Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως υπάρχει κάποιος που μπορεί να τραβήξει μια foto σε απόλυτο σκοτάδι. Θα ήταν καλό και για το 1ο post αλλά και για όσους θέλουν να το συγκρίνουν με άλλες συσκευές όπως εγώ πχ?:shifty::shifty: Μιας και βλέπω ο akaloith μας έχει καλομάθει . . . . .

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κάτοχος και εγώ εδώ και ένα μήνα του jiayu g4t thin αγορασμένο απο jiayuofficial.com

ήρθε με την world rom του Αυγούστου.

1

τέλος πιστεύω οτι δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο κινητά άνω των 500 ευρω, με κόστος αγοράς για την δίκη μου έκδοση 166 εουρος με τα μεταφορικα

166 ευρώ μαζί με μεταφορικά (και μετατροπή συναλλάγματος;)

Από που;

166 ευρώ μαζί με μεταφορικά (και μετατροπή συναλλάγματος;)

Από που;

το γράφω φίλε μου.

http://www.jiayuofficial.com

με την εγγραφή σου δίνει και κουπόνι 50 ευρώ για 10 αγορές (5 ευρώ έκπτωση στην καθεμία)

Στο thin δε νομίζω να κάνει σκαλοπάτι στο thick υπάρχει το θέμα νομίζω. Για το gps εδώ στην Αθηνα δεν είναι θεμα κλειδωματος αλλα χανει δρόμους εισαι στον ένα και σε δειχνει στο παραλληλο, χθες ήμουν παραλιακη και επειδή δεν έιχε παράλληλο με έδειχνε μέσα στη θαλασσα. Εχω και όλα τα φιξ αλλα το περιεργο είναι ότι δε το κάνει παντα δυο μέρες στην ίδια διαδρομή με πήρε αψογα τη πρωτη και επαιζε σα τρελλο τη δευτερη με την ίδια διαδρομή και το ίδιο προγραμμα. Το calibration δε ξέρω γιατί το έχει στο μενού αφού δε παίζει σε καμία έκδοση...

Στη τελευταια εκδοση επειδη τη περασα λιγο ειδα οτι τη μπαρα ειδοποιησεων τη κανει διαφανη οταν ειναι κλειστη και ετσι σε ανοιχτα φοντα χανοταν και δεν εβλεπες τιποτα απο σημα, ωρα κλπ αυτο αλλαζει η ετσι γινεται; γι αυτο γυρισα παλι στου Αυγούστου

όντως έχει ένα θέμα με τα ανοιχτόχρωμα φόντα. φυσικά δεν είναι σοβαρός λόγος για να σε αποτρέψει, είναι πιο γρήγορη και πιο ελαφριά

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

Μήπως υπάρχει κάποιος που μπορεί να τραβήξει μια foto σε απόλυτο σκοτάδι. Θα ήταν καλό και για το 1ο post αλλά και για όσους θέλουν να το συγκρίνουν με άλλες συσκευές όπως εγώ πχ?:shifty::shifty: Μιας και βλέπω ο akaloith μας έχει καλομάθει . . . . .

στο πρωτο τοπικ εχει λινκ για αξιοπιστο φωτογραφικο τεστ σε διαφορες φωτιστικες συνθηκες low light. why on earth να θες φωτο στο απολυτο σκοταδι? για να δεις πως θα βγει το μαυρο? μαυρο θα βγει. εκτος αν περιμενεις να βγει ασπρο οποτε θα σε απογοητευσω :)

στο πρωτο τοπικ εχει λινκ για αξιοπιστο φωτογραφικο τεστ σε διαφορες φωτιστικες συνθηκες low light. why on earth να θες φωτο στο απολυτο σκοταδι? για να δεις πως θα βγει το μαυρο? μαυρο θα βγει. εκτος αν περιμενεις να βγει ασπρο οποτε θα σε απογοητευσω :)

Για να δώ αν συγχρονίζεται καλά το φλας με την κάμερα. Κάνεις λάθος φίλτατε:cool: και στο απόλυτο σκοτάδι πρέπει να βγάζει κανονικά φωτό για αυτό έχει το φλας ...... δεν λέω τέλεια αλλά σε καμία περίπτωση μαύρο:!:

συγχρονισμος φλας με καμερα? δε νομιζω να τιθεται πουθενα θεμα συγχρονισμου.

τη θες με φλας τη φωτο? εστω το ledaki που εχει και το λες φλας? νομιζα οτι ηθελες να δεις την αποδοση του αισθητηρα, το "flash" - ledaki το εχω μονιμως απενεργοποιημενο γιατι φυσικα ειναι για γελεια. οντως το φωτο τεστ δεν εχει τεστ του led αλλα ειναι κατι που το απεργοποιω απευθειας. επισης αν περιμενεις να φωτισει παραπανω απο 1-1.5 μετρο μαλλον θα περιμενεις πολυ. οποτε μπορω να σου βγαλω κατι κοντα με το φλας και να φαινεται οκ, και να σου βγαλω κατι στα 3 μετρα και να πεις τωρα αναψε φλας? τωρα αν το ζητουμενο ειναι να βγαλεις ενα προσωπο στο 1 μετρο και τα παντα γυρω να ναι καταμαυρα (το φοντο) αυτο υποθετω μπορεις να το καταφερεις. το αν θα λεγεται αυτο το πραγμα φωτογραφια ειναι ενα αλλο θεμα. το ψυριζω ετσι καθοτι χρονια ενασχοληση με φωτογραφια.

ενα απλο ledaki ειναι οποτε μη περιμενεις πολλα.

Edited by akaloith

συγχρονισμος φλας με καμερα? δε νομιζω να τιθεται πουθενα θεμα συγχρονισμου.

τη θες με φλας τη φωτο? εστω το ledaki που εχει και το λες φλας? νομιζα οτι ηθελες να δεις την αποδοση του αισθητηρα, το "flash" - ledaki το εχω μονιμως απενεργοποιημενο γιατι φυσικα ειναι για γελεια. οντως το φωτο τεστ δεν εχει τεστ του led αλλα ειναι κατι που το απεργοποιω απευθειας. επισης αν περιμενεις να φωτισει παραπανω απο 1-1.5 μετρο μαλλον θα περιμενεις πολυ. οποτε μπορω να σου βγαλω κατι κοντα με το φλας και να φαινεται οκ, και να σου βγαλω κατι στα 3 μετρα και να πεις τωρα αναψε φλας? τωρα αν το ζητουμενο ειναι να βγαλεις ενα προσωπο στο 1 μετρο και τα παντα γυρω να ναι καταμαυρα (το φοντο) αυτο υποθετω μπορεις να το καταφερεις. το αν θα λεγεται αυτο το πραγμα φωτογραφια ειναι ενα αλλο θεμα. το ψυριζω ετσι καθοτι χρονια ενασχοληση με φωτογραφια.

ενα απλο ledaki ειναι οποτε μη περιμενεις πολλα.

Δεν εννοεί αυτό ο φίλος προφανώς επειδή σε πολλές συσκευές λένε ότι δε συγχρονίζει το φλας με το κλειστρο εννοεί αν στο απόλυτο σκοτάδι θα βγει η φωτογραφία. γιατί αν ανάβει το φλας και τραβαει με καθυστέρηση μόλις σβησει θα βγει σκοταδι τελικά. Για να επιβεβαιώσω όχι εδώ το φλας είναι κανονικά συγχρονισμένο οπότε και στο απόλυτο σκοτάδι θα βγει η φωτο κανονικοτατα και μπορώ να πω ότι το λεντακι είναι νορμάλ για κοντινή απόσταση ως μέτρο βγάζει μια χαρά. Και για του λόγου το αληθές μια φωτο στο απόλυτο σκοτάδι σε λιγοτερο από μέτρο περίπου

http://imageshack.com/a/img18/3813/oasr.jpgUploaded with ImageShack.com

Edited by pan82

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Δεν εννοεί αυτό ο φίλος προφανώς επειδή σε πολλές συσκευές λένε ότι δε συγχρονίζει το φλας με το κλειστρο εννοεί αν στο απόλυτο σκοτάδι θα βγει η φωτογραφία. γιατί αν ανάβει το φλας και τραβαει με καθυστέρηση μόλις σβησει θα βγει σκοταδι τελικά. Για να επιβεβαιώσω όχι εδώ το φλας είναι κανονικά συγχρονισμένο οπότε και στο απόλυτο σκοτάδι θα βγει η φωτο κανονικοτατα και μπορώ να πω ότι το λεντακι είναι νορμάλ για κοντινή απόσταση ως μέτρο βγάζει μια χαρά. Και για του λόγου το αληθές μια φωτο στο απόλυτο σκοτάδι σε λιγοτερο από μέτρο περίπου

Ακριβώς αυτό ήθελα να πώ. Τώρα απο κει και πέρα είναι θέμα δυνατοτήτων του led.

:cool:

Edited by navi55
αφαιρεση τεράστιας παράθεσης

Ακριβώς αυτό ήθελα να πώ. Τώρα απο κει και πέρα είναι θέμα δυνατοτήτων του led.

:cool:

Το σκέφτηκα ότι αυτό θες γιατί τυχαία διάβασα σε κάποια topic τις προάλλες για μοντέλα που σε άλλο χρόνο ανάβει το φλας και σε άλλο βγαίνει η φωτο και κουφαθηκε. Εδώ μια χαρά! Γενικά αν σε ενδιαφέρει πολύ η κάμερα να ξέρεις ότι από βίντεο τα σπαει ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό κι από φώτο πολύ καλές ημέρα και μέτριες με χαμηλές συνθήκες φωτισμού. Στην οθόνη του κινητού φαίνονται μια χαρά βέβαια στον υπολογιστή βλέπεις το κοκκο η το θολο σε χαμηλό φωτισμό πολύ έντονα.

George Bernard Shaw

Συμφωνω και εγω με αυτα που λεει και ο pan82. Αυτο που συμβαινει ομως και σε μενα ειναι οτι τη στιγμή της ληψης στην οθόνη βλέπω να έχει φωτισθει επαρκως το θέμα ενω το αποτέλεσμα φαίνεται λιγότερο φωτισμένο. Αυτο ισως καποιοι να το θεωρούν λάθος συγχρονισμό. Edited by esma

Ρε παιδιά πείτε μου γιατί μάλλον στραβώθηκα, έβαλα την miui v5, που στο καλό είναι το miui app store και δεν το βλέπω?

Market το ονομάζει, στο φάκελο Tools (συνήθως στην αρχική οθόνη...)

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Έχω επιλέξει "preferred install location internal device storage".΄

Εγκαθίστανται όλα τα δεδομένα στην εσωτερική μνήμη ή κάποια ελάχιστα πάνε και στη SD card;

Ρωτάω γιατί έχω βάλει προσωρινά μία μικρή SD και σύντομα θα την αλλάξω με μία 32αρα.

Συμφωνω και εγω με αυτα που λεει και ο pan82. Αυτο που συμβαινει ομως και σε μενα ειναι οτι τη στιγμή της ληψης στην οθόνη βλέπω να έχει φωτισθει επαρκως το θέμα ενω το αποτέλεσμα φαίνεται λιγότερο φωτισμένο. Αυτο ισως καποιοι να το θεωρούν λάθος συγχρονισμό.

Κάτι θυμάμαι στις αρχές ανεπαίσθητα με τις τελευταίες ρομ πάντως δεν έχω κανένα θέμα. Το μόνο ενοχλητικό για μένα είναι το focus κάποιες φορές που βγαίνουν θολες

George Bernard Shaw

εχω μπερδευτει εχω το g4 με τον 1500 επεξεργαστη με 1 γιγα ραμ4 γιγα ρομ και την λεπτη μπαταρια ποιες ρομ περνει γιατι βρισκω για λεπτη μπαταρια αλλα ειναι η basic εκδοση που εχει τον απλο 6589 και οχι τον 6589τ που εχω.....ποιες ρομ βαζω και ποια ειναι καλη για το κινητο χωρις προβληματα και να το φλασαρω με cwm και οχι flashtool

Για το thin (1850 μπαταρια), η κατάλληλη έκδοση είναι η G4L

Basic την ονομάζουμε σε κάποιες χώρες (πχ Ισπανία)

Το G4 βγαίνει MONO με 6589Τ επεξεργαστή, παντού!

http://www.ejiayu.com/en/Product-7.html

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

παιδιά, έχει δοκιμάσει κανείς το mod αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374068 για ισχυρότερο flash και αν ναι, με τι αποτελέσματα ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ευχαριστω για την απαντηση αλλα ποια ρομ να βαλω σαν καλυτερη και με λιγοτερα προβληματα εχω τωρα την ρομ του s4 του καλοκαιριου και τρωει 70% μπαταρια το ανδροιντ ενω το ζτε ν987 που εχω τρωει το πολυ 2-5% και καπου διαβασα οτι φταιει οτι αναγνωριζει την εκδοση με τον απλο μτκ 6589 και σκαλωνει και τρωει μπαταρια το κινητο

Latest ROM for Jiayu G4 thin (G4L_CWM)

και συμφωνα με τα λεγομενα σου δεν ισχιει αυτο για τον επεξεργαστη αφου δεν υπαρχει για το g4 ο απλος επεξεργαστης

Δεν σε πιάνω... το G4 βγαίνει με ΕΝΑΝ επεξεργαστη ανέκαθεν, τον 6589Τ.-

For miui lovers...

miui 3.11.16 with a LOT of FIXES!!!

MiHome Launcher 2.16.0 released, Android 4.4 Kitkat Supported!!

[Tips]How to run multiple tasks on one screen

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Γεια οσους παραπονιουνται για την camera (ιδιαιτερα σε κλειστους χωρους) δοκιμαστε να παιξετε με το ISO. Πχ βαζοντας ISO 400 καταφερα να βγαλω μια φωτογραφια πιο πλουσια σε χρωματα και με μειωμενο θορυβο αναδεικνυοντας καλυτερα τις λεπτομερειες.

Δοκιμασα διαφορα προγραμματακια καμερας αλλα η χειροκινητη αλλαγη του iso ειχε κατα τη γνωμη μου την πιο αισθητη αλλαγη.

Σύμφωνοι, αλλα δεν νομίζω να προλαβε να παραγγείλει κανείς τέτοιο, απ' ότι θυμάμαι, οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) παραγγείλανε από Ιούλιο και μετά, δλδ έχουν 6589Τ επεξεργαστή...

Σύμφωνοι, αλλα δεν νομίζω να προλαβε να παραγγείλει κανείς τέτοιο, απ' ότι θυμάμαι, οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) παραγγείλανε από Ιούλιο και μετά, δλδ έχουν 6589Τ επεξεργαστή...

Την εποχη για την οποια μιλας, εβγαινε μονο το thin σε turbo, τα thick basic, ξεκινησαν με τον απλο, μεχρι να φυγει η πρωτη φουρνια και να γραψουν stock out ολα τα κινεζοsites, το thick ηταν με τον απλο επεξεργαστη. Θυμαμαι τοτε εψαχνα κι εγω το thick σε turbo γιατι ηθελα μεγαλη μπαταρια, αλλα δεν υπηρχε πουθενα και τελικα παραγγειλα το απλο.

Την εποχη για την οποια μιλας, εβγαινε μονο το thin σε turbo, τα thick basic, ξεκινησαν με τον απλο, μεχρι να φυγει η πρωτη φουρνια και να γραψουν stock out ολα τα κινεζοsites, το thick ηταν με τον απλο επεξεργαστη. Θυμαμαι τοτε εψαχνα κι εγω το thick σε turbo γιατι ηθελα μεγαλη μπαταρια, αλλα δεν υπηρχε πουθενα και τελικα παραγγειλα το απλο.

Σωστά! Εγώ τέλη Ιουλίου που παρηγγειλα, μόνο το thick το απλο υπήρχε διαθέσιμο και οντως αυτό παρελαβα. Και παραλληλα αρχισε να βγαινει και το thin το turbo. Τhick και turbo αργησε λίγο

George Bernard Shaw

Ενώ δεν είχα θέμα με το touch, πριν μια εβδομάδα οποία ρομ και αν δοκίμασα αφού άρχισε το πρόβλημα, δεν λύθηκε, τώρα είμαι σε miui bluesky, η οποία δεν έχω πρόβλημα με το touch αλλάεέχω κλεισιματα της συσκευής και πτώση μπαταρίας απότομη. Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει για το τι να κάνω?

Καλύτερη και πιο γρήγορη από την τελευταία Κινέζικη rom δεν υπάρχει. Έβαλα και την τελευταία MIUI και δεν μου άρεσε καθόλου. Δοκίμασα και την hacked τελευταία Lewa για το Advanced, αλλά είναι ακόμη σε νηπιακό στάδιο. Έτσι και αλλιώς το Lewa OS θα υποστηρίξει και επίσημα το advanced.

Μου φαίνεται βαριά η MIUI σε σχέση με την στοκ Κινέζικη.

Το μόνο που θέλω να βρω είναι έναν τρόπο να αντικαταστήσω το Κινέζικο Calendar365 με το Google Calendar ούτως ώστε όταν αλλάζω Theme μέσω του Jiayu Launcher το Google Calendar να παίρνει και το αντίστοιχο εικονίδιο που παίρνει το Calendar365. Γνωρίζει κανείς τον τρόπο; Το theme από το Galaxy τα σπάει. Επίσης πρέπει να βρω και έναν τρόπο ούτως ώστε στο μενού τα εικονίδια των εφαρμογών να ταξινομούνται με βάση την αλφαβητική σειρά.

Hello moto....!