asot Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 βήματα rom update μέσω cwm. 1)Bαζω αυτή την αγγλική recovery για να περναω rom όπως τα λεει το gizchina. http://www.gizchina.com/gizchina-forum/topic/tutorial-cwm-6-0-2-8-english-recover-for-jiayu-g4-and-any-mt6589-i-guess/ 2) Mπαινω σε recovery όπως λέει το βήμα 13 στην αρχική σελίδα. Για να μπει σε recovery mode απο κλειστο απλα κραταμε πατημενο το volume up και κουμπωνουμε το usb του φορτιστη και μετα το κουμπι power Εναλλακτικά (και εφόσον δεν έχεις κάποιο λειτουργικό πρόβλημα στην συσκευή), απο το ΜΤΚTools που πριν λίγο εγκατέστησες, επιλέγεις Into Recovery Mode (Reboot...), για να μην κάνεις την διαδικασία με τα κουμπιά και το καλώδιο 3) Πάω στην επιλογή "Backup and Restore" και κάνω backup (διαδικάσία που διαρκεί 1-3 λεπτά, ανάλογα τις εφαρμογές που έχεις εγκατεστημένες) 4)Εχω Κατεβάσει ήδη τη ROM απο τα λινκ που έχετε δώσει και την έχω αποθηκεύσει στην sdcard (χωρίς να ξεζιπάρω; ) Σωστά 5) Σε recovery mode πάλι, κανω όπως λέτε wipe με ποιές επιλογές; -wipe data/factory reset and confirm -wipe cache partition and confirm -advanced - wipe dalvik cache and confirm να υποθέσω και τις τρείς; Σωστά 6)install zip from SD card , βρίσκω το αρχείο που έιναι στην sd και κάνω confirm. 7) Go Back και Reboot system now.-------> ΤΕΛΟΣ; Σωστά Χρειάζεται κάτι άλλο; Οχι Με το titanium backup μπορώ αφού όλα έχουν γίνει σωστά να κάνω restore τα apps που είχα πριν το update; Ναι, αλλα ίσως είναι προτιμότερο (αλλα όχι υποχρεωτικό) να εγκαταστήσεις τα apps from Play Store "καθαρά" και να κάνεις Restore DATA των εφαρμογών η μπαταρια των 3000 στο 1/4 μου χαμηλωνει αρκετα γρηγορα υστερα απο οχι ιδιαιτερα σκληρη χρηση απλα στελνω πολλα μα πολλα μυνηματα.. Με ποια Rom? Ειχα αντιστοιχο θέμα με την Miui αλλα υποθέτω είναι επειδή την "εσκισα" σήμερα...! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. October 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 (edited) vaskir εισαι οκ δεν ξεζιπαρεις! κανεις και τα 3 wipe ναι τελος τιποτα αλλο δε χρειαζεται κανε edit το ποστ σου χωρις ερωτησεις για να μπει στη πρωτη σελιδα λινκ για το ποστ σου. apotsi δε ξερω για τα Bootloops ουτε αλλο server, το καλο πραγμα αργει gavel miui για το g4 εχει βγει προπολου απλα τη δοκιμασα στο δευτερο g4 που ειχα για λιγο στα χερια μου, μαγευτηκα και επειτα την εβαλα και σε μενα. δεν ειναι κατι καινουριο, κυκλοφορει μηνες με εβδομαδιαιες αναβαθμισεις. ειναι για το χοντρο αλλα την εβαλα στο λεπτο, αντε το πολυ πολυ να πεσει η ενδειξη μπαταριας αποτομα, δε με νοιαζει θα το φορτισω το βραδυ δε παει να λεει 78% :p τα xiaomi ακουστικα ειναι υπεροχα, και πανω στη Miui rom δουλευουν αψογα εξαιρετη ποιοτητα κατασκευης, φοβερο μπασο ενα equaliser θελει στον player να του μειωσεις λιγο τους μεσαιους τονους και να τονισεις τα πριμα ξεφτυλιζουν για τη πλακα τους τα πλαστικα apple των 32ευρω Edited October 21, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 τα xiaomi ακουστικα ειναι υπεροχα, και πανω στη Miui rom δουλευουν αψογα εξαιρετη ποιοτητα κατασκευης, φοβερο μπασο ενα equaliser θελει στον player να του μειωσεις λιγο τους μεσαιους τονους και να τονισεις τα πριμα ξεφτυλιζουν για τη πλακα τους τα πλαστικα apple των 32ευρω Παρέλαβες ρε φίλε? Μπράβο! Χαίρομαι που τελικά σε κάλυψαν (και φαντάζομαι λειτουργούν και τα κουμπια πλήρως, σωστά?) Εγώ, 62 μέρες αναμονή... Περιμένω το refund from Aliexpress... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 (edited) Μετά από χρήση μιας εβδομάδας και του thin turbo jiayu G4 μπορώ να βγάλω τα συμπεράσματα μου. Η συσκευή ήρθε τη προηγούμενη Δευτέρα και αναβαθμίστηκε κατευθείαν στην έκδοση 22/08. Η αλήθεια είναι ότι αν τη πιάσεις στη χέρια σου είναι τόσο λεπτή και κομψή που αμέσως ξεχνάς και το thick και μπαταρίες και τα πάντα. Δε περίμενα ότι λιγότερο από 2χιλ θα έκανε τέτοια διαφορά αλλά όποιος το χει δεί νομίζει ότι πρόκειται για άλλο τηλέφωνο. Δείχνει πιο δεμένη σαν συσκευή ακόμα και από το καπάκι που ανοίγει με δυσκολία σε σχέση με το thick που είναι πολύ χαλαρό. Τώρα επειδή παντού υπάρχει ένας μύθος άνθρακες ο θησαυρός, το σήμα κινητής και το wifi δε διαφέρει σε τίποτα στα δύο μοντέλα τελικά. Εκεί που πιάνει το ένα οριακά πιάνει και το άλλο, εκεί που χάνει το σήμα το ένα το ίδιο και το άλλο και σε όλες τις μετρήσεις τα νούμερα είναι σχεδόν παρόμοια. http://imageshack.us/a/img855/6096/lwqh.jpg αγκαλιά με το ρούτερ http://imageshack.us/a/img38/4213/ucrx.JPG στο ίδιο δωμάτιο http://imageshack.us/a/img12/7427/fqj1.jpg αρκετά δωμάτια μακρία http://imageshack.us/a/img822/982/i1br.jpg πιο μακρία Αν δείτε η ένταση είναι παρόμοια και στις δύο συσκευές και οι διαφορές που παίζουν είναι στα όρια του λάθους. Και στο σήμα τα πράγματα από δοκιμές με το ίδιο δίκτυο είναι όμοιες. Όσον αφορά το gps πάλι εντυπωσιάστικα μετά τα fix φαίνεται να παίζει αρκετά καλά, δε χάνει το σήμα και οι καθυστερήσεις κάποιες φορές είναι ελάχιστες. Αλλά και σε αυτό δε ξέρω τελικά αν φταέι το thin γιατί εδώ έκανα δοκιμές με το igo. Με πήγε κανονικά στο προορισμό μου χωρίς να χάσει σήμα και χωρίς να με μεταπηδά σε άλλους δρόμους. Αλλά τελικά σήμερα δοκιμάζοντας το sygic είδα ότι εκεί κάνει το ίδιο με το thick δηλαδή ξαφνικά με έδειχνε σε γειτονικούς δρόμους και πρακτικά η πλοήγηση ήταν αδύνατη. Στο thick δεν είχα δοκιμάσει με ιgo και ίσως τελικά να χει θέμα συμβατότητας με το sygic μιας και ο δέκτης παίζει σαν τρελός και σε πετάει από δρόμο σε δρόμο ενώ με το igo δε μου το έκανε ούτε μια φορά. Τέλος όσον αφορά τη μπαταρία και εκεί είναι καλύτερα τα πράγματα από όσο περίμενα το κινητό βγάζει εύκολα τη μια μέρα, δηλαδή 7 το πρωί που το βγάζω από φορτιστή μέχρι 12-1 το βράδυ με ένα 10-12% δηλαδή κοντά στο 18-20ώρο το βγάζει με αρκετή χρήση και 14-15 με έντονη. Το thick μου έβγαζε γύρω στις 35-40 ώρες με έντονη χρήση Edited October 21, 2013 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 (edited) Ωραίος, ευχαριστούμε για την σύγκριση και τις διεξοδικές δοκιμές του Wi-Fi. Welcome στο thin club, να φανταστείς όταν δοκίμαζα μια μέρα το oppo R819 μου φάνηκε αισθητά πιο λεπτό από το thin G4. PS: βάλε ένα adfree, ένα adaway, κάτι Edited October 22, 2013 by IVIetaCreatoR Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. October 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 (edited) ακομα να ερθουν τα xiaomi? εγω τα πηρα απο ebay (18/9 πληρωσα και 18/10 φτασαν) και ο seller μου ειπε ειχαν κατι απεργια τα ταχυδρομια και γι αυτο καθυστερησαν το aliexpress δε μου εμπνεει σιγουρια... τα πληκτρα παιζουν κανονικα στη miui rom συγκεκριμενα: μουσικη: κεντρικο πληκτρο ανοιγει κλεινει μουσικη πανω πληκτρο κλικ next track παρατεταμενο fast forward κάτω πληκτρο κλικ previous track παρατεταμενο fast backward :P στην official rom δεν εκανε fast forward & backward στη Miui κανει κληση: κεντρικο απαντηση κλησης κλικ αναμονη παρατεταμενο κλεισιμο γραμμης πανω - κατω ενταση τα apple ακουστικα δε συνεργαζονται σωστα, λειτουργει μονο το κεντρικο κουμπι οποτε μην εχετε δεδομενο οτι επειδη καποιο handsfree εχει 3 πληκτρα θα συνεργαζεται με το jiayu και θα λειτουργουν ολα Edited October 22, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 (edited) ακομα να ερθουν τα xiaomi? εγω τα πηρα απο ebay (18/9 πληρωσα και 18/10 φτασαν) και ο seller μου ειπε ειχαν κατι απεργια τα ταχυδρομια και γι αυτο καθυστερησαν το aliexpress δε μου εμπνεει σιγουρια... τα apple ακουστικα δε συνεργαζονται σωστα, λειτουργει μονο το κεντρικο κουμπι οποτε μην εχετε δεδομενο οτι επειδη καποιο handsfree εχει 3 πληκτρα θα συνεργαζεται με το jiayu και θα λειτουργουν ολα Ασε, 60+ μέρες - απογοητεύτηκα... Περιμένω το refund για να τα παραγγείλω από ebay και γω (1η αγορα από AliExpress, η 2η ήρθε στο 20ήμερο) Ακουστικά από Apple δοκιμασα και γω, δεν είναι συμβατά (οχι μονο στα <> αλλά και το μικρόφωνο - σε μένα - δεν δούλευε!) Κοντεύει 24ώρο με την Miui και πέραν της μπαταρίας (που θα φανεί καλύτερα σήμερα), έχω δύο επισημάνσεις 1. Το Battery Calibration που χρησιμοποιω χρόνια (και δουλευε στην official), δεν ανταποκρίνεται! 2. Γενικώς, στο G4, διακρίνω μια "αστοχία" στην απόκριση της οθόνης στην αφή... ας πούμε 1-2 φορές κάθε 20 πατήματα με την official. Με την Miui, μου φαίνεται οτι οι "αστοχίες" αυξήθηκαν (χώρια οτι είναι εντονότερες, πχ πατώ κάπου και παει δεξια η σελίδα), ας πούμε 4 άστοχα κάθε 20 πατήματα... Εχει παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο άλλος? Μήπως γι' αυτό κάποιοι ψάχνανε για CALIBRATION της οθόνης? -------------------------------------------- H πιο "βολική" λειτουργια του Miui: To παρατεταμένο πάτημα του [Home] που δίνει λειτουργίες clear cache and apps, 570Mb ελεύθερα μετά! Edited October 22, 2013 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Με ποια Rom? Ειχα αντιστοιχο θέμα με την Miui αλλα υποθέτω είναι επειδή την "εσκισα" σήμερα...! δεν εχω πειραξει τιποτα..το πηρα απο το to2c παρελαβα την τεταρτη και ηδη τ χω φορτισει 5-6 φορες,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 (edited) H πιο "βολική" λειτουργια του Miui: To παρατεταμένο πάτημα του [Home] που δίνει λειτουργίες clear cache and apps, 570Mb ελεύθερα μετά! Και για 'μενα, μονο MIUI υπαρχει. Επισης το πιο σημαντικο ειναι που εχεις προσβαση στη notification bar απο οπουδηποτε. Ειτε εισαι σε full screen εφαρμογη, ειτε παιζεις παιχνιδι,... Επισης δεν ξερω αν ξερετε αυτες τις διευκολινσεις... http://www.maketecheasier.com/17-hidden-tips-and-tricks-for-miui Edited October 22, 2013 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aurumnus Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Ανέβασα μερικές φωτογραφίες από το δικό μου G4, τραβηγμένες με το παλιό κινητό (3,2 Megapixel). Πως σας φαίνεται; Η οθόνη είναι IPS ή όχι; http://i44.tinypic.com/2njj5vc.jpg http://i40.tinypic.com/106jwc5.jpg http://i41.tinypic.com/29cmaz9.jpg http://i43.tinypic.com/287zndk.jpg http://i39.tinypic.com/mrrei0.jpg http://i43.tinypic.com/bg5wu1.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Έχει κάνει κανείς αναβάθμιση το μεγάλο μοντέλο; 2gb/32gb γιατί το έκανα και δε μου εμφανίζει τώρα τα 32gb! Τα βλέπω μέσα από το file explorer, μπορώ να βάλω πράγματα μέσα αλλά τα προγράμματα όχι. Και μου αρέσει που κατέβασμα τη σωστή ρομ . Τρελό φάουλ εδώ άλλα ξέρω ότι φταίει η ρομ σίγουρα. Το έκανα με USB στο pc. Οι Ισπανοί αν διάβασα καλά που έχουν φτιάξει rom που κάνει τη συσκευή 2.5gb θα βάλω αυτή να δούμε τι θα γίνει...ελπίζω να παίξει γιατί βαριεμαι τι αλλαγές αυτές! Αν την πάτησε κανένας άλλος ας μου πει τι έκανε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. October 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 προφανως δεν ειναι ips.μεγεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Τι πληροφορίες λέει σε εσάς ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Ανέβασα μερικές φωτογραφίες από το δικό μου G4, τραβηγμένες με το παλιό κινητό (3,2 Megapixel). Πως σας φαίνεται; Η οθόνη είναι IPS ή όχι; Από που το αγόρασες; Ασε, 60+ μέρες - απογοητεύτηκα... Περιμένω το refund για να τα παραγγείλω από ebay και γω (1η αγορα από AliExpress, η 2η ήρθε στο 20ήμερο) Ακουστικά από Apple δοκιμασα και γω, δεν είναι συμβατά (οχι μονο στα <> αλλά και το μικρόφωνο - σε μένα - δεν δούλευε!) Κοντεύει 24ώρο με την Miui και πέραν της μπαταρίας (που θα φανεί καλύτερα σήμερα), έχω δύο επισημάνσεις 1. Το Battery Calibration που χρησιμοποιω χρόνια (και δουλευε στην official), δεν ανταποκρίνεται! 2. Γενικώς, στο G4, διακρίνω μια "αστοχία" στην απόκριση της οθόνης στην αφή... ας πούμε 1-2 φορές κάθε 20 πατήματα με την official. Με την Miui, μου φαίνεται οτι οι "αστοχίες" αυξήθηκαν (χώρια οτι είναι εντονότερες, πχ πατώ κάπου και παει δεξια η σελίδα), ας πούμε 4 άστοχα κάθε 20 πατήματα... Εχει παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο άλλος? Μήπως γι' αυτό κάποιοι ψάχνανε για CALIBRATION της οθόνης? -------------------------------------------- H πιο "βολική" λειτουργια του Miui: To παρατεταμένο πάτημα του [Home] που δίνει λειτουργίες clear cache and apps, 570Mb ελεύθερα μετά! Εγώ από ebay 40+ μέρες πριν που παρήγγειλα ακόμα τα περιμένω... Είναι μην σου κάτσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aurumnus Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 προφανως δεν ειναι ips.μεγεια Και τι μπορώ να κάνω τώρα; Από που το αγόρασες; Από to2c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomguard88 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 προφανως δεν ειναι ips.μεγεια Μην τρομοκρατείται το κόσμο. Αν τα χρώματα δεν αλλοιώνονται υπό γωνία είναι IPS. το λευκό που φαίνεται σε μαύρο bakcground είναι το γνωστό πρόβλημα των IPS backligth bleed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Και τι μπορώ να κάνω τώρα; Από to2c Περίεργα πράγματα λέτε να σταματήσε γενικά η ips οθόνη και πλέον όλες οι καινούργιες συσκευές να έρχονται με χωρίς ips; Βασικά αν το αποδείξεις από τη στιγμή που το ίδιο το κατάστημα αναγράφει ips θα ζητήσεις επιστροφή. Έτυχε και σε άλλο φίλο δε ξέρω τί του απάντησαν από antelife. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aurumnus Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Είναι καποιος πρόθυμος να βρεθούμε από κοντά να συγκρίνουμε τις οθόνες των G4 μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Μην τρομοκρατείται το κόσμο. Αν τα χρώματα δεν αλλοιώνονται υπό γωνία είναι IPS. το λευκό που φαίνεται σε μαύρο bakcground είναι το γνωστό πρόβλημα των IPS backligth bleed Η αλήθεια είναι ότι σε μη ips δε θα έπρεπε υπό γωνία να φαίνεται η οθόνη κι εδώ στις φώτο δείχνει κανονική οπότε νομίζω δε μπορεί κάποιος να πει από φώτος με σιγουριά. Φίλε μου όταν έχεις την οθόνη σχεδόν κάθετα μπροστά σου φαίνεται διαβάζεις τι γράφει η γυαλίζει; αν φαίνεται κανονικά είσαι κομπλέ πάντως Νομίζω κανένας δε θα είχε πρόβλημα να βρεθεί από κοντά για σύγκριση απλά ανάλογα τη περιοχή να βρεθείς με κάνα γείτονά θα ήταν πιο εύκολο Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Εγώ για ips την βλέπω. Αν βέβαια δε τη δω από κοντά, το χέρι μου στην φωτιά δε το βάζω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Έχει κάνει κανείς αναβάθμιση το μεγάλο μοντέλο; 2gb/32gb γιατί το έκανα και δε μου εμφανίζει τώρα τα 32gb! Τα βλέπω μέσα από το file explorer, μπορώ να βάλω πράγματα μέσα αλλά τα προγράμματα όχι. Και μου αρέσει που κατέβασμα τη σωστή ρομ . Τρελό φάουλ εδώ άλλα ξέρω ότι φταίει η ρομ σίγουρα. Το έκανα με USB στο pc. Οι Ισπανοί αν διάβασα καλά που έχουν φτιάξει rom που κάνει τη συσκευή 2.5gb θα βάλω αυτή να δούμε τι θα γίνει...ελπίζω να παίξει γιατί βαριεμαι τι αλλαγές αυτές! Αν την πάτησε κανένας άλλος ας μου πει τι έκανε... το ιδιο συνεβει και σε μενα. κανε ενα reformat την μνημη τηλεφωνου και εισαι κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Και εγώ ips λέω ότι είναι. Δείτε αυτες από το δικό μου...πρέπει να είναι ips https://db.tt/fTdrxRUJ https://db.tt/WqWJugn1 https://db.tt/WnDKTrAg https://db.tt/UQjapUhU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis89 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Παιδιά έχω και εγώ την 20130515 και κάνει και σε εμένα το άλμα η μπαταρία μονό που το έκανε από το 60κάτι στο 30. Έχει βρεθεί καμία λύση; Επίσης gps τραγικό ακομα και με το fix και wifi συγκρίνοντας με το παλιό lg (l3 e400) σε κοντινές αποστάσεις όπως πχ εντός δωματίου έχουν διαφορά 1-2dBm. Όταν όμως αυξάνετε η απόσταση υπάρχει διαφορά που όμως είναι αμφισβητήσιμη διότι το ενώ το lg έβλεπε τα δίκτυα με δυσκολία και αν συνδεόταν ενώ το jiayu δεν τα βλέπει καν. Τώρα για την οθόνη μάλλον έχω και εγώ ips πολύ καλές γωνίες θέασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 παιδια περασα την MIUI για δοκιμη, root πως γινετε? launcher μπορουμε να βαλουμε καποιον αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Παιδιά έχω και εγώ την 20130515 και κάνει και σε εμένα το άλμα η μπαταρία μονό που το έκανε από το 60κάτι στο 30. Έχει βρεθεί καμία λύση; Επίσης gps τραγικό ακομα και με το fix και wifi συγκρίνοντας με το παλιό lg (l3 e400) σε κοντινές αποστάσεις όπως πχ εντός δωματίου έχουν διαφορά 1-2dBm. Όταν όμως αυξάνετε η απόσταση υπάρχει διαφορά που όμως είναι αμφισβητήσιμη διότι το ενώ το lg έβλεπε τα δίκτυα με δυσκολία και αν συνδεόταν ενώ το jiayu δεν τα βλέπει καν. Τώρα για την οθόνη μάλλον έχω και εγώ ips πολύ καλές γωνίες θέασης. Εμένα από το 40% κάνει άλμα στο 14% αλλά τι να κανείς κάποτε θα το φτιάξουν! Τελείωσε τη μπαταρια μια δυο φορές και αστο όλη νύχτα να φορτισει είδα διάφορα με αυτό κρατάει πιο πολύ τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts