sokos1 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Α μάλιστα. Θα το βαλω σε κανα σαιτ με αγγελιες τοτε. ;) Παράθεση Phones: Samsung GT-M8910 Pixon - iPhone 3gs - HTC Desire - ZTE P752D - Jiayu G4 - Honor 3c - Honor 4x Tablets: Lenovo A100L Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panorifi Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 μήπως ξέρει κανίς πως μπορούμε να βάλουμε το τηλέφωνο σε κατάσταση, META MODE. θέλω να του περάσω εκ νέου την NVRAM και έχω κολλήσει, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faraomc Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Το θέμα είναι αυτό το κομμάτι δε θα πρέπει να υπαρχει ήδη στο thick που έχω αννοιξει οπότε να το μεταφέρω στο thin? Γιατί μια γρήγορη μάτια δε πρόσεξα ότι ξεχωρίζει. Γιατί αν ισχύει ας τα πάω σε έναν ειδικό να κάνει τη μεταφορά από το ένα στο άλλο. Εσύ φίλε το έχεις κανει;; βγάζεις αυτό το κομμάτι και έβαλες αυτό που αγορασες;; Έσπασε η οθόνη και την άλλαξα μόνος μου, το είχα κάνει βίδες το κινητό, θυμάμαι 2 πλακέτες, στην κάτω πλακέτα είχε το usb κολλημένο όπως το δείχνει και στη φωτογραφία στο λινκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Έσπασε η οθόνη και την άλλαξα μόνος μου, το είχα κάνει βίδες το κινητό, θυμάμαι 2 πλακέτες, στην κάτω πλακέτα είχε το usb κολλημένο όπως το δείχνει και στη φωτογραφία στο λινκ. Πόσο πήρες digitizer και από που; Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Έσπασε η οθόνη και την άλλαξα μόνος μου, το είχα κάνει βίδες το κινητό, θυμάμαι 2 πλακέτες, στην κάτω πλακέτα είχε το usb κολλημένο όπως το δείχνει και στη φωτογραφία στο λινκ. Ok η αλήθεια είναι ότι το άνοιξα με μια γρήγορη μάτια είδα ότι το κομμάτι που είναι το USB είναι κολλημένο πάνω στη πλακέτα και δε μελέτησα αν βγαίνει όλο το κομμάτι. Θα το ελέγξω αύριο στο σπασμένο που δε με νοιάζει και αν τα καταφέρω εκεί θα ανοίξω και το thin Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Λίγο δύσκολο να ναι θέμα ρομ το volume-. Πάντως μόνο με το volume+ και το power μπορείς να κάνεις εγκατάσταση νέας ρομ από το recovery. Εγω δεν μπορώ να διανοηθώ οτι η δυσλειτουργία του τηλεφώνου (VOL-) οφείλεται στην rom, εξάλλου οταν είσαι στο recovery, δεν έχει προλάβει να φορτώσει η rom...! Δες μήπως έσπασε το πλαστικό (στο καπάκι) που πατάει πάνω στο διακόπτη VOL Τελικά έφτιαξα recovery σύμφωνα με τον οδηγό εδώ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375258 Όλα καλά , το volume- δεν δουλεύει με την καμμία άρα μάλλον είναι θέμα hardware Θα ζήσουμε και χωρίς αυτό:D Ευχαριστώ όλους:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIAKOUMIS Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Τελικά έφτιαξα recovery σύμφωνα με τον οδηγό εδώ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375258 Όλα καλά , το volume- δεν δουλεύει με την καμμία άρα μάλλον είναι θέμα hardware Θα ζήσουμε και χωρίς αυτό:D Ευχαριστώ όλους:) Αν πιανουν τα χερια σου, μπορεις να παρεις ενα κ να το αλλαξεις... http://www.aliexpress.com/item/100-high-quality-original-on-off-Button-switch-flex-cable-for-jiayu-G4-android-phone-free/1703025918.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Ευχαριστώ τους φίλους για τις πληροφορίες. Τελικα όντως δεν είναι τίποτα, όντως η κάτω μικρή πλακέτα βγαίνει αμέσως. Με το που άνοιξα το thin η υποδοχή του USB πετάχτηκε έξω είχε ξεκολλήσει τελείως από τη πλακέτα και που έκανε επαφή τυχερός ήμουν. Του έβαλα του thick και όλα καλα τώρα. Θα κολλήσω και τη παλιά υποδοχή να φτιάξω και το άλλο να δω. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Τελικά έφτιαξα recovery σύμφωνα με τον οδηγό εδώ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375258 Όλα καλά , το volume- δεν δουλεύει με την καμμία άρα μάλλον είναι θέμα hardware Θα ζήσουμε και χωρίς αυτό:D Ευχαριστώ όλους:) Δοκίμασες το volume- αφαιρώντας το back cover? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ τους φίλους για τις πληροφορίες. Τελικα όντως δεν είναι τίποτα, όντως η κάτω μικρή πλακέτα βγαίνει αμέσως. Με το που άνοιξα το thin η υποδοχή του USB πετάχτηκε έξω είχε ξεκολλήσει τελείως από τη πλακέτα και που έκανε επαφή τυχερός ήμουν. Του έβαλα του thick και όλα καλα τώρα. Θα κολλήσω και τη παλιά υποδοχή να φτιάξω και το άλλο να δω. Μια χαρούλα.Θα τσιμπήσω κ εγώ το ανταλλακτικό από aliexpress.Φθηνά τη βγάλαμε. Κατάφερε κανείς να το ανοίξει χωρίς να παραβιάσει τα αυτοκολλητάκια?(πολλά ζητάω μάλλον :P) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 (edited) Εγω δεν μπορώ να διανοηθώ οτι η δυσλειτουργία του τηλεφώνου (VOL-) οφείλεται στην rom, εξάλλου οταν είσαι στο recovery, δεν έχει προλάβει να φορτώσει η rom...! Δες μήπως έσπασε το πλαστικό (στο καπάκι) που πατάει πάνω στο διακόπτη VOL Υπάρχει, αλλα είναι για μέλη με συγκεκριμένο αριθμό ποστς και πάνω... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=39 Υπάρχει και για τον ήχο ανταλλακτικό αλλά και για το άνοιξε κλείσε στο eBay!Και δεν κοστίζει πολλά! Αξίζει να πάρεις ένα και να το δοκιμάσεις εδώ είναι για τον ήχο 191000440517 Βρήκα και την κάτω πλακέτα με το usb 14$ έχει Edited March 25, 2014 by DManolo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_73 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Τις τελευταίες ημέρες δεν συνδέεται το G4 μου σε κανένα ρούτερ. Εμφανίζει συνεχώς το obtaining ip adress και δεν συνδέεται. Ακόμη και στο δικό σου στο σπίτι΄ Τονίζω πως οι υπόλοιπες συσκευές μου συνδέονται κανονικά στο ρούτερ μου, καθώς και συσκευές φίλων. Κάποια βοήθεια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BiN4RyG4M3R Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 παιδες ξερουμε καποιον που να κανει service κινεζικα κινητα με λογικες τιμες; εχω θεμα με το g4 και δν θελω ν παρω σβαρνα τ καταστηματα κ ν μ λενε δν εχω ανταλλακτικα ή πολυ ακριβο service ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 παιδες ξερουμε καποιον που να κανει service κινεζικα κινητα με λογικες τιμες; εχω θεμα με το g4 και δν θελω ν παρω σβαρνα τ καταστηματα κ ν μ λενε δν εχω ανταλλακτικα ή πολυ ακριβο service ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια απαντηση Τι έπαθε και θέλει φταίξιμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BiN4RyG4M3R Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 δεν επιανε καλα η επαφη του usb και το ανοιξα..ειδα οτι ειχε ξεκολλησει και καπως το καταφερα κ δουλεψε ομως μετα δεν επιανε καθολου σημα καμια απο τις 2 σιμ το ανοιξα να δω αν ειχα πειραξει κατι και δν βρηκα τπτα περιεργο ομως οπως τ ανοιγα μ κοπηκε το καλωδιακι του power button και τωρα δν μπορω ν τ ανοιξω μάλλον έπρεπε ν μν το πειραξω:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 δεν επιανε καλα η επαφη του usb και το ανοιξα..ειδα οτι ειχε ξεκολλησει και καπως το καταφερα κ δουλεψε ομως μετα δεν επιανε καθολου σημα καμια απο τις 2 σιμ το ανοιξα να δω αν ειχα πειραξει κατι και δν βρηκα τπτα περιεργο ομως οπως τ ανοιγα μ κοπηκε το καλωδιακι του power button και τωρα δν μπορω ν τ ανοιξω μάλλον έπρεπε ν μν το πειραξω:lol: Ψάξε στο eBay σήμερα είδα λίγο στα γρήγορα και έχει ότι θέλεις αν δε μπορείς να τα βελεις εσύ βρες ηλεκτρονικό που ασχολείτε με τέτοια και παντού τα πράγματα να τα βάλει γιατί σίγουρα δε θα τα έχει... Παντός νομίζω τώρα που ξέρεις τι παίζει εκεί μέσα μπορείς να τα βάλεις και μόνος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BiN4RyG4M3R Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 τα εχω βρει τ ανταλλακτικα αλλα το button κ το usb θέλουν θερμοκόλληση κατι π δεν μπορω ν κανω μονος μ δυστυχώς όσο για το σήμα δν έχω ιδέα γιατι δν πιάνει μια γνώμη κ απο κάποιον επαγγελματία δν θ βλάψει πιστεύω επίσης θ κάνουν ν μ έρθουν 2-3 βδομάδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anpe Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 παιδιά πουλάω το δικό μου G4 advanced αν το θέλει κάποιος ούτε 1 μηνα δεν το έχω, rom G4HG 20131225-182338 αγγλικά μονο είναι η καλυτερη/τελευταία που υπάρχει official δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ μα κανένα πρόβλημα σκαλοπάτι δεν κάνει μονο 2-3 φορες μου έκανε στις αρχές. κρήτη μένω οποιος θέλει να το δει ας μου πει η να το στείλω 190e το δίνω διότι είναι ολοκαίνουριο και κουτί αν θέλετε με 2 θήκες φορτιστη και 10 screen protectors. Το δίνω γιατί θέλω 8 πυρηνο τώρα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 τα εχω βρει τ ανταλλακτικα αλλα το button κ το usb θέλουν θερμοκόλληση κατι π δεν μπορω ν κανω μονος μ δυστυχώς όσο για το σήμα δν έχω ιδέα γιατι δν πιάνει μια γνώμη κ απο κάποιον επαγγελματία δν θ βλάψει πιστεύω επίσης θ κάνουν ν μ έρθουν 2-3 βδομάδες gerstavros2 experts-mobiles.gr στείλε του ένα πμ και θα σου απαντήσει αν μπορεί να το διορθώσει. ξέρω ότι ασχολείται καιρό με το σέρβις οπότε κάτι παραπάνω θα ξέρει από εμάς... Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BiN4RyG4M3R Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 gerstavros2 experts-mobiles.gr στείλε του ένα πμ και θα σου απαντήσει αν μπορεί να το διορθώσει. ξέρω ότι ασχολείται καιρό με το σέρβις οπότε κάτι παραπάνω θα ξέρει από εμάς... αυτον ειχα κατα νου θ τ στειλω κ βλεπουμε ευχαριστω για την βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 26, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 αυτον ειχα κατα νου θ τ στειλω κ βλεπουμε ευχαριστω για την βοηθεια Προς ενημέρωση σου, γράψε κανονικά ελληνικά όπως όλοι μας, εδώ είναι forum και όχι chat room. Η γραφή τύπου SMS έχει καταργηθεί και περαιτέρω μηνύματα γραμμένα με αυτό τον τρόπο θα διαγράφονται απροειδοποίητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcsa Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 επειδη εμενα η συσκευη δεν ειναι root,εχει δοκιμασει καποιος να το κανει root ? με ποια εφαρμογη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 http://www.jellydroid.com/2013/08/root-and-unroot-jiayu-g4-without-pc/ http://hexamob.com/how-to-root/framaroot-method/ Google is your friend !!! Παίζει... το έχω κάνει σε φίλο. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Αν πιανουν τα χερια σου, μπορεις να παρεις ενα κ να το αλλαξεις... http://www.aliexpress.com/item/100-high-quality-original-on-off-Button-switch-flex-cable-for-jiayu-G4-android-phone-free/1703025918.html Ευχαριστλω για το Link:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcsa Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 http://www.jellydroid.com/2013/08/root-and-unroot-jiayu-g4-without-pc/ http://hexamob.com/how-to-root/framaroot-method/ Google is your friend !!! Παίζει... το έχω κάνει σε φίλο. το εκανα και .... Sorry! This device does not have proper root access. ευχαριστω για την αμεση απαντηση !!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 http://www.jellydroid.com/2013/08/root-and-unroot-jiayu-g4-without-pc/ Αντιγράφω από εδώ Before rooting, you must keep in mind that, it can void the warranty of the device. Download the latest version of Framaroot and install the APK. Now, Open Framaroot select the action to perform. Select “Install SuperSU”. framarootsupersu Thereafter, in the rooting menu, Select an exploit in list above to potentially root your device as BOROMIR and proceed further. The rooting has now started and you will be getting an awesome success message. framarootboromir When it i finished, just reboot your Jiayu G4. Congratulations, your device is now rooted! Αν το ακολουθήσεις κατα γράμμα, σίγουρα παίζει. Το δοκίμασα πριν 6 ημέρες σε G4 Thick. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts