Jump to content

kkostas70

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kkostas70

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

kkostas70's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. kkostas70

    Jiayu G4

    Παιδιά καλησπέρα, Από ό,τι είδα , το scheduled power on/ power off bug στην τελευταία επίσημη RΟΜ του G4T (από Jiayu.es) δεν έχει διορθωθεί. Έχει παρατηρήσει κανείς διαφορετικά?
  2. kkostas70

    Jiayu G4

    Παιδιά τελικά μήπως έχει γενικότερο πρόβλημα στις ROM το 6.0.4.4 recovery (Checksum errors)?
  3. kkostas70

    Jiayu G4

    Παιδιά, μην βάζετε τα recovery, αντιγράφοντας τα από το PC (ιδίως όταν έχετε περιβάλλον Windows). Προτιμήστε να τα κατεβάσετε απ'ευθείας από το τηλέφωνο. apotsi κατέβασε την από το τηλέφωνο και εγκατέστησε την με το ΜοbileUncle (αφού την τοποθετήσεις στο top level directory της SD card). Θα εγκατασταθεί χωρίς πρόβλημα...
  4. kkostas70

    Jiayu G4

    Μόλις το πέρασα με ΜοbileUncle, ευχαριστούμε!
  5. kkostas70

    Jiayu G4

    Παιδιά, οι Ισπανοί του ejiayu.es τι έγιναν? Το site τους είναι εδώ και πολλές μέρες under maintenance...
  6. kkostas70

    Jiayu G4

    Καλημέρα. Δεύτερη συνεχή αποφόρτιση που το G4T 3000mAh δεν εμφανίζει το γνωστό gap στην ένδειξη της μπαταρίας (από 40% --> 15%). Φοράω την τελευταία ROM των Ισπανών (ejiayu.es). Ένα πρόβλημα που παρατήρησα είναι ότι τουλάχιστον σε αυτή την ROM δεν δουλεύει σωστά το Scheduled Power Off/Power On. Το τηλέφωνο μεν κλείνει και ανοίγει τις προκαθορισμένες ώρες αλλά ανοίγοντας βγαίνει σε γκρίζα οθόνη και για να επανέλθει πρέπει να βγάλεις την μπαταρία. Το 'χει παρατηρήσει κανείς αυτό? Σχετικά με το GPS που ρώτησε κάποιος φίλος, παρά το GPS fix χάνει συχνά το σήμα και κάνει πολύ ώρα να το ξαναβρεί πράγμα που το κάνει σχετικά άχρηστο για διαδρομές μέσα από στενά και ψηλά κτίρια (το δοκίμασα στον Πειραιά και δεν μπορούσε με τίποτα να ξαναβρεί σήμα).
  7. kkostas70

    Jiayu G4

    To Wifi παίζει μια χαρά, απλώς δεν έχει πολύ μεγάλη εμβέλεια συγκριτικά με ένα HTC Desire HD που είχα. Στο GPS έχω κάνει το fix αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, θα το δοκιμάσω το ΣΚ με το mapfactor (το έβαλα σήμερα). Να πω επίσης ότι μέχρι την 3η φόρτιση (είχα ήδη εγκαταστήσει την ROM των Ισπανών) μου εμφάνιζε το gap στην μπαταρία, η 4η φόρτιση ήταν η πρώτη φορά που δεν μου εμφάνισε gap. Θα το δω ξανά σε κανά δύο μέρες και θα αναφέρω νεώτερα...
  8. kkostas70

    Jiayu G4

    Παιδιά καλημέρα, το κινητό πρώτη φορά δεν έκανε βουτιά στην ένδειξη της μπαταρίας! Είναι το G4T thick με την τελευταία επίσημη ROM των Ισπανών (jiayu.es). Μου διάρκεσε πάνω από 2 1/2 μέρες (2 ώρες και 14 ώρες) με αρκετή χρήση δεδομένων (3g) και προβολής video και δεν έκανε το γνωστό gap από το 40% --> 14%, αλλά έπεσε εντελώς ομαλά. Ήταν η 4η φόρτιση και το φόρτισα ανοιχτό.
  9. kkostas70

    Jiayu G4

    Σε εμένα έκανε βουτιά και με την έκδοση του Mαϊου (G4H) από το minideal. Υπάρχει κανείς που να μην αντιμετωπίζει το πρόβλημα με μεταγενέστερη ROM?
  10. kkostas70

    Jiayu G4

    Καλησπέρα, Πήρα και εγώ το g4 thick την Παρασκευή , από minideal με ελληνικά. Ακριβώς η ίδια διαδικασία με του φίλου Shikai παραπάνω, με ROM Μαϊου από το minideal. Έχω αλλάξει ROM και τώρα φοράει την G4T 20130709-000001 (Των Ισπανών). Άλλαξα αυτήν του minideal λόγω του προβλήματος με τη βουτιά στην ένδειξη της μπαταρίας (από 40% --> 15%). Δύο ερωτήσεις: 1) To πρόβλημα με την ένδειξη της μπαταρίας στο thick έχει λυθεί σε κάποια ROM ή είναι γενικό πρόβλημα στις μέχρι τώρα ROMs του thick, όπως ισχυρίζεται και ο φίλος tomcat_? 2) Προσπαθώ να συνδέσω ένα Sony Bluetooth ακουστικό (ΜW600) και δεν το βλέπει με τίποτα. Βάζω το τηλέφωνο να το κάνει discover αλλά δεν το βρίσκει σαν συσκευή. Καμμιά ιδέα?
×
×
  • Create New...