GAVEL Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 παιδια τελικα με το θεμα του gps εχουμε βρει καμια λυση? κατεβασα το gps test και μου δειχνει οτι βλεπει 11 δορυφορους αλλα δεν κανει lock κανεναν. μπορω να κανω καμια ρυθμιση σε αυτο? Αυτό το έχεις κάνει; κανε αυτο που λεει ο athanaso77 και θα κλειδώνει σε 10-15 δευτερολεπτα (στο δρομο, οχι απο το μπαλκονι) και ασε το την πρωτη φορα να "κλειδωσει καλα" δλδ αν εχεις βαλει το GPS-Test (δωρεαν απο Google-play), ασε το να "ψαχνει" μεχρι να δειξει το ελαχιστο ποσο απόκλισης "Accuracy" εμενα κλειδώνει 10-11 δορ. σε 10-15 δλπτα με ακρίβεια 2-3 μετρα και δεν χανει το σημα καθολου :):cool: Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 SOS Μετά την σημερινή αναβάθμιση της MIUI δεν μπορούσα να γράψω τίποτα στο κινητό - το πληκτρολόγιο δεν εμφανιζόταν με τίποτα..:wacko: οπότε έκανα restart - shutdown χωρίς αποτέλεσμα.. μετά πήγα ρυθμίσεις - γλώσσες κλπ - keyboard and input methods - επέλεξα απόεπέλεξα το iFlytek Input. κ αφού λειτουργούσε αυτό (άλλη μέθοδο εισαγωγής δεν μ εμφάνιζε..) μπήκα google Play κ κατέβασα το Touchpal X π έχει κ δυνατότητα εισαγωγής swype:D Παιδιά έχω παρατηρήσει ότι η δόνηση είναι ουσιαστικά ανεπαίσθητη..το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? (φοράω την τελευταία MIUI το σκαλί στην μπαταρία νομίζω γίνεται μια στις δύο φορές..) ?? Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 SOS Μετά την σημερινή αναβάθμιση της MIUI δεν μπορούσα να γράψω τίποτα στο κινητό - το πληκτρολόγιο δεν εμφανιζόταν με τίποτα..:wacko: οπότε έκανα restart - shutdown χωρίς αποτέλεσμα.. μετά πήγα ρυθμίσεις - γλώσσες κλπ - keyboard and input methods - επέλεξα απόεπέλεξα το iFlytek Input. κ αφού λειτουργούσε αυτό (άλλη μέθοδο εισαγωγής δεν μ εμφάνιζε..) μπήκα google Play κ κατέβασα το Touchpal X π έχει κ δυνατότητα εισαγωγής swype:D ?? Και το ιδιο προβλημα. Ειχα πει θα περνουσα του kiloe αλλα δε βρηκα χρονο. Οποτε το κανω τωρα. Υπαρχει λινκ για την τελευταια εκδοση του; Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 http://en.miui.com/thread-10317-1-1.html Ειναι θέμα ωρών να ανεβάσει την καινούργια - περίμενε λίγο Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Recovery με ελληνικά. Πρέπει να είναι η 201305ΧΧ ... Η πρώτη που ερχόταν. Αλλά έχει ελληνικά... Είναι με το 6.0.4.4 το recovery. http://we.tl/tGxPIpoLya Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Recovery με ελληνικά. Πρέπει να είναι η 201305ΧΧ ... Η πρώτη που ερχόταν. Αλλά έχει ελληνικά... Είναι με το 6.0.4.4 το recovery. http://we.tl/tGxPIpoLya Ειναι καινουργια Rom με ελληνικα και καινουργιο recovery; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Είναι η παλιά. Απλά επειδή την είχε ζητήσει κάποιος με τα ελληνικά, γι' αυτό την ανέβασα. Αλλά σε κινητό ξαδέρφου, παίζει μιά χαρά. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aurumnus Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Το Φλας πως το ενεργοποιούμε, σαν φακό, όταν ψάχνουμε κάτι μέσα στα σκοτάδια; Δες την λύση του rozmodello στο τοπικ για το gps Σε αυτό το thread ειναι αυτή η λύση; GPS Setup (θα δουλέψει για όλα τα ΜΤΚ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Το Φλας πως το ενεργοποιούμε, σαν φακό, όταν ψάχνουμε κάτι μέσα στα σκοτάδια; Σε αυτό το thread ειναι αυτή η λύση; GPS Setup (θα δουλέψει για όλα τα ΜΤΚ) ναι, δες ποστ 107 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 9, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Το Φλας πως το ενεργοποιούμε, σαν φακό, όταν ψάχνουμε κάτι μέσα στα σκοτάδια; Υπάρχουν πολλές εφαρμογές για φακό στο play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Νέα custom και multilanguage http://www.needrom.com/mobile/hike-828-g4/ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisxxx Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Νέα custom και multilanguage http://www.needrom.com/mobile/hike-828-g4/ Αυτή πρέπει να είναι rom για το hike ported απο το G4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sok_m1 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 γεια σας παιδια , ειμαι νεος στο φορουμ και αφου εχω διαβασει ολες τις σελιδες αποφασισα να αγορασω το Jiayu g4t στην λεπτη εκδοση,δυστηχως μου εστειλαν την εκδοση με τη 3000mAh μπαταρια.... Το μαγαζι ειναι το antelife.com οι οποιοι απο την αρχη της αγορας δεν απαντουσαν στα μυνηματα αλλα και οταν ειδα το λαθος και μου ζητησαν φωτο που τις εστειλα αμεσως ,3 ημερες μετα δεν εχω λαβει κανενα μηνυμα... Το κινητο εχει μπει για πουλημα στις διαφορες ελληνικες ιστοσελιδες αλλα θα ηθελα μια βοηθεια για το τι αλλο να κανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Αυτή πρέπει να είναι rom για το hike ported απο το G4. δηλαδή ?????? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 γεια σας παιδια , ειμαι νεος στο φορουμ και αφου εχω διαβασει ολες τις σελιδες αποφασισα να αγορασω το Jiayu g4t στην λεπτη εκδοση,δυστηχως μου εστειλαν την εκδοση με τη 3000mAh μπαταρια.... Το μαγαζι ειναι το antelife.com οι οποιοι απο την αρχη της αγορας δεν απαντουσαν στα μυνηματα αλλα και οταν ειδα το λαθος και μου ζητησαν φωτο που τις εστειλα αμεσως ,3 ημερες μετα δεν εχω λαβει κανενα μηνυμα... Το κινητο εχει μπει για πουλημα στις διαφορες ελληνικες ιστοσελιδες αλλα θα ηθελα μια βοηθεια για το τι αλλο να κανω... Ανοιξε dispute στο paypal και θα δεις οτι θα σου απαντησουν απο εκει Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billleme Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 παιδιά καλησπέρα είπα και εγώ να αγοράσω το g4 2gb rom, 3000mah μπαταρία..... όλα καλά μέχρι χθες που μου έπεσε κάτω απο το μπουφάν, μιλάμε για απόσταση ούτε μισό μέτρο.... από εκεί και έπειτα το ηχείο μουγγάθηκε τελείως.....ούτε φωνή ούτε ακρόαση.... τι στο youtube....τι στις ρυθμίσεις ήχων.....τίποτα...... καμιά ιδέα???? έχω ξενερώσει πολύ άσχημα....αναπολώ το zte 967s μου...... δεν λέω γαμάτο κινητό αλλά και η ξενέρα άγρια.....ευχαριστώ εκ των προτέρων.....:cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sok_m1 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Ανοιξε dispute στο paypal και θα δεις οτι θα σου απαντησουν απο εκει ok θα ανοιξω dispute στο paypal και θα ενημερωσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 10, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 παιδιά καλησπέρα είπα και εγώ να αγοράσω το g4 2gb rom, 3000mah μπαταρία..... όλα καλά μέχρι χθες που μου έπεσε κάτω απο το μπουφάν, μιλάμε για απόσταση ούτε μισό μέτρο.... από εκεί και έπειτα το ηχείο μουγγάθηκε τελείως.....ούτε φωνή ούτε ακρόαση.... τι στο youtube....τι στις ρυθμίσεις ήχων.....τίποτα...... καμιά ιδέα???? έχω ξενερώσει πολύ άσχημα....αναπολώ το zte 967s μου...... δεν λέω γαμάτο κινητό αλλά και η ξενέρα άγρια.....ευχαριστώ εκ των προτέρων.....:cry::cry::cry: Εχει σοβαρά σημάδια απο την πτώση; Αν όχι... στείλτο πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cromdimitris Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Καλημέρα.Θέλω να παραγγείλω το jiayu G4 για ένα φιλο,το βρήκα στο to2c σε καλή τιμη και με δώρα. Τους έστειλα mail για το αν μπορουν να βάλουν ελληνικά και είπαν οχι!Εστειλα και στο minideal και είπαν ναι!Πως γίνετε αυτο.Στο minideal είναι λίγο ακριβότερο και με λιγότερα δώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 δηλαδή ?????? Δε πρόσεξες ότι δεν την έχει στις g4 roms; είναι για άλλο κινητό μη μπερδευτεί κανένας και τη βάλει. Είναι η official του g4 φτιαγμένη για άλλη συσκευή. Επίσης που γράφει για ελληνικά προφανώς δεν έχει αφού προέρχεται από την official Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 10, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Καλημέρα.Θέλω να παραγγείλω το jiayu G4 για ένα φιλο,το βρήκα στο to2c σε καλή τιμη και με δώρα. Τους έστειλα mail για το αν μπορουν να βάλουν ελληνικά και είπαν οχι!Εστειλα και στο minideal και είπαν ναι!Πως γίνετε αυτο.Στο minideal είναι λίγο ακριβότερο και με λιγότερα δώρα. Το minideal βάζει δικιά του πειραγμένη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Παιδιά ένα λινκ με την τελευταία ρομ? Κινεζική νομίζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pournaras Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Παιδιά ένα λινκ με την τελευταία ρομ? Κινεζική νομίζω? Official? http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g4-6/ (για 1/4 ) http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g4-advanced-update-22-10-2013/ (για 2/32 ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HarPa Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 vredniiy mod 2.4 Νέα έκδοση της σταθερής και καταπλητικής rom από τον Ρώσο προγραμματιστη. Changelog: Από αυτόματη μετάφραση από τα ρώσικα. Updated software, including Launcher Holo HD with the theme KitKat Returned the drain chamber Replaced some icons in the style of KitKat, also icons in the settings now gray Replaced some fonts Date format in curtain in two lines Slightly corrected translation settings Completely went through mount flash drives. Now sdcard0 - "internal storage", including without microSD (Applies only to Advanced) Regained the ability to install applications on the "internal storage" (sd-card on Standard) Went through the installation of ring tones, now do not have to fly (not tested, and I do not fly) Went through "Killer on the back," now any launcher, if it is set as the primary will not be discharged Deleted some live wallpapers and ringtones part Replaced the "Backup and Recovery" on "TitaniumBackupPro" Tired of doing the patch led to the setting "Disable wake-up volume rocker." Enabled by default. Looking for a special. opportunities You do not have tormented with patches for each version of its firmware. There was only a patch of redness camera. Not sure what it refers to all standards. G4L - Standard 1/4/1800 md5: DBDDB5140B039AD539D886407963F3EE G4H - Standard 1/4/3000 md5: 66AE488201E14352B3B15F7A3D7F1F1D G4HG - Advanced 2/32/3000 md5: D8F09CCF82F5B927FB46C89D2532F4EA Κάθε δωρεά σε αυτόν θα είναι ευπρόσδεκτη. PayPal WMZ Z804033553987 Yandex 410011934612492 Οι roms ανεβαίνουν έπειτα από συνεννόηση με τον ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 vredniiy mod 2.4 Νέα έκδοση της σταθερής και καταπλητικής rom από τον Ρώσο προγραμματιστη. Changelog: Από αυτόματη μετάφραση από τα ρώσικα. Updated software, including Launcher Holo HD with the theme KitKat Returned the drain chamber Replaced some icons in the style of KitKat, also icons in the settings now gray Replaced some fonts Date format in curtain in two lines Slightly corrected translation settings Completely went through mount flash drives. Now sdcard0 - "internal storage", including without microSD (Applies only to Advanced) Regained the ability to install applications on the "internal storage" (sd-card on Standard) Went through the installation of ring tones, now do not have to fly (not tested, and I do not fly) Went through "Killer on the back," now any launcher, if it is set as the primary will not be discharged Deleted some live wallpapers and ringtones part Replaced the "Backup and Recovery" on "TitaniumBackupPro" Tired of doing the patch led to the setting "Disable wake-up volume rocker." Enabled by default. Looking for a special. opportunities You do not have tormented with patches for each version of its firmware. There was only a patch of redness camera. Not sure what it refers to all standards. G4L - Standard 1/4/1800 md5: DBDDB5140B039AD539D886407963F3EE G4H - Standard 1/4/3000 md5: 66AE488201E14352B3B15F7A3D7F1F1D G4HG - Advanced 2/32/3000 md5: D8F09CCF82F5B927FB46C89D2532F4EA Κάθε δωρεά σε αυτόν θα είναι ευπρόσδεκτη. PayPal WMZ Z804033553987 Yandex 410011934612492 Οι roms ανεβαίνουν έπειτα από συνεννόηση με τον ίδιο. Φίλε μου εσύ την έχεις από αρχές Δεκέμβρη που είχες αναφέρει στο φόρουμ; Σου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα restart κολληματα;; Αξίζει σε σχέση με την official προσφέρει κάτι καλύτερο θεωρείς; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts