spirosteam Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 (edited) καλησπερα. μολις παρελαβα και εγω το g4 advance λευκο απο to2c.com . δυστηχως δεν εχει ελληνικα αλλα πιστευω διορθωνεται. εχει build number G4HG-20130816-151656. πως μπορω να μαθω εαν η official ενημερωμενη ρομ του εχει Ελληνικα ? ποια ρομ custom θα μου προτεινατε? ευχαριστω εκ των πρωτερων Edited October 21, 2013 by spirosteam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. October 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 δεν υπαρχουν αρνητικα περα απο την ενδειξη μπαταριας.το bluetooth gps παιζει τελεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisxxx Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Έβαλα και εγώ την MIUI και όλα καλά:). ROOT πως την κάνουμε?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Έβαλα και εγώ την MIUI και όλα καλά:). ROOT πως την κάνουμε?:( Ειναι απο μονη της. Δεν ειναι; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Ρε παίδες, προσπαθώ να την βάλω και εγώ, αλλά κάνει bootloop το τηλέφωνο. Το ξαναδοκίμασα και πάλι το ίδιο. Καμιά ιδέα; Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Ρε παίδες, προσπαθώ να την βάλω και εγώ, αλλά κάνει bootloop το τηλέφωνο. Το ξαναδοκίμασα και πάλι το ίδιο. Καμιά ιδέα; WIPE (3) - μήπως τα ξέχασες?? Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 WIPE (3) - μήπως τα ξέχασες??Τα έκανα και τα 3. Data / Cache / Advanced --> Dalvik cache. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Τα έκανα και τα 3. Data / Cache / Advanced --> Dalvik cache. Τοτε το μόνο που μπορώ να φανταστώ, είναι να μην κατέβηκε σωστά η ROM (το zip, περίπου 300Mb) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Τοτε το μόνο που μπορώ να φανταστώ, είναι να μην κατέβηκε σωστά η ROM (το zip, περίπου 300Mb)Τα ξανακατεβάζω τώρα και τα δύο. Ποιά η διαφορά μεταξύ των miui_g4h_hasz_3.10.18_8b9e46a805_4.2.zip και miui_jyg4_gtbluesky_3.10.18_94d7e22559_4.2.zip Και τα Gapps από πού τα κατεβάζω; Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 (edited) βοηθεια συντροφοι.... οπως εγραψα και παραπανω μολις παρελαβα το advance σημερα κιολας. αφου περασα εφαρμογες και λοιπα που ηθελα στην συσκευη , εχει αρχισει και μου κανει συνεχως επανεκκινησεις... τι μπορω να κανω? προσπαθησα με τον οδηγο στην αρχικη σελιδα να μπω recovery για fullwipe αλλα δεν μπορει να μπει...καποια βοηθεια? :O edit: μπηκα σε recovery αλλα μου βγαζει μια λευκη οθονη μονο....(εβαλα αυτο το recovery συμφωνα με τον οδηγο στην πρωτη σελιδα http://www.gizchina.com/gizchina-forum/topic/tutorial-cwm-6-0-2-8-english-recover-for-jiayu-g4-and-any-mt6589-i-guess/) Edited October 21, 2013 by spirosteam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 (edited) H του hasz πρέπει να έχει κάποια GAPPS, η gtbluesky (που εγώ επέλεξα) δεν έχει, εβαλα "χειροκίνητα" αυτά που ήθελα, ακολουθώντας αυτό (εφαρμογή του Eric Xiang @ Xiaomi Market) - δεν ήταν δύσκολο, ίσως λίγο πιο χρονοβόρο... Πάντως, στο 4ώρο που παίζει στο G4 μου, είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ (καταρχήν οπτικά), φαίνεται και απροβλημάτιστη (η αντιστοιχη "εμπειρία χρήσης" στο G3S προ 40 ημερών δεν ήταν τόσο καλή...) Να δω όταν θα φτάσει και στο 14% μπαταρία, που στην official ROM κάνει "σκαλοπάτι"... Εκανα restore σε μερικές εφαρμογές (με τα δεδομένα τους) με το Titanium Backup και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα - θετικό! Edited October 21, 2013 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Η official ROM για το advanced δεν εχει ελληνικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 καλησπερα. μολις παρελαβα και εγω το g4 advance λευκο απο to2c.com . δυστηχως δεν εχει ελληνικα αλλα πιστευω διορθωνεται. εχει build number G4HG-20130816-151656. πως μπορω να μαθω εαν η official ενημερωμενη ρομ του εχει Ελληνικα ? ποια ρομ custom θα μου προτεινατε? ευχαριστω εκ των πρωτερων Έχει αναφερθεί τόσες φορές καμιά official έκδοση δεν έχει Ελληνικά μέσα. Ο μόνος τρόπος είναι να ζητούσες να σου περάσουν έξτρα τα ελληνικα από το κατάστημα που αγόρασες αν και αργά η γρήγορα θα την αναβάθμιζες οπότε θα τα έχανες πάλι Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις στο θεμα της γλωσσας....τωρα εχει αλλο προβλημα..... βοηθεια συντροφοι.... οπως εγραψα και παραπανω μολις παρελαβα το advance σημερα κιολας. αφου περασα εφαρμογες και λοιπα που ηθελα στην συσκευη , εχει αρχισει και μου κανει συνεχως επανεκκινησεις... τι μπορω να κανω? προσπαθησα με τον οδηγο στην αρχικη σελιδα να μπω recovery για fullwipe αλλα δεν μπορει να μπει...καποια βοηθεια? :O edit: μπηκα σε recovery αλλα μου βγαζει μια λευκη οθονη μονο....(εβαλα αυτο το recovery συμφωνα με τον οδηγο στην πρωτη σελιδα http://www.gizchina.com/gizchina-forum/topic/tutorial-cwm-6-0-2-8-english-recover-for-jiayu-g4-and-any-mt6589-i-guess/) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 (edited) κρατας backup τη παλια σου ρομ οπως την εχεις στρωμενη κανεις wipe data cache και βαζεις την miui την εβαλα στο thin και δε χολοσκαω για μπαταρια, οτι και να δειχνει εγω βραδυ το φορτιζω. οσο για εντυπωσεις? ποτε ξανα σε ρομ εκτος Miui! ποτέ! και τεσπα οτι και να γινει εχω backup τη παλια μου ρομ που ελπιζω να μη χρειαστει να παω. η ενδειξη της μπαταριας δε με απασχολει Όχι τέτοιες εντυπώσεις! :p Από θέμα λειτουργικότητας αν την παλεύει στο κινητό ή είναι τίγκα στα μπαγκ εννοώ. Edited October 21, 2013 by margomenos13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aurumnus Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 app με αυτο το ονομα αν δε τα χα διπλα διπλα δε θα ειχα καταλαβει τη διαφορα.απο πανω ολα καλα φαινονται, υπο γωνια το μαυρο γινεται γκρι στο jiayu του φιλου Ίσως να έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Δεν μπορώ να καταλάβω με σιγουριά. Θα το ξανατεστάρω το βράδυ και θα βάλω φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkostas70 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Παιδιά, οι Ισπανοί του ejiayu.es τι έγιναν? Το site τους είναι εδώ και πολλές μέρες under maintenance... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. October 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 (edited) λες να ειναι τιγκα στο bug και να λεω ποτε ξανα σε μη miui rom? αμαν ρε παιδια κανετε ενα backup (cwm) βαλτε τη και καντε ενα restore αν δεν, 10 φορες το παμε και αυτη με το μεγαλυτερο μεγεθος εχει και Playstore (αναγκαζομαι να το ΞΑΝΑγραψω) τι αλλο πια θελετε? οχι δεν εχει ελληνικα δε το θεωρω ελλειψη, το g4 ποτε δεν ειχε στη last official rom Edited October 21, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 λες να ειναι τιγκα στο bug και να λεω ποτε ξανα σε μη miui rom? αμαν ρε παιδια κανετε ενα backup (cwm) βαλτε τη και καντε ενα restore αν δεν, 10 φορες το παμε και αυτη με το μεγαλυτερο μεγεθος εχει και Playstore (αναγκαζομαι να το ΞΑΝΑγραψω) τι αλλο πια θελετε? οχι δεν εχει ελληνικα δε το θεωρω ελλειψη, το g4 ποτε δεν ειχε στη last official romΓια τα bootloops έχεις καμιά ιδέα/πρόταση; Επίσης, μπας και ξέρεις αν υπάρχει κανένας mirror, γιατί σέρνεται; Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Παιδιά, οι Ισπανοί του ejiayu.es τι έγιναν? Το site τους είναι εδώ και πολλές μέρες under maintenance...http://www.jiayu.es/ Κάνεις ένα γράμμα λάθος. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 λες να ειναι τιγκα στο bug και να λεω ποτε ξανα σε μη miui rom? γεια σας και παλι..... αλλα απο Γερμανια πλεον (μονιμα) :happy: Αντωνη, λεω να περιμενω μερικες μερες (ισως και βδομαδες) πριν παω σε miui rom, ισως σας προκυψει τιποτα κρυφο :( για την ωρα, αυτη που φοραω (στην υπογραφη μου) με εξυπηρετει μια χαρα ...... θα δοκιμασω την miui και βλεπουμε ;) Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 (edited) ROM UPDATE ΜΕΣΩ CWM 1)Bαζω αυτή την αγγλική recovery για να περναω rom όπως τα λεει το gizchina. http://www.gizchina.com/gizchina-forum/topic/tutorial-cwm-6-0-2-8-english-recover-for-jiayu-g4-and-any-mt6589-i-guess/ 2) Mπαινω σε recovery όπως λέει το βήμα 13 στην αρχική σελίδα. Για να μπει σε recovery mode απο κλειστο απλα κραταμε πατημενο το volume up και κουμπωνουμε το usb του φορτιστη και μετα το κουμπι power. Εναλλακτικά (και εφόσον δεν έχεις κάποιο λειτουργικό πρόβλημα στην συσκευή), απο το ΜΤΚTools που πριν λίγο εγκατέστησες, επιλέγεις Into Recovery Mode (Reboot...), για να μην κάνεις την διαδικασία με τα κουμπιά και το καλώδιο 3) Πάω στην επιλογή "Backup and Restore" και κάνω backup. 4)Έχω Κατεβάσει ήδη τη ROM και την έχω αποθηκεύσει στην sdcard (χωρίς να ξεζιπάρω. ) 5) Σε recovery mode κανω wipe με τις παρακατω επιλογές: -wipe data/factory reset and confirm -wipe cache partition and confirm -advanced - wipe dalvik cache and confirm (και τις τρεις) 6)install zip from SD card , βρίσκω το αρχείο που έιναι στην sd και κάνω confirm. 7) Go Back και Reboot system now. MIUI ROMS http://www.miui.com/getrom.php?r=85 (Η hasz περιλαμβάνει τα gapps) Edited October 21, 2013 by VASKIR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Εγώ ακολουθώ αυτά τα βήματα, αλλά το κινητό μπαίνει σε bootloop. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 γεια σας και παλι..... αλλα απο Γερμανια πλεον (μονιμα) :happy: Καλως τα παιδια απ' τα ξενα..:) Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 η μπαταρια των 3000 στο 1/4 μου χαμηλωνει αρκετα γρηγορα υστερα απο οχι ιδιαιτερα σκληρη χρηση απλα στελνω πολλα μα πολλα μυνηματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts