Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω την δοκιμασα για λιγο 1-2 μερες. Ηταν μια χαρα σε ολα μεχρι χρειαστηκε calibration το κινητο και δεν εχει.:cool: ενα bluetooth gps δεν δουλευε ενω με την lewa δουλευε.

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω την δοκιμασα για λιγο 1-2 μερες. Ηταν μια χαρα σε ολα μεχρι χρειαστηκε calibration το κινητο και δεν εχει.:cool: ενα bluetooth gps δεν δουλευε ενω με την lewa δουλευε.

Calibration της οθόνης εννοείς? Δεν γινόταν με εξωτερικό utility? Στην official, απο που το έκανες?

Ήταν πράγματι εξίσου γρήγορη με την official (υποθέτω έχεις την official Αυγούστου, σωστά?)?

Στο Ρώσικο forum, εχει διάφορα patches για διόρθωση θεμάτων (πχ bluetooth), κοιταξες αν υπάρχει κάτι?

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

παρελαβα το g4 μου σημερα παιδια το 3000 1/4 απο το το2c. εντυπωσιασμενος δηλωνω αφου το προηγουμενο μου ηταν το neo v.

3 ερωτησεις

1.πως θα βαλω τ9 γιατι δεν μπορω με τιποτα αλλιως

2.πως θα αναγνωρισει τις φωτο που εχω στην μνημη να τις δειχνει στην γκαλερι γιατι τωρα μονο απο τον file explorer τις βλεπω. το ιδιο και για την μουσικη !~

ευχαριστωωω

Ελα μου ντε, το minideal ειχε στειλει ολοκληρη τη rom. Τωρα αυτο τι είναι δε ξέρω. Μακάρι να μπει να περάσουν έτσι σε κάθε ρομ για ρώτα τους.

Απο οτι βλεπω, απλα σου εστειλαν ενα clockworkmod που μπαινει με flashtools (εξου και το txt), προφανως δεν καταλαβαν τιποτε απο την κουβεντα σας :)

Τους είπα αυτό για το clockworkmod που μπαινει με flashtools και μου απάντησαν ότι όταν κάνουν root το τηλέφωνο έτσι το κάνουν και δεν ξέρουν πως να το διαχωρίσουν (φαντάζομαι εννοούσαν τη ROM) και με ρώτησαν αν ξέρω εγώ πως να το κάνω! :blink:

παρελαβα το g4 μου σημερα παιδια το 3000 1/4 απο το το2c. εντυπωσιασμενος δηλωνω αφου το προηγουμενο μου ηταν το neo v.

3 ερωτησεις

1.πως θα βαλω τ9 γιατι δεν μπορω με τιποτα αλλιως

2.πως θα αναγνωρισει τις φωτο που εχω στην μνημη να τις δειχνει στην γκαλερι γιατι τωρα μονο απο τον file explorer τις βλεπω. το ιδιο και για την μουσικη !~

ευχαριστωωω

1. 99% θα χρειαστείς άλλο πληκτρολόγιο από το play.

2. βάλε το quickpic από το play κανε μια επανεκκίνηση και αφού τις εμφανίσει εάν θέλεις το κρατάς.

Μπαίνει κανείς στον πειρασμό να δοκιμάσει την καινούργια MIUI – 3.10.11 ή θα περιμένουμε την νεα official???

Οι Ρώσοι λένε οτι με την νεα MIUI (κατεβαίνει από εδώ) έχουν AnTuTu 16832, (περισσότερο από μια "καλοστημένη" Official!!!)

Το θέμα είναι αν είναι πλήρως λειτουργική και χωρίς προβλήματα. Τα νούμερα δεν λένε και πολλά... ;)

παρελαβα σημερα μετα απο 1 μηνα. 17-9-13 η παρραγγελια το jiayu g4t thin απο jiayuofficial.com

απο οτι ειδα στο build number ειναι απο την καινουρια φουρνια του εργοστασιου του Αυγουστου

build number

G4L 19-8-2013 092942.

