστικά, γι' αυτό λέω να του κάνω ένα format, να περάσω την τελευταία Κινέζικη και από πάνω την Ρώσικη που έχει και ελληνικά και να μην με ζαλίζει ο άλλος ότι δεν του πήρα καλό κινητό. :p

Hello moto....!

Thanks. Γιατί την είχα περάσει στο G4A πριν το ξαποστείλω, αλλά όταν την ξαναπέρασα για να το δώσω με Ελληνικά δεν τρέχαν οι εφαρμογές. Μάλλον έφταιγε που την πέρασα πάνω από την τελευταία επίσημη του Δεκεμβρίου για το G4Α.

Αυτό το G4T έχει την Ισπανική αλλά δεν μας τα λέει καλά, εδώ και κάναν μήνα άρχισε να λαγκάρει τρομακτικά και σπαστικά, γι' αυτό λέω να του κάνω ένα format, να περάσω την τελευταία Κινέζικη και από πάνω την Ρώσικη που έχει και ελληνικά και να μην με ζαλίζει ο άλλος ότι δεν του πήρα καλό κινητό. :p

βρήκες την 3.2.1 ?

παιδια καλησπερα.εχω παρει ενα jiayu g2f και βλεπω οτι δεν εχει επιλογη εσ χωρου αποθηκευσης.δεν εχω βαλει καρτα sd.
Εδώ είναι το νήμα για το G4. Ρώτα αλλού.

Εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377673

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

:lol::lol::lol:
Έλα... του είπα του ανθρώπου....

:p

Αν εχεις εγκατεστημενο το Skype...απεγκατέστησέ το

τωρα ειναι νεκρο τελειος .. μονο το σημα της Jiayu εμφανιζει .... :wacko:

3.2.1 για την όμορφη παρέα.Με ταλαιπώρησε λίγο αλλά τα κατάφερα :D

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τωρα ειναι νεκρο τελειος .. μονο το σημα της Jiayu εμφανιζει .... :wacko:

Μπορείς να ξηλώσεις τις εφαρμογές που έκαναν update?

Αν όχι του περνάς την τελευταία ρομ και ξεμπερδεύεις.:)

Όποιος έρχεται από 3.1 λογικά θες full wipe , σωστά ;

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μπορείς να ξηλώσεις τις εφαρμογές που έκαναν update?

Αν όχι του περνάς την τελευταία ρομ και ξεμπερδεύεις.:)

Ειναι νεκρο τελειως .. ουτε με button up και power button νιωθει ...(αν κ ειμαι λιγο ασχετος με ρουταρισμα κλπ )

Ειναι νεκρο τελειως .. ουτε με button up και power button νιωθει ...(αν κ ειμαι λιγο ασχετος με ρουταρισμα κλπ )

Άμα στο έκανε ξαφνικά τότε είναι θέμα μητρικής. Έτσι μου είχε κάνει και το G4A και το έστειλα πίσω. Μου αλλάξαν μητρική.

Hello moto....!

flash tool, μονοδρομος

δλδ τι εννοεις ?????
Δες εδώ...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4883446#post4883446

Σσσσσσσ.... ωραίος... ;)

καλημερα στο τοπικ...

εχει δοκιμασει κανεις καμια απο τις ρομ της cyanogen οι οποιες ειναι ported απο αλλες mtk συσκευες, και ειναι αναρτημενες στο 4pda? :happy:

λεω να δοκιμασω ΟΛες......

Ήρθε το πρωί το G4s!!! Κλάσεις ανώτερο από το G4A!!!! Το WiFi του δεν έχει θέμα! Έχει τέλεια λήψη!!!

Η κάμερα είναι καλύτερη και βγάζει καλύτερες λήψεις υπό σκότος!

Ήρθε με το Firmware με τα Ελληνικά και έχει και ωραία θέματα, από MIUI μέχρι στοκ Android

Βρέθηκα σήμερα με τον "αελ1964" (Leo) και ως πρωην χρήστης G4T μπορώ να σχολιάσω οτι πράγματι, το G4S είναι μέρα με νύχτα με τις προηγούμενες εκδόσεις.

Στο WiFi Analyzer, το 3C μου είχε παρόμοιο (άντε κανα db καλύτερο σήμα) και στο GPS πιάνανε τους ίδιους δορυφόρους, με παραπλήσια ένταση / σήμα

Η οθόνη παραμένει κορυφαία!

Συστήνεται λοιπόν για τους οπαδούς των υψηλών επιδόσεων (8πύρηνο γαρ) με χαμηλό κόστος - οχι οτι το 3C μου έχει κάτι να ζηλέψει ...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

από την 3.0.1 για να περάσω σε αυτή ,φλασάρω με την μία ή έχουμε κάτι άλλο πρώτα ? ( οκ wipe θα κάνω :) )

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------