μεχρι στιγμης απο το wifi μπορω να πω οτι παει σφαιρα. συγκρινομενο με galaxy s2, lg l7 kai galaxy ace.

sto antutu με καμια 25 εφαρμογες που εγκατεστησα εβγαλε 16471

το gps θα το δοκιμασω αυριο

ας ελπισουμε στις νεες φουρνιες να διορθωσαν και τα προβληματα

ρε παιδια οταν παω να στειλω μυνημα σε καποια ατομα μου λεει

Διορθώστε τον παραλήπτη (παραλήπτες) γιατι δεν θα λαβει το μυνημα και απο πανω λεει μη εγκυρος (εγκυροι) παραληπτες

τι συμβαινει?

ρε παιδια οταν παω να στειλω μυνημα σε καποια ατομα μου λεει

Διορθώστε τον παραλήπτη (παραλήπτες) γιατι δεν θα λαβει το μυνημα και απο πανω λεει μη εγκυρος (εγκυροι) παραληπτες

τι συμβαινει?

Γιώργη, τι μήνυμα, SMS or email?

Τον παραλήπτη, τον πληκτρολογείς ή τον διαλέγεις απο Επαφές?

(Δώσε info, mε το τσιγκέλι η πληροφορία, πως να σου απαντήσει κάποιος...)

Edited by asot

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Calibration της οθόνης εννοείς? Δεν γινόταν με εξωτερικό utility? Στην official, απο που το έκανες?

Ήταν πράγματι εξίσου γρήγορη με την official (υποθέτω έχεις την official Αυγούστου, σωστά?)?

Στο Ρώσικο forum, εχει διάφορα patches για διόρθωση θεμάτων (πχ bluetooth), κοιταξες αν υπάρχει κάτι?

Σε ευχαριστω θα το ψαξω λιγο γιατι το κινητο μου εχει τζασεψη τελειως. Η Miuiμου φανηκε μια χαρα εν σχεση με μια αλλη miui που ειχα βαλει παλιοταιρα.

Γιώργη, τι μήνυμα, SMS or email?

Τον παραλήπτη, τον πληκτρολογείς ή τον διαλέγεις απο Επαφές?

(Δώσε info, mε το τσιγκέλι η πληροφορία, πως να σου απαντήσει κάποιος...)

sms λεω..το διαλεγω απο τις επαφες

παρελαβα σημερα μετα απο 1 μηνα. 17-9-13 η παρραγγελια το jiayu g4t thin απο jiayuofficial.com

απο οτι ειδα στο build number ειναι απο την καινουρια φουρνια του εργοστασιου του Αυγουστου

build number

G4L 19-8-2013 092942.

μεχρι στιγμης απο το wifi μπορω να πω οτι παει σφαιρα. συγκρινομενο με galaxy s2, lg l7 kai galaxy ace.

sto antutu με καμια 25 εφαρμογες που εγκατεστησα εβγαλε 16471

το gps θα το δοκιμασω αυριο

ας ελπισουμε στις νεες φουρνιες να διορθωσαν και τα προβληματα

Εγώ που παρήγγειλα (πάλι) ένα μαύρο τουρμπο αντβανς χοτνρό χθες τι φουρνιά άραγε να πάρω;;;;; :worry:

Ρε παιδιά το κουμπί του on of στο καπάκι δεν είναι κάπως μυστήριο, αν το βγάλεις μετα το ελασμα θέλει πίεση προς τα κάτω για να λειτουργεί κανονικά

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μήπως δεν έκλεισες σωστά το καπάκι;

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

Το προγραμματακι που έδωσες βοήθησε λιγάκι στο Calibration. Η Official έκδοση έχει ενσωματωμένο settings/Desplay... calibration ενώ η MIUI Και LEWA δεν έχει δοκιμασα και αλλα δεν κάνανε τίποτα. Για το Bluetooth δεν βρήκα ακόμα άκρη και έχω κόλληση με την LEWA, μιας και δουλεύει το bluetooth Gps μόνο με αυτή την ROM. ( Έχω δοκιμαση Official, Jiayu.es , Miui τελευταία και τίποτα :ninja: ) κοίταξα και στο Ρωσικό Site οπού έχει της πολλά patch άλλα δεν βρήκα κάτι για bluetooth. Αμα τα καταφέρω παντός με calibration και to bluetooth θα βάλω την MIUI. Έχει διάφορα με τις άλλες ROM

Μια διευκρινηση σχετικα με το touch responsiveness και το ποσο smooth ειναι το κινητο θα ηθελα. Εχω δει reviews, εχω διαβασει τα σχολια σας αλλα ως προς αυτο δεν εχω δει κατι. Ειμαι στο τσακ απο το να το παραγγειλω αλλα θελω να ειμαι σιγουρος για την επιλογη μου. Ευχαριστω :)

Μήπως δεν έκλεισες σωστά το καπάκι;

το καπάκι το κλείνω σωστά, φαίνεται ότι το ΄΄απο μέσα ΄΄ πλαστικό έλασμα σαν να μετατοπίζεται και κατά συνέπεια όταν το κουμπώσεις το καπάκι να μην μπορείς να λειτουργήσει το πλήκτρο, αν όμως το σπρώξω με ένα κατατσαβιδάκι πάει πάλι στην θέση του οπότε οκ ΄΄πετάει΄΄ έξω το πλήκτρο άρα μετά το πατάς κανονικά

Μια διευκρινηση σχετικα με το touch responsiveness και το ποσο smooth ειναι το κινητο θα ηθελα. Εχω δει reviews, εχω διαβασει τα σχολια σας αλλα ως προς αυτο δεν εχω δει κατι. Ειμαι στο τσακ απο το να το παραγγειλω αλλα θελω να ειμαι σιγουρος για την επιλογη μου. Ευχαριστω :)

εγώ με την λίγη χρήση που του έκανα χθες είδα ότι είναι πολύ smooth και η απόκριση του μία χαρά, με μέτρο σύγκρισης δίπλα μου ένα newman K1 και το nexus μου.

Πιστεύω ότι δεν πρόκειται να σε αφήσει ανικανοποιητο πάνω σε αυτό το θέμα

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

λυπαμαι που θα ανησυχισω κοσμο

συγριση λευκο νεα φουρνια με μαυρο παλια φουρνια jiayu g4 basic τurbo thin απο antelife

το λευκο - νεα φουρια δεν εχει οθονη ips

η γωνια θεασης ειναι ΚΛΑΣΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ

Δεν κανω γενικευσεις λευκο μαυρο thin thick αλλα εχω σιγουρα 2 ιδια μοντελα με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ οθονες

τα wifi gps κτλ δεν ειναι αμεσα συγρισιμα γιατι φορουν διαφορετικες ρομ

http://imageshack.us/scaled/medium/802/5ttx.jpg

http://imageshack.us/scaled/medium/401/zosc.jpg

http://imageshack.us/scaled/medium/132/opnr.jpg

Edited by akaloith

Τα λεφτα σου πισω και γρήγορα και φυσικα μετα απο απειρα καντήλια,στους απατεώνες! Edited by navi55
αφαίρεση quote

ερώτηση..... sim 1 microsim

sim 2 sim κανονική

άρα την κάρτα που έχω με Μbs την βάζω στην 1η θέση ?

συγριση λευκο νεα φουρνια με μαυρο παλια φουρνια jiayu g4 basic τurbo thin απο antelife

Δεν κανω γενικευσεις λευκο μαυρο thin thick αλλα εχω σιγουρα 2 ιδια μοντελα με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ οθονες

τα wifi gps κτλ δεν ειναι αμεσα συγρισιμα γιατι φορουν διαφορετικες ρομ

Δεν μας ανησύχησες... Μας μάμησες την ψυχή... Και περιμένω καινούριο ρε πούτη μου τώρα...

Δεν μας δίνεις και κανα Part Nr / Serial Nr να συγκρίνουμε κατασκευή?

Καλησπερα σας ειμαι καινουργιος στο φορουμ!

Εχω διαβασει σχεδον ολες τις σελιδες για το G4 και βλεπω οτι υπαρχουν πολλα προβληματα! Εγω εχω κανα μηνα τωρα το G4 2 GB/32rom 3000 και απο την αρχη δεν ειχα καποιο προβλημα ουτε με την οθονη ουτε με το σημα και το ασυρματο ολα παιζουν τελεια.

Η εκδοση που εχω ειναι η G4HG 20130816-151656.

Πως μπορουμε να δουμε αν ειναι IPS η οθονη μας; εψαξα για κανενα προγραμμα αλλα δε λενε τι ειναι! Παντος εμενα δειχνει πολυ καλα! αν την αλλαξανε παντος μεγαλο λαθος κανανε